Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 |
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SamsungS4
Eesti neid kuskilt ka osta saab v ? |
Küsin siis uuesti juba varem teiste poolt esitatud küsimuse, et sul on paari tuhande euro jagu masina juures vaja asju teha tehnilisest poolest, miks
selliseid teisejärgu vidinaid vaatad?
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: Quattro
|
|
noo sest , muusika võiks ikka autos olla , ilma selleta in kuidagi igav.
Esi silt on nii nagu ta on jah logiseb , aga mis teha , oleks mul lambist võtta ja auto alla panna need 2000€ oleks juba ammu ära teinud , aga ma ei
käi selle nimel tööl ,et autod korda teha , pole selline autopede, põhiline ,et auto liigub .
Seega sp uuringi palju makk maksab , sest see suht vajalik asi autos.
Ja eks ma osaliselt teen autod ka korda , nüüd lähi ajal läheb auto remonti mille järgus vahetatakse ära :
Esisilla pidurikettad ja klotsid
Esisilla rattalaagrid
Termostaat
Süüteküünlad
Bensiinifilter
ABS-i andur.
Mis teha auto on vaja ja muidugi ta laguneb , mul on võimalus võtta ka uus auto , aga ei näe mõted maksta liisingut.
Pigem panen sellesse autosse sisse ja ma tean ,et auto on minu .
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Kas ma pean veel midagi kellegile põhjendama ?
Ma esitan küsimus , kui ma midagi küsin , järelikult mul on vaja seda .
Ja ma arvan ma ise tean kuhu ma enda raha paigutan ja millal ma auto remonti viin .
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Heh, küsid nõu...inimesed vastavad ja siis sa kargad kõrri nendele. Mille eest? Inimesed soovitavad siin esmajärjekorras tähtsamaid asju ära teha...no
offence, aga sinusuguste autoomanike pärast tekivadki jutud, kui sitad autod ikka need Audid on, et lagunevad ja ei kesta. Prioriteedid peaks ikka
paigas olema- kumb on tähtsam- kas tümm sees või tehniliselt korras auto? Mina eelistaksin enne sõita vaikuses, aga korraliku autoga, sest mis kasu
sest tümmist on, kui tehniliselt mittekorras auto sassi sõidad kuskile... aga samas, volüüminupuga saab ju kolinaid-rakse-naginaid "remontida" ka
jah...
Aga mida mina ka tean. 
EDIT: M.O.T.T.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Mootori poolelt ainult viimasena välja toodud asjad lased teha?
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q
|
|
Siin foorumis väga feimi ei saa suhtumisega "peas,et liigub".
Omal sama auto,sama mootor.Väga rahul.Aasta jooksul nõudnud ca 850€ tehniline pool.
Sul mootor õlist ei leemenda?
Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Ei mul mootor korras , kõigest mingit rihmad vaja vahetada.
Ei mitte kunagi mul ei teki audi suhtes mitte mingit negatiivsed arvamust .
Aga te siiski peaksite mõistma , mingit jama pole mõtted alla panna ja kvaliteetne jupp maksab , seega ma ei trüki raha ..... hetkel vähemalt ei trüki

Sp hetkel on nagu plaanis ära vahetada pidurid , sest nagu need suht tähtsad asjad , ei soovi kellegile tagant sisse sõita ja varsti lumi ka maas ja
hea oleks kui abs ka toimiks .
JA MA EI HÜPPA KELLEGILE KÕRRI KINNI !
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
|
Termostaadi vahetusel lähevad reeglina uued rihmad, rullid, kui eelnevalt pole juba vahetatud (0-15000, 25000 umbkaudne nägemus), lisaks veepump. Ei
näe pointi 2x pm sama töö eest raha maksta ... ehk uus termostaat ja vanad rihmad, rullid uuesti käiku selleks, et kuu-kahe vöi enama pärast uuesti
alustada, juba see on laristamine tühja. Ehk saad aru, millele vihjan.
Otsasöitu aitab vältida pikivahe hoiak ja söidukiiruse valik.
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Noo ikka väike vahe on termosttat maksab ca 30 €, sellest mul küll kahju ei hakka kui pean kaks korda vahetama , põhjus miks ma seda vahetan , sest
mul ei näita näidik õiget temperatuuri.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
|
Asi ei ole termostaadi kahekordses vahetuses, pigem selles, et mis tööd tuleb selleks sooritada ja mis hinnakiri selleks kujuneb. Odavam ja kindlam
tee on KOGU RIHMAMAJANDUSEGA SEONDUV ära teha.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
S*tt lugu siinjuures on see, et termostaat istub hammasrihma taga, allpool kuskil seal ja selleks, et termostaat kätte saada, tuleb kõik lahti võtta
ja ka rihma lõdvemaks lasta, et termostaat kätte saada. Just sellepärast lasen ka enda Audil kõik asjad seal ära vahetada. Ka termostaat on tuksis
(rihmavahetuseni on pea 35000km veel, pmst kannataks), aga kui juba laiali on ja raha tuleb niiehknaa maksta, siis lasen juba korraga kõik ära
vahetada (rihmad-rullikud, veepump, vajadusel ka simmerid). Mõttekam sedasi. Pärast ju maksad jälle tööraha. Termostaadi saab ka odavamalt, kui 30€-
mina ostsin Gatesi oma, 14€.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Noo ikka väike vahe on termosttat maksab ca 30 €, sellest mul küll kahju ei hakka kui pean kaks korda vahetama , põhjus miks ma seda vahetan , sest
mul ei näita näidik õiget temperatuuri. |
Sa vist ei saanud üldse aru, vahetus on sama töö nagu rihmavahetus, sellest sulle räägiti, ei pea sa seda termostaati uuesti vahetama. Termostaat
maksab jah vähe, aga vahetus on ju mingi 100eur või rohkemgi?
Kui sul näidik ei näita õiget temperatuuri, siis ikka viga kuskil mujal, sest saan sinu lausest aru (ainuvõimalik viis sellest aru saada), et tegelik
temperatuur mootoris on teine kui näidik näitab. Viga siis ilmselt kas näidikus või anduris, aga mitte termostaadis.
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Mulle öeldi ,et termostaat.
Olgu oletame ,et läheb siis kõik vahetusse termostaat, veepump, rihmad ,pingutid.
See läheb maksma ca 600€ ?? Või on see odavam ?
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
|
Küsiks juba eelnevatele muredele juurde, et mis numbreid temperatuuri näidik näitab, vöi ei näita, vöi milles seisneb temperatuuri probleem?
2.6 ABC mootori puhul on töö ajakuluks märgitud 4.5 tundi, pluss materjal. 2.8 5v ajaliselt vist niiväga ei erine, seega saad arvutada, materjal,
pluss kuluva aja töötund.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Olgu oletame ,et läheb siis kõik vahetusse termostaat, veepump, rihmad ,pingutid.
See läheb maksma ca 600€ ?? Või on see odavam ? |
Sõltub kus teha lased. Mina maksin juppide eest kokku mingi 200€ ümmarguselt (alega muidugi), letihind oleks olnud mingi 250€. Tööraha läheb mul
jällegi haltuurakorras sõbrale mingi 50€. Oleks ametlikult lasknud teha enda tööjuures, siis 35€/h ja ajakulu 4h. 4x35= 140+250= 390€. Ehk siis
400-500€-ga peaksid ilmselt arvestama, kui just esinduses teha ei lase.
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Mul auto teeb üldse imelikke asju , tangi paagi täis , see on 60 l , sisse kallan 98, sõidan tööle kus 20 km on linnast väljas ja 20 km on linna sees
.
Ja seda 60l jätkub mul vaevalt 400 km , see pole paberite järgi normaalne , mul peaks vähamlt 500 km peale jätkuma.
Aga mitte mingi imega ma ei saa rohkem läbi sõidetud, sõidan üli rahulikult nagu tigu ei kiirenda .
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
... |
See on nagu telefoni mäng lapsepõlves, sulle öeldi termostaat, sina ütled edasi, et näidik ei näita õiget temperatuuri, järgmine ütleb edasi... OK,
jätan su rahule ega kumbki sellest arutelust õnnelikumaks ei saa
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Mul auto teeb üldse imelikke asju , tangi paagi täis , see on 60 l , sisse kallan 98, sõidan tööle kus 20 km on linnast väljas ja 20 km on linna sees
.
Ja seda 60l jätkub mul vaevalt 400 km , see pole paberite järgi normaalne , mul peaks vähamlt 500 km peale jätkuma.
Aga mitte mingi imega ma ei saa rohkem läbi sõidetud, sõidan üli rahulikult nagu tigu ei kiirenda . |
Pohh, YOLO, osta makk sisse ja naudi. Kütus on kuluv väärtus niiehknaa.
(ära jumala eest isiklikult võta, väike nali lihtsalt)
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Jep eks ta yolo ole 
Eino kui te nii ütlete, siis vaatab mis ette võtab järgmine nädal läheb auto nkn remonti , siis näha ole mis mulle töömees ütleb , tema võtab tunnis
20 € .
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Mul võiks ka mingi tuttav olla kes teeks auto odavalt korda , ainult äriks ise varuosad ja kõik .
Aga sellist kondiiterkeevitajast automehhanikut ma ei tea 
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Mul võiks ka mingi tuttav olla kes teeks auto odavalt korda , ainult äriks ise varuosad ja kõik .
Aga sellist kondiiterkeevitajast automehhanikut ma ei tea
|
No 20eur tund on ikka väga soodne, noh kui ikka korralikult ka teeb. Ega sõber ka päris muidu ei teeks ja 20eur tunnis on juba poolmuidu
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Minu puhul on asi lihtne- ise töötasin varem varuosade müüjana, hinnad teada. Nüüd töötan samas firmas automüüjana, juppide hindadelt saan ikkagi
korraliku ale. Mehaanik pole ka mingi soss-sepp, vaid kvalifitseeritud Honda mehaanik. Niiet võin olla alati kindel, et tehakse korralik töö, mitte
mingi ülemnni laskmine. 
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
|
|
Paber ja reaalsus on tihti nagu siga ja kägu.
Sinu isendil vöib suurenenud kulu olla pöhjustatud justnimelt ka sellest termostaadist, mis ei lase saavutada ettenähtud temperatuuri mootori
optimaalseks tööks. Omal nahal läbi elatud ja lausa 3x, 1x Opelil ja 2x Audi v6-l. Küttekulu töusul on loomulikult peale mootori kubatuuri ja
mootoriga seotud probleemide teisigi kulu töstvaid asjaolusi.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
|
Paber ja reaalsus on tihti nagu siga ja kägu.
Sinu isendil vöib suurenenud kulu olla pöhjustatud justnimelt ka sellest termostaadist, mis ei lase saavutada ettenähtud temperatuuri mootori
optimaalseks tööks. Omal nahal läbi elatud ja lausa 3x, 1x Opelil ja 2x Audi v6-l. Küttekulu töusul on loomulikult peale mootori kubatuuri ja
mootoriga seotud probleemide teisigi kulu töstvaid asjaolusi. |
Minul ei ole termostaadi rike v6-tel kulu märgatavalt tõstnud, isegi südatalvel mitte, võibolla pool liitrit või liiter, aga kindlasti mitte rohkem.
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Ah persse kahh, peab vist audi a6 c7 liisingusse võtma