Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  38  39  40  41  42  ..  46
Autor:
Pealkiri: Kes keda kus nägi? (autonumbrite ja parkimiskohtade info kajastamine teemas KEELATUD!) (Vastuseid: 1129 | Vaatamisi: 173577)
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 10.12.09 07:30

Eile õhtul sai Hallivanamehe peatuse kandis ühel valgel C4 A6 sabas sõidetud, klubi numbrialused olid näha. Keegi tunnistab omaks?

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
m0cc
huviline

Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: W213, 5008

postitati 10.12.09 09:35

Tsitaat:
Algselt postitas: lehys
Linnamäel sai nähtud klubilist punase jakiga oma 80 peal peesitamas ja kellegiga juttu puhumas:D

Pühapäeval umb kell 14:00-15:00 olime mina ja Gzx seal poe juures.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 11.12.09 13:14

Täna umbes kella 14 paiku sai sabas sõidetud Tartus Võru ja Aardla ristmikul ühel tumepunasel klubi numbrialustega A6 C4 Avantil, mis minu eest siis Siriusesse keeras ning sealt suht kähku vehkat tegi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 14.12.09 18:48

Nähtud laupäeval 12.12.09 "rohelist tigu" ja tolle omaniku ees ka vabandused.
Eks teab, millest jutt ning loodetavasti pikka viha ei pea ;)
Lisaks küsiks, et kui madala käiguga muljusid...väljalaskest tulenev hais tahtis äää tappa :)

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 14.12.09 22:32

Otse läbi süsteem, kui hais ei meeldi ära sabas sõida :P
Talvel liigub tigu malada rõhuga ja eest eriti ära ei vajuta. Pikka viha ei pea, nüüd vähemalt tean kellega tegu :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zandr
klubiliige

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex steroididel Sigar

postitati 16.12.09 13:48

Nägin täna Eintsi a6-te Sikupilli läheduses vahtralehega?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
crazy
huviline

Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 , A6 C5 1,9tdi

postitati 16.12.09 19:51

Täna mingi ühe paiku Six klaasiservise vastas sai kasutaja lauri audit nähtud vist.Kui oligi siis see must kattus päris sobib. endal audi oli Six klaasiservises.vahetati esi klaasi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 17.12.09 05:53

Eile sai nähtud huntlambanahas pärnu poole vuramas oma s2-ga.

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 17.12.09 14:53

Tsitaat:
Algselt postitas: crazy
Täna mingi ühe paiku Six klaasiservise vastas sai kasutaja lauri audit nähtud vist.Kui oligi siis see must kattus päris sobib. endal audi oli Six klaasiservises.vahetati esi klaasi.

Jaa, seal ta seisis mul jah. Aga klaasi ma ei vahetanud :P Kuigi peaks kah selle pulli ära tegema.

Toonklaasi tahaks panna, siis saab veel parem. Aga sinu autot ma järjekordselt ei näinud, ühe ajal olin vist lõunal :P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
crazy
huviline

Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 , A6 C5 1,9tdi

postitati 17.12.09 17:15

Tsitaat:
Algselt postitas: laur
Tsitaat:
Algselt postitas: crazy

Jaa, seal ta seisis mul jah. Aga klaasi ma ei vahetanud :P Kuigi peaks kah selle pulli ära tegema.

Toonklaasi tahaks panna, siis saab veel parem. Aga sinu autot ma järjekordselt ei näinud, ühe ajal olin vist lõunal :P

Minu oma oli juba sees.

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 19.12.09 10:17

Forss-i ees sai kohtutud ühe hõbedase pabahhkuubiku omanikuga. Nime ma muidugi ofc ei tea ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
kaido.
huviline

Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: S4 2.2 avant

postitati 21.12.09 06:21

Kasutaja Zoig keerutas enda masinaga eile 11 ajal mul ees, ja seejärel parkis teeäärde. :) Huvitav meil samasugused masinad ja nr märk vaid natukene erinev. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Coupe
huviline

Registreerunud 26.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: allroad c5 ja a6c5 fl

postitati 21.12.09 08:35

Forss-i ees olin mina hõbedase s2-ga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mikkc
huviline

Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 9-3 Aero, 80 2.3q

postitati 21.12.09 08:54

Kasutajanime praegu ei mäleta, aga väga valju pütiga hõbedane S6 avant , mustadel plekkidel. Uskumatult ilus hääl oli mööda vabakat kõrvuti sõites eile... Ma ei liikunud kohapealt aint eriti hästi ära teatud põhjustel :mad:;)

reio
huviline

Registreerunud 05.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: c5tq

postitati 21.12.09 11:06

Täna hommikul aitas minu auto tööle üks s4 avant.Keegi klubist?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
str
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Škoda Octavia Elegance 1.8TSI 2013

postitati 21.12.09 12:48

Tsitaat:
Algselt postitas: reio
Täna hommikul aitas minu auto tööle üks s4 avant.Keegi klubist?

Mina :).

Škoda Octavia Elegance 1.8TSI 2013
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne. Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 21.12.09 12:59

Tsitaat:
Algselt postitas: kaido.
Kasutaja Zoig keerutas enda masinaga eile 11 ajal mul ees, ja seejärel parkis teeäärde. :) Huvitav meil samasugused masinad ja nr märk vaid natukene erinev. :P
Kusjuures ma mäletan et ma nägin su masina numbrimärki, ja mõtlesin veel, et kui mitmel S-l samasugune tähekombinatsioon on. Kas see oli Suur-Ameerka tänava kandis?

Et oleks raskem!
kcl
huviline

Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 21.12.09 18:25

Kodanik Ranz-i S2-le sai siin u. tund tagasi järve selveri parklas nö. ette libisetut.
Minu siirad vabandused! Quattro operaatoril tahab selline ilm lihtsalt vägisi mõistust viia:P

Metallide termiline töötlemine.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 21.12.09 18:55

Tsitaat:
Algselt postitas: Mikkc
Kasutajanime praegu ei mäleta, aga väga valju pütiga hõbedane S6 avant , mustadel plekkidel. Uskumatult ilus hääl oli mööda vabakat kõrvuti sõites eile... Ma ei liikunud kohapealt aint eriti hästi ära teatud põhjustel :mad:;)

Mul küll ei ole mustad plekid vaid hõbedased valukad, mis on mustad lihtsalt, kuna pole aega olnud pesta.Aga mingi A3 üritas jah väe võimuga kohapealt ära saada. :)

12,72@178,14km/h @S4 // 241km/h @ S4 OMC
http://differ.ee https://www.youtube.com/andresleever
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 21.12.09 19:00

Harjumatu oli näha Kaaku blingideta masinat.
Kaaku, kas hommik oli külm vöi lihtsalt kiire...masin kahtlase lumekihiga kaetud.

Vorsprung durch Drehmoment !
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.09 19:13

Tsitaat:
Algselt postitas: kcl
Kodanik Ranz-i S2-le sai siin u. tund tagasi järve selveri parklas nö. ette libisetut.
Minu siirad vabandused! Quattro operaatoril tahab selline ilm lihtsalt vägisi mõistust viia:P

Ei libisenud sa ette midagi... sa ei näinud millal ma sinu taha ilmusin lihtsalt :P
Tänane päev oli jah lausa funfunfun, ennastki ei hoidnud eriti tagas :cool:

Mikkc
huviline

Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 9-3 Aero, 80 2.3q

postitati 22.12.09 07:01

Tsitaat:
Algselt postitas: andrec
Tsitaat:
Algselt postitas: Mikkc

Mul küll ei ole mustad plekid vaid hõbedased valukad, mis on mustad lihtsalt, kuna pole aega olnud pesta.Aga mingi A3 üritas jah väe võimuga kohapealt ära saada. :)

Hah , minu vabandused , ega väga ei jälgind , aga see hetkeline gaasivajutus Liiva busspeatuse ees oli küll nagu muusika minu kõrvadele. Väga ilus masin !!! Ega jah , ega ühe otsa veoga autod ei taha just eriti kohapealt lahkuda :)

martinmae
huviline

Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100cc

postitati 22.12.09 07:14

Kes oli see mees/naine, kes oma hõbedase A8-ga täna hommikul tiba enne üheksat Tartus, Raatuse kaubamaja tagumises parklas trikitas :P
Ootan ausat ülestunnistust :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kaido.
huviline

Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: S4 2.2 avant

postitati 22.12.09 07:26

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
Algselt postitas: kaido.
Kusjuures ma mäletan et ma nägin su masina numbrimärki, ja mõtlesin veel, et kui mitmel S-l samasugune tähekombinatsioon on. Kas see oli Suur-Ameerka tänava kandis?

Täpselt nii see oli.
Nr märk, mootor, S ja autom kastiga mõlemad kui ma ei eksi.

:)

allud
huviline

Registreerunud 19.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7

postitati 22.12.09 16:20

laup hommikul oli üks a8 ac nr alustega taagepera lossi ees manööverdamas

Pehme mööbli tootmine ja müük

Diivani voodid
www.empak.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  38  39  40  41  42  ..  46
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 13.6% - SQL: 86.4%]