Lehekülgi: 1 2 3 4 |
joosu
huviline
Registreerunud 02.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
kaastunne
Ja markoc oleks võinud küll oma jutu kirjutamata jätta.
|
|
|
Unn66
huviline
Registreerunud 27.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Rahulik A6
|
|
Sügav kaastunne ka minu poolt.Väga kurb lugu
|
|
|
krafu
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
|
jumal teab, et 99% juhtudest ei ole mina juba paar aastat markoC-ga ühel meelel olnud.. aga seekord olen küll tema öelduga täiesti nõus.. kahju on
omakstest.. eriti kaassõitjate lähedastest! aga sellise "rullnoka" kohta oskan vaid öelda, et kahju et ise surma sai.. tema peaks praegu
istuma ratastoolis ja ülejäänud elu mõtisklema selle üle, kuidas joomase peaga ja suurel kiirusel 2 sõpra surnuks sõitis! sellistele mitte mingit
õigustust! nagu ütleb vana kõnekäändki - küürakat parandab vaid haud, ja kuna ta eelnevatest kogemustest õppust ei osanud võtta, siis järelikult oli
ta vaimne küürakas..
sorri, kui tõde on valus kuulata.. aga selline on kõrvalseisja objektiivne arvamus..
hei poisid, mina siin 
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
|
Märgiks siinkohal seda, et ametliku teadet selle kohta pole veel tulnud, et juht oleks joobes olnud. Teadupoolest ei saa kedagi enne süüdi mõista kui
tema süü pole tõendamist leidnud. Teada on vaid see et auto kaotas suurel kiirusel juhitavuse, mis oli ilmselt juhi süü, kuid selliseid asju võib ka
kaine peaga sõites juhtuda.
Ühesõnaga ma ei õigusta kedagi ega midagi vaid tahan ainult seda öelda, et juhi joobes olek pole kinnitust leidnud veel.
|
|
|
|
krafu
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
|
isegi kui ei olnud joobes, siis nii suurel kiirusel sõitmisel nagu seda on vaja auto nii sodiks sõitmisel, on ääretult vastutustundetu kaassõitjate
suhtes.. ja kuna juht oli seal autos rooli keeramas ja pedaalile vajutamas, siis ei saa keegi teine seal süüdi olla.. ja tema järeltulijad võiks oma
taolist lõppu ennetada ning õppida viisakalt ning vastutustundlikult liiklema.. pealegi.. kuna tal on ennegi igasuguseid huvitavaid juhtumisi olnud,
teeb see asja veel selgemaks ja kurvemaks... juhtuda võib tõepoolest igaühel.. aga korduvalt?
hei poisid, mina siin 
|
|
|
|
Kotkas
huviline
Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3
|
|
rulamees
huviline
Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT
|
|
ka minu poolne kaastunne. Janar oli kui inimese ja napsu kaaslasena asendamatu kui ta Lõuna osariikidesse sattus . Kahju , et nii läks.....
|
|
|
|
tamm112
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: vis 2345
|
|
prt
huviline
Registreerunud 28.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: LR Discovery
|
|
tasa sõuad kaugele jõuad
kahju, et nii läks. kaastunne meiegi poolt
|
|
|
audiangel
huviline
Registreerunud 09.03.04
Kasutaja on eemal
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
|
Eelmine aasta sõitsin mööda seda teed nädalas vähemalt korra (seal lähedal oli üks tööga seotud objekt). See koht kus see õnnetus aset leidis on
lubatud kiirus kui ei eksi 90km/h ja kohe kus see puudega alevik hakkab on päris järsk kurv ja kui seal veel tee puulehti ka täis on siis ei imesta et
seal pidevalt õnnetused oleks.
Smoke Quattro Tires - Not Drugs
|
|
|
|
greedy
huviline
Registreerunud 30.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4, coupe otsingul
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja krafu
jumal teab, et 99% juhtudest ei ole mina juba paar aastat markoC-ga ühel meelel olnud.. aga seekord olen küll tema öelduga täiesti nõus.. kahju on
omakstest.. eriti kaassõitjate lähedastest! aga sellise "rullnoka" kohta oskan vaid öelda, et kahju et ise surma sai.. tema peaks praegu
istuma ratastoolis ja ülejäänud elu mõtisklema selle üle, kuidas joomase peaga ja suurel kiirusel 2 sõpra surnuks sõitis! sellistele mitte mingit
õigustust! nagu ütleb vana kõnekäändki - küürakat parandab vaid haud, ja kuna ta eelnevatest kogemustest õppust ei osanud võtta, siis järelikult oli
ta vaimne küürakas..
sorri, kui tõde on valus kuulata.. aga selline on kõrvalseisja objektiivne arvamus.. |
mida sa virised siin tee uus teema ja rahune maha. Siin avaldatakse kaastunnet ja surnuid mälestatakse hea sõnaga rahu neile
|
|
|
karolin25
huviline
Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 Quattro; Audi A6 Quattro 2,5 Tdi 132 kW
|
|
kaastunne 
|
|
|
Traks
huviline
Registreerunud 29.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4, ABT
|
|
Eks kõik läheb nii nagu ta minema peab, aga väga kahju, et nii läks.
Nii kuidas sina autole nii ka auto sulle
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja greedy
ta vaimne küürakas..
sorri, kui tõde on valus kuulata.. aga selline on kõrvalseisja objektiivne arvamus.. |
mida sa virised siin tee uus teema ja rahune maha. Siin avaldatakse kaastunnet ja surnuid mälestatakse hea sõnaga rahu neile |
Ühesõnaga... kui sõidad joomase peaga AC kleepsuga nt ja jääd vahele, tehakse sind maha, kui ületad meeletult kiirust, tehakse sind maha, kui teed
miskit muud sellist ebaseaduslikku tehakse sind maha... aga kui ennast koos sõpradega surnuks sõidad, tunneme sulle kaasa?
Täiesti saaks aru kui tegu oleks ükskõik kellega teisega meist, juhtus õnnetus, miskit juhtus autoga, oli miskeid teisi segavaid faktoreid... kuid
hetkel on teemas nimetatu lihtsalt üks kihutaja ja joogise peaga roolis istuja (hetke avariis siis ei ole see veel kinnitus leidnu) kuid kiirus oli
suur, see on selge... 100 pealt autot selliseks ikka ei sõida.
Ja nagu juba eelpoolgi mina ütlesin, siis tunnen kaasa tema omakstele kes kannatavad hetkel tema tehtud korduvate vigade pärast ja sellise traagilise
lõpu pärast.
|
|
|
|
Amz
huviline
Registreerunud 25.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200TQ 20v, audi 200 10v & Skoda Octavia
|
|
päka
huviline
Registreerunud 17.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B8,5 A4 2,0TDI Q Avant & Q5 2,0 TFSI
|
|
Kaastunne
Tasa sõuad kaugele jõuad
|
|
|
|
brunnts
huviline
Registreerunud 16.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2,3
|
|
Ega jah loodame, et see siis paneb mõtlema ja muutma suhtumist, meil kes seda loevad.
Igati väga kole juhtum.
Kaastunne hukkunute omakstele.
Life is hard. It's harder if u're stupid.
|
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
|
isegi kui ei olnud joobes, siis nii suurel kiirusel sõitmisel nagu seda on vaja auto nii sodiks sõitmisel, on ääretult vastutustundetu kaassõitjate
suhtes.. ja kuna juht oli seal autos rooli keeramas ja pedaalile vajutamas, siis ei saa keegi teine seal süüdi olla.. ja tema järeltulijad võiks oma
taolist lõppu ennetada ning õppida viisakalt ning vastutustundlikult liiklema.. pealegi.. kuna tal on ennegi igasuguseid huvitavaid juhtumisi olnud,
teeb see asja veel selgemaks ja kurvemaks... juhtuda võib tõepoolest igaühel.. aga korduvalt? |
Tegelikult igati loogiline ja põhjendatud jutt ja need kes arvavad, et seda seisukohta peaks häbenema ei mõtle küll loogiliselt.
Tegu on kahetsust väärt ja häbiväärne on ka see, et inimene audiclub liige oli, aga eks musti lambaid leidub kõikjal 
Omastele sügav kaastunne
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 85kw '94
|
|
kurb. kahju.
meenus üks reisikirjeldus otsisin tsitaadi:
Autoeelistuste poolest (MERCEDES) on eestlaste sugulas rahvasteks türklased ja albaanlased, Aga ma ei usu, et nood nii hullusti sõidavad. Eestlastele
omane sõidustiil on vist omane ainult postsovjettidele, kiire auto saab ju raha eest, mõistust aga mitte. loen üsna ükskõikselt rindeteateid, kus mõni
kiire ja edukas oma ajud asfaldile laotab. Nii närviliselt ja tormakalt, nagu meil sõidab enda meelest korralik pereisa ja ärijuht, ei sõida Ameerikas
isegi ükski kuumavereline teismeline latiino poiss.
jätavadki mindki ükskõikseks, aga klubist sedakorda 
|
|
|
Rufhouse
huviline
Registreerunud 02.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 avant C2, Audi 200 20v, Audi A6 C7, Audi A8 D2
|
|
Kaastunne see audi vuhises isa bussist ikka üle 100km/h mööda ja hiljem nägi
ta ka avariid(sõitis luunja liini)
|
|
|
VIP
huviline
Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V
|
|
kurb lugu ja kaastunne
samas olen MarkoC ja ranz'ga ühel meelel
|
|
|
|
Mairo
huviline
Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
Võibolla lepiks siiski edaspidi kokku, et teema jääb ikka teema raamidesse.
Konkreetsel juhul on arusaadav, et keegi siin foorumis pole seda õnnetust, või selle põhjustajat õigustanud. Vastupidiselt teistele, kes taevani
kuulutavad, kui paha on see, või teine käitumine.
Ma ütlen veelkord, et meist keegi pole eksimatu.
Lõpetaks selle teema all targutamise ja austaks hukkunuid!?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |