Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 |
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
|
bobo777
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf IV
|
|
Civicus EI olnud turvapuuri.kuna kõik see,mis autodes järele jäi on pärnus "arek"romula platsil,käisin vaatamas ja turvapuuri civicus ei ole.kui
just ei ole mingi...silmade eest peidetud puur...
|
|
|
allans
huviline
Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
Põhimõtteliselt õige et puur on silmade eest peidetud. Civiku kere kandevtalad on siga tugevad. Kindlasti on nad tugevamad kui mõnel teisel nö.
reasõidukil. On ta ju oma loomult tehaseseades sportauto.
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
vastates siis teema küsimusele: mis toimub-- tattnokad on tegijad sõidumehed sellega on kõik öeldud. Eile tõmbas alles üks tattnokk oma kolmekaga külje ette nii et auto vänderdas kahte lehte ja vastassuunavööndisse ka.
lihtsalt vedas, et keegi seal reas ei seisnud. Lihtsalt oli vaja näidata, kui ägedalt saab külg ees libisedes kurvi võtta ( nagu ka teises postis
mainitud A8 keset linna). Nii et edu sellistele.
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: allans
Põhimõtteliselt õige et puur on silmade eest peidetud. Civiku kere kandevtalad on siga tugevad. Kindlasti on nad tugevamad kui mõnel teisel nö.
reasõidukil. On ta ju oma loomult tehaseseades sportauto. |
See oli küll nüüd natuke liiga kiidulaulu moodi jutt. Ja Civic ei ole mingi sportauto vaid nn Hot Hatch.
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
|
Laupäeva õhtul tulin Tartust Tallinnasse.
No see oli ikka sünge üritus..
Mõni arvab, et nii vastutulijad ja möödasõidetavad pole autod, lihtsalt lastakse mööda tee telgjoont.
Mäo ristis, kus see nn "pikisebra" on, läks vähemalt 8 autot minust mööda.
Kusjuures enamusel oli seier piirajas, pakun, nii vaevaliselt õnnestus see neil. Nö napikas :S.
Siit ka vihje ühte teise teemasse siin, kus kalkuleeritakse auto võimsuse ja ohutuse teemal.
Endal võttis reis aega alla 2-e tunni ja riskivabalt, kuna oli kiire tõesti. Kiire sõit ei pea sugugi riskidega seotud olema, kui tee on tühi, anna
minna, muidugi enda riskil lubadest ilma jääda, samas teiste sõitjatega arvestades.
Head Teed!
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
Muig eks minagi olen oma elu jooksul nii mõndagi liikluses näinud. Üks kurvemaid õnnetusi mis ühte mu tuttavat tabas juhtus aastaid tagasi Võhma
lähistel. Ma ei olegi siiani aru saanud mis moodi tal õnnestus rekkale külje pealt sedasi ligindeda et see ta masina järelhaagisega sõna otseses
mõttes pooleks tõmbas. Esiosa koos aknaga oli ühel pool teed ja teine osa ka kuskil mujal põllu peal. Kes seal süüdi oli pole täpselt teada aga
õnnetus oli väga raskete killast. Samas eelmine reede Tallinnast S-Jaani sõites nägin ikka jõhkrat pilti. Teele tekkis kuskil enne Koset tropp ... ja
ühe rekkajuhi närvid ei pidanud vastu. Mingi 60 a papi sõitis seal teel oma "kopikaga" 90 alas 60 -ga ja rekka juht, kes üritas läbi mitme auto
temani jõuda , jõudsi teha 3-4 jõhkrat möödaminekut koos haagisega, mis sisaldasid endast seda et minu ees sõitnud autod , kui nad poleks kiirust alla
võtnud, oleks nad haagisega lihtsalt teelt välja rammitud. Jõhker värk igatahes. Ise olen ikka ainult selge nähtavusega teelõigul möödasõite teinud
kuid teine kord jääb küll mulje et olen algaja kui vatan "isasid" kes oma uute Mersude, Bemarite või ka Audidega mööda vajutavad
XZN M16
|
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
|
Tean seda õnnetust hästi, juht jäi magama lihtsalt. Ja ülejäänud oli lihtsalt joppamine.
|
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
|
allans
huviline
Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: veekaheksa
Tsitaat: | Algselt postitas: allans
reasõidukil. On ta ju oma loomult tehaseseades sportauto. |
See oli küll nüüd natuke liiga kiidulaulu moodi jutt. Ja Civic ei ole mingi sportauto vaid nn Hot Hatch. |
Ma ei kiida civikut aga autotehased ehitavad teatud sõidukeid võidusõidu valmisolekuga. Ja type-r on üks nendest. Aga see selleks siin käib jutt
ikkagi sellest jamast mis liikluses toimub.
|
|
|
jamesson
huviline
Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,0E 92 C4
|
|
Ka mul ajab s**** keema,kui näen linnaliikluses pidevalt mingeid “hälvikud” kes sõidavad nagu heaks arvavad vaatamatta kehtestatud reeglitele (LE) ,
mida kõik peaksid jälgima.:kuni +20 üle kiirust või veel rohkem,suunata manöövrid ja valest reast pöörded.
Paar juhust viimase nädala jooksul:
1.Peterburi teelt pööre Tartu mnt. ja Järvevana poole .seisan I reas tipptunnil,kui minu paremale käele tekitab 1 “tädi” Maximaga 4 rea, kuigi seal
pole sõidurida .
2.Peterburi tee ja Smuuli tee ots. 2 rida ja kolmas parem rida pöörab Smuuli teele.Tuleb
“hälvik” ja tekitab veel ühe rea,et siis kiirendada ja ette söösta.
Head pidurid olid tal ja Smuuli teelt tulijatele jalgu ei jäänud vaid sai pidama .
Käisin Kreekas (milline liiklus !), rentisime naisega rolleri ja polnud mingit hirmu,et sõita ei saaks ja motika lube pole.Käisin esimest korda autoga
Helsingis ja kah polnud mingit muret liikuda,sest kõik sujub.
Mis meie liikluses toimub , aru ei saa .Ehk on see jäänuk nõukogude ajast , kui pidi pidevalt kellegagi võitlema (võistlema) ,et saada
korterijärjekorras ette,poe järjekorras ette,et saada paremat vorsti või tšehhi õlut , trügima bussi või trolli,et mitte maha jääda.Ehk on selline
käitumine kasvatusega kandunud tänasesse päeva ja muud moodi ei osata enam , pidevalt peab kellelegi midagi tõestama.Tõestama,et oled kiirem,suurem,
ilusam,targem ja vilistada igasugustele reeglitele,millised peaksid ühiskonda reguleerima.Milleks meile LE , kui kõik seda niikui nii rikuvad? Milleks
meile üldse mingid reeglid,eeskirjad? Pikk jutt sai ,vabandan.
audi vastavalt võimalustele,naine vastavalt vajadustele! või oli vastupidi?
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
surmapõlgurid...
meil kepitakse juba lasteaiast ja presidendini välja kõigile pähe,et eestlased oleme ja kõige paremad ja edukamad maailmas-mis siin veel tahta?!
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
nöpz
huviline
Registreerunud 17.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: C5 2.8 q avant, b2 q, vw passat, mõned põkad
|
|
ˇmind ajab üldiselt närvi suuna mittekasutamine eriti maanteel
oleks pühapäev ühe oblika pooleks sõtnud ja mitte naljaga olen õnnelik et ise terve ja veel reaksooni on
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
teema kisub källe mõttetuks ühed ja samad asjad... lugusid võib lõpmatuseni
pajatada....
|
|
|
|
monte
huviline
Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 1995 V6 - 2,6 (105kw)
|
|
ma elan jüris ja igapäevane rutiin on et mööda ringi sõidavad tartu maanteele üles rekkad. Niisiis olen täheldanud tendentsi et kui mina istun rekka
sabas, siis see kes on minu sabas peab ILMTINGIMATA kohe kui tee tartu maanteele jõuab ülesmäkke välja (tallinna poole minnes) minema teise ritta minu
tagant, kohe kui tee laius seda võimaldab.
Kord siis sattus juhus et eesminev rekka kasutas kiirendusrida ja hakkas esimesse ritta liikuma. Mina hakkasin siis teise ritta liikuma kuna juhi
küljepeeglis laiutas tühjus ja olin enne kiiganud ka kergelt üle õla et tagant kedagi ei tule. Manöövri sooritamise hetkel aga igaks juhuks kiikasin
üle õla ja leidsin pimenurgast teise audi mis oli mäest üles sõites minu taga.
Ehk siis, viimane oli kohe mäele välja jõudes läinud teise ritta ja hakanud korraga mööda sõitma nii minust kui rekkast. Suuremast laksust päästis
ainult minu isiklik foobia pimenurga suhtes ja kalduvus üle õla kiigata et seal kindlasti kedagi ei ole.
Sellist manöövrit kohtan ma hinnanguliselt paar korda nädalas. minu tagant välja ja kohe teise ritta. Pärast seda juhtumit tõmban alati veoki taha ja
võtan ise kiiruse maha, et need kellel on eriti "kiire" saaksid kohe tee avanedes teise ritta "lennata"
ehk siis, kui mina sõidan kiirendurea poolses servas, et mitte jalgu jääda ja liigun esimese rea poole kui kedagi ei tule, siis teatud seltskond
sõidab mäest üles tartu mnt poolses servas , et kohe kui tee laius seda vähegi võimaldab must mööda teise ritta süstida.
Ma saaks aru kui ma ladaga 60ga sealt üles loksuks, aga mul kiirus ikkagi teetammile jõudes tavaliselt 90/100 ikka.
ehk siis kui ma nüüd ise loll olen siis paluks miks.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 |