Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 8 |
arehitus
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 20.10.08
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arehitus
Võtaks kah kleepsu...tegin just ka ülekande ära... |
Ja tulemises oleks kah Käpp!!!
|
|
|
Rauno005
huviline
Registreerunud 07.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: Opel Astra GT,MB E320CDI 07a 150kw
|
|
Kas see kleeps oleks muidu autole sisse või väljapoole klaasi kleebitav??
www.rollar.eu
|
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi100 V6 2.6-1993a, Audi 80 B3 1,9 E 86-87a,Audi 100 avant 2.8 92a(automaat),Audi 80 B3 1,8 88a
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rauno005
Kas see kleeps oleks muidu autole sisse või väljapoole klaasi kleebitav?? |
Väljapoole ikka, kuna paljudel toonklaas.
|
|
|
ööbic
huviline
Registreerunud 17.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel Audita
|
|
Tulen kui vähegi võimalik.
Kleebu maksin ära.
"Elu nagu hernes"
|
|
|
|
Reino
huviline
Registreerunud 15.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RR Vogue & E30 cabrio
|
|
Tulijate listi paluks juurde kirjutada Reino ja Helena, aga kleepsust seekord ei hooli.Tuleme 1 autoga!
Ööbimise kohta veel küsimus, et kas peab ise seal Karujärves bronnima või teeb seda korraldaja? Kui saab bronnige meile ära 2-kohaline puitmaja 2 ööks
ja võimalikult seltskonnale lähedal. Ei viitsi ühest platsi otsast teise jalutada.
|
|
|
Olla
huviline
Registreerunud 08.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2005 aut.
|
|
Karukas
Mina, kui pöline saarlane, kes muidugi ei ela saaremaal enam ammu, olen kindlasti ka tulija.Karujärv on väga looduslikult kaunis koht ja soojal
sumedal juulikuu ööl on sääl ütlemata tore olla, võin oma Q märgi ära süüa,kui keegi mandrimees ei peaks olema rahul.Ürituse plaan ja koht on hästi
valitud, tänud korraldajale vaeva eest!!!
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
|
Teadmiseks veel, et Karujärves ei ela karud, küll aga on seal korralikud ahvenad ja haugid, paati on kohapeal võimalik mõistliku hinnaga laenutada.
Vähid on nagu igalpool pisut alamöödulised.
Mina igatahes viskan spinna autosse ja päiksetõusuga veepeale Eks näis,
mõte on iseenesest ju hea
Grillimise kohta niipalju, et peaks orgunnima paar korraliku grilli. Selleks ajaks leidub ehk juba endalgi, saarlastel kellel võimalik, saaks äkki ka
abiks sellekohapealt olla. Liha poolepealt jutt selline, et jaanika01 pakuks välja oma kätega tehtud marinaadi, kogus sõltub veel inimestest. Hind
tuleks tugevalt sootsam ja kindlasti ka julgelt maitsvam, kui poest ostes.
Peagi saab lisatud, siia teemasse, ka päevakava ning laupäevase päeva ringreis mõõda saart (väga pikaks seda ei aja, kell häid mõtteid antku u2u need
edasi, endale meenub kindlapeale Panga pank)
|
|
|
arehitus
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 20.10.08
Kasutaja on eemal
|
|
Su mõte täitsa hea selle grilli kohapealt,et Jaanika01 marinad ja parem maitse ülekõige...omatehtud hästi tehtud....ma olen täiega poolt!!!
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi100 V6 2.6-1993a, Audi 80 B3 1,9 E 86-87a,Audi 100 avant 2.8 92a(automaat),Audi 80 B3 1,8 88a
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arehitus
Su mõte täitsa hea selle grilli kohapealt,et Jaanika01 marinad ja parem maitse ülekõige...omatehtud hästi tehtud....ma olen täiega poolt!!!
|
Oma kätega päris ei tee, aga aitan liha lõikuda .Ema on mul kokk ja üks
aeg ostis liha 4,7 kg maksis 270 eeki ja suur kauss oli liha täis ,siis peale marinaad ja võin kindel olla 100% kes seda salõkki sööb on väga rahul
Kui inimeste arv teada kes soovivad ,siis ostan liha juulis ära ja hakkame saslõkitama Kui enamus oleksid nõus, siis ma saaksin tuttava käest pool siga, 22kg. 45 eeki maksab 1 kilo. Poest saaks 58-68 kr-i kilo. Mõelge, kes
soovivad ning antke mulle teada u2u teel ja siis saaksin liha ära otsa.
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaanika01
Kui inimeste arv teada kes soovivad ,siis ostan liha juulis ära ja hakkame saslõkitama Sest kui enamus nõus, siis saaksin tutava käest pool-siga ehk 22kg 45 eeki kilo,poes 58-68 kr kilo.Mõelgem kes soovivad ,siis u2u mulle
saata ,siis vaatab palju rahvast on ja otsustan liha asja ära. |
Eraldi nimekirjale vast mõtet ei olegi Kui rahvahulk teada siis teab ka
enamvähem kogust, julgen arvata et enamus nõus kampa lööma. Mõni inimene siia sinna, kes taimse toidupeal, see lõpp summat vägapalju ei mõjuta. Ja eks
alati saab vorstikesi ise kaasa juurde osta.
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Kleepsud!!!!!!!
Nii kleepsud nüüd lõpuks valmis! Läheb varsti saatmiseks ja
jagamiseks.
Pärnakad teie saate kleepsud minu käest kätte,kui kohal annan teada.Siis lepime aja kokku ja koha kus need teile jagan.
Kleepsudega väike probleem pole mõõdus 30x65,vaid 25x17 ,uurin mis viga ja siis peavad uued tegema.
Kasutaja Imres käis kleepsudel järgi ja ütles et mõõt 25x17, kuigi mina kirjutasin neile 30x65 mõõdu
Nii asi korras ,kleepsud uued ja saame nüüd topelt kleepse
Ka halvas asjas leidub midagi head
|
|
|
Imres
huviline
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition quattro 20vt
|
|
Õiged kleepsud ka käes!
Esimesel võimalusel panen kleebud posti (tõenäoliselt esmaspäeval).
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: wpuhh79
postkast ei ole veel hõikand |
Ei saagi veel hõigata ,kuna meile tehti kleepsudel vale suurus.Nüüd õiged käes ja esmaspäev posti.Küll sul siis see postkast ka hõikama hakkab.Aga
pigem arvan, et kleeps tuleb postkontorisse, muidu posteljon kortsutab selle kleepsu ära.
|
|
|
Reino
huviline
Registreerunud 15.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
Kas selline postiteenus ei sobi?
Seal on küll kõige suurem pakimõõt 60x60, kuid natukene painutades ei juhtu selle kleepsuga ka midagi. Muidugi tuleb pakile peale kirjutada "Väga
õrn!" vms. Mäletan, et eelmine aasta rikkus Eesti Post mingid kleepsud ära.
Jaanika, äkki saad minu kohta käivat infot u2u kaudu saata. Mul kiired ajad ja pole aega msnis olla.
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
Selle Smartpostiga, hea lihtne saata küll, ning sinna kappigi mahutab ilusti. Ehk käitutakse nendega ka vahepeal hästi, siis kui ühest kapist teise
tassitakse. Pakile peaks peale kirjutama, et hoida sirgelt, mitte triikida
Ise kasutan viimasel ajal just sama teenust, kuna võimalik nii postitada, kui postitust vastu võtta, ka peale töö päeva.
|
|
|
Reino
huviline
Registreerunud 15.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
Piisab kui kui kirjutada pakile "Ettevaatust, pakendis õrn kleeps/kleepekas!!!" Siis tean kuidas sellega edasi toimida.
|
|
|
ööbic
huviline
Registreerunud 17.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel Audita
|
|
Tänud Imres, kleebu kohale toimetamise eest.
Kuid, kuna neid nüüd kaks(suur ja väike) siis vahetaks peale rasket otsust, selle suurema, keskmise oksi eest(omakasu püüab aint järelkasv)
"Elu nagu hernes"
|
|
|
|
sleepy
huviline
Registreerunud 04.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 4,2 Q
|
|
Kui keegi on nõus loobuma oma väiksemast kleebisest, siis oleks väga huvitatud ühest.
|
|
|
|
ints28
huviline
Registreerunud 03.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: 80 B4 2.8 93 a. 100 C4 2.5 TDI 93 a.
|
|
Tänud organiseerijatele, kleebised ilusti käes ja homme paigaldan ka esimese oma auto külge!Ja väiksemad võin ära anda kui soovijaid on! Ainult need
saab kätte alles 5 juunil, siis uuesti Eestima pinnal! Et kes huvitatud ja kannatab siis antku teada!
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Kuna ise olen tolle teema hetkel maha maganud siis kleepsu ülejäämise suhtes liituks samuti Sleepyga.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Kuna ise olen tolle teema hetkel maha maganud siis kleepsu ülejäämise suhtes liituks samuti Sleepyga. |
Kes maha magas ,siis saab juurde ka tellida ,kui soovi on siis u2u mulle!!!!!!!!
|
|
|
Reino
huviline
Registreerunud 15.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
Millal kava üles jõuab?
Kas õhtul grilli kõrvale ka muusikat tuleb?
Mis sorti muusikat?
Loodan, et mingit klubikola ei ole, hea meelega kuulaks jutu kõrvale eestimaist kraami.
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Reino
Millal kava üles jõuab?
Kas õhtul grilli kõrvale ka muusikat tuleb?
Mis sorti muusikat?
Loodan, et mingit klubikola ei ole, hea meelega kuulaks jutu kõrvale eestimaist kraami. |
Cornoyo tegeleb sellega varsti ja muusikat ikka saab.Kõik kellel vähegi head mussi ,võtku aga plaadid kaasa
|
|
|
ints28
huviline
Registreerunud 03.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: 80 B4 2.8 93 a. 100 C4 2.5 TDI 93 a.
|
|
Eesti muusika vastu pole mulgi midagi! Ja kui kellelgi võimalust ja tahtmist siis võiks ju isegi väikse karaooke organiseerida!! Et kui huvi on siis
õin isegi seda karaooke värki uurida!!
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Igaljuhul Eesti omad lood.
Klubitümm vöiks jääda körvale.
Endal juba pea nädal makis leierdamas Mati Nuude ja Justament, vötab ikka rahulikuks küll.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 8 |