Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Autor:
Pealkiri: Arutelu helkurite korjanduse osas (Vastuseid: 120 | Vaatamisi: 12110)
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.08 17:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olensaarlane
eks masendav jah....Samas olgem ausad,eks see nr.näitab ka kui palju on tegelikke/paadunud AUDI fänne!
Sedasi siis arvan mina;)

tead, ma olen juba tükk aega mõelnud, et kas ütlen või mitte, aga see postitus näitab seda, et sa kohe mitte ei suuda vaiki olla, kohe pead igas teemas sõna võtma? ja see ei ole ka nagu üldse oluline, et millest jutt või et kas sa sellest ka midagi tead...
säästa oma klaviatuuri ja meid oma sellistest postitustest

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 09.02.08 13:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Menthor
Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
Mitu Audiklubi liiget annab piisavalt hobujõude, et 500 helkurit osta?

ca 30 (tegelt jäi alla vist) ;) mis tegelikult on lihtsalt masendav...

Kusagil 40 ringis oli annetajaid.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 10.02.08 12:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Tsitaat:
Algselt postitas: Menthor
Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
Mitu Audiklubi liiget annab piisavalt hobujõude, et 500 helkurit osta?

ca 30 (tegelt jäi alla vist) ;) mis tegelikult on lihtsalt masendav...

Kusagil 40 ringis oli annetajaid.
Kurb ja masendav tõesti, et ainult need u.40 inimest on mõistnud mida tähendab omakasupüüdmatu heategevus.:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.08 13:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vreps
Kurb ja masendav tõesti, et ainult need u.40 inimest on mõistnud mida tähendab omakasupüüdmatu heategevus.:(

Mina olen endiselt siiski arvamusel, et vähene aktiivsus võis olla tingitud antud korjanduse mitteametlikust muljest.
Oleme ju varemgi korjandusi korraldanud ja osavõtt oli päris aktiivne.

Samuti puudus alguses konkreetne ja läbimõeldud plaan. See tekkis alles eelmise teema lõppu ja on nüüd selle teema esimene postitus.

PS: Minu jutt ei olnud mõeldud vingumisena, püüdsin lihtsalt analüüsida vähest aktiivsust.
Kõik antud aktsiooni korraldamisega seotud inimesed olid tublid!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Meevaras
huviline

Registreerunud 18.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Seat Inca 1,4

postitati 10.02.08 14:34 Tsiteeri

Mina vaatan küll seda ettevõtmist positiivsema poole pealt. Sügav kummardus kõigile annetajatele ja eesmärk sai ju ikkagi täidetud. Raha 500 helkuri jaoks saime kokku, tuleva nädala jooksul peaksid ka viimased lapsed helkurid kätte saama, seega ei läinudki "esimene vasikas aia taha". See annab ka tulevikus julgust sarnaseid ettevõtmisi korraldada ja usun et siis ka juba toetajaid rohkem. Ainuke asi millest veidi kahju on see, et jäi see üritus veidi liiga kevadesse juba ja pimedam aeg hakkab varsti läbi saama aga esimese korra kohta igati tibin-tobin.

don`t drive faster than your quardian angel can fly!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
poleoluline
huviline

Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2 Q

postitati 10.02.08 16:35 Tsiteeri

Pole ühtegi üritust ega tegu mida ei saaks mahateha või millekallal ei saaks norida/vinguda...
Kui mulle miski ei meeldi või mul pole võimalust selles osaleda - vastavalt sellele ma seal ka ei osale või ütlen et see pole minujaoks...
Samas... ei hakka ma seda maha tegema vaid mõtlen kuidas mina saaks seda paremini teha.
Ja kui saan - ka teen... :cool:
Seega armsad klubilised... kui te kolmandiku sellest ajast mis te siin teiste tegemisteüle vingute ( erinevate tegevusteüle ) teeksite midagi head... oleks maailm kindlasti natuke parem paik meile kõigile ;)
Aaga oki... mis ma siin ikka targutan... "head isu teile teiste järamiseks" :D

:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Shadow vt750c

postitati 10.02.08 18:24 Tsiteeri

Täpne annetanute arv on 44 ja need on (tähestikulises järjekorras):
villu157
Amadeuz
anduke88
Auditehh
Bizige
Cari
Ceed
Cornoyo
crazy
Driver
Ego
generaator M
hamlet
Hamzik
hegol
Indro
-ivar-
Ivoonu
joe80
Kivipallur
Kivitare
Konrad
lawrence
lzv8q
Lumekass
lunatic
mannukaz
Meevaras
Menthor
moosisco
mth
mürka10
navigator
poleoluline
priitpoiss
q3
raik
serxx
-steve-o
Taivo
turbo
Volts27
vreps
yepi

Summad olid 1x 82, 6x 100, 5x 150, 11x 200, 1x 218, 2x 222, 5x 250, 3x 300, 2x 350, 1x 400, 4x 500, 1x 545, 1x 700 ja 1x 850
Minupoolsed tänusõnad kõigile asjaosalistele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.08 19:07 Tsiteeri

Kallid Klubilised!!!

Ärme teeme sellest jälle pikka ja kõigi närvesöövat arutelu. Oleme niikaugel, et järgmise nädala jooksul saab meie heategu täies ulatuses tehtud ja meil jääb üle ainult olla uhked, et sellega hakkama saime.

Mina tänan!!!
Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 12.02.08 07:52 Tsiteeri

Reedel siis saavad oma helkurid kätte Pisisaare ja Aidu lapsed Jõgevamaal.

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cc2001
huviline

Registreerunud 23.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 AVANT 2,5TDI

postitati 12.02.08 14:20 Tsiteeri

kas tartumaal veel on mõni kool kuhu helkurid pole kohale viidud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.08 15:20 Tsiteeri

Päris Tartumaal pole enam kohta, küll aga on Põlgaste Algkooli veel helkurid jagamata. ;)

poleoluline
huviline

Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2 Q

postitati 13.02.08 06:50 Tsiteeri

Niih...
Väike parandus Kivitare andmetele.
Minukäes on momendil veel kaks ilustu pisikeste kilekotikestega täidetud pakikest PÕLGASTE ja RAIKKÜLA.
Oleks hea kui keegi nende kohaletoimetamisel abistaks.
Kuna RAIKKÜLA asub raplamaal... siis võin selle paki neljap. õhtul Türile toimetada.
Samuti küsis helkureid -ivar- J-Jaani ( 25 +1 tk) , ka nendejaoka jagub ja võin neljap. õhtul ned Türile toimetada et keegi ned sealt edasi toimetaks.
Ja siis on veel jääk 12 tk.
Minu isiklik soovitus oleks jagada ned neile kes kohaletoimetamistega vaeva näinud.

( põhiliselt arvestan nende arvamist kes ka annetuses osalesid, teiste solvumine või pahakspanek mind eriti ei loksuta. )

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 13.02.08 07:41 Tsiteeri

kuna mu nimi ka seal ülevalpool kirjas, toetan seda viimast ideed.

väga suure ja tubli töö olete ära teinud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 13.02.08 09:37 Tsiteeri

jap, jagage järelejäänud helkurid korraldajate vahel ära. Sümboolne palk või nii :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Meevaras
huviline

Registreerunud 18.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.08 16:33 Tsiteeri

Pärnumaa Vahenurme algkool/lasteaed,helkurite jagamine toimub neljapäeval 14 veebruaril kell11.
Pärnu Maarjakodu helkurite jagamine peale Vahenurmet,orienteeruvalt kell 12.
Kaasatud ka Lääne Politseiprefektuur,abikäed jagamisele on teretulnud!

joe80
huviline

Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro

postitati 13.02.08 17:00 Tsiteeri

Tere!

Tänasest siis Mõniste kooli I-VI klassi õpilased õnnelikud AC logoga helkurite omanikud. Üleandmisel olid mulle abiks üks Võru jaoskonna noorsoopolitseinikest ja valla konstaabel. Loomulikult tänati püha ettevõtmist, mida ma nüüd edasi annan. Aitäh, siis kõigile korraldajatele.

Edit: Mõtlesingi korraldajate all neid, kes igatpidi kaasa aidanud.
Ka iseennast:D

q
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.08 17:10 Tsiteeri

Vastupidi. Tänud kõigile, kes siiani annetanud ja kaasaaidanud on. Teie kaasabiga see kõik võimalikuks sai.

