Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  6  ..  11
Autor:
Pealkiri: Audi a6 c4 2,5tdi 103kw - 1994 - Kuno666 Teema Lukku! (Vastuseid: 273 | Vaatamisi: 52161)
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 06.09.10 15:51 Tsiteeri

Mingipäev siis kasti parandaja juurest ja vaatab mis räägib kas tuleb uus käimar leida vms. Eile sai ka ac dragil käidud ja ei tulnud sealt midagi head kuna eelmine päev sai kiirelt õlivahetus tehtud amordid vahetatud ja ka aju opereeseritud siis ei jõudnud rõhulekke testi teha ja nii saigi lekkiva rõhuga käidud. Parimaks jäi 16,098 ja ülejäänd sõidud jäid sinna 16,8 ja 16,9 sisse, kuna käike ei saand sisse esimene sõit kohe kolmas mööda, teine sõit sai teiselt viiendale pandud ja siis uuesti kolmas ja pidamist polnud ka kuigi sai pandud ette talvekad. Täna sai siis rõhku testidud ja tuli välja, et klapikambri kaanel on pisike auk sees küljepeal ja kuskil turbo juures on ka päris hea lekke mis annab juba alla 1parist tunda aga eks see selgub lahkamisele mis toru või hullemal juhul cooler puruks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.10 14:47 Tsiteeri

Räägi täpsemalt mismoodi sa survestasid ? Panid otsad kinni niiet terve mootor jääks rõhu alla ? Mida mõtlesid kiipide vahetamise all, chip ? Mida timmida kavatsed ? Süüde, küte, midagi veel ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.10 16:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kella4
Räägi täpsemalt mismoodi sa survestasid ? Panid otsad kinni niiet terve mootor jääks rõhu alla ? Mida mõtlesid kiipide vahetamise all, chip ? Mida timmida kavatsed ? Süüde, küte, midagi veel ?

Survestasin siukse asjaga mis on kohe tehtudgi selle jaoks, käib üks ümmargune julla millel ventiil otsas õhulugeja selle jämeda vooliku otsa ja siis lased kompressoriga õhu sisse ja kohe kuulda mis lekib. Kiipide all mõtlesin chippi jh. Timmida vaja süüdet ja kütet. Sai siin aetud seda vag-comi järgi 6 ligi ja minuarust asi parem küll nüüd pole lagin suurem ja palju tihedamini tekib olukord kus minek lahjem lööb rõhu 0,7 ja hoiabgi 0,7 vb vag-comis polnud asi paigas eks mingipäev tuleb lammutada ja vaadata turbo juurest mis seal susiseb. Tahm on muidugi nüüd palju väiksem kui ennem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.10 16:46 Tsiteeri

Njh, palju sul siis rõhku viskab kui ei jebi parasjagu 0.7 peal ? Mul on samuti spets ventiiliga punn, millega survestada aga kas sa väljalaset siis ei pannudki kinni ? Kas sul õlivarda kõri altosast ei leki ? Mul susiseb sealt suht olematu rõhu peal juba.

Kuidas tahm vähemaks läks, selle kütte maha keeramisega või chippimisega ?

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.10 19:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kella4
Njh, palju sul siis rõhku viskab kui ei jebi parasjagu 0.7 peal ? Mul on samuti spets ventiiliga punn, millega survestada aga kas sa väljalaset siis ei pannudki kinni ? Kas sul õlivarda kõri altosast ei leki ? Mul susiseb sealt suht olematu rõhu peal juba.

Kuidas tahm vähemaks läks, selle kütte maha keeramisega või chippimisega ?

No muidu viskab 1,1 või 1,2 ja hoiab 0,9 aga tglt chip peaks olema piirajata, et viskaks 1,5 vms aga 1,1 pealt tekib kohe leke ja automaatselt langeb rõhk ja peale pumba näppimist on tihedamini esinend seda 0,7 aga kinni ei pand midagi lihtsalt lasin õhu sisse nii neid koguaeg teinud ja õlivarda juurest pole veel täheldanud susisemist pigem on ikka olnud turbo juures.

Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 21.09.10 10:59 Tsiteeri

Reaalselt mis võib olla, on vahe pumbakaantes. Ma ei oska öelda, millest see tuleb. Kunagi pidasin aru Türi diislispetsiga, kes oskas pakkuda, et kaanel mingi 0 asendi teema elektroonika tasandil.

Minu kogemus. Vahetasin pumba, kuna kaan vigane, tühikäigul pöörded kõiguvad. Tulemus maxrõhk sain 1.2, proovisin erinevaid õhukululugejaid, map-andurit, põhimõtteliselt mitte midagi.
Nüüd panin vana pumba kaane tagasi, esimene sõit kohe, kaan kõrva järgi peal paika löödud, rõhk 1,5-1,6 autogauge kella järgi.
Kui ma nüüd hästi meenutan, siis visuaalselt oli neil 2-l kaanel erinevus, mis hakkas silma kui kaan maha võetud oli. Nii, et siia võib olla osaliselt koer maetud.

Kindluse mõttes survestasin ka igaks juhuks rõhu poole ära, turbo külest lõdviku otsa pime ja sisselaskesse jõudva lõdviku otsa nipliga punn ette ja lasime pea 4 atti sisse, kuskilt ei susisenud, ainult cooler tahtis laiali lennata:D
Hiljem turbot vahetades, selgus et sisselaske kollektori osad poldid olid lahti. Rääkides chipitud c4 2,5tdi tossamisest, siis tunnetasin vahet ka turbo vahetusega. Sõbral jäi üks AEL motoga c4 varuosadeks, sai selle turbo siis enda omale peale pandud, lootuses, et ehk midagi läheb paremaks. Tulemus oli aga vastupidine: õli hakkas kuluma ja rõhk ei lähe nii kiirelt üles, kui eelmise turboga.

Plaanis veel silindrites surved ära mõõta ja tahaks proovida uut turbot, et näha kuidas see tossamist mõjutab. Mingi kahtlus on, et chipitud auto puhul mõjutab turbo korrashoid väga suures osas tossamist.

Kõik peoks vajalik www.meelelahutaja.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 1,9TDI

postitati 22.09.10 18:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Starr
Nüüd panin vana pumba kaane tagasi, esimene sõit kohe, kaan kõrva järgi peal paika löödud, rõhk 1,5-1,6 autogauge kella järgi

Kas sul hoiab seda rõhku? Või lööb korra enne wastegate avanemist? Palju rõhku HOIAB 2500-4500rpm põhjagaasiga kiirendades?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.10.10 17:36 Tsiteeri

Nii vaikselt hakkab juba häirima nii mõnigi asi, nimelt on rõhuga mingi teema st, kui järsult stardid ja käiku vahetad siis lööb rõhu korra 1.1 ja hoiab 0,9 aga kui teed seda rahulikult siis suht tihti lööb rõhu 0,7 ja mitte üks gramm rohkem ja gaas põhjas hoides pöörded tõusevad aga rõhk mitte ja kui 2 komandale paned siis mõnikord lööb korra 1,1 ja siis hoiab jäle 0,9 või 0,8. Sai täna egr-ile ka pime ette pandud aga mingit muutust ei täheldanud ja pumpa sai ka timmitud nii, et vag com näitas seda injection timingi vms 5,3 ennem oli 6,7 kandis. Ennem kui oli see sama asi 3,8 oli kütuse kulu väiksem ja edasi käis ka paremini aga jube tahm oli ka taga nagu oli ka ac-dragil näha. Eks mingipäev viskan originaal kivid tagasi ja vaatan kuidas siis on sest praegu on tunne, et sellest chipist pole mingit tolku nagu ka ac dragi ajavõtust on näha siis kevad dragil oli täis lastis autoga suht koguaeg 16,5 aeg ja sügisel oli ta sinna 16,8 ja hea pidamisega 16,098 vms samas ma usun, et oleks kevadel ka olnud samad rehvid kasutusel mis sügisel siis oleks saanud ka sinna 16,1 kanti. Eks see ole kivide vahetamisel näha kas muutub midagi. Teine jama o n esisillas nimelt midagi on hakanud nagu kolksuma vahepeal kui august või suuremast kivist üle sõidad aga samas see kolks pole jääv ja kui hoiad pidurit peal ja keerad rooli kui see on mingi tiiru peale teinud siis nõksutades käib tuntav kolks kuskil juhipool aga aru ei saa mis, tuli see kolks kuidagi lambist. Eks tuleb lasta vist kellegil uurida seda. Nv peaks madalduse ka eemaldama sellelt autolt ja talvel sõidab siis kõrge masinaga. Vahepeal sai ka muidugi üv läbitud ilma ühegi veata ja teha mineva asjata seega midagi positiivset ka.:P

jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.10.10 16:36 Tsiteeri

Kunagi sai ka proovitud universaalseid chipe. Nendest ei olnud mingit tolku. Pakun sulle chipe täpselt sinu auto aju numbri ja kivide numbrite järgi. Garanteerin ka tulemuse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.10 16:20 Tsiteeri

Ilmselt nii tulebgi teha sai siis praegune chip maha võetud ja ütleks nii, et erilist mingit vahet pole turbo rõhk on ikka 0,7-0,9 ainuke asi, et ei löö enam 1,1 peale.

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.10 19:31 Tsiteeri

Sai siis täna vedrusi vahetatud aga tagumisteni ei jõudnudgi. Lootus oli, et kaob see jõnks esisillast ära aga ei kadunud ja ainuke asi mis seda põhjustada saab on esisilla puksid siit ka kohe küsimus, et kas keegi on c4 esisilla pukse vahetanud ja teab kas neid saada on ja kas on mõtekas ise vahetada või siis lasta vahetada? Praegu on esiots ikka jõhkralt kõrge aga üle pikaaja on jube hea pehme autoga sõita.:D

Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.10 12:25 Tsiteeri

Sul on asi pumbakaanes, proovi teisi kaasi. Endal reaalne kogemus sellega. Et rõhk mitte kuidagi üle 1,1 ei läinud ja panin teise kaane ja kohe esimese sõiduga, kui kaas oli tunde järgi peale pandud, rõhk 1,6 ja enam ei tossanud nii ulmeliselt.

Tsitaat:
Algselt postitas: kuno666
Ilmselt nii tulebgi teha sai siis praegune chip maha võetud ja ütleks nii, et erilist mingit vahet pole turbo rõhk on ikka 0,7-0,9 ainuke asi, et ei löö enam 1,1 peale.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.10 12:42 Tsiteeri

Ma usun ,et viga peitub ikkagi turbos sest mootor sööb õli ja aasta tagasi oli juba turbol võll kõver ja hõõrus korpusesse.

kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.10 13:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Sul on asi pumbakaanes, proovi teisi kaasi. Endal reaalne kogemus sellega. Et rõhk mitte kuidagi üle 1,1 ei läinud ja panin teise kaane ja kohe esimese sõiduga, kui kaas oli tunde järgi peale pandud, rõhk 1,6 ja enam ei tossanud nii ulmeliselt.

Tsitaat:

Kust neid kaani saab ? Ja kui saabki ja ikka ei tööta, siis on kah sitasti. Palju umbes maksavad ? Ise tunnen kah huvi kaanevahetuse vastu.

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.10 19:23 Tsiteeri

Täna sai siis jyrisoo juures chipi proovimas käidud ja kuna asi oli ikka hoopis teine sai see peale ka jäetud. Pmst on nüüd nii, et kui viskab rõhu 1,1 siis hoiab ka seda ja lõpus hakkab alles langema ja viskas ka vahepeal 1,3 ja kui 6 käiguga hakkad mingi 85-100 kiirendama siis lõkkab rõhu 1,1 ja hoiab seda seni kui 100 sees. 18 veljega saab ka nii mõnelgi kohal ilusti 3 käiguga ka vilinat kuuldud ja 2 käiguga pole seda mingi probleem enam teha. Igatahes mina olen rahul ja soovitan teistelgi minna jyrisoo juurde chippima.;)

Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.10 10:16 Tsiteeri

Olen 99 % kindel, et peapõhjus on kaanes, siis teiseks tuleb turbo korrasolek.

Olen nõus andma enda kaant proovida Jõgeval või Tartus, kui tahad mu jutus veenduda, ainult pead ise vahetuse hüvitama.

Tsitaat:
Ma usun ,et viga peitub ikkagi turbos sest mootor sööb õli ja aasta tagasi oli juba turbol võll kõver ja hõõrus korpusesse.

jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.10 19:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Olen 99 % kindel, et peapõhjus on kaanes, siis teiseks tuleb turbo korrasolek.

Olen nõus andma enda kaant proovida Jõgeval või Tartus, kui tahad mu jutus veenduda, ainult pead ise vahetuse hüvitama.

Tsitaat:

Aga su rõhk ei ole kuidagi seotud chipi ega kaanega. Sa sõidad ju ilma n75-ta. Miski ei kontrolli rõhku. Originaal softiga puhub ka ilma n75-ta üle 1,6bar. Samas ei anna ainult rõhk autole eriti juurde (proovitud). Arvan, et kuno666 sõidab 1,1 bariga su 1,6 barist mööda (ära pahanda). Kuno666-l jälle pidamise probleemid, mida sul pole:P

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.10 20:06 Tsiteeri

Jh ei usu mina ka seda pumba kaane teemat, sest jyrisoo chip on ikka hoopis teine madalalt läheb ja kui kütust maha sai võetud läks tahmamine vähemaks ja minek oli ikka pmst sama. Teise chipiga ei olnud kordagi sellist momenti, et tõmbaks kolmandaga veel ratast ringi ja isegi teisega tõmbas mõnikord nagu ploki ette ja ei tõmmand ratast ringi praegu aga lükkad gaasi põhja ja 2 käik läheb ilusti tühja. See chip hoiab mul stabiilsemalt rõhku ka mitte ei viska korra 1,1 kruusapeal viskas siis mõnikord 1,2-1,3 ja siis hoobilt langes 0,9 ja mõnikord lõi kohe 0,7 ja mitte grammigi rohkem ja jyrisoo vaatas arvutiga ka rõhku ja siis viskas ka 1,4 aga sellega pole nii, et lööb suure rõhu ja siis äkki lööb kohe 0,9. Mingipäev proovin seda teist chippi mõnele teisele 103kw ja vaatan kas on mingit muutust. Täna sai siis veel uus aku tood varta silver seeria 85amprit ja 800 on käivitus vool. Kolmapäev saab siis kõik esisilla puksid kätte ja tuleb otsida koht mis kus need ära vahetatakse.

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.10 13:24 Tsiteeri

Ma usun küll praegugi tõmbab need 18 veljed teisega vabalt ringi mis siis saab kui sinna panna suurem turbo ja cooler siis pole ilma slikita lootustgi. Kui hästi läheb siis on lootust ka need tagarattad vedama saada.:) Täna sai veel uus aku ära ostetud varta 85amprit ja 800 on käivitus vool ja silver seeria, see oli siis üks paremaid mis saada oli.

Nii vahepeal siis sai soetatud mõned jupid, uus põhjakaitse nii mootori kui käigukasti oma siis uued tiivad kuna vanad on mõlemad minema viskamisele mõeldud ja igaksjuhuks ka diisli tagadiffer.;) Auto on juba pikemat aega ka talvekonditsjoonis nimelt on madaldus eemaldatud ja müüdud siis chip on maha võetud ja alla sai talveks pandud s4 c4 orig 16 tollised valuveljed. Nüüd vaja veel stange muretseda ja siis saab kevadeks esiotsa korda teha.
http://img52.imageshack.us/img52/5320/04122010210.jpg

http://img11.imageshack.us/img11/7773/04122010211.jpg

mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 04.12.10 17:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Sai siis täna vedrusi vahetatud aga tagumisteni ei jõudnudgi. Lootus oli, et kaob see jõnks esisillast ära aga ei kadunud ja ainuke asi mis seda põhjustada saab on esisilla puksid siit ka kohe küsimus, et kas keegi on c4 esisilla pukse vahetanud ja teab kas neid saada on ja kas on mõtekas ise vahetada või siis lasta vahetada? Praegu on esiots ikka jõhkralt kõrge aga üle pikaaja on jube hea pehme autoga sõita.:D

Mina olen esisilla puksid kõik ise ära vahetanud. Räme n**s on nende puksidega, mis õõtsa sees on ja kus stabikas läbi läheb, aga seegi pole ületamatu probleem. C4.jast lihtsama veermikuga masinat pole minu meelest :D

Ediu ja jaksu siis.

OT: aga kuida sul lootus tagarattad vedavaks saada on? millised kavatsused, et juba taga diffrisse investeerisid?

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.10 17:51 Tsiteeri

Tagarattad vedavaks on plaanis uus kere aga see jääb järgmisse aastasse ilmselt kui just jõuluime ei teki. Praegu üks pakkumine soolas aga eks näis, kui seda ei saa siis tuleb mingi teine võtta aga kindel on see, et peab olema sedaan. Eks tuleb e30 ennem sõitma saada siis saab selle quattrotamise tõsisemalt ette võtta.

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.10 20:56 Tsiteeri

Nii vahepeal siis jälle uusi juppe kogutud. Põhjakatted lähevad peale õlivahetust külge ja ülejäänd alles kevadel.:)
http://lh4.ggpht.com/__6t_10DkSV0/TQKEYC9VXdI/AAAAAAAAAIg/sPG-YUjDfoc/s640/IMG_2241.JPG

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.10 12:57 Tsiteeri

Panen siis paar uut pilti ka s4 velgedega. Esistangele sai ka võred kätte, nüüd ainult vaja detailid ära värvida aga see juhtub alles kevadel sest ennem neid nagunii külge ei pane.
http://lh3.ggpht.com/__6t_10DkSV0/TQypGvj0HoI/AAAAAAAAAKI/IwNIicHJi9M/s640/IMG_2286.JPG

http://lh3.ggpht.com/__6t_10DkSV0/TQypHEIeCeI/AAAAAAAAAKM/40T4sytwh6Q/s640/IMG_2287.JPG

http://lh3.ggpht.com/__6t_10DkSV0/TQypHoQQDpI/AAAAAAAAAKQ/iOU_lyZS4ww/s640/IMG_2288.JPG

mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 18.12.10 13:44 Tsiteeri

Sul kundepoolne tiib mingi kõksu saanud? Või paistab see ainult pildilt nii?

Must sedaan c4 on kena ikka :P ja need veljed on ka sinna alla nagu näpp ninna :cool: Jätka samas vaimus :P

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.10 13:55 Tsiteeri

Jh sai siin sügisel mingiaeg puuga kohtutud aga läks õnneks ja ainult tiib ja suund said kannatada ja sellepärast ka sai otsustatud, et kuna s6 esiots koguaeg plaanis olnud siis hakkan neid otsima ja pmst ülejärgmine päev olid juba tiivad ja suunatuli olemas ja nüüd hiljuti sain stange ka. Külge lähevad uued jupid kevadel ja madaldus tuleb ka kindlasti tagasi aga proovin ikka q- kere sebida ja need asjad hoopis quattro kerele panna.;)

Lehekülgi:  1  2  3  4  5  6  ..  11
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 24.7% - SQL: 75.3%]