Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  3  4  5  6  7  ..  17
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2012/2013 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 418 | Vaatamisi: 281329)
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 06.11.12 17:39

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiil
Ma olen vist üks väheseid, kes quattrost aastaringselt rõõmu tunneb. :D

Ma liitun nende vähestega. Lausa mitmekordselt tunnen rõõmu :). Allkirjas peaks tegelikult 4x4x4 olema, mida vist ainult teatud kontingent aru saada suudab ;).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant c4 2,2tq 20v; Audi A6 Allroad c6 3,0 TDI

postitati 06.11.12 18:13

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Tsitaat:

Ma liitun nende vähestega. Lausa mitmekordselt tunnen rõõmu :). Allkirjas peaks tegelikult 4x4x4 olema, mida vist ainult teatud kontingent aru saada suudab ;).

Allkirjas peaks olema ravimatult haige kodanik! Endal nüüd nelikute rivi vähenenud aga haige olen ikkagi. Ainult Audi alles jäänud aga sellel liikumispuue endiselt.

Nelikvedu - must have!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lohe
huviline

Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw

postitati 06.11.12 19:55

Tsitaat:
Algselt postitas: freeser
Tsitaat:
Algselt postitas: lohe
Hetkel A-kaheksaga üsnagi nõus. Tühjas õhtuses parklas väike drift, et kuidas rehv peab ja kuidas kurvi võtta on omal kohal, aga antud eksemplari rullnoklusele viitab ka juba tulede kasutamine. Eriti hästi on see näha 1:10...1:13 kui "mõnusad" isehakanud xenon udukad on (nähtav poe seinalt).
Liikluses tahaks kaheraudset sellisele ravimiks - 1 kummagi poole tule jaoks.
Kuule sa kõigepealt tee selgeks kas see on xsenon või mitte, ära lahmi huupi. Mul on seal tavalised halogeenid. Park+udu näitavad minu auto tuledes paremini kui park+lähikad ja sellepärast ma ka nii sõidan. Mitte ükski tuttav kes vastu sõitnud on ei ole öelnud, et need tuled pimestavad. See, et videos need tunduvad xsenonitena ei tähenda, et nad seda on. Üleüldse ma vihkan idioote kes panevad reflektor tulele xsenon pirnid:mad:

Vabandused veel OT eest, aga poe sein näitab ju ilusti ära, kui "hästi" need reguleeritud on ja kuidas tulede ülemise serva lõikamisest pole juttugi, olgu pirn seal sees mis tahes. Nii sinine "tavaline halogeen" pole - pigem on tegemist bluevisoni või millegi sarnasega, mis tahab eriti head reguleerimist, et mitte pimestada.

Jään endiselt selliste tulede suhtes oma kaheraudse ravimi juurde :cool:
PS. Kui Sa soovid tulede teemal edasi väidelda, siis teeme seda PS-s või mujal teemas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 06.11.12 20:32

Kuulge muhvid teema pealkirjaks on quattrorõõmud mitte kes mis tuledega sõidaks või küsimus mis keegi millegist arvab! Igaaasta leidub mingi tark kes lambi asjaga hakkab teemat risustama ja nii need lukku lähevad. :mad: Kui teie jaoks pole quattro rõõmud kuskil parklas tiirutamine vms siis hoidke see arvamus endale sest see ei huvita kedagi. Mina käin ka õhtuti tühjades parklates külge laskma sest minujaoks on need quattro rõõmud ja sellepärast ma ka endale quattro ostsin ja teen seda hoolimata kellegi teise arvamusest ja sellepärast ka ei hakka auto marki vahetama. Keegi mode võiks selle teema sellistest postitustest ära kustuda ja proovida hoida ka selle teema puhtana sellisest jamast.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.12 20:42

Õu noka(u)d, vut-vut sinna: http://www.streetrace.org/foorum/index.php

audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 06.11.12 22:26

See on küll viisakas suhtumine. Minumeelest ikka väga paljud käivad proovimas tühjades parklates paar ringi ning siis rahulikult oma autodega tagasi liiklusesse. Saadakse hetkeks pinged maha ning autot ka rohkem tundma õpitud. Kuidagi väga vaenulik suhtumine nüüd välja tulnud igasuguse parklas, inimtühjas ning autotühjas parklas paari ringi tegemise pärast. Moded võiks selle BS ära kustutada siit teemast küll, kaasa arvatud see post.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raika42
klubiliige

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 07.11.12 02:57

Tsitaat:
Algselt postitas: audicabrio
See on küll viisakas suhtumine. Minumeelest ikka väga paljud käivad proovimas tühjades parklates paar ringi ning siis rahulikult oma autodega tagasi liiklusesse. Saadakse hetkeks pinged maha ning autot ka rohkem tundma õpitud. Kuidagi väga vaenulik suhtumine nüüd välja tulnud igasuguse parklas, inimtühjas ning autotühjas parklas paari ringi tegemise pärast. Moded võiks selle BS ära kustutada siit teemast küll, kaasa arvatud see post.

Muidugi käiakse proovimas, aga mitte, et kedagi õigustada tahaks, hakkas see teema siiski sellest hargnema, et mitu minutit jutti ühe koha peal rullnoka moodi söörikuid keerutati.
Olgem ausad, selle ühe koha peal keerutamisega ei kujune küll mingit auto tunnetust, ega ei ole selleks ka migit erilist sõiduoskust vaja.
Pigem lihvitakse sõiduoskust ikka üritades mingit teatud trajektoori hoida või kindlat rada mitu korda läbi sõites mitte prostalt rattad välja, gaas põhja ja nii ongi jube vägev.
Selle video ja aruteluga tuli kohe pähe midagi Eesti filmiklassikast Kes ei viitsi kõike vaadata võib 10:20 peale skippida.

Peace.

A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11

postitati 07.11.12 09:57

Tsitaat:
Algselt postitas: kuno666
Kui teie jaoks pole quattro rõõmud kuskil parklas tiirutamine vms siis hoidke see arvamus endale sest see ei huvita kedagi. Mina käin ka õhtuti tühjades parklates külge laskma sest minujaoks on need quattro rõõmud ja sellepärast ma ka endale quattro ostsin ja teen seda hoolimata kellegi teise arvamusest ja sellepärast ka ei hakka auto marki vahetama.

Siis oled just sina üks neist, kes kujundab Audi mainet uueks rullnoka autoks. Aitäh sulle. Ännita ikka parklas edasi ja võta iga foori taga kaheveolistega joonele... Annab hea adreka laksu ja tunned, et oled liikluse kuningas.

NB! parklasse driftimiseks sobib paremini tagaveoline, saad rõõmu tunda ka suvel. Hetkel läheb quattroga ju 2/3 aastast raisku. Vaevalt see videos olnud 1,9d suvel parklas midagi teha suudab...

Kes aga tõsiselt Quattrost rõõmu tahab tunda, see leiab ÕIGE koha harjutamiseks. Eelnevalt mainitud lennuväljad, samuti AC ühisüritused. Harjumaa inimestele suhteliselt lähedal Tabasalu ja Laitse RallyPark. Talvel paljudel järvedel, karjäärides ka jäärajad. Oled kõva mees, siis mine ja võistle. Või harjuta oma lõbuks ja õpi auto tunnetust. Kokkuvõttes saad end välja elada, kogemusi juurde ja seeläbi ehk olla liikluses ka rahulikumalt.

Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.12 10:32

Ma saan kodanik A-Kaheksa murest aru, aga ei leia põhjust selles teemas siin jäädagi hädaldama ja näpuga näitama. Ma tunnen ka kõiksugu kodanikke väga erinevate käitumisharjumustega rooli taga. Ka selliseid, kes poognatavad tühjas parklas mõned korrad libedatunnetuse kätte saamiseks ära ja ülejäänud aastast lihtsalt liiklevad ja tunnevad nelikveolisest rõõmu pigem kehvades tingimustes läbivuse pärast. On teine kontingent, kelle kõrvale niikuinii istuda ei tahaks sõltumata liikurist või ilmastikuoludest, kuna küürakat parandab ainult haud ja neid ei huvita, mis maakera arvab. Pikematel otstel olen sellised kodanikud rooli tagant minema peksnud ja ise pigem võõras roolis olnud (närvikava lihtsalt sõidaks ära muidu).

Sooviks kõigile mõistlikkust ja tähelepanelikkust rooli taga ja maakera ongi parem paik ;).

Edit: unustasin paganama palju LUND kah soovida selles teemas figureerijatele :D.

Crp
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi

postitati 28.11.12 16:47

Tänase seisuga on minu kandis umbes 10cm lund ja on oodata lisa, õues on miinus ja teed on libedad.
Jään ootama reedet, et enda quattro ka välja saaks !

Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 28.11.12 18:05

Ise :( , kuna ABS ei toimi ja vajalik pidurdus rikub köik, tekitab kerge hirmu.
Pöhimure siiski see, et kaasa on enamuse roolis ( + kaasreisijana laps), kel pole ka erilisi kogemusi.

Muidu aga palju önne gekkode omanikele.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sergei
huviline

Registreerunud 19.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI

postitati 28.11.12 20:08

Tsitaat:
Algselt postitas: Evil9
Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Tsitaat:

Allkirjas peaks olema ravimatult haige kodanik! Endal nüüd nelikute rivi vähenenud aga haige olen ikkagi. Ainult Audi alles jäänud aga sellel liikumispuue endiselt.

Meid on palju:D

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.12 21:46

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Ise :( , kuna ABS ei toimi ja vajalik pidurdus rikub köik, tekitab kerge hirmu.
Pöhimure siiski see, et kaasa on enamuse roolis ( + kaasreisijana laps), kel pole ka erilisi kogemusi.

Muidu aga palju önne gekkode omanikele.

Inimesed peaks õppima sõitma autodega, millel puuduvad igasugused ESP'd, ABS'd, TC'd jne. Siis ehk osatakse autoroolis ka midagi muud teha, kui lihtsalt ilus olla.

Jube kohe mõelda lähitulevikule, kui autod nüüdseks oskavad ennast ise ka parkida. :S

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Petu
huviline

Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant TDI Quattro 96'

postitati 28.11.12 22:05

Nonii, on mida oodata kui ilmatargad just väga puusse ei pane. Põhja poole lubab ikka väga korralikku sadu ning paistab, et ka lõuna pool mustaks väga jää. Ning külma lubab ka kenasti. :)
Tallinn
Tartu

lauriL90
huviline

Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: 2005 A4q 3.0tdi

postitati 28.11.12 22:37

Sai ka täna esimest korda oma quattrot proovida. Lamell pole ikka õige asi, peab naelad ostma. Automaadiga ka vähe keeruline kitsamatel teedel külge lasta, puudub sidur millega õige lajal vedu tagant võtta, a küll ära harjub.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 29.11.12 05:58

Tsitaat:
Algselt postitas: lauriL90
Sai ka täna esimest korda oma quattrot proovida. Lamell pole ikka õige asi, peab naelad ostma. Automaadiga ka vähe keeruline kitsamatel teedel külge lasta, puudub sidur millega õige lajal vedu tagant võtta, a küll ära harjub.

Jah, lamelliga esimene quattro talv oli mul eelmine, ei olnud midagi erilist, aga see aasta naastuga kasvõi täna, hakkab looma:cool:

ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro

postitati 29.11.12 06:47

Vauu, saaremaal ka õhuke vaip maas.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.12 07:08

Tsitaat:
Algselt postitas: lauriL90

Quattroga ei võeta vedu tagant külge lastes! Sobib pigem enesetapjate valdkonda :). Ja automaatkastil on selline võlukang täitsa olemas, mis tuleb lihtsalt vastavalt kiirusele õige madalama käigu peale tõmmata, et asi valel hetkel käike ei lahmiks ;).
PS! Tervitused Tartumaalt, kus on lund nagu putru ja maanteed pidi hommikul lausa vältima, et teotaksode kolonnis 40-60'ga tiksuma ei peaks :). Õnneks sai kogu teekond kõrvalteedele peale mõnda kilomeetrit suunatud ja nägu on totaalselt naerul :). Läks ka õnneks, ei pidanudki ühtegi suverehviga lolli mõnest kraavist välja kakkuma, kuigi ka kõrvalteel leidus liikureid 20km/h kiirusega :cool:.

kylaline90
huviline

Registreerunud 11.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C4

postitati 29.11.12 07:39

Aeg: Tänane varahommik
Marsruut: Puhja-Tartu kesklinn
Teeolud: Puhastamata-lükkamata, putru-pahna täis
Meeleolu: kirjeldamatu

Annaks see kõiksevägevam ainult juurde seda valget...

toomas777
huviline

Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi a4 q 1.9tdi 85kw 01a

postitati 29.11.12 07:58

Tsitaat:
Algselt postitas: kylaline90
Aeg: Tänane varahommik
Marsruut: Puhja-Tartu kesklinn
Teeolud: Puhastamata-lükkamata, putru-pahna täis
Meeleolu: kirjeldamatu

Annaks see kõiksevägevam ainult juurde seda valget...

Juurde jah, quattros on vahva, aga see õuepealse kühveldamine võiks küll ära jääda :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant 2.6 q

postitati 29.11.12 08:00

Quattrost ja naelast vähe rõõmu, kui rahvas juba kell 7 hommikul linnas 25'ga ning maanteel 40'ga pargib :(

Kuna, kurat, jäärada saab? :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 29.11.12 08:12

Tsitaat:
Algselt postitas: MorroW
Quattrost ja naelast vähe rõõmu, kui rahvas juba kell 7 hommikul linnas 25'ga ning maanteel 40'ga pargib :(

Kuna, kurat, jäärada saab? :D

+1. Esimese lumega sai sõõrikutest isu täis ja täna hommikul oli Edgarigorskis küll halb sõita. Kõik venisid nagu teod. Mu 66kw polnud ka piisav, et mööda sõite sooritada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 29.11.12 08:30

Tsitaat:
Algselt postitas: toomas777
..., aga see õuepealse kühveldamine võiks küll ära jääda :D

Hoiab vormis:)

rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.

postitati 29.11.12 08:35

Aiatööde hooaeg alaku :P Kuigi jah v8 kahjuks ootab aju, et üldse omal jõul liikuda...
Seniks aga peab kulgema paraja roppusega (loe: diisel automaat prantslane).

Pärnus teeolud lõbusad ning lõppu ei näe paistvat veel :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.12 08:43

Eile tulin umbes 19:30 mööda Rocca al Mare'st ja juba lihviti Saku suurhalli esist parklat. Kuidagi muigele võttis ning mõtlesin, et huvitav kas vanaks jäänud või aga no ei tõmba kuskile platsile sihitult ringlema.
Täna hommikuse liikluse kohta pole midagi ette heita-tavalised ummikud, üks tädi sõitis küll keset maanteed 40km/h aga tuledega vilgutades tõmbas kenasti oma poolele.
Jäärajani läheb aega aga ootan minagi seda.
Kui nüüd reede plaanid ei muutu ja ilmateade ei muutu siis ratastel ja kuskil linnast väljas.;)

Lehekülgi:  1  ..  3  4  5  6  7  ..  17
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.2% - SQL: 81.8%]