Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 |
Bradley
huviline
Registreerunud 13.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: sigar
|
postitati 13.12.05 14:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vull
Tsitaat: | Algselt postitas: Bradleyminu üleelmine auto jäi äraajamata selle tõttu et tal olid väiksed tehnoprobleemid
külmkäivitusega |
- kõigil pole sellised pannid kahjuks :p
mul tuli hea mõte - ehitage endale mingi custom püsikiiruse hoidja. enne sõitu peab selle kusagilt välja lülitama.... aga kui seda ei tehta, siis
kiirus alla 70ne või 90ne ei lange.
tahaks näha varast kes sellise kiirusega mõne garaazini jõuab või inimestele otsa tahab sõita :p |
to vull: ole viisakas ja ära lõksuta lõugu siin foorumis. on/oli mul pann või mitte see pole kuskilt otsast sinu asi, peaasi et audi ja lisaks ytlesin
veel et see oli mu eelmine auto mille keissi tõin lihtsalt näiteks.
|
|
|
prt
huviline
Registreerunud 28.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: LR Discovery
|
postitati 30.12.05 10:57
|
|
|
Loll vastus teemasse
olen kuulnud, et saab on ärandamiskindel.
Ps. võite mind nüüd kividega surnuks loopida
|
|
|
Demis
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5 cyl 20V
|
postitati 30.12.05 11:34
|
|
|
Käis mul töökojas üks auto.
Immo käis maha nii:
süüde sisse - süüde välja - süüde sisse - käsipidur nõks üles - tagumise elektri akna lüliti üles - sigari süütaja sisse ja starterit.
|
|
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.05 11:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prt
olen kuulnud, et saab on ärandamiskindel.
Ps. võite mind nüüd kividega surnuks loopida |
On jah suht ärandamiskindel. Aga asi pigem selles et keegi pole eriti viitsinud vaeva näha et Saabi süsteemi nõrgad kohad üles leida - nendele
autodele erilist nõudlust Venemaal pole...
Tänu sellele ka Saabi kasko kordades odavam kui BMW/Audi/MB kasko.
BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
|
|
|
|
Silwer
huviline
Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
Exclusive
huviline
Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Typ 85 CQ, XC90, ZX10R
|
postitati 31.12.05 09:00
|
|
|
Tegelikult on väga eduline ka Hummeril olev süsteem. Rooli all kaks nuppu ja ise pead siis kombinatsiooni teadma. Ühel, mida ma ise tean on kõigepealt
kolm nupuvajutust ülemisele nupule, kaks aluminsele ja üüesti ülesse. Omanik on mingi Selveri tegelane
PUR soojustus ja polyurea pritsimine meilt!
|
|
|
|
Hardo
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 TDI S-Line
|
postitati 31.12.05 15:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Exclusive
Tegelikult on väga eduline ka Hummeril olev süsteem. Rooli all kaks nuppu ja ise pead siis kombinatsiooni teadma. Ühel, mida ma ise tean on kõigepealt
kolm nupuvajutust ülemisele nupule, kaks aluminsele ja üüesti ülesse. Omanik on mingi Selveri tegelane | Mul Audil sama nuppudega süsteem peal.Sisestad PIN koodi ja immo läheb maha.
|
|
|
Renz0
huviline
Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.06 08:03
|
|
|
Aga kõik need eluohtlikud imesüsteemid peaks olema legaalsed kui vastav hoiatusmärk "Kõrgepinge" "Biohazard" vmt. külgekleebitud oleks? Või varsti
on nii et kui keegi läheb pingestatud alajaama vase sisaldust vähendama, sellekäigus vooluvõrku ühendub ja kannatada saab siis Eesti Energia kohtusse
kaevata kasvõi emotsionaalse kahju tekitamise eest? Samas ise midagi ehitada ei kavatse (veel?) sest väga loll tunne oleks mingisse iseenda lõksu
jääda
|
|
|
|
genka1975
huviline
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2,3 100 C4 91 a. 98 kw man.
|
postitati 26.03.06 10:32
|
|
|
Jaaa...jaaa. Karm värk.
Huvi pärast vist teen nii:
1. Võtan autol kõik ärandamisvastased seadmed maha.
2. Teavitan sellest kleepekaga klaasi peal...et auto saadaval. Kas nad ra***d usuvad ka?? Äkki kõnnivadki kaarega mööda!!!
Tegelikult jookseb käsika juurest üks imepeenike terastraat rooli alt ja siis uksepostist välja kõrvalseisva puu külge. Kui nüüd mõni debiil autoga
liikuma hakkab.. eemaldub väga effektselt keha torsost!
Panen ka hiljem mõne pildi tulemustest..... kui nad tulevad.
Vot tak!!
|
|
|
Shelby-SV
huviline
Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 66kw 1994
|
postitati 26.03.06 11:09
|
|
|
mustaka vahel peaks siis iga hommik autost mingit punast pläga ja soolikaid välja loopima
|
|
|
genka1975
huviline
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2,3 100 C4 91 a. 98 kw man.
|
postitati 26.03.06 16:22
|
|
|
las varastavad...
Aga mõni varas on ka korralik....
Mul oli kunagi kiviajal vana Rekord, signa ja muu värk..Taga akna peal oli oma lollusest kaks muusikakeskuse kõlli, makiks midagi tolle-aja keskmist.
Ja ühel hommikul naine siis hüüab, et auto tagaklaas on imelikult puhas. Läksin siis neljandalt alla ja mis ma nägin? Läinud siis kõllid ja
makk. Aga sisse mindi tagaklaasi kaudu, lõigati tihend katki ja klaas pandi ilusasti vastu maja seina, oli terve ka.
Aga signa näitas, et on karjunud...seega..
Arvan, et mõni penskar või lihtsalt loll inimene on nii õel, et ei võta midagi ette, kui näeb vargust. Auto seisis kahe neljakordse maja vahel(nagu
kõlakojas) oli ka installidud logari alla lisapasun, et makroga üks ära nullitakse, siis teine jääb ikka kisama...seega lärm pidi korralik olema. Aga
näe, mõnel ikka savi, mendid käisid küll küsitlemas paljusid, ei midagi.
|
|
|
rene162
klubiliige
Registreerunud 11.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: 200 20V; Coupe typ81; A6 C7
|
postitati 20.04.06 16:02
|
|
|
kolm nupuvajutust ülemisele nupule, kaks aluminsele ja üüesti ülesse. Omanik on mingi Selveri tegelane |
Kas auto nüüd juba läinud tänu sulle
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
postitati 24.04.06 12:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Vairus
Tsitaat: | Esialgne postitaja Burn
Ok. tõsist juttu ka.
Milleks kõike seda jama?? Bensu pumbale lüliti vahele ja ongi kogu moos!!!!! | Olen kuulnud et lüliti ei
aita kuna varastel on väiksed akud mis ühendatakse otse pumba külge. Mehaaniline kraan see on mote. |
Vargad hakkavad auto alla ronima, ühendavad juhtme ja veavad selle väljaspoolt autot oma lisaakusse?
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
|
bobo777
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf IV
|
postitati 10.08.06 19:58
|
|
|
pärnus kuldses kodus elades aastaid tagasi,kui omasin 1975 aastal toodetud opel kadetti ,mis oli pargitud maja ette,kui toimus öösel järjekordne pätipoiste "reid"oli hea rahulik olla,kui naine ajas mind keset ööd üles,et
mine rõdule,vaata,mis toimub.vastasin talle tsitaadiga eesti kultusfilmist-ole rahulik,nad otsivad palju nooremaid(autosi)
hommikul autosse minnes,selgus,et sees oli käidud u.15`s autos.nii garaazhi boksides,kui ka väljas seisvates.ka minu "auto" mõlemal pool seisvates
autodes.aga minu oma ei olnud näpitud
kuigi oli mul selles autos sees selle aja kohta päris korralik cd-mängija ja suur hulk cd-si
nad ei vaevunud isegi opelisse vaatama mitte
aasta siis oli 1997
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 12.11.06 11:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HannesT
Tsitaat: | Algselt postitas: Vairus
Tsitaat: | Esialgne postitaja Burn
Ok. tõsist juttu ka.
Milleks kõike seda jama?? Bensu pumbale lüliti vahele ja ongi kogu moos!!!!! | Olen kuulnud et lüliti ei
aita kuna varastel on väiksed akud mis ühendatakse otse pumba külge. Mehaaniline kraan see on mote. |
Vargad hakkavad auto alla ronima, ühendavad juhtme ja veavad selle väljaspoolt autot oma lisaakusse? |
...või poevad bensupaaki sisse pumba juurde?
|
|
|
VIP
huviline
Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V
|
postitati 12.11.06 19:36
|
|
|
kolm nupuvajutust ülemisele nupule, kaks aluminsele ja üüesti ülesse. Omanik on mingi Selveri tegelane |
Kirjuta auto reg. nr. kah siia!
|
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 12.11.06 22:14
|
|
|
kõlab väga tyytu cliffordi immo moodi...
mina soovitan mingit mugavat immot ja "karulukku". see on mõttetu kui mingi immo hakkab enda elu segama. tahavad ära viia, viivad niikuinii.
|
|
|
urmps
huviline
Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Sigar; Lancia Delta 80.a
|
postitati 13.11.06 19:19
|
|
|
oh jah endal maja ees vanapapi imeb pena õhtul välja ja nokitseb nati kapotiall ja hommikul jälle pents siisse ja minekut (olgu märgitud et tegemist
siis kopikaga vaz 2101)
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 13.11.06 20:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: urmps
oh jah endal maja ees vanapapi imeb pena õhtul välja ja nokitseb nati kapotiall ja hommikul jälle pents siisse ja minekut (olgu märgitud et tegemist
siis kopikaga vaz 2101) |
nendel imetakse pents välja, kusjuures ka varastatakse... tuttaval oli mingi aeg tagasi lada, hirmsasti oli kimpus nende probleemidega, nii kui oli
natuke üle 5L sees, kohe imeti välja. kapotiall keerab ilmselt massi klemmi maha, või võtab rootori ära!
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
postitati 13.11.06 20:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: urmps
siis kopikaga vaz 2101) |
Päris sitt hobi....pärast ise haised nagu tankla
|
|
|
Amority
huviline
Registreerunud 20.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: A4 S-Line
|
postitati 22.11.06 11:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Hardo
kolm nupuvajutust ülemisele nupule, kaks aluminsele ja üüesti ülesse. Omanik on mingi Selveri tegelane | Mul Audil sama nuppudega süsteem peal.Sisestad PIN koodi ja immo läheb maha.
|
sama siin.
|
|
|
ince1
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 24.12.06 16:52
|
|
|
mnjah
Tahaks võibolla kõigile niipalju öelda, et kõige kindlam on panna salalukk ja selline lüliti mida ei leia kergelt üles.
Mõte on selles et vargal läheks võimalikult kaua aega sinu autoga. Uskuge mind varastel on igasugused seadmed et teie auto minema viia. Immo võetakse
muide kiiresti maha. See jälgimisseade on kasutu! Tekitatakse leviauk ja ongi jama majas.
|
|
|
prophecy6-6-6
huviline
Registreerunud 29.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.07 16:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: koit46
Minu idee:
1.Ostan jahimeeste poest kõike suuremaid õnge konkse.
2.Otsiksin kaks vineeri tükki sendi paksused.(30x30cm). Konksud väänan sirgeks ja panen need pealmisest vineerist läbi, umbes kolmese sammuga liimin
kinni vist epoga alla kinnitan teise vineeri puidu kruvidega. Ühesõnaga ehitan siili.
Konksude pead peaks veel tegema soolase veega üle.
panen selle värgi istmele ja katan mingi riide või kattega.
Sellel narkaril võib mõnus tunne olla kui sinna otsa istub mmmmmm.......
Või on tei midagi paremat välja pakkuda??? |
Kõige efektiivsem on peita massi lüliti kusagile auto külge+ alarm
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 |