Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Tundmatu viga mis jätab teele. A6 c6 3.0 td 2005 KORRAS! (Vastuseid: 85 | Vaatamisi: 21951)
a90q20v
huviline

Registreerunud 15.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: zil157

postitati 25.02.10 22:00 Tsiteeri

Ma sain omale long life sokid, nyyd ei peagi igapäev vahetama. Korra kuus... ninatropid anti ka tasuta kaasa. Võit missugune :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 20.03.10 19:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MartinCS
Tsitaat:
Ja ei remontinud midagi? Imelik. Mul oli autol samuti suvine küte sees, ostsin juba uue filtri ja mõtlesin et kütus hangunud /kuigi kõvemate külmadega ei olnud probleemi/ aga kui ma välja raalisin, et webasto ei toimi ja webasto ei võta läbi filtri vaid tal vist paagis oma pump ja paagist oli sellist pumpsumist kuulda (pump käib tühja), sai selgeks et viga ei olnud kütuses, sest seda polnud. Ma mõtlen, et kas diagnostikast võib ikkagi abi olla...

Nii, käisin Taufis. Tehti diagnost ja kontroll. Kõik korras. Minu järeldus, et suvine sült ummistas paagisisesel pumbal lihtsalt midagi ära. Auto toimib.

Ei toiminud ikka. Kurat, kuidas on see võimalik, et Tauf teeb diagnostika, imeb paagi tühjaks, testib (jutu järgi) paagisisese pumba tööd, võtab selle eest viisaka summa ja väidab, et kõik on korras. Nüüd sai paak siis peaaegu tühjaks kuni hakkas eelsüüteküünalde tuli vilkuma. Ja üllatus üllatus, et kui auto maja ees välja suretasin siis käima ta enam ei läinud. Filter oli igatahes kütusest tühi. Ma lähen nüüd sinna tagasi, aga kuidas vahetada juppi, kui isegi esindus ei tea mida vahetama peaks? Mitu pumpa seal paagis on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 20.03.10 19:29 Tsiteeri

Paagis on üks pump. Külmaga trikitavad, kord töötab kord mitte. Aitab vaid vahetus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
liiver
huviline

Registreerunud 16.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant Q 3.0tdi 4F

postitati 20.03.10 19:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Ja ei remontinud midagi? Imelik. Mul oli autol samuti suvine küte sees, ostsin juba uue filtri ja mõtlesin et kütus hangunud /kuigi kõvemate külmadega ei olnud probleemi/ aga kui ma välja raalisin, et webasto ei toimi ja webasto ei võta läbi filtri vaid tal vist paagis oma pump ja paagist oli sellist pumpsumist kuulda (pump käib tühja), sai selgeks et viga ei olnud kütuses, sest seda polnud. Ma mõtlen, et kas diagnostikast võib ikkagi abi olla...

Nii, käisin Taufis. Tehti diagnost ja kontroll. Kõik korras. Minu järeldus, et suvine sült ummistas paagisisesel pumbal lihtsalt midagi ära. Auto toimib.

Ei toiminud ikka. Kurat, kuidas on see võimalik, et Tauf teeb diagnostika, imeb paagi tühjaks, testib (jutu järgi) paagisisese pumba tööd, võtab selle eest viisaka summa ja väidab, et kõik on korras. Nüüd sai paak siis peaaegu tühjaks kuni hakkas eelsüüteküünalde tuli vilkuma. Ja üllatus üllatus, et kui auto maja ees välja suretasin siis käima ta enam ei läinud. Filter oli igatahes kütusest tühi. Ma lähen nüüd sinna tagasi, aga kuidas vahetada juppi, kui isegi esindus ei tea mida vahetama peaks? Mitu pumpa seal paagis on?

üks asi jääb ikka selgusetuks, et kas valasid kodus siis kütust peale ja ikka käima ei läind? Ilma valamata ja juba eelsüüteküünla tule vilkudes tundub okei et käima ei pruugi minna.

Et jah...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.10 19:39 Tsiteeri

Valasin jah mingi 30 liitirit kütust peale ja vahetasin igaksjuhuks filtri ka ära, siis natuke käiamist ja võttis pildi ette. Siiamaani on korras, aga paak on veel pool-täis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
olgusiis
huviline

Registreerunud 29.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c6 3.0 td q 165kw

postitati 25.03.10 19:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Valasin jah mingi 30 liitirit kütust peale ja vahetasin igaksjuhuks filtri ka ära, siis natuke käiamist ja võttis pildi ette. Siiamaani on korras, aga paak on veel pool-täis.

Tegin kõik selle sama läbi. Esimene kord juhtus südasuvel, küünalde tuli vilkus ja siis seisis. Toona ma olin ikka väga abitu keset pärapõrgut, ei osanud muud teha kui käiata ning samalajal leida puksiiri. :D Ja kõige imelikum oli tookord see, et ta üldse käima läks. Teine kord läks samuti käima pika käiamise peale. Kahe korra vahe oli ikka mitu kuud, kui jälle jamama hakkas. No kui lõpuks selgus, mis viga ja pump vahetatud pole enam mingeid probleeme olnud, isegi selle suure külmaga ei olnud ühtegi muret. Parem ära vahetada enne kui jääb keset liiklusvoolu seisma, nagu minul juhtus Sossi mäest üles minnes:D ja Ülemiste ristis:D.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.10 05:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A4TQ
Paagis on üks pump. Külmaga trikitavad, kord töötab kord mitte. Aitab vaid vahetus.

Ma olen aru saanud, et paagis on selline pump mis pumpab ühest paagi sektsioonist teise? Sest probleem tekib ainult siis kui kütust ~veerand paaki. Või tal ei olegi etteande pumpa ja paagist imetakse kütus filtrisse?

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 24.07.15 17:57 Tsiteeri

Aeg edasi läinud. Nüüd ka endal sama jama. Pool paaki u ja sureb välja. Käiamise peale läheb käima ja moottori jookseb kütus õhuga segi. Kiiruga tankla ja paak täis. Natuke aega tuleb mullidega segi ja edasi ok. Arvatavasti ka see pump. Üritan juhtmed ja pistiku üle vaadata ja eks siis tuleb vahetus ette võtta. Loodetavasti pole kõige kallim.

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 26.07.15 14:54 Tsiteeri

Võtsin kaane maha, kus pump. Kõik tundub ok. Paagis ca 50 l hetkel ja pumba poolne paak ääreni. Aru ma ei saa. Oleks teine paak ääreni ja pumba oma saaks tühjaks, saaks aru, et pump vigane. Samas see kust võtab kütust on ju pumba poolne. Teine jookseb nagu ilusti tühjaks. Pumba poolne ei saa ka kuidagi järgmise 10l kulutusega tühjaks saada. Minu mõistus otsas. Homme helistan vast esindusse ja las otsivad.

Life is tough.
Alksu
huviline

Registreerunud 20.11.14
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.15 17:26 Tsiteeri

Nii nagu saatus endale sama teema. Hakkas eelsüüte küünal põlema. Tõmme null peale 2000 pööret. Sai siis igalpool diagnostis käidud. Öeldi et kütuse rõhu regulaatori viga näitab. Sai töötava mootori pealt võetud ja mõlemad andurid vahetatud. Ikka sama jama. Sai uus kütus filter vahetatud ja paagisisene pump sai ka ära puhastatud( oli vähe [roppus] täis). Sammuti sai mingi kütuse tempi andur ka vahetatud. Aga ei midagi. Nii kui üle 2000 pöörde kiirendada viskab eelsüüte küünla põlema ja jõud kaob. Ja täna oli siis selline asi et auto näitas 130 km sõita(veerand paaki) ja auto oli vähe kallaku peal. Ja käima ei lähe. Sai 10l peale kallatud ja läks käima. Kas tõesti siis Paagisisene kütusepump liiga saanud või ikka liiga palju [roppus] seal filtris sees?

Tänud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.15 18:33 Tsiteeri

Vahetasin paagipymba ja korras. Seda saab lihtsalt testida ka. ;)

Life is tough.
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.8% - SQL: 70.2%]