Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  3  4  5  6  7  8
Autor:
Pealkiri: Alexela solkkütus... (Vastuseid: 182 | Vaatamisi: 26666)
Leopold661
huviline

Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.13 21:01 Tsiteeri

Ise töö bussiga sõitnud skandinaavia kütusega päris tihti(miles ja v-power diilslid) ja pole seda vahet küll tundnud,et kuluks nüüd vähem või lippaks paremini.
Tõsi vahest eesti kütusega ajab imelikku haput haisu välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 28.11.13 21:04 Tsiteeri

Tarmo - spetsiifiliste mõõtevahendite parameetrid ja kuidas nendega kütuse kvaliteeti mõõdetakse ei ole selle teema kontekstis olulised.
Ma tean juba ammu, et Sulle meeldib ära panna, kuid selle teema kontekstis panid küll mööda. Kui on soovi arutada, kuidas kütuse kvaliteeti mõõta, milliste vahenditega seda tehakse, mis need numbrid ja väärtused tähendavad, mis kätte saadakse ja nii edasi, siis võib uue teema teha ja seal seda arutada, kuid see konkreetne teema puudutab siiski Alexelas müüdava kütuse kvaliteeti, mitte mõõtevahendite spetsiifikat. Enamus kasutajatel on suht pohlad sellest mõõteriista spetsiifikast, vaid huvitab maakeeli lahtiseletatud tulemus.

P.S. Ja hakkab jälle läbuks ära minema ...

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Nalja teed?
Kui siin neid lahatakse, siis saavadki tavainimesed ka teada, kui see sind ei huvita, siis ära loe lihtsalt.
Kuhu me jõudnud oleme, kui moderaator ei erista enam olulist ebaolulisest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.13 21:50 Tsiteeri

Kuidas sa saad sõna võtta enamus kasutajate eest? Ei ole mina sind volitanud oma arvamust esindama, pole seda ka tl470487 teinud, arvan, et seda pole mitte ükski kasutaja teinud. Palun ära vasta teemadesse, kui sul mitte midagi öelda ei ole, veel vähem ootavad kasutajad, et keegi oma arvamust peale suruks nii, nagu sina selle teemaga tegid.

PS! Siis lahutatakse kaks teemat, mitte ei kustutata üht osa ära, sest sina arvad, et see on teemast mööda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on foorumis

Auto: Auditu

postitati 29.11.13 06:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mtaudi
Tarmo - spetsiifiliste mõõtevahendite parameetrid ja kuidas nendega kütuse kvaliteeti mõõdetakse ei ole selle teema kontekstis olulised.
Ma tean juba ammu, et Sulle meeldib ära panna, kuid selle teema kontekstis panid küll mööda. Kui on soovi arutada, kuidas kütuse kvaliteeti mõõta, milliste vahenditega seda tehakse, mis need numbrid ja väärtused tähendavad, mis kätte saadakse ja nii edasi, siis võib uue teema teha ja seal seda arutada, kuid see konkreetne teema puudutab siiski Alexelas müüdava kütuse kvaliteeti, mitte mõõtevahendite spetsiifikat. Enamus kasutajatel on suht pohlad sellest mõõteriista spetsiifikast, vaid huvitab maakeeli lahtiseletatud tulemus.

P.S. Ja hakkab jälle läbuks ära minema ...

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Nalja teed?
Kui siin neid lahatakse, siis saavadki tavainimesed ka teada, kui see sind ei huvita, siis ära loe lihtsalt.
Kuhu me jõudnud oleme, kui moderaator ei erista enam olulist ebaolulisest.

Ma ei saa ikka aru, miks Sind siin veel modena hoitakse?? Tundub, et oled elus kõvasti kibestunud isiksus, kes istub 2/3 oma õhtutest siin ennast igas teemas välja elades, nagu Kolgast pärit maaplika, kes pole just "kõige teravam pliiats" pinalis, aga jaksab iga lause peale midagi näfata, saamas lause sisust arugi. Õigekirjast, millest Sul on koolis vajaka jäänud, ei tea Sa üldse midagi, aga tuled ja lajatad teistele otse taburetiga. Ela oma elu ja lase igal inimesel ikka ise otsustada, kellele ema, kellele tütar:P Ainus, kes siin läbustab, oled Sa ise...

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 29.11.13 06:20 Tsiteeri

Tsitaat:

Ma ei saa ikka aru, miks Sind siin veel modena hoitakse?? Tundub, et oled elus kõvasti kibestunud isiksus, kes istub 2/3 oma õhtutest siin ennast igas teemas välja elades, nagu Kolgast pärit maaplika, kes pole just "kõige teravam pliiats" pinalis, aga jaksab iga lause peale midagi näfata, saamas lause sisust arugi. Õigekirjast, millest Sul on koolis vajaka jäänud, ei tea Sa üldse midagi, aga tuled ja lajatad teistele otse taburetiga. Ela oma elu ja lase igal inimesel ikka ise otsustada, kellele ema, kellele tütar:P Ainus, kes siin läbustab, oled Sa ise...

Kui teemast konkreetselt välja rebida ja näfata tahta, siis ka Tarmo viimane lause algab väikse tähega...

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.13 06:32 Tsiteeri

Audiclub.ee FOORUMI KASUTAMISE REEGLID

Audiclub.ee foorumi kasutamise reeglid ei ole paika pandud foorumikasutajate õiguste ja/või vabaduste piiramiseks, vaid selleks, et foorum püsiks Audihuviliste jaoks asjaliku ja esteetilise infobaasina, kust on võimalik saada kasulikku informatsiooni, nõuandeid ja kontakte ilma, et selleks peaks kaevuma läbi massilise offtopicutulva.

Kui vedru ja tarmo arvamus on see, et olen kibestunud või riivan siin Teie huve, siis olete sügavalt eksinud. Isiklikust sümpaatiast lähtudes oleks selles teemas pooled postitused prügikastis, kuid see ei oleks foorumi heade tavadega kooskõlas ja oleks käsitletav kui jõu kasutamine selleks mitte ettenähtud volitusi kasutades - maakeeli öeldes moderaatori võimaluste ära kasutamine isiklike huve silmas pidades. Ma isegi ei vaevu Teie väidetele vastu astuma, kuna tean, millest selline vastuseis on tekkinud. Olen ühel või teisel moel Teile mõlemale mõnes interneti keskkonnas kanna peale astunud ja nüüd üritate mulle siin ära panna - palju õnne - see näitab hoopis Teie kibestumist ja ma ei kavatsegi selle läbustamisega kaasa minna. Kui midagi öelda on, siis kõik mu kontaktid on profiilis olemas - kasutage neid.
Moderaatori töö ongi tänamattu ja ma ei ootagi, et ma kellegile väga meeldima peaks, kuid ma ei lähe ka isiklikule tasandile, mis oleks ebaprofessionaalne vaid lähtun täiesti erapooletust seisukohast foorumi reeglitele ja headele tavadele põhinedes. Minu poolt kõik.

P.S. vedru - kus ma õigekirjas eksinud nii väga olen, et selline lause Sinu kirjapulgast välja tuli: Õigekirjast, millest Sul on koolis vajaka jäänud, ei tea Sa üldse midagi, aga tuled ja lajatad teistele otse taburetiga. Kui ma igas teemas ennast välja elaks, siis oleks mul umbes täpselt 100 postitust päevas, kuid see ei ole ju nii - ära võimenda asju üle. See, kui tihti ma foorumis käin, ei ole samuti kellegi asi ja üleüldse ei saa ma aru, mis see siia puutub?

Ma ei oota nendele küsimustele vastust, vaid tahan näidata, kui väiklane Sa oled.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on foorumis

Auto: Auditu

postitati 29.11.13 06:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Audiclub.ee FOORUMI KASUTAMISE REEGLID

Audiclub.ee foorumi kasutamise reeglid ei ole paika pandud foorumikasutajate õiguste ja/või vabaduste piiramiseks, vaid selleks, et foorum püsiks Audihuviliste jaoks asjaliku ja esteetilise infobaasina, kust on võimalik saada kasulikku informatsiooni, nõuandeid ja kontakte ilma, et selleks peaks kaevuma läbi massilise offtopicutulva.

Kui vedru ja tarmo arvamus on see, et olen kibestunud või riivan siin Teie huve, siis olete sügavalt eksinud. Isiklikust sümpaatiast lähtudes oleks selles teemas pooled postitused prügikastis, kuid see ei oleks foorumi heade tavadega kooskõlas ja oleks käsitletav kui jõu kasutamine selleks mitte ettenähtud volitusi kasutades - maakeeli öeldes moderaatori võimaluste ära kasutamine isiklike huve silmas pidades. Ma isegi ei vaevu Teie väidetele vastu astuma, kuna tean, millest selline vastuseis on tekkinud. Olen ühel või teisel moel Teile mõlemale mõnes interneti keskkonnas kanna peale astunud ja nüüd üritate mulle siin ära panna - palju õnne - see näitab hoopis Teie kibestumist ja ma ei kavatsegi selle läbustamisega kaasa minna :) Kui midagi öelda on, siis kõik mu kontaktid on profiilis olemas - kasutage neid.

Ava silmad ja näed, et väljaspool seda foorumiläbu, mida Sa võtad kui oma südameasja, on ka elu, mitte ära pühi oma "suure luuaga" kõike väärtusliku siit minema, mida "teatud seltskond" siin kribab. Äkki viskad Audiklubi nn. "mustale nimekirjale" pilgu peale ja saad aru, millest ma räägin, . . .ma pikemalt ja kõva häälega ei seletaks rohkem.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.13 07:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma isegi ei vaevu Teie väidetele vastu astuma, kuna tean, millest selline vastuseis on tekkinud. Olen ühel või teisel moel Teile mõlemale mõnes interneti keskkonnas kanna peale astunud ja nüüd üritate mulle siin ära panna - palju õnne - see näitab hoopis Teie kibestumist ja ma ei kavatsegi selle läbustamisega kaasa minna.

Kust tuleb sul see mõte, et sa mulle kuskil kannapeale astunud oled, ma isegi ei tea, et me kuskil mujal portaalis üldse suhelnudki oleks? Avalda siis mulle ka, millest see vastuseis tulnud on?
Isegi kui sa tahaks, siis Sina küll nüüd selline mees pole, kes mulle kanna peale astuda suudaks. Ja ma tean väga hästi, mis töö on moderaatori töö, ära tule laiama. Ma loodan, et su tiibu juhtkonna poolt kärbitakse. Korralikult. Sest see, et sa sellele kohale ennast nuiata suutsid (justnimelt nuiata, mitte positiivselt silma paistes), on mulle siiani üllatus ja sina seda kohta küll ei vääri. Isegi siin teemas on mitu kasutajat, kes sobiks sellele kohale tunduvalt paremini.

Eesti Audi klubi foorum on kui mitte kõige, siis kindlasti üks intelligentseima kasutajaskonnaga autofoorumeid Eestis. Foorumi kasutajaskond ei ole enamjaolt 18-20 aastased põhiharidusega nagad, vaid pigem kesk- ja enama haridusega oma ala spetsialistid, kes teavad mida nad räägivad. Sinusugune moderaator viib kahjuks selle maine kolinal rentslisse.

real-illusion, andestust, parandan oma vea. Tuleb tunnistada, et õigekiri ei ole mu kõige tugevam külg, omal ajal keskkooli lõpukirjandi sain ka ainult nelja.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 29.11.13 07:51 Tsiteeri

OT, kodanik Vedru, ei ole näfata, ilusam kirjapilt oleks ehk nähvata. Ära mind nüüd risti naeluta.

Aga söbrad, teeks nii, et omavahelised "tömblemised" jätaks kontaktides olevatele andmete kaudu kasutada, ehk helistage, meilige, messige, teised ei pea omavahelisi "vöimuvöttu" lugema. Tundub, et pime aeg rusub ja igavust peletatakse foorumis tulistades, tuleks ometi lumi maha, saaks kütust pöletada ja lumemehikesi ehitada vöi niisama perega talve nautida.
Ma kindlasti kohati panin omamoodi tarka ja üritan lepitaja olla, ehk andestate, kui eksisin.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RainerAK
huviline

Registreerunud 20.04.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.8 Quattro, A4 1.8T Quattro

postitati 29.11.13 09:21 Tsiteeri

Mulle jälle tundub, et teatud seltskond üritab seda Alexela solkkütuse teemat vägisi läbuga summutada, et olulised asjad (nagu kütuse analüüsi tulemused) enam välja ei paistaks. Mtaudi või keegi teine võiks kogu selle 5. lehekülje siit maha kustutada.

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 29.11.13 09:51 Tsiteeri

Võiks olla ikka nii, et siin ikka VÕIMALIKULT PALJU tehnilist infi üleval on, paluks, tungivalt paluks, et tehniline pool võimalikult sügav siin teemas oleks. See, et kellegile see kohale ei jõua ja seda ebaoluliseks peetakse, see pole mingi argument. Me üritame praegu siin oma arvamust kujundad a antud teemas ja seda ei saa ilma teatud detailide ja üksikasjadeni sukeldumata. Nii, et objektiivsuse ja asjatundlikkuse maksimaalseks säilimiseks, paluks siit mitte ühtegi tehnilist informatsiooni(analüüsi tulemust jne) kustutada.

Tänan tähelepanu eest,
veekaheksa

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.13 11:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RainerAK
Mulle jälle tundub, et teatud seltskond üritab seda Alexela solkkütuse teemat vägisi läbuga summutada, et olulised asjad (nagu kütuse analüüsi tulemused) enam välja ei paistaks. Mtaudi või keegi teine võiks kogu selle 5. lehekülje siit maha kustutada.

Ei - ei kustuta. Kustutatud on ainult üksteise sõimamine, mis ei ole täiskasvanud inimestele kohane.

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Võiks olla ikka nii, et siin ikka VÕIMALIKULT PALJU tehnilist infi üleval on, paluks, tungivalt paluks, et tehniline pool võimalikult sügav siin teemas oleks. See, et kellegile see kohale ei jõua ja seda ebaoluliseks peetakse, see pole mingi argument. Me üritame praegu siin oma arvamust kujundad a antud teemas ja seda ei saa ilma teatud detailide ja üksikasjadeni sukeldumata. Nii, et objektiivsuse ja asjatundlikkuse maksimaalseks säilimiseks, paluks siit mitte ühtegi tehnilist informatsiooni(analüüsi tulemust jne) kustutada.

Tänan tähelepanu eest,
veekaheksa

Tehnilisi postitusi ei ole ühtegi peale RON1 vs RON2 - miks ei ole RON1 teste tehtud, läksid tõesti prügikasti - seda ka suurest seetõttu, et läks jälle vaidluseks ära ja enamus postituse sisust olid tsitaadid. ranel pidi testid ka RON1-ga ära tegema ja siis tulemused siia ülesse riputama - siis saab neid väärtusi juba omavahel võrrelda ja ka juurde kommenteerida, mis need erinevused on ja miks nii mõõdetakse. Ülejäänud tehniline arutelu on muutmata kujul siin olemas ja kuhugi see siit ei kao.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 29.11.13 11:44 Tsiteeri

Poisid, poisid, kambakesi nüüd ühe kallal siin niimoodi, ega mode töö ongi üks tänamatu töö, kui kõik hästi, siis ei sekkugi, umbes nagu arsti amet. Nüüd jälle reede, võtame mutrivõtmed kätte ja elame ennast audit remontides välja:)

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
paranormaalne
klubiliige

Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: AAN+3B+AEL+AAN+AAN+AAN+AAN+ABY

postitati 29.11.13 11:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Kui teemast konkreetselt välja rebida ja näfata tahta, siis ka Tarmo viimane lause algab väikse tähega...

Aga pane siis rikkumiste teemasse üles, see paistab viimasel ajal ju su lemmiktegevus olevat. ;-)

Muide, su foorumi allkiri võiks ka veidi levinud kirjapildiga kohanduda:

Dont promis anything! If you do, theres allways a chance that you have to break it...
Don't promise anything! If you do, there's always a chance that you'll have to break it...

värdsõnade leksikon - kellablokk, varjant, igastähes, nukvõll, org. eesliide - orgaaniline jagaja?, velüür, bronks, gardaan, polüretaan, millekagi, ütlematta, värvimatta, hooldamatta, tahtmatta, vahetamatta, katusetta, ostmatta, õieti vs. õigesti, kvall, sürpriis, kahedeist, oksion, pumb, doll (mõõtühik), saabgi, kellegile, tänamattu, algorütm, roolilätt, rädikas, milleGIGA, paraleel, didident, laadia, oktsion, kabasnik, pagaaznik, toonor, sumbuti, saaleviga, airbäg, bäg, gartaan
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 29.11.13 16:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: paranormaalne
Tsitaat:

Aga pane siis rikkumiste teemasse üles, see paistab viimasel ajal ju su lemmiktegevus olevat. ;-)

Muide, su foorumi allkiri võiks ka veidi levinud kirjapildiga kohanduda:

Dont promis anything! If you do, theres allways a chance that you have to break it...
Don't promise anything! If you do, there's always a chance that you'll have to break it...

1. Sina ei tea mu lemmiktegevustest midagi!
2. See juba 2a tagasi kuskilt kopeeritud ja pole süvenenud ja ei viitsi parandama ka hakata. Muud ja tähtsamat ka teha.

Mtaudi: Päev otsa eemal olnud ja ei saanudki kahjuks huvitavat teksti lugeda. Lootsin, et õhtuni vähemalt alles. :D

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
mrko
huviline

Registreerunud 01.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.13 16:19 Tsiteeri

Hea, et lõpuks asjas selgust sai. Suured tänud testi tegijale. Ilma selleta oleks mu jutt võib olla selline viriseja oma välja paistnud. Eks igaüks teeb siit oma järeldused.:cool:

tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.13 17:10 Tsiteeri

Kus on testi tulemused? Seni sisuliselt BS-i ainult näinud.

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.13 17:43 Tsiteeri

See teema ongi algusest lõpuni suht BS. Aga mõne arvates kuhjaga tehnilist informatsiooni täis.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 16.12.13 17:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tl470487

Päris äge, mõni kirjutab ja lahkab oma probleemi nii kui oskab, laseb ka testid teha ja annab umbkaudsed tulemused ka siia kvaliteedi kohta, aga siis tuleb mingi huviline ja nimetab seda kõike pulli si*aks? Suti nagu ülereageeritud või mis? Pulli si*ta on maailm täis ja hoiaks sellised kommentaarid ikka selleks puhuks, kui see ka tõsi on.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hirmusmees
huviline

Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2.0 85kw 91a,

postitati 16.12.13 17:53 Tsiteeri

Ei oma mina ei testi tulemisi ega sertifikaate kuid eelmises firmas kus aastaid töötasin kasutati Statoli kütust ja nüüd aasta aega olen töötanud korraga kahes ettevõttes kes mõlemad kasutavad Alexela teenuseid ja löö või maha ei ole mina miskit vahet näinud . Ok tööautod on olnud erinevad aga oma auto on olnud sama siiani nüüd alles ostsin järgmise, kasutanud olen tol ajal sama kütust mis firma(ja ka nüüd) kuna soodus kaardid jne. No ei näe mingit vahet.
PS. Ma ei ole kunagi töötanud üheski kütuse ettevõttes. Olen töötanud side ja It aladel nii et ei oma mitte ühtegi huvi miskist firmat eelistada või mitte eelistada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mrko
huviline

Registreerunud 01.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.13 21:05 Tsiteeri

Minu väide polegi kunagi kõlanud:"Alexela müüb igas Eesti tanklas soga ja kütusepartiide paberid on võltsitud" vaid, et antud jaamas püstolist väljunud kütus oli soga:mad:

tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.13 22:10 Tsiteeri

Seni on see arutelu jõudnud ainult niikaugele, kus teema algataja tankis Alexelas kütust, millega pesi ning loputas kütuse paagi ning siis kogus selle loputusvedeliku anumatesse. Nendest anumatest tehti mõned osalised katsed.
Need osalised katsed teeb omakorda ebamääraseks asjaolu, et katse tulemused on sisuliselt sarnased olukorrale, kus on analüüsitud pärast hambapesu ning loputust seda väljutatud hambapasta-sülje-vee-olluse vedelikku ning võrreldud hambapastale vastavate piirväärtuse normidele. Puudu on rida keemilisi analüüse.
Ja, mida me oleme tänaseni teada saanud peale selle, et loputus mõju avaldas?

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 17.12.13 09:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Seni on see arutelu jõudnud ainult niikaugele, kus teema algataja tankis Alexelas kütust, millega pesi ning loputas kütuse paagi

Pesi ja loputas paagi:D Ei tea millega ta sinu meelest enne siis sõitis, ahjulakiga või? Ise ka aru saad mis [roppus] sa ajad?

Got ARB and nitrous?
ranel
huviline

Registreerunud 12.08.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.13 11:40 Tsiteeri

Tsitaat:

https://www.dropbox.com/s/2spr9v22cf025sp/2013-12-17%2013.34.49.jpg

Minujaoks jääb see siin teemas viimaseks postituseks.
See teema on kujunenud täiesti, kus keegi üritab koguaeg kellegile ära panna.

http://images.t-nation.com/forum_images/8/1/815919.1131742469560.internet_arguing.jpg

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 17.12.13 11:56 Tsiteeri

Faktiliselt olen kasutajaga tl470487 täiesti nõus, paberi peal ja kuskile nõuded välja kirjutades ongi olukord täpselt selline, nagu ta kirjutas. Samas on minu arvates rohkem kui piisavalt antud juhul tõestatud, et ilmselt selle kütusega seal tanklas midagi ikkagi oli ja eks igaüks teeb antud info põhjal endale sobivad järeldused. Selliseid vaidlused, mis omavad endas ka sisulist infot on igati teretulnud, üritage oma emotsioone ja otseseid solvanguid tagasi hoida ja päeva lõpuks on kõigile selge, mis antud pildi peal valesti on.

Lehekülgi:  1  ..  3  4  5  6  7  8
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 45.0% - SQL: 55.0%]