Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  6  ..  46
Autor:
Pealkiri: Kes keda kus nägi? (autonumbrite ja parkimiskohtade info kajastamine teemas KEELATUD!) (Vastuseid: 1129 | Vaatamisi: 173567)
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.08.08 17:49

priitpoiss,mis sa täna (neljapäev) hommikul Tähetorni ristis ühe maja ees parkisid? :)

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 21.08.08 18:04

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry R
priitpoiss,mis sa täna (neljapäev) hommikul Tähetorni ristis ühe maja ees parkisid? :)

Sa nii julgelt ka lobised kõik välja, äkki priitpoisi naine ka loeb foorumit, kas sa selle peale ei mõtle?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
merksu
klubiliige

Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 & V70

postitati 21.08.08 20:22

Tsitaat:
Algselt postitas: janar
Tsitaat:
Algselt postitas: Harry R

Sa nii julgelt ka lobised kõik välja, äkki priitpoisi naine ka loeb foorumit, kas sa selle peale ei mõtle?

Ei no tõesti, Priitpoisi naine juhuslikult ka siin kasutaja.:cool:
Eks kodus väideti tõesti, et jahutusvedelik jooksis välja ja autol voolasid mahlad välja.:D
Aga tegelt, Harry...Sa ise peaks ka Priitpoisilt küsima, miks ta Sinu naise töö juures vett käis võtmas....:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 21.08.08 20:41

Jahutusvedelik oligi väljas ise nägin. Jälitas mind teine Saue veadukti juurest tähetornini, võib olla oli jälitamise põhjuseks meie autode vahel olev köis :o võta sa nüüd kinni. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
merksu
klubiliige

Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 & V70

postitati 21.08.08 20:55

Tsitaat:
Algselt postitas: Põder
Jahutusvedelik oligi väljas ise nägin. Jälitas mind teine Saue veadukti juurest tähetornini, võib olla oli jälitamise põhjuseks meie autode vahel olev köis :o võta sa nüüd kinni. :D

Kallis Oliver, see oli eile.:D
Täna ta jäi enda väitel JÄLLE tee peale...ehk siis juhtum, millest naabrimees Harry räägib.:D
Võta Sa nüüd kinni, miks see auto veel minu poolt Türisalu pangalt alla pole lükatud.:cool:

Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 21.08.08 20:59

Ma arvan, et selles on süüdi hiline õhtu tund. Hommikuks oled selle vea võib olla parandanud :D ( hommik pidi õhtust targem olema )

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ott_S
huviline

Registreerunud 15.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: B9

postitati 26.08.08 18:46

Ei tea kas klubiliige, aga mul seisab maja ees sigailus 200 nr märgiga 095BBI. Keegi tunnistab enda omaks? Kui jah siis anna märku. Viskaks ka lähemalt pilgu peale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Rufhouse
huviline

Registreerunud 02.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 avant C2, Audi 200 20v, Audi A6 C7, Audi A8 D2

postitati 22.09.08 04:59

Eile otepääl parklas nägin ühte ilusat audi kupeed nr KUSTUTATUD vist,audiklubi nr alused olid ja puha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 22.09.08 08:19

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=55908

Tsitaat:
Algselt postitas: Dafter
Ei tea kas klubiliige, aga mul seisab maja ees sigailus 200 nr märgiga KUSTUTATUD. Keegi tunnistab enda omaks? Kui jah siis anna märku. Viskaks ka lähemalt pilgu peale.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 24.09.08 16:15

Ma siin juba pikka aega mõtlen, kas teha siia postitus või ei. Aga siiski ei anna rahu:D Mul siin tammelinnas(Tartus) üle tee seisab 2 audit AC alustega. Üks on hall c4 ja teine tume a4 avant. Keegi tunnistab omaks?:D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 24.09.08 16:54

Tsitaat:
Algselt postitas: -ivar-
Ma siin juba pikka aega mõtlen, kas teha siia postitus või ei. Aga siiski ei anna rahu:D Mul siin tammelinnas(Tartus) üle tee seisab 2 audit AC alustega. Üks on hall c4 ja teine tume a4 avant. Keegi tunnistab omaks?:D

See peaks Menthor olema :)

MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 28.09.08 19:17

Täna nägin Tartu kesklinnas samasugust autot nagu mul. Velg oli sama, värv oli sama, isegi madaldus tundus sarnane olema. Ainult mingi toonklaas ja vahtraleht oli kaa. Rohkem ei näinud. (Sõbrad juba ajavad sassi ja helistavad mulle, et mis ma Tartus teen :D). Tunnistab keegi omaks? :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 28.09.08 20:03

Kollast Seati Audihoolduse kirjaga sai nähtud Järvevana peal:P

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Menthor
klubiliige

Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audid

postitati 29.09.08 05:17

Tsitaat:
Algselt postitas: lukas
Tsitaat:
Algselt postitas: -ivar-

See peaks Menthor olema :)

Mina jah :D ja paar maja edasi ikka mitte päris üle tee ju :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 29.09.08 05:41

No diagonaalis üle tee:D
Aga vähemalt nüüd siis tean kes seal pesitseb:D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 29.09.08 22:09

kehtnas on väga ilus must audi b4, numbritähed on KUSTUTATUD ja eritunnusteks on oz ja veel mingi firma kleepsud peeglite all ustel . kas on võimalik et see on kuskil reklaamis või kuskil avalikul pildil üleval olnud sest tundub varem tuttav. (ei hakanud uut teemat tegema aga soov oli lihtsalt nii suur teada saada seda ja seega arvasin et see teema on parim kuhu kirjutada)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 29.09.08 22:18

Tsitaat:
Algselt postitas: airbag
kehtnas on väga ilus must audi b4, numbritähed on KUSTUTATUD ja eritunnusteks on oz ja veel mingi firma kleepsud peeglite all ustel . kas on võimalik et see on kuskil reklaamis või kuskil avalikul pildil üleval olnud sest tundub varem tuttav. (ei hakanud uut teemat tegema aga soov oli lihtsalt nii suur teada saada seda ja seega arvasin et see teema on parim kuhu kirjutada)
kõlab nagu ICE(vana?) b4

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
pprz
klubiliige

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.08 05:14

Sinna ta läks jah. Auto veel ühes tükis?

foto&videoteenused: sergeizjuganov.com / @zju / facebook
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 30.09.08 07:23

eile õhtul tuli sõpaka äärse YE elektroonika maja v no selle majarivi taga miskine must avant vastu, 3*9 v 3*6 nriga... ei tea mina kesse olla võis aga haiglane uudishimu tekkis :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
waic
huviline

Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0

postitati 30.09.08 16:52

Tsitaat:
Algselt postitas: Dafter
Ei tea kas klubiliige, aga mul seisab maja ees sigailus 200 nr märgiga KUSTUTATUD. Keegi tunnistab enda omaks? Kui jah siis anna märku. Viskaks ka lähemalt pilgu peale.

Tegemist on mu venna 162kw 200-ga ;) AC-liige Intz

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.08 17:09

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
eile õhtul tuli sõpaka äärse YE elektroonika maja v no selle majarivi taga miskine must avant vastu, 3*9 v 3*6 nriga... ei tea mina kesse olla võis aga haiglane uudishimu tekkis :D

Mul on komme sealt sõita :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 30.09.08 20:32

Tsitaat:
Algselt postitas: aixx
Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013

Mul on komme sealt sõita :)

nojah, sina olidki :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
vvv
huviline

Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.10.08 13:00

eile sai puhastatud musta rs4-a punase nahksisuga unustasin küsida, kes kasutaja foorumis on, täna tumeroheline valge nahksisuga a6 avant ja sinine audi a3 audi rõngastega.

MiniSMART autode ilusalong
www.minismart.ee Kvaliteetsed pesuteenusedwww.cleanservice.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 05.10.08 13:25

Tsitaat:
Algselt postitas: vvv
eile sai puhastatud musta rs4-a punase nahksisuga unustasin küsida, kes kasutaja foorumis on

Juu see pets (A4TQ) oli, kellel siin veel nii pimp'i sisu on... :P

Tsitaat:
Algselt postitas: vvv
ja sinine audi a3 audi rõngastega.

Audi rõngastega A3 kõlab kuidagi tavalisemalt kui Audi rõngasteta A3.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mixxs
huviline

Registreerunud 03.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.08 19:04

Tsitaat:
Algselt postitas: pprz
Sinna ta läks jah. Auto veel ühes tükis?

auto on heades kätes ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  6  ..  46
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.9% - SQL: 82.1%]