Lehekülgi: 1 2 3 4 |
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.10 14:21
|
|
|
Lairiba alati parem kuna siis on ainult üks heliallikas, kahjuks aga lairibaga ei suuda alati piisavalt tugevalt kõrgsagedusi väljamängida, minul oli
mõte ehitada samamoodi lairibaga, aga lisada ka kena tweeter.
Niipalju kui olen lairibaga kokkupuutunud siis alati oli tunda puudust kõrgsageduses (enamus kodutehnikat, töö selline ) Ja kuna armastan kõvasti muusikat kuulata, siis ei suuda lairiba anda
piisavat täpsust ja teravust, eriti raskema muusikaga.
Variante on 3.
1. Kindlasti ei meeldi siin mõnedele kasutajatele 3ribaline frontaalne
akustika + woofer taga riiulis. 8tolli madal mid ukse sisse, mis eeldab eliktri akna süsteemi instaleerimist ja polstri ümberehitamist, 4tolli kesk
mid armatuuri sisse peegelduse peale ja A pilari sisse twiitrid. Seda varianti on suht raske teostada, kuna minul pole ideid kuidas 8 tolline kõlari
poodium olemasoleva sisu disainiga kokku viia.
2. Korralik 4tolline element originaal kohtadesse + twiiter, 6.5 coaxiaal taga riiuli sisse + peidetud sub.
3. Elan üle, jaab nii nagu on.
Ise väga tahaks seda esimest varianti aga see toob kaasa sellised
muudatused salongis ja investeerimised et ma ei teagi kas auto on seda väärt? Sellised asjad meeldivad väga
P.S. Ega kellelgi JBL GTO sarjast tweetreid pole? Ostaks ära hea meelega.
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 09.06.10 22:14
|
|
|
Oi kui hästi mõjuks sellele isendile pikad tuled ette ja suunatuledega esistange .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.06.10 00:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Oi kui hästi mõjuks sellele isendile pikad tuled ette ja suunatuledega esistange . |
Mulle selline variant millegipärast meeldib nagu rohkem, samas käis mõtte peas läbi äkki panna quatro plast stanged ja küljekarbid? See aga teeb auto
palju nooremaks, kas on seda vaja? hmm pigem olgu ta sellinne nagu praegu.
|
|
|
hiq
huviline
Registreerunud 11.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B2TQ ´84 Best ET 11,2@202km/h, Audi 80 1,9CC ´83, Audi 80 1,6 ´78, Audi 80 1,6 automaat ´82
|
postitati 10.06.10 09:45
|
|
|
Ärge jummala eest hakake seda autot ümber ehitama - täpselt sel hetkel, kus muudetakse sisu, plastiktiivad jne kaob selle auto väärtus mitu korda
allapoole. Endal sai just seepärast pandud lairibad, et ei peaks ümber hakkama sisu ehitama ja kõige kiirem ning lihtsam lahendus see. Kolm riba häid
kõlareid eeldab ka eelkõige korralikku juhtsüsteemi ning sealt julgeks soovitada Nakamichit või Beckerit mis auto stiiliga kokku sobiks, mõni
vanakooli Alpine ka (kuni aastani 1995) või siis Clarion (sama lugu) kuid delfiine küll poleks sinna autosse vaja
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.06.10 22:29
|
|
|
Jaime kinni eile Rahulikult ootame abi.
Appi tuli quattro kohalike kalameeste näol
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 12.06.10 08:30
|
|
|
Mõningane romantika jääb tänu madaldusele ära. Millegi arvelt tuleb ju autot teha
Mulle isiklikult meeldib see auto ja see madaldus annab palju juurde koos veljega. Kindasti jäta originaalseks see kuna neid pole palju alles jäänud.
|
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.06.10 09:24
|
|
|
Ma Tänan Eks üritan hoida nii korras ja originaalis kui võimalik
|
|
|
Imres
huviline
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition quattro 20vt
|
postitati 12.06.10 10:13
|
|
|
Eile nägin vabaduse pst-l, kaugelt hakkas juba silma. Väga väga kena!
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.06.10 09:51
|
|
|
Kasutaja hiq käest sai ostetud roolilatt, kui kohale jõuab hakkame paigaldama, äkki paraneb juhitavus ja sõidumugavus. Praegu logiseb ikka jubedalt
juba.
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.06.10 09:51
|
|
|
Mõtlesin et noh, kuna olen esi vedrustust nii palju kordi laiali võtnud ja tagasi kokku pandnud, pole amordi vahetus kell 18.00 mingi probleem minu
jaoks. Läksin poodi, võtsin uued Gaasi amordid, ühe sõbra ja sõitsin tagasi koju. Auto tõstukite peale, rattad alt ära, kõik poldid lahti, Comeonee
mida nüüd!!??? Rooliotsad ei tule ära! Ennem samad rooliotsad lihtsalt hüppasid sealt välja kohe kui ma poldi ära võtsin, seekord me sõbraga ja
haamriga raiskasime 2 tundi väärtusliku aega iga rooliotsa peale! Lõppuks saime amordid sisse, siis otsustasin mina, et on vaja parandada moootori
kaitset (seal all oli üks polt ära tulnud) võtsin lahti ja oh imet! Pooltelje kaitsekumm jalle katki. Õnneks riiulist oli kohe uus võtta. Võtsin
pooltelje auto küljest ära, panin uue kaitsekummi (kell mingi 22-23 öösel) Hakkasime pooltelje kokkupanema, panime kokku seda asjandust mis kinnitub kasti külge panime tagurpidi ja kõige mõnusam oli
see, et sisse läks vabalt, isegi haamrit ei pidanut kasutama aga välja me seda asjandust ei saanud isegi kuvaldaga.
Nii me istusimegi sõbraga, haamriga ja relakaga kella poole kolmeni öösel minu garaazhis, lihvisime ja aretasime uusi kohti stopper rõngaste jaoks.
Õnneks kõik sai kokku pantud, test drive tehtud, kõik on korras. Ühesõnaga... Autol uued esi amordid ja pooltelje kaitsekumm
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 15.06.10 12:38
|
|
|
Te kasutasite vist valesi töövõtteid rooliotsa äravõtmiseks.
Üks ja halb varinat on panna kang rooliotsa ja püstaku vahele ning hoida varrast pinges ning rooliotsa kinnitusele ehk amordi püstakule küljepealt
haamriga lajatada. Siuin muidugi peab olema ettevaatlik, et varrast kõveraks ei kanguta. Muidugi polt ka maha keerata rooliotsal.
Teine, mis on väga kerge ja rooliotsasõbralik on kasutada tõmmitsat. Selle vahenndiga saad 1 minutiga rooliotsa küljest.
|
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.06.10 16:36
|
|
|
Tõmmitsat polnud võtta kusagilt seega kasutasime seda esimest varianti
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.06.10 23:26
|
|
|
Nüüd on auto juhitavus palju parem ja esi sillas enam midagi ei kolise. Panin teise rooli latti. Vana oli ikka väga läbi, ma isegi ei kujuta ette
kuidas ta sellise lattiga ülevaatust läbis.
Suuremad tänud kasutajale hiq kes mulle latti sebis ja aitas mind
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.02.11 17:30
|
|
|
Täna alles nägin sellist teemat siin.
Mis sellest autost saanud on?
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
audi80i
huviline
Registreerunud 03.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B2, Passat b5.5, Golf 2
|
postitati 27.02.11 17:41
|
|
|
Auto on ammu müüdud. Isegi tean seda inimest, kes selle Raleks - ilt ära ostis.
|
|
|
majanduskriizz
huviline
Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: 4000S;
A80Qx2
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |