Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Autor:
Pealkiri: Quattromured/miinused (Vastuseid: 104 | Vaatamisi: 13131)
Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A

postitati 14.12.09 09:54

A3 ja TT puhul küluvad haldeksi pumba harjad, pump maksis esinduses 7000.- Üritavad kogu difrit kaela määrida kui 4 vedu enam ei tööta. Ja tagaDIFRI laagrid ca 1000.-, seda siis jämedalt 150t ja 250 vahel on täheldatud, et hakkab justkui tagant pooma. Esinenud on seda ka touaregi jeepidel.

Rohkem ma ei tea, et oleks 4 veolisel sellepärast pidanud vahetama, et 4 vedu on :). Ahjaa espga autodel kuluvad ka tagaklotsid tunduvalt kiiremini kuna, esp korrigeerib talvel pidevalt sõidusuunda läbi pidurite ja kolotsid neil väiksed.

Vanematel kipuvad kardaani vahepuki kummist osad ära väsima. See ilmselt 10 a ja vanemate mure. Kindlasti saavad rohkem pihta mootori padjad ja kasti padjad kuna veojõud on suurem saavad nad rohkem survet. Audfi vw padjad on üldse nigelalt lahendatud minu arvamus. Sidurid on kah uuematel mudelitel nõrgemad kui vanasti liskas ka hooratta probleemid aga viimased 2 käivad nii 4 kui esiveolise pihta ja ka patjade mure puudutab mõlemaid.

Aga kuna kõik kiidavad siis see ju näitabki et ei kipu veoskeemiga seoses neid hüber kulutsi tulema, pigem ikka margi eripära tõttu.

Ise sõida passatiga, mis jagab A6 platformi aastatel 1997-2005 (pikimootoriga 2 põlvkonda) enne ja hiljem olid mootorid risti. Va 1980-88 kus oli mootor jälle piki. Lihtsalt ajaloost teile. Pole ühtegi üleliigset kulutust siiani veoskeemile teinud passati puhul. Bora (4 Motion) puhul juba kirjutasin mida vahetasin/vahetati.

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 14.12.09 09:58

Tsitaat:
Algselt postitas: h6bekuul
Appi....kas te suudate ka hetkeks mõelda audist nii, et veoskeemi ei puuduta?

Ega vist. :) Ma pean tunnistama, et just veoskeem (tead isegi, kumb neist) on see, mis mind Audi juures paelub. Pimesi nelja rõnga kummardaja ma ei ole. Ka üle 20a vanade isendite valdavalt hästi säilinud tsingitud kered on muidugi hea boonus, aga ma ei ole kindel, et vaid see mind Audi küljes kinni hoiaks. Ilmselt tõmbaks mindki siis rohkem selle kolmetähelise konkurendi poole. :) Profiilist näed, et seda on korduvalt juhtunud. ;) Audi on loomulikult mugav ja kvaliteetne auto, kuid neid on teisigi... Lihtne, töökindel ja laialt levinud (loe: odav ja kerge vajadusel remontida) nelivedu on Audi puhul nagu kirss vahukooretordil.

Tsitaat:
Ehk teisisõnu q- näol lisa oleks olnud, nagu koerale viies jalg.

Koerad seni ikka 4 aktiivse jalaga ringi lipanud. See viies on tegelikult saba. :) Muide, kas keegi oskab nimetada elusolendit, kes esikäppadel käib? Ma ei mõtle väärarenguid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 14.12.09 10:41

Tsitaat:

Audi toob konkurentide seast esile just see veoskeem. Mis teha. Alates urQuattro müügile tulemisest on Q AUDId palju veendunud fänne saanud. Esiveolised mudelid on valikus (odavamas ostas) nö ülejäänud klientide meelitamiseks. Sama kehtib SUBARU puhul.

Kalarestoranide menüüs alati mõni mitte-kalaroog - näiteks allergikutele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 14.12.09 16:14

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:

Ega vist. :) Ma pean tunnistama, et just veoskeem (tead isegi, kumb neist) on see, mis mind Audi juures paelub. Pimesi nelja rõnga kummardaja ma ei ole. Ka üle 20a vanade isendite valdavalt hästi säilinud tsingitud kered on muidugi hea boonus, aga ma ei ole kindel, et vaid see mind Audi küljes kinni hoiaks. Ilmselt tõmbaks mindki siis rohkem selle kolmetähelise konkurendi poole. :) Profiilist näed, et seda on korduvalt juhtunud. ;) Audi on loomulikult mugav ja kvaliteetne auto, kuid neid on teisigi... Lihtne, töökindel ja laialt levinud (loe: odav ja kerge vajadusel remontida) nelivedu on Audi puhul nagu kirss vahukooretordil.

Tsitaat:
Ehk teisisõnu q- näol lisa oleks olnud, nagu koerale viies jalg.

Koerad seni ikka 4 aktiivse jalaga ringi lipanud. See viies on tegelikult saba. :) Muide, kas keegi oskab nimetada elusolendit, kes esikäppadel käib? Ma ei mõtle väärarenguid.

Mina olen näinud mingist Eesti telekanalist hiljuti. Koeral olid tagajalgade asemel rattad rakisega tagaosa küljes, kuna tagajalad olid halvatud. Kahjuks need rattad ei vedanud :(. Aga kutsu oli ise rõõmsameelne ja liikus küll, ütleks, et lausa kihutas. Kurve ei võtnud ainult hästi.
PS. See ei ole quattro iroonia, vaid tõsilugu.

Edit by Black: Ma tõin sarnase näite tegelikult ise ka seal jagelemise teemas. See pole siiski looduse poolt nii loodud.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 14.12.09 19:21

Blackiga pean nõustuma... Aga, mis on üks auto põhilisi osi, mis selle defineerib? Minujaoks ongi mootor ja transmissioon põhilised. Kui on vaja hakata 'sõidurõõmu-autot' ostma, siis ongi just kõige põhilisem seesama põhi. VW on nüüd väga valedele lahendustele üle läinud(Haldex ja põikimootor, enne oli pikimootor ja TorSen), BMW omab natuke kaheldava väärtusega teenindust minu elukohas(X nelivedu on suhteliselt pommikindel ka neil, et vbolla kunagi läheb sinna tagasi + muidugi M seeria tagaveolised ja ülitugevate näitajatega maailma parimad diiselmootorid). Põhimõtteline valik ongi väga väike, kui 4wd ja normaalse hinna ja võimsuse/veoskeemi tugevusega autot soovida. Niipaljukest veel, et Q võtab kusagil liitrikese rohkem kui esiveoline. Samas, nagu te kõik ise näha võite, siis on võimalik 4.2L mootoriga sõita ca 14L/100km peale(kasutaja Kaaku) ja siis teistmoodi nagu mina :P Aga see ei ole mul ökoautoks mõeldudki. Ses suhtes ongi kulu selline 16-17L/100km peale. Aga autoga sõites tunned, et see kõik on seda väärt.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 14.12.09 20:03

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Aga autoga sõites tunned, et see kõik on seda väärt.

Tuleb meelde üks ammune autolehe vms artikkel kus kasutatud autona testiti a8t. Eks seal käsitleti nii häid kui halbu külgi, aga lõpp kõlas selliselt: "...hommikul autosse istudes tunned, et päev algab ikka kuradi hästi"

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.09 22:04

Minu arust quattro kõige suuremaks miinuseks on see, et "peab" talvel lumise ilmaga öösel nö. poolsalaja kusagil parklates autoga mängimas käima, suunurgad kõrvuni peas. Vastasel juhul justkui ei kasuta auto potentsiaali täielikult ära, kalli raha eest auto ost ning aasta läbi hoolduse ning suurema küttekulu peale tambitud raha tunduks mõttetu laristamisena.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 14.12.09 22:11

Tsitaat:
Algselt postitas: vx_105
Minu arust quattro kõige suuremaks miinuseks on see, et "peab" talvel lumise ilmaga öösel nö. poolsalaja kusagil parklates autoga mängimas käima, suunurgad kõrvuni peas. Vastasel juhul justkui ei kasuta auto potentsiaali täielikult ära, kalli raha eest auto ost ning aasta läbi hoolduse ning suurema küttekulu peale tambitud raha tunduks mõttetu laristamisena.:)

Kas keegi on sulle lapsena haiget teinud või kiusanud sind piiramatult?
Mis sul quattro omanike ja nende sõitmise vastu on?

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 14.12.09 22:13

Tsitaat:
Minu arust quatrro kõige suuremaks miinuseks on see, et "peab" talvel lumise ilmaga öösel nö. poolsalaja kusagil parklates autodega mängimas käima, suunurgad kõrvuni peas. Vastasel juhul justkui ei kasuta auto potentsiaali täielikult ära, kalli raha eest auto ost ning aasta läbi hoolduse ning suurema küttekulu peale tambitud raha tunduks mõttetu laristamisena.:)

Esiteks, täida profiil ära. Teiseks, ma saan aru et h6bekuul tegi mingi jonniajamise teema aga jäi vähemalt konstruktiivseks. See Sinu välja toodud miinus on tõesti miinus. :o.
Ma isiklikult ei postitaks siia sellist täiesti tühja teksti, kui minu ainuke rõõm elus oleks see, et mõnel mehel Eesti nurgas on küttekulu suurem.

Aga teemasse ka: Minu puhul teeb hetkel muret 500nm väänet 5-6 käigu juures madalal pöördel. Keresse tuleb vibratsiooni. Kardaani ots vahetatud, pukk on korras. Mõni puks?

edit: Ma arvan et kallis foorumlane ei jõua kolmenigi lugeda, kui blocki saab..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.09 22:16

Nonii, mis teema läbustamine see siin toimub??? Teemaks on Quattromured ja MIINUSED.;):cool:

vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.09 22:20

Tsitaat:
Algselt postitas: priitpoiss

Kas keegi on sulle lapsena haiget teinud või kiusanud sind piiramatult?
Mis sul quattro omanike ja nende sõitmise vastu on?

Ei ole midagi normaalsete quattro omanike vastu, aga sellised "tited", kes käivad poolsalaja õhtul/öösel parklates oma Q-ga mängimas ja sellest siin foorumis teatud teemas suunurgad püsti laulavad, ajavad naerma küll. Ja viivad minu arust Audi maine "rullnokkade" auto mainele lähemale. :)
Ja otse loomulikult nad (enamuses need "tited", aga on ka erandeid) arvavad, et q ongi ainuõige variant, fwd-Audi on täiesti mõttetu ning nendega sõitjad vaid pidurdavad liiklust nende ees ning tekitavad liiklusohtlikke olukordi ja üldse q-mees on fwd-mehest täpselt 2x kõvem jne.:D

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 14.12.09 23:25

Tsitaat:
...arvavad, et q ongi ainuõige variant, fwd-Audi on täiesti mõttetu ning nendega sõitjad vaid pidurdavad liiklust nende ees ning tekitavad liiklusohtlikke olukordi ja üldse q-mees on fwd-mehest täpselt 2x kõvem jne.:D

Su oma pseudo probleem. Vaata seda;) Võtab lõbusalt kokku kõik sulle öeldu. Kui sa muidugi selle reklaami mõttest aru saad. Ja no tõesti lõpeta ära see jutt juba. Sul ei ole mingit põhjust enam vaielda ja jonnida. Kui sinujaoks 4WD-ga sõitmine(kui oled üldse kunagi sõitnud) ei meeldi, siis hoia see enda teada. Praegu näitad sina ennast titena.

Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 15.12.09 00:18

Tsitaat:

Ei ole midagi normaalsete quattro omanike vastu, aga sellised "tited", kes käivad poolsalaja õhtul/öösel parklates oma Q-ga mängimas ja sellest siin foorumis teatud teemas suunurgad püsti laulavad, ajavad naerma küll. Ja viivad minu arust Audi maine "rullnokkade" auto mainele lähemale. :)

No see on minu nägemust mööda küll pigem positiivne kui negatiivne...las need rullnokslikud quattrovennad siis ollagi seal parklas oma oskusi lihvimas, mitte variant, et keset linnaliiklust 1600 kilone monomähkijast mürsk harjutab kiireid sirgeid kontrollimatuid sööste...

Loomulikult saaks jonnida parklas harjutajate pihta, kuid palju siis on siin võimalusi kuskil üldse oma oskusi vähekenegi lihvida? Ja see et q vennad suunurgad püsti siin laulavad...no ajab ikka laulma küll tead...ma laulan ka läbi une, sest on ikka hea elamus küll...

Pikka viha pole vaja pidada...igaüks armastab oma autot, ning kellel on rohkem elamusi see ka rohkem laulab...las siis ollagi nii...vaidlus 2 wd ja 4 wd vahel jääb nagunii aegadeks kestma, ning ei suuda meie ka siin seda ära lahendada, lihtsalt austame teisi ja asi ants...

Peace

Madu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
emmure
huviline

Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro

postitati 15.12.09 00:43

Minu quattro mõnud lõppesid täna sellega, et Härra Eesti politsei võttis mu rajalt maha. Küsis miks ma nii teen? Et kas neid vigureid on vaja? Kuna olin kaks nädalat tööl olnud ja polnud autoga eriti sõita saanud, siis ma vastasin talle et pole kaks nädalat saanud autoga sõita. Siis aga kontrolliti dokumente ja öeldi, et kõik on muidu korras aga selliseid vigureid tehke kuskil maal. :D

Project-Massacre
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.09 06:26

Tsitaat:
Algselt postitas: madu
lihtsalt austame teisi ja asi ants...

Seda räägi nendele topeltmähkija-tittedele. ;)

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.09 06:32

Tsitaat:

Ma küll ei taha sitasti öelda, aga mis sul viga on rsk?
Said mõne q omaniku käest pasunasse või rosinasse?
Või on mingi mõistlik põhjus ka siin vingumisele ja halamisele?

Black hoiatas sin juba korra. Teist hoiatust ei tule.

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 15.12.09 06:37

Mis toimub??????? Minu postitus kustutati,kui ütlesin milleks ma quattrot kasutan.......:o:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.09 06:57

Black hoiatas teise teema kohta, selles teemas ju võib Q miinustest rääkida? ;)

Tarmo, ega sul midagi selle vastu pole kui keegi oma "allkirjaks" paneks: vx_105: "Minu arust quattro kõige suuremaks miinuseks on see, et "peab" talvel lumise ilmaga öösel nö. poolsalaja kusagil parklates autoga mängimas käima, suunurgad kõrvuni peas..."? :)

Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 15.12.09 07:38

Tsitaat:

Tean, et läbustan teemat, kuid ehk oskad mulle öelda, miks ei sõida enamus autosid üherattaveolisena nagu seda eelmise sajandi algupoolel tegid väga levinud Ford'i (ja paljud teised) autod? Üheveolisest piisab ju edasi saamiseks küll. Milleks on vaja kallist, keerukat ja rasket diferentsiaali, kus koheselt tekivad transmisioonikaod? Kui sa leiad selle küsimusele vastuse, siis oled leidnud ka vastuse küsimusele miks neliveolisi peetakse kaheveolisest niivõrd palju paremaks, et isegi mõningad miinused mida selline veoskeem toodab kaalutakse plusside poot üles.
Ja keda segab kinnisel territooriumil enda oskusi lihviv isik? Kui need oskused leiavad tervet rakendust tänavatel ning tänu sellele hoitakse ära õnnetusi!?
Kas sinus lööb välja eestlaslik kadedus, kuid sa ei julge seda eneselegi tunnistada, et tegelikult ihkad olla ise samasugune?

postitusõiguseta huviline

Registreerunud 16.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: auto

postitati 15.12.09 07:43

Üks endast lugupidav autoklubi võiks lausuda selle peale nii:

1. kes tahab liiasusega kulgeda, see kulgeb
2. kes soovib elevandiga sääske tappa - no palun väga
3. kui tahate rallida, siis tehke seda vastaval rajal....mitte linnas või parklates!
4. austage jõulurahu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 15.12.09 08:22

1. kallim soetushind - Kallim jääkhind
2. kütust võtab rohkem, eriti, kui lõviosa on linnasõite....maanteel marginaalne - ka linnas marginaalne, olen omanud esiveolist 2.8 b4 sedaani ja kahte 2,2 turbo mootoriga quattrot, mõlemad quattrod võtavad igas olekus vähem bensiini kui antud 2.8 esivedu.
3. väljapööratud ratastega asfaldil (nt: tagasipöörded, parkimismanöövrid) suured pinged/painded. See on olukord, kus iga ratas liigub erineva kiirusega ja kuskil peab nüüd midagi järgi andma. Siinkohal on tavalised kummalised hääled/vibrad üle terve masina. Kere paindub läbi - naginad. Transmissioonis tekkivad pinged tulevad kuuldavale. See on ka aluseks järgmistele punktidele. - laia rehvi puhul hakkab hea pidamisega teekattel tõesti veidi kakkuma, kere läbipaindumist ja naginaid pole kuulnud.
4. torseni hooldus - ei tea üldse mis see on
5. tagasilla hooldus - tõesti pukse on seal taga rohkem ja nende vahetamise korral kulu suurem
6. tagarattalaagrid kuluvad kiiremini? - teoreetiliselt võiks, aga praktikas ei ole märganud
7. rehvid kuluvad kiiremini - rehvid kuluvad aeglasemalt!
8. kiilakal väikseraadiusega ringteel "tahab otse minna" - mitte rohkem kui esiveoline, kiire sõidu puhul on võimalik kontraga auto ülejuhitavaks muuta
9. pidama saad kehvemini (p=m*v), kuna torsen ja tagasild annavad oma panuse massi. Ja kui lisada autom.kast ja avandi kere on vahe keskmiselt 12%. Võrdelise seose puhul kajastub see otseselt 12% pikem pidurdustee! - rohkem massi ka ratastel mis pidurdab, parem kaalujaotus, arvan et selline võrdeline seos ei kehti
10. kinni jääd sügavamal ja kapitaalsemalt - esiveolisega olen oluliselt rohkem pidanud jukerdama igast olukordades, samas quattroga olen käinud sõitmas sellise ilmaga, et esiveolisega oleks ilmselt sõidud tegemata jätnud. quattroga olen 1 korra kinni jäänud ja see oli tormi ajal põrguvälja põllupeal, tormi tõttu ei näinud kust auto tee läheb ja üks hetk avastasin, et sõidan elektripostidest valel pool, ehk siis põllu, mitte tee peal.

Miks quattro?

1. 232kw ja 1 ratta vedu ei käi mitte kuidagi kokku.
2. 232kw ja esisilla differ tähendab seda, et gaasi vajutades pead rooli küljes elama, et auto kraavi ei hüppaks.
3. Suvalise ilmaga on võimalik kurvidest välja kiirendada, pole seda muret, et sisemine esiratas hakkaks wheelspinnima. (see probleem on mu tööautol, 1.6 mootor ja 90kw)
3. Talvel on võimalik käia jääradadel lõbutsemas, kurvis gaasi peal hoids külglibisemist kontrollida on oluliselt keerulisem ja nauditavam kui parklanurgas kässarit tirides kannakaid teha.
4. Maale esivanemate juurde minnes saan ka vihmase ilmaga mäest üles taluhoovi.
5. Igapäevaselt on oluliselt mõnusam sõita, iga ilmaga käitub auto kiirendamisel sarnaselt.

Minu meelest pole siin midagi vaielda, quattro on täiuslikum veoskeem millega kaasnevad mõned lisakulutused. Juhul kui sinu jaoks on oluline, et auto oleks võimalikult uus siis tuleb vaadata tekstiilsisuga esiveolisi audisid, millel puudub lisavarustus. Juhul kui sinu jaoks on oluline emotsioon mis tekib autosõidust, siis tuleb osta võimalikult rikkaliku lisavarustusega auto, nii tehniliselt (mootor, veoskeem) kui ka igast muude jubinate (kliima, nahkistmed jms.)

JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 15.12.09 08:41

Kahel huvilisel, kes siin teemas aktiivsed on, tuleks tulla veebruaris Otepääle, Talvepäevadele.
Siis saate juba kohalesõites näha/tunnetada elamusi, mida pakub teile Lõuna-Eesti tali.
Lõpetame selle teema nüüd ära, kuna klubi eesmärgiks ei ole kindlasti isiklik ärapanemine ja tüli provotseerimine.
Lõppeks pole ju vahet, kas sõidad 4-vedusega või monoga- Audi on Audi. Quattro on ja jääb lisavarustuseks ning selle eest maksab see, kes seda soovib olenemata sellest, mida keegi arvab. 99% tõenäosusega jõuame me kõik olenemata veoskeemist ja teeoludest kohale, kuid jääb see 1%, mida siis meie, kui haiged inimesed, ihaleme. Jätke meile see rõõm :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 15.12.09 08:54

Nii minu postitus kustutati, see annab vaid tõestust minu teooriale:D Ju vist läks mõnele 4wd modele hinge:) Too kasutaja kes siin ära bänniti, kui küsida tohib, siis mille eest ta ära bänniti? Sellepärast, et ta oli uus ja julges midagi "vanadele kaladele" öelda. Ise olen märganud, et vanemad olijad võivad siin ükskõik mida öelda ilma bännimiseta. Mehed, mis toimub, kas siis mõni uustulnuka öeldud lause käis teie au pihta? Mina isiklikult arvan, et kallis audiklubi staff, olge palun mõistlikumad, see, et teie olete siin olnud foorumi algusaegadest peale ei anna teile õigust teisi maha teha. Arvatavasti haihtub ka see postitus, ning võibolla saan bänni ka veel kaela:)
Ja korraks teemasse: Vaadates teemat "Quattrorõõmud", siis seal enamik ju parklateringitajad :):) Mina ei tea kuidas teiega on, aga mina olen juba suur poiss, ning lollusi enam parklates ei tee:D Seega olen mina kaasinimestele vähem ohtlik:) Ning võin endale lubada esivedu:) Küsimus suurele ringile: Kuskohas te sõidate,et teil läheb aastaringselt nelivedu vaja? Mina olen kõik talvel sõitnud kas esi või tagaveoga, enamuse ajast siiski esiveoga ja ma ei ole nii meeletult kinni jäänud midagi. Kinni jäin alles sellises padrikus, kus oleks ka 4wd kinni istunud. Samas ma ei näe, et talvel oleks teedel ainult maasturid ja quattroaudid:D Veel mis silma on jäänud: Kui keegi julgeb midagi öelda, küsivad kohe kõik moded, et kas üldse oled sõitnud neliveoga? Ei ole need quattrod nüüd nii haruldased asjad midagi:) Ma arvan, et enamus siinolijatest on omanud või sõitnud quattroga rohkem kui kord:)
Ärge siis näkku lööge:)
Peace:)

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.09 08:57

Lause lõpus käib punkt, mitte :D.

Ja vx_105 ei olnud nii uustulnuk midagi, peaaegu oleks 3 aastat staazi saanud. Bänni sai lihtsalt provotseerimise ja norimise eest.

indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.09 09:03

Palun too siis teistele ka tema viimastest postitustest näited kus ta viisakalt ja argumenteeritult käesoleval teemal kaasa räägib. Teises sarnases teemas sai teda juba hoiatatud, et kui selline üleolev ja halvustav stiil ei lõppe, siis järgneb sellel foorumist eemaldamine. Kahe ja poole aastase staaziga foorumikasutajat uueks küll ei peaks, selle ajaga oleks võinud ka reeglitega tutvuda ja oma profiili nõuetekohaselt ära täita.
Tsitaat:
Algselt postitas: AudiMihkel
Too kasutaja kes siin ära bänniti, kui küsida tohib, siis mille eest ta ära bänniti? Sellepärast, et ta oli uus ja julges midagi "vanadele kaladele" öelda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 41.1% - SQL: 58.9%]