Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  6  ..  24
Autor:
Pealkiri: Audi S2 - 1991 - ranz (Vastuseid: 591 | Vaatamisi: 104513)
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 04.08.06 00:19 Tsiteeri

(54) Tühimassi all mõistetakse tulenevalt «Liiklusseaduse» lisast 1 juhi, sõitjate ja veoseta täisvarustuses sõiduki massi, mille on määranud valmistaja.

Juhuks, kui peaks veel midagi vaja minema :D

Aga audio poolt kadestan kyll juba praegu..tahaks ka :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
päkapikk
huviline

Registreerunud 18.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4Q & Mx5

postitati 04.08.06 14:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Amordi test näitas, et tagumine parem amort on omadega õhtal :(

Ma soovitan sul seda amordi värki kontrollida. See amort on seal nõks üle aasta vana. Koni kollane võiks olla selline amort mis aastaga ja ca 10-15 tuh. km läbi ei lähe. Aga noh elus on muidugi kõik on võimalik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.06 14:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: päkapikk
Tsitaat:
Amordi test näitas, et tagumine parem amort on omadega õhtal :(

Ma soovitan sul seda amordi värki kontrollida. See amort on seal nõks üle aasta vana. Koni kollane võiks olla selline amort mis aastaga ja ca 10-15 tuh. km läbi ei lähe. Aga noh elus on muidugi kõik on võimalik.

Ka ise mõtlesin sama asja... et mis seda jama seal nüüd tekitada küll võib, kas on ta siis täiesti peale keeratud nt? või oli ta tõesti praak lihtsalt... ma mõtlesin, et missasi seal taga miskil ajahetkel kolksub, ju see toosama amort ongi... eks peab uurima mis seal lahti on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
päkapikk
huviline

Registreerunud 18.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4Q & Mx5

postitati 04.08.06 14:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Esisillal pidurdusjõud 2,58 vasakul, 2,18 paremal (vahe oleks võinud väiksem olla tegelt siin)

võtan veel sõna:
See on päris huvitav millest see vahe on? Eelmine kevad läksid pidurid ühtemoodi pulkadeks, kõik tihenid jne said uued. Ainuke asi mis meelde tuleb - eelmine suvi põlesid (sic!)rajal sama suporti tihendid ära - kuna sel korral olid mul alla plekkveljed - suht umbsed - ja selle poole jahutus on oluliselt kehvem - väike õli radikas ees. Pärast sai muidugi kõik uuesti lahtivõetud ja vahetatud aga äkki siis see (suurem)kuumus mõjus ka ikkagi kuidagi/kuhugi??
Puhtalt huvist - kui sul on aega ja tahtmist vaheta piduriklotsid koos ketastega omavahel ära ja mõõda uuesti. Siis on probleemne koht enamvähem selge.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.06 14:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Esisillal pidurdusjõud 2,58 vasakul, 2,18 paremal (vahe oleks võinud väiksem olla tegelt siin)

võtan veel sõna:
See on päris huvitav millest see vahe on? Eelmine kevad läksid pidurid ühtemoodi pulkadeks, kõik tihenid jne said uued. Ainuke asi mis meelde tuleb - eelmine suvi põlesid (sic!)rajal sama suporti tihendid ära - kuna sel korral olid mul alla plekkveljed - suht umbsed - ja selle poole jahutus on oluliselt kehvem - väike õli radikas ees. Pärast sai muidugi kõik uuesti lahtivõetud ja vahetatud aga äkki siis see (suurem)kuumus mõjus ka ikkagi kuidagi/kuhugi??
Puhtalt huvist - kui sul on aega ja tahtmist vaheta piduriklotsid koos ketastega omavahel ära ja mõõda uuesti. Siis on probleemne koht enamvähem selge.

Vaatan kas saan millaski aega seda ära teha, iseenesest pole just suur töö... aga ega kipub viimasel ajal nappima.

lynx
klubiliige

Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 04.08.06 14:36 Tsiteeri

Tsitaat:

mul eelmisel autol olid ka kollased konid all ja üks suri imo. vähem kui aastaga ära. Vahetati garantii korras välja . . .

Rule: Do your homework or suffer the consequences !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.06 14:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lynx
Tsitaat:

mul eelmisel autol olid ka kollased konid all ja üks suri imo. vähem kui aastaga ära. Vahetati garantii korras välja . . .

Kuidas see vahetuse värk toimis sul? läksid ja ütlesid ainult, et üks on otsas omadega? või tegid nad ise miski testi jne jne jne
Ka nendel amortidel on kuskil tšekk olemas, arvatavasti :D

lynx
klubiliige

Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 04.08.06 14:46 Tsiteeri

Tsitaat:

Kuidas see vahetuse värk toimis sul? läksid ja ütlesid ainult, et üks on otsas omadega? või tegid nad ise miski testi jne jne jne

viisin amordi sinna tagasi kust kohast sain