Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 |
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8T Quattro
|
postitati 01.10.12 12:19
|
|
|
Autoga sõitmisel on uus anomaalia tekkinud. Nimelt peale 2500 pööret hakkab auto turtsuma (sõites) ja täisgaasiga, ehk et hakkab hüppama kuidagi ja
poob kinni. Poole gaasiga ja rahulikult sõites pole häda. Milles asi võiks olla?
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.10.12 13:21
|
|
|
Võimu asi sai lahendatud.
Teistele siis ka teadmiseks, et ei olnud asi maanduses, ega ka rca ja massi juhtme üheskoos olemise põhjuseks, vaid RCA tahtis lisamaandust, ehk siis
juhtmejupp võtta, teha mõlemad otsad haljaks, ühendada üks ots rca punase kaabli välimisse ringi ja teine ots ühendada näiteks maki külge ning mürin,
vilin ja kõik muu peaks ära kaduma.
Teiseks selle tõrkumise kohta niipalju, et autol on vist tujud, vahel tõrgub, vahel mitte, vahepeal pole nagu tõrkumist üldse olnud..
Anre
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad ja Volvo C70
|
postitati 06.10.12 13:28
|
|
|
Üks võimalik variant on vanad süüteküünlad Sama moto kinnitus sarnase asja kohta.
Tsitaat: | Algselt postitas: MrAnre
Autoga sõitmisel on uus anomaalia tekkinud. Nimelt peale 2500 pööret hakkab auto turtsuma (sõites) ja täisgaasiga, ehk et hakkab hüppama kuidagi ja
poob kinni. Poole gaasiga ja rahulikult sõites pole häda. Milles asi võiks olla? |
|
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.10.12 18:26
|
|
|
Kui asi nii lihtne on, siis oleks superlux Egas ma pole küünlaid vahetanud
ka ja ei tea nende läbisõitu, äkki peab ära tegema selle töö
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.10.12 20:09
|
|
|
Uuendusest:
Homme lähevad küünlad vahetusse, vaatab kas saab asja, sõidan mõnda aega ringi. Kui ei saa asja, läheme õhukululugeja kallale, saan nõnda hea diili,
et vahetan vana uue vastu välja (esialgu ilma, et maksma pean) sõidan mõnda aega ringi ja vaatan jällegi, kas asi on parem või mitte. Kui on, siis
tuleb uus lugeja osta või vanat kuidagi putitada, eks näis, mis rahakott räägib. Peab jällegi kordama, et tudengielu pole lihtne, kui tahad autot korras hoida
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.12 20:59
|
|
|
Tere jälle.
Kuna varsti on plaanis hakata autol kardaani otsaliigendeid ja vahepukki vahetama, siis küsiks veel foorumlastelt paar asja üle. Olen lugenud ja
uurinud palju ja siit kindlustundeks lihtsalt paar küssat.
Ehk, kas ma võin kindlalt minna poodi ja osta ära kardaani liigenditeks FORD Scorpa 2.8l poollassi otsad ja need endale alla panna ning samuti BMW e39
2000.a. 530 vahepukk?
Tugilaagri kohapealt jäin veel nõutuks. SELLEL lingil
on laager mõõtudega 30x55x13 ehk kas ma siis võingi minna poodi ja küsida just selliste mõõtudega laagrit?
Anre
|
|
|
oudi
huviline
Registreerunud 01.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.12 21:08
|
|
|
Tere jälle.
Kuna varsti on plaanis hakata autol kardaani otsaliigendeid ja vahepukki vahetama, siis küsiks veel foorumlastelt paar asja üle. Olen lugenud ja
uurinud palju ja siit kindlustundeks lihtsalt paar küssat.
Ehk, kas ma võin kindlalt minna poodi ja osta ära kardaani liigenditeks FORD Scorpa 2.8l poollassi otsad ja need endale alla panna ning samuti BMW e39
2000.a. 530 vahepukk?
Tugilaagri kohapealt jäin veel nõutuks. SELLEL lingil
on laager mõõtudega 30x55x13 ehk kas ma siis võingi minna poodi ja küsida just selliste mõõtudega laagrit?
Anre |
Võid täitsa minna ja küsida need asjad ära kuna need täitsa sobivad.Mina ise panin muidugi enda omale omega vahepuki ja täitsa toimib asi.
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.12 21:15
|
|
|
Tsitaat: |
Võid täitsa minna ja küsida need asjad ära kuna need täitsa sobivad.Mina ise panin muidugi enda omale omega vahepuki ja täitsa toimib asi.
|
Saaksid äkki täpsustada aastat? Kui tean mitut varianti on parem poest uurida hinnavahesid jne.
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.10.12 18:33
|
|
|
Täna sai siis jupid ära ostetud kardaani remontimiseks.
Nimelt sai siis soetatud E39 2000. a. vahepukk ja laager ning FORD Scorpio 2.8 pooltelje ots.
Liigend
Vahepukk koos laagriga.
Ootab nüüd tegemist!
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 23.10.12 18:43
|
|
|
Täna sai siis jupid ära ostetud kardaani remontimiseks.
Nimelt sai siis soetatud E39 2000. a. vahepukk ja laager ning FORD Scorpio 2.8 pooltelje ots.
Ootab nüüd tegemist! |
Hinnakiri kujunes kui körgeks/madalaks?
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.10.12 20:28
|
|
|
Kuna enamus juppe tellin läbi sõbra (põhjus soodsam hind ja annab ka nõuandeid tihtipeale), siis kokku läks 60 euri. Teist liigendit hetkel ei võtnud,
kuna pean kontrollima ära, kas sellel on loks sees või mitte, äkki saab ka ilma teise vahetuseta asja ära ajada. Tuleb lihtsalt ümber pöörata, nagu
eelnevalt mainitud kusagil oli.
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.11.12 18:44
|
|
|
Üks kerge küsimus teile.
Kui mul ajus on veakood sees, mis on seoses Lambdaga ja auto vahel tõrgub, kas siis on enne mõtekam minna lambda kallale või õhulugeja kallale?
PS! Küünlad on vahetatud ja süütepoolides ei taha ka uskuda, et viga võiks olla.
Anre
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.12 19:01
|
|
|
Väikest teemauuendust ka.
Sai siis vahetatud turboõli tagasivoolutoru ära ja samuti tehtud õlivahetus. 10W40 õli asemel 5W30 täissünt. Pisike veermikukontroll.
Täna alustas sõber ka vahepuki ja esimese kardaaniliigendi vahetust.
Homme peaks auto tagasi saama ja vaatab, kuidas sõita on!
Uuendatud ka esilehte,mis tehtud ja mis edasi ka plaanis teha.
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.12 19:26
|
|
|
Niih, veits uuendust.
Auto on nüüd olnud sõbra käes, oleks saanud ta kohe kätte, aga vahepuki ja liigendi vahetusel tekkisid mitmed jamad (liigendid ei tulnud lahti ja oli
jamanud sellega üsna palju). Lõpuks sai ta kõik lahti ja pani kokku ka tagasi, aga nüüd suurem mure...
Nimelt päris jube mürin ja värin on sees gaasi andes ja ka stabiilselt sõites (suurematel pööretel kadus suurem mürin ära), ütles et ristist ta lahti
kardaani ei katkunud, nuudid märkis ära ja peaks nagu kõik okei olema...
Siit aga uuringi teie käest, et äkki keegi oskab öelda, millest see värin ja mürin tekkinud nüüd on? Kas võib olla sellest, et kardaan läks ikkagi
kuidagi tasakaalust ära tänu liigendite lahti klopsimisele või kuidagi nuudiga isegi võis paigast ära minna? Või võib olla veel mõni põhjus`?
Kellegil veel täpsustavaid küsimusi on, siis püüan vastata.
Arutelust ja ettepanekutest olen väga huvitatud.
Anre
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.12 10:25
|
|
|
Kardaan käis siis tasakaalustuses, öeldi,et üks liigend oli miksipärast veits kinni, sellest võis ka värin tekkida, samuti tasakaalustati kardaan ära
ja öeldi, et vahepukk ja asjad väga head nüüd (UUED).
Tekkis aga veel üks probleem. Püsikiiruseliigendi kaitsekumm on vana puruks ja uut pole saada kusagilt (helistasin läbi kõik võimalikud poed), kas
keegi äkki saab aidata selle jupi leidmisega? Asjaga suhteliselt pakiline ka!
Anre
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 13.12.12 21:12
|
|
|
Tekkis aga veel üks probleem. Püsikiiruseliigendi kaitsekumm on vana puruks ja uut pole saada kusagilt (helistasin läbi kõik võimalikud poed), kas
Anre |
Veovölli liigendi kate/lööts?
Forss ja vöta originaali lähedane toode, odavama poolsed plönnid on kehvad.
Minul läks viimasena kasutusele swagi omad, sest no ei viitsi iga 6 kuu tagant vahetada + löpptulemusena on odav jumstükk kallim.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.12 12:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Anre |
Veovölli liigendi kate/lööts?
Forss ja vöta originaali lähedane toode, odavama poolsed plönnid on kehvad.
Minul läks viimasena kasutusele swagi omad, sest no ei viitsi iga 6 kuu tagant vahetada + löpptulemusena on odav jumstükk kallim.
|
Täpselt, veovõlli liigendi kate/lõõts, kuidas seda nimetada ma ei teagi täpselt..
Ma helistasin läbi igaltpoolt ja öeldi, et pole ja ei osanud midagi muud ka sinna sokutada. Igatahes sõber võttis Audi 200 alt enda oma ära ja pani
mulle, nüüd asi korras.
Eile tegin sõitu ka, iseenesest on korras (kolkse ja muud jama pole), aga hästi õrn mürin on ikka maanteel sõites (ometi kardaan käis tasakaalustuses,
vahepukk/laager uus ja üks liigend ka (teine liigend oli korras). Kõvemaks läheb see mürin siis, kui gaas lahti lasta ja niiöelda mootoril lasta
pidurdada, samas jällegi vabal käigul lasin veereda, oli samasugune... Ei oskagi midagi arvata, kas asi võib olla äkki lumest tingitud vms. Eks näis,
sõidan temaga natuke aega ja vaatan mis saab.
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.12.12 19:14
|
|
|
Kui keegi autost huvitatud on, andke teada. Panen masina lähiajal müüki!
Vastasel juhul võib auto seisma jääda :/
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.13 10:36
|
|
|
ABS anomaalia sai lahendatud. Lammutasin tagumise käändmiku lahti ja peksin anduri välja ning asendasin uuega. 300 km sõidetud peale seda ja pole enam
ABS-i jama täheldanud..
Kui kellegil 1.8T lambdat pakkuda töökorras on, siis andkem teada. Selle vahetuse plaanin ka ära teha.
Anre
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.13 16:36
|
|
|
Tõstatan veidi teemat.
Endiselt on auto mootoril mingi kala sees sellega, et peale 2000 pööret hakkab auto väga usinalt tõrkuma ja edasi ei liigu. Tõmbab hinge täielikult
kinni (nagu silinder/silindrid läheks tagant ära vms.). Uurisin siin nüüd üle tunni autoteemasid ja probleeme samade mootoritega ja homme lähen vaatan
mõned asjad üle. Mainiti ära katalüsaatori sisu risti keeramist, turbo mitte korralikku töötamist (kuigi olen kindel, et turbo töötab väga
eeskujulikult), süütepoole ja piipe, samuti õhulugeja ja segusiibri puhastust. Küünlad on mul samuti vahetatud kusagil 2000 km tagasi.
Igatahes küünalde vahetamisega näha küll, et piibud olid üsnagi läbi, väga rabedad ja sisse vaadates oli korrudeerumist ka näha.
Sümptomitest: Täisgaasiga tõmbab hinge kinni ja turtsub (poole gaasiga mitte), kui vajutada ta siis põhja, kui pöörded alles kusagil 1400-1500 juures
on. Samas esimese ja teise käiguga suurema hoopealt pöördesse (pöörded üle 3000) saab ilusti ajada ja kohapeal läheb ka mootor ilusti pöördesse. Täna
vahetasin ära lambda, ja homme üritan ka veakoodid üle vaadata, kui ligi saan.
Isiklikult on mõistus üsna otsas ja ei teagi kus pihta hakata. Kuna pole õhulugejat ja segusiibreid ja muud sellist ka puutunud ja puhastanud, siis ei
oskagi kuskilt pihta hakata.
Kui süütepoolid läbi oleks, siis näitaks veakoodi kindlasti ka arvutis? Sama lugu ka õhulugejaga?
|
|
|
janar103
huviline
Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.13 16:44
|
|
|
Kommutaator?
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.13 17:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janar103
Kommutaator? |
Kommutaatori leian ma kus kohast ja kuidas kontrollida saab?
PS: Tuli veel meelde see, et üldiselt peaks ju auto käituma sidurit lahti lastes nii, et pöörded kukuvad ilusti 700-800 peale eksole? Aga minul on
selline jant ka veel vahepeal, et sidurit lahti lastes kukuvad pöörded alla 700 ehk kusagil 500 peale 1-ks sekundiks või hästi korraks. See ju ka
tegelikult normaalne vast pole? Samuti olen täheldanud voolukõikumist salongis (eriti hästi maki pealt näha, kuid kõige muu, näiteks kliimaplokk ja
spidoplokis hästi õrnalt näha, et kõigub).Võib seda äkki seostada millegagi või on see veel omaette teema?
|
|
|
janar103
huviline
Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.13 18:13
|
|
|
õhupuhastaja kopsiku peal
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.13 20:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janar103
õhupuhastaja kopsiku peal |
Ehk see pisike jubin, kus küljes on kaks pistikut ja kahe kruviga ainult kinni? Või peaks see tulema kopsiku seest veel välja?
|
|
|
siim_106
huviline
Registreerunud 16.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: C6 Avant Quattro
|
postitati 21.01.13 09:09
|
|
|
Kui süütepoolid läbi oleks, siis näitaks veakoodi kindlasti ka arvutis? |
Kasutaja Imres'e kogemus
Tsitaat: | Algselt postitas: Imres
Ei näita katkine pool viga jah, ise maadlesin ka kunagi sellise veaga. Tookord sai teise auto pealt prooviks poolid võetud. |
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 |