Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a4 b8 2,0 tdi 2008
|
postitati 06.09.12 18:37
|
|
|
Täna andsid närvid ka järgi ja kiskusin amordi maha ja proovisin leida põhjust millest se pisike loks seal tuli.Tundub ,et sai korda.
Nädalavahtuse plaanid siis tagapiduri suport maha ja pulkadeks. üks siis
tehtud juba, nüüd teise kord,eelmine kord ostin 2remondi komplekti aga vahetasin vaid ühel,sest seda tegin esimest korda ja olin üsna tige selle
tööpeale.Aga nüüd peaks töö selge olemal ja ehk sujub paremini.
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.10.12 16:27
|
|
|
Ja nüüd siis täna jäin kuulama auto mootoriruumis mingi võõras heli.Peale mõningast uurimist selgus sis põhjus,vigane üks vabajooksu
rullik(termosiduri).
Eile tuli ka esimest korda kasutada varurehvi.Hiljem autot eemalt vaadates
ikka sobiks mustad valuveljed hästi. Ehk järgmiseks suveks leiab midagi
edevamat.
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.10.12 08:45
|
|
|
Ventilaatori võlli laager vahetatud ja vaikus jälle.
Nüüd järgmine mure ootab lahendust.Viimasel ajal tähendanud vibratsiooni ja kuna se roolile ei hakkanud lasin ainult tagumised rehvid uuesti
tasakaalustada.
Kuid soovitud tulemust siiski ei saanud. Sai proovitud sõidu aeg hakkata käsipidurit nõks-nõksu hakkaval peale tõmmama 4 nõksu peal auto meeletult
vibras.
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.03.13 08:57
|
|
|
264000km ja veidi peale, õli ja filtrid vahetatud,lisaks veovõlli välimine kaitsekumm.
TÜV läbitud taas puhta lehega. Ülevaataja imestuseks ei leidnud ta
esisillas ka lõtkusid,vaatas küll ikka 2 korda.Isegi piduritesti tulemus oli parem kui eelmisel aastal(mina kes ma pidurdan ni õrnalt,et tagapidurid
ei rakendugi, agaajalt hoian käsipidurid sõiduaeg peal et kettad ikka läigiks.
Hea sõita kui auto korras,kuigi ma ise võiksin 2 käepeal lugeda asju mis
tuleks kohe ära vahetada.
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.13 20:28
|
|
|
Pikka aega mööödunud ja nüüd sis taas hetk kus tuleb investeerida.
Kuna mõnda aega olen teise autoga vurand sis kasutas naine audi´t .Nüüd kui ise võtsin masinaga 200km otsa sõita siis ohh üllatust,kütusekulu
märgatavalt tõusnud.Sai siis kaabli järgi ja kohe lamda viga millele järgnesid ka segu vale jms veel. Järgmiseks kapoti alla vaadatud kus selgus ka
viga, lamda üks valge juhe täiesti katki +siis veel teised juhtmed ka kõik vastu mootorit vibranud ja isolatsiooni maha nühkinud. Proovisin lappida ka
kuid siiski peale veakoodi kustutamist oli ta uuesti tagasi kohe.
Teisipäev sis saab uue ja ehk saab auto taas korda.
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.10.13 17:26
|
|
|
Taaskord tehtud.
|
|
|
mkangur
huviline
Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.13 07:23
|
|
|
Kena sile vanake, edu!
"At the end of the day, there are basically two types of drivers: those that want/have avants, and virgins. It's just science. Get one and
you won't regret it."
|
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.11.13 20:03
|
|
|
Tänud.
Ma igati rahul autoga,2aastat teeninud väga truult!Ainult kiidusõnad!
Ja ei ütleks,et se esisild nüüd ni nõrk on kui väidetakse.Mul jookseb 3 aasta ja ei kurda.
Se teema on siin suhthea meelespea mul.
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.12.13 17:05
|
|
|
Seekord siis pimedusele vastu, sai uued pirnid tuledesse, nähtavus paranes päris hästi .
Sai veel arvutiga uuritud miks masin vahetevahel just 4000pm + edasi hakkab kakkuma.
Kuna arvuti näitas,et temp andurilt saadav info segane siis tuleb lähiaeg uus soetada.
Lisaks vaadata üle ka lamda töö, viga ei ole kuid lamda liigub skaalalt välja vahepeal.
Sai uus mootori rihm ka ostetud ja uhiuue rulliku sain kaasa autoga koos seega jääb vaid vahetamis rõõm.
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.12.13 17:26
|
|
|
Lisaks siis tehtud ka valgustust salongis(pilt kehvalt udune).
Valgustust ni käigukangil kui kõigi reisijate jalgealused.
Vahetust said ka esimesed suunatule pirnis mis ei põlenud enam just ni kollaselt kui võinuks.
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.13 20:45
|
|
|
Taas mure,niisis sai mindud poodi mõttega tellida uus temperatuuri andur. Niisis küsiti minult kas 4 juhtmega või 2 juhtmega. Teadsin öelda,et
neljaga,kuna arvuti pakkus kõikvõimalikus varjandis neid siis soovitati vana pealt kood võtta.
Täna siis vaatasin ja leidsin,et mul ka üks andur seal ka 2 juhtmega.
Küsimus jäi õhku kumba andurit nüüd vaja on 4juhtmega(4peenikest) 2
juhtmega(2 vähe jämedamat juhet)
Kui kuidagi ei saa,siis kuidagi ikka saab!
|
|
|
mkangur
huviline
Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.13 21:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: varemax
Taas mure,niisis sai mindud poodi mõttega tellida uus temperatuuri andur. Niisis küsiti minult kas 4 juhtmega või 2 juhtmega. Teadsin öelda,et
neljaga,kuna arvuti pakkus kõikvõimalikus varjandis neid siis soovitati vana pealt kood võtta.
Täna siis vaatasin ja leidsin,et mul ka üks andur seal ka 2 juhtmega.
Küsimus jäi õhku kumba andurit nüüd vaja on 4juhtmega(4peenikest) 2
juhtmega(2 vähe jämedamat juhet)
Kui kuidagi ei saa,siis kuidagi ikka saab! [/quote
4 Piniga peaks olema, juhtmete arvu välisel vaatlusel raske tuvastada, kuna enamjaolt on nad juhtmerüü sees.
Üldjuhul kindlaks teha on lihtne, võta vana andur maha või pistik, pole midagi keerulist. Vin koodi järgi ka üldiselt peaks teada
saama. |
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.13 21:32
|
|
|
Kuidagi peab hakkama saama sellega jah,mõlematel anduritel ulatuvad juhtmed kaitserüü seest ilusti välja.
Kui muud üle ei jää siis peab mõlemad andurid uued panema.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 17.12.13 06:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: varemax
Kuidagi peab hakkama saama sellega jah,mõlematel anduritel ulatuvad juhtmed kaitserüü seest ilusti välja.
Kui muud üle ei jää siis peab mõlemad andurid uued panema. |
Saan ma õigesti aru, et autol on kaks temperatuuri andurit kusagil mingi flantsi sees kõrvuti, ühel 4 kontakti ja teisel 2 kontakti. Sa tead, et üks
andur on rikkis, aga ei tea kumb see on? Kui nii, siis palun kirjuta milles viga avaldub, et tead, et üks andur on rikkis? Sellisel juhul saab ehk
keegi targem öelda või saab kusagilt järgi kontrollida, kumb andur mille jaoks on.
|
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.13 06:44
|
|
|
Täpselt ni ongi,et plokikaane otsas olevas jahutussüsteemi torus on 2 andurit. Probleem seisneb ise selles,et auto hakkab kiirendusel vahel kakkuma
just 4000 pöörde lähedal vahest isegi varem.
Arvutiga näitas viga ,et auto saab segast temperatuuri infot.(ma ise ei vaadanud neid veakoode).
Olen sõites tähendanud ka,et kui temperatuur pole sieril veel näitama hakkanud siis viga ka ei esine. Kui temperatuur juba üle 60kraadi,siis on
võimalus,et rohkem kiirendades teeb tugevalt jõnks- jõnks. Siis enam ei määra mis käik või palju pöördeid on.
Samas käivitub ilusti ja sõidab ilusti.
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.13 11:27
|
|
|
Nüüd siis hammasrihm ja rullik vahetatud.Veel uurides paistis silma,et mootor alt õlimärg. Järjest edasi vaadates selgus,et õli saab välja
klapikambrikaane tihendi vahelt,lisaks lekib ka plokikaane otsast jahutus vedeliku. Õnneks Mõlemaid väga mingimaalselt.
Seega hetkel on mida nokitseda.
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.13 20:43
|
|
|
Se kohatine jõnksutamine sööb nu närve usinalt.. kuid ehk homme saab kaabliga uuesti uurida asja.
Nüüd on jõnksutamine kuidagi ümber kujunenud just kiirendamise hetkele pöördel 1500-2500pm.Muidu kohapeal töötab ja läheb pöördesse ka ilma
tõrgeteta.Mis veel tähendasin,et kui kohapeal pöördesse lasta siis pööre vajub alla umbes 800pm peale siis jõnksuga ülesse 1100pm ja taas jääb
ühtlasele pöördele.
Peab asja käsile võtma ni ei saa sõita.
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.01.14 11:08
|
|
|
Minu mure lahenes eelmise aastaga. Kaabel ei andnud muud viga kui ikka temp andur (G62 väidetavalt). Sai se viga kustutatud ja kohe ta tagasi ei
löönud küll.Kuid kuna õhtu oli juba siis tänu pimedusele leidsin ka 3 silindri küünla juhtme mis lõi ni ohtralt läbi. Peale selle vahetust masinaga
kõik väga korras
Lõpuks ikka lahenes asi väga hästi .
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.14 18:33
|
|
|
Nüüd vahetatud klapikambrikaane tihend ja mootori õli.Ühtlasi sai vahetatud ka käigukasti õli.
Järjest rohkem häirib mind mulksumine kundepoolse esi ratta juures. Õnneks järgmine kuu saan TÜV minna siis paistab kas leiab mingi lõtku.
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.14 09:39
|
|
|
Eile siis Käis auto TÜV, kus seekord paraku sai korduva..
Niisis märgiti ov piduri voolikud mõralised (märkus; esimesed). Lisaks ov ,jahutusvedeliku lekib.
Ülv läbiviia oli sel korral väga hajameelne ja pahas tujus, et unustas summutisse pista selle otsa,paaarutas mis kole enne kui märkas,et midagi jäi
puudu. Ja paarutamisest tulenevalt andis järgi ka temperatuuri anduri kummirõngas kus vahelt pressis mõned tilgad mahla välja.
Pealee ülv sain siis ka kohe uued piduri voolikud ostetud ja ka ära vahetatud.
Jääb loota,et esmaspäevaga saab siis taas kehtiva TÜV
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.14 18:41
|
|
|
Taas aastaks rahu ja TÜV läbitud. Meelepaha tegi siiski veidi se asi.
Kuna ise olin Tallinnas tööl ja lihtsalt ei olnud võimalus ise minna siis käis tüdruk ise autoga kohal . Ja nagu ikka kohe öeldi,et ei tosooli ikka
tilgub kusagilt ja ei saa läbi tüv. Sain ka siis toimunust teada ja võtsin suuna Haapsalu poole ja läksin ise kohale ja nõudsin,et mulle nädatakse
koht kus se tosool lekib ja siis teen korda selle. Kuna se härra kes selle lekke leidis ennast kohal polnud vaatas teine ülevaataja.Otsis mis ta otsis
aga ei leidnud midagi.Näidati umbmääraseid kohti mulle vaid ,ja soovitas kuiva ilmaga otsida niiskeid kohti.
Lõppudelõpuks vormistas sooritatud TÜV kuna tõesti ta ei osand mulle näidata leket.
Kokkuvõttes hästi auto korras ja paberid ka korras.
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.14 04:51
|
|
|
Vahepeal siis sai ni tehtud.( kasutaja mkangur siirad vabandused).
Kuna olid paar suunatulesid ka lisaks olemas siis sai proovitud neid ka veidi tumedamaks teha.
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.14 16:30
|
|
|
No nii nüüd siis saabus kardetud päev, auto otsustas mitte käivituda. Probleemiks siis immo.
Sõbrapoiss seal midagi vaatas arvutiga,veakood olemas. Otse immoploki logides ,näitab et võti justkui olemas ja lubatud käivitada. Kuna ma ise ega
sõber pole sel alal just tugevad siis pean otsima kellegi kes vaataks aitaks taas elule auto .
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.14 20:48
|
|
|
Immorõngale tulevad juhtme said ülejoodetud,kuid soovitud tulemust ei saand.(paneb imestama miks tehas sellise kehva ühenduse on löönud sinna.)
Sümtomid samad nagu paljudel siin foorumis olnud,akuklemm maha ja veidi ajapärast peale ja auto jääb käivitades käima.Teisel katsel jääb immotuli
vilkuma juba.
Otsingut kasutades jäi ka silma,et sama viga tekib ka kehva aku ühendusega või väsinud akuga.
Homme vaatab üle selle kuna selle 3 aasta jooksul kui auto minukäes olnud pole julgenud aku juhet lahti ühendada .
Kui nüüd meenutada siis mingi talve aeg sai ka käidud aku testi tegemas,siis mainiti küll et aku vajaks juurde laadimist. Samas kuulan muusikat
usinalt ja lühikesed sõidud kuid siiani pole autot käivitades küll arusaanud,et aku oleks kehvake.Tõsi aku on oma 4 aastat vana ka juba.
|
|
|
tarmo92
|
postitati 04.05.14 21:33
|
|
|
Oli ka endal kamm selle immoga, mina sain asjast kergelt lahti: sai juhtmega külge mintud ning Engine, instruments ja immo moodulitele factory reset
tehtud ning auto hakkas tööle. Pidi küll ajutine rohi olema, aga minul sellist asja peale tehase seadete taastamist ei juhtunud.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |