Tsitaat: | Algselt postitas: AndreasS
Ei tohiks olla keeruline neid foore omavahel normaalselt suhtlema panna, aga noh mis ütleja mina olen. |
Üldine liikluskorraldus on ka muidugi tase omaette, sellega seoses meenub kohe ajajärk kui võidu väljak remondis oli ning kohe kuidagi ei olnud
võimalik (isegi ajutiselt) lubada pööret pärnu mnt'lt suur-ameerika tänavale, täielik absurd... Siis sm songissepp kommentaaris televisjoonis, et
"auto rattad on ju ümmargused", et ei ole ju mingit probleemi ka tondi kaudu sõita või siis elamukvartali tänavaid pidi ringi sõita. See kõik selle
asemel, et korraldada ühel ristmikul ajutine parempööre. Kusjuures isegi
miilitsad pandi tollal sinna neid paremale pöörajaid passima. Selline asi on ka võimalik ainult eestis, rohkem arenenud liiduvabariikides oleks
seesama miilits rikkujate püüdmise asemel suunanudki osa liiklust sealtsamast parempöördele.
See nn "punane laine" on justkui sätitud ka mitmetesse teistesse kohtadesse, mh ka sõpruse puiesteel ntx, ehkki tõepoolest ei tohiks olla mingi
probleem foorid liikluse järgi ajastada. A see ilmselt on omaette võte "liikluse rahustamiseks". Eriti "rahustab" liiklust kõigil renoveeritud
uulitsatel igasuguste möödasõiduvõimaluste kaotamine, lausa igapäevaselt on näha kuidas ntx akadeemia või vilde teel u 20km/h sõitvate õppesõidukite
järel väga "rahulik" rivi sõidukeid venib, kes neist siis sooritab möödasõidu ülekäigurajal v pideva joone korral, kes bussitasku v vasakpöörderaja
kaudu, a hea rahustatud liiklus sellegipoolest.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|