Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Mida teha, kui katalüsaatorid on läbi? (Vastuseid: 81 | Vaatamisi: 16764)
HannesH
huviline

Registreerunud 02.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.15 16:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Minu ABC-l otsetoru ja 3000 rpm juures porgand/jörin puudub, pigem jääb 2000 rpm piirimaile.
Siiski lihtsam ja mõistlikum oleks katalüsaator alla soetada, kui mässata "üleliigse" pütiga, sättimine ja keevitamine jääb nagunii, siis teeks juba korralikult.

Hannes, mis mootorist üldse jutt?

Jutt käib 2.8 128kw v6-st. Aga nagu ma eelnevas kommentaaris ütlesin, siis tibakene põletab õli ja ma kardan, et see tapaks need uued katid peagi ära :/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
HannesH
huviline

Registreerunud 02.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.15 17:52 Tsiteeri

Seltsimehed. Ma eile juhuslikult lappasin oma audi 80 tehase manuali ja hakkasin tõltkima ühte saksa keelset lauset mis seal kirjas oli. Saksa keeles oli see nii, et ''der ölverbrauch kann bis zu 1,0l/1000km betragen.'' See tähendab, et õlikulu võib olla kuni 1 liiter 1000-le kilomeetrile. Karju appi lihtsalt :D Tehasemanuali järgi on see täitsa normaalne kui ma aastas 10 liitrit õli juurde kallan. Võibolla siis polegi mu silinder nii hõre nagu ma kardan ning ilmselt peaksid katalüsaatorid ka selle pideva õli põletamisega hakkama saama?

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 12.01.15 18:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HannesH
Seltsimehed. Ma eile juhuslikult lappasin oma audi 80 tehase manuali ja hakkasin tõltkima ühte saksa keelset lauset mis seal kirjas oli. Saksa keeles oli see nii, et ''der ölverbrauch kann bis zu 1,0l/1000km betragen.'' See tähendab, et õlikulu võib olla kuni 1 liiter 1000-le kilomeetrile. Karju appi lihtsalt :D Tehasemanuali järgi on see täitsa normaalne kui ma aastas 10 liitrit õli juurde kallan. Võibolla siis polegi mu silinder nii hõre nagu ma kardan ning ilmselt peaksid katalüsaatorid ka selle pideva õli põletamisega hakkama saama?

Aegajalt tuleb lihtsalt kuuma anda ja kõrvetab selle olluse ehk kärgedelt atmosfääri :).

Kas sõidad aastas ainult 10 000 kilomeetrit, kui pajatad 10 liitri peale valamisest? Loen nagu välja, et 1000km=1L, siis 15 000=15L, ehk ühe ölivahetusvälba jooksul kallad peale 3 vahetusvälba jagu mootoriöli.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HannesH
huviline

Registreerunud 02.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.15 20:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Tsitaat:
Algselt postitas: HannesH

Aegajalt tuleb lihtsalt kuuma anda ja kõrvetab selle olluse ehk kärgedelt atmosfääri :).

Kas sõidad aastas ainult 10 000 kilomeetrit, kui pajatad 10 liitri peale valamisest? Loen nagu välja, et 1000km=1L, siis 15 000=15L, ehk ühe ölivahetusvälba jooksul kallad peale 3 vahetusvälba jagu mootoriöli.

10k kanti sõidan jah :)

HannesH
huviline

Registreerunud 02.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.15 20:32 Tsiteeri

Jäi youtube's silma üks video kus üks 2.8 motoga, c5 kerega a6 oli võtnud katid alt ära, pannud asemele AWG resod NING viimaseks pütaks oli pannud 4.2 S-line originaal püta. Ma nüüd mõtlen, et see 4.2 püta võib ju töötada päris hästi kuna 4.2 lõpupütt on suurem ja ilmselt talub rohkem seda eem ''õhuliikumist'' või ''survet''? Probleemiks just ongi ju hetkel viimasesse pütti tekkiv ''plärin'' mis tekib kuna õhusurve on tänu kattide puudumisele liiga suur.

Video on siin: https://www.youtube.com/watch?v=O3-q1_NPg0s

Mis teie arvate. On keegi sellist varianti katsetanud?

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 28.03.15 08:38 Tsiteeri

2,0 85kw ABK mootori kohapealt saan õelda, et tarbib tema mootoriõli u.1l 3000km ja all originaal kat. Millel siis vanust 22+ aastat ja läbisõit 400tuh kanti. Viimased 10aastat on piiri peal püsinud. Korralikult kuumaks eelnevalt muidugi ajanud, ülevaatusele minnes sõidan 2-3 käiguga sirka 10km. Nii mahub ka liikumis kiirus lubatud piiridesse.

Teiste masinate kohapealt: Ühel fordil oli kat sellise kohapeale pandud (kohe mootori taga sillatala peal) Et ligi pääsemine väga raskendatud. Sellele paigaldati uus kat kaugemale ja kasutusse jäid mõlemad variandid. Seal muidugi kehtib reegel, et mida lähemale mootorile seda kiiremini läheb soojaks ja hakkab tööle.

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
HannesH
huviline

Registreerunud 02.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.15 15:22 Tsiteeri

Sai siis aretatud 2.8 audi 80le alla 2 simonsi reso. Sellised: http://www.simons.se/produkt/d%C3%A4mpare-micro-51/1886?categoryId=19 . Jäin tulemusega väga rahule. Igasugune plärin kadus ära, ilus ja puhas v6 hääl kõlab ja auto sees on ka vaiksem. Soovitan!

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.5% - SQL: 83.5%]