Mina tänan!!!
Kivitare

tarkur
huviline

Registreerunud 15.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 2,5 tdi audi q7 sidrun berlingu

postitati 14.02.08 19:28 Tsiteeri

nii sain türilt täna raikküla helkurid kätte tänu ivari janari ja poleoluline.lähi päevadel saan poiltsei poisiga kokku,räägime asjad kokku ja lepime koolis aja kokku.igatahes väga tore ja kasulik ette võtmine.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Meevaras
huviline

Registreerunud 18.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.08 13:29 Tsiteeri

Vahenurme ja Maarjakodu lapsed said oma helkurid eile kätte ja mõlemast paigast paluti edasi anda suured tänusõnad klubile. Hiiumaa lapsed saavad oma helkurid kätte järgmine nädal sest täna oli noorsoopolitseinik hõivatud.
Politseiga vesteldes selgus et algklasside lapsed saavad helkureid igast küljest, nii maanteeameti poolt, politsei poolt, kui ka siis omavalitsustelt ja annetajatelt. Kui vaadata tänavatel ringi siis tõesti helgivad need kõige väiksemad junsud just kõige rohkem aga seda parem. Küll küllale liiga ei tee.

indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.08 13:43 Tsiteeri

Vihasoo helkurid saavad järgmine nädal ära viidud, kaasa tuleb ka Kuusalu valla noorsoopolitseinik.

raik
huviline

Registreerunud 02.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.08 17:55 Tsiteeri

Mu plika tuli täna audiclubi helkuriga koolist koju ja säras õnnest kui jõulupuu.... ;) ,igaljuhul tänuväärt ettevõtmine.
Jõudu organiseerijatele ja jagajatele

raxi
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 16.02.08 16:44 Tsiteeri

Minagi sõidan pea igapäev vahenurmest läbi ja näen juntsusid helkuritega teepervel liikumas.Tegite väga tänuväärt teo.

priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 17.02.08 19:51 Tsiteeri

Nii lõpuks (15.02) said oma helkurid kätte ka Jõgevamaa lapsed.
Politsei poolt paluti edastada Eesti Audi Klubile tänusõnad selle toreda kampaania eest. Ja oldi igati positiivselt meelestatud ka edaspidise koostöö osas.

Järgnevalt siis mõned pildid üritusest ...

Pisisaare algkoolis ...

http://i102.photobucket.com/albums/m112/priitpoiss/AC%20helkurid/AChelkuritejagamine006.jpg

http://i102.photobucket.com/albums/m112/priitpoiss/AC%20helkurid/AChelkuritejagamine004.jpg

http://i102.photobucket.com/albums/m112/priitpoiss/AC%20helkurid/AChelkuritejagamine008.jpg

Aidu algkoolis ...

http://i102.photobucket.com/albums/m112/priitpoiss/AC%20helkurid/AChelkuritejagamine015.jpg

http://i102.photobucket.com/albums/m112/priitpoiss/AC%20helkurid/AChelkuritejagamine017.jpg

http://i102.photobucket.com/albums/m112/priitpoiss/AC%20helkurid/AChelkuritejagamine018.jpg

http://i102.photobucket.com/albums/m112/priitpoiss/AC%20helkurid/AChelkuritejagamine022.jpg

Lõuna Politseiprefektuuri Preventsioonitalituse vanemkonstaabel Andrus Salu

http://i102.photobucket.com/albums/m112/priitpoiss/AC%20helkurid/AChelkuritejagamine021.jpg

http://i102.photobucket.com/albums/m112/priitpoiss/AC%20helkurid/AChelkuritejagamine025.jpg

http://i102.photobucket.com/albums/m112/priitpoiss/AC%20helkurid/AChelkuritejagamine026.jpg

Lõppu veel paar pilti Politseiametniku kaamerast ...

http://i102.photobucket.com/albums/m112/priitpoiss/AC%20helkurid/jaanuarveebruar2008115-vi.jpg

http://i102.photobucket.com/albums/m112/priitpoiss/AC%20helkurid/jaanuarveebruar2008116-vi.jpg

priitpoiss --> priit
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.02.08 16:09 Tsiteeri

vahva...:P Nüüd on siis veel "last but not least" Raikküla. Siis võib juba hakata laburünti puid vedama:P:P:P:D:D:D

Kivitare

tarkur
huviline

Registreerunud 15.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 2,5 tdi audi q7 sidrun berlingu

postitati 20.02.08 18:24 Tsiteeri

raikküla jagamine läheb kahjuks natuke edasi,kuna politsei onu jäi haigeks,aga lubas kohe ühendust võtta kui terve on.:( väga vabandan

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.6% - SQL: 76.4%]