Tsitaat: | Algselt postitas: silverstar
Tsitaat: | Algselt postitas: lukas
Tsitaat: | Algselt postitas: silverstar
Muide audi allroadil on olemas ka õhkpatjade manual asend ehk siis kui paned auto esimese kõrguse peale ja lülitad sisse manuaali siis ta seisab selle
peal. Muidugi on lisatud ka kaitsevärk et kui ületad selle astme max kiiruse siis laseb enda alla poole.
Kui õhk padi on katki siis Langeb auto allapoole 1 astet ehk siis rataste ülemised servad kaovad ratta kobastesse. Muidu seeda ei juhtu. Ja et seda
avastada siis piisab nii 12 tunnist ilma käivitamata. |
Manuaal asendisse saab viia allroadi nii, et vajutad mõlemad nii ülemise kui alumise noolega nupud korraga alla ja hoiad 5 sek. Süttib "man" tuli.
Tagasi automaati saab vastupidiste liigutustega. Lihtsalt infoks. |
Ehhe Kahjuks pean mainima et eksid Lukas. Mõlemat nuppu korraga all hoides ei lähe manual süsteemi vaid Kummivahetus ja remont süsteemi. Ehk lukkustab
klapid ja kõrgused sellese asendisse milles ta parajasti on. Ei pumpa õhku juurde ega lase välja.
Manual süsteemi lülitamiseks tuleb all hoida ühte nuppu umbes 5 sekundit jutti kuni süttib MAN tuli. Ja sama on manualli maha võtmiseks.
|
Mida se manual systeem teeb ja mis erinevused on automaat systeemiga. Mul tekkis täna selline probleem et ei saa enam ylessepoole tõsta, ei hakka
midagi tegema, mingit tuld kusagil ei põle ja kõrgus nagu varemgi esimese kõrgusega. Sõidangi esimesel astmel tavaliselt. Milles võib viga olla.
2001a. A6 allroadiga tegu. Põles ennem ka koguaeg se manual kollane tuli, nyyd kustutasin selle, kuid ei muutunud midagi, olen ka proovinud tõste
resiimi panna kuid ikkagi ei midagi. Kompressor ka vaikne, ei piuksugi ei tee. Mul yks kompressor põhja all tagasilla juures ja üks pagassis ratta
augus, tundub suht värske. Keegi eelmine somm on ilmselt midagi leiutanud. Siiani toimis kõik kenasti.
Audi allroad 2, 5tdi 150kw 2001a.
|
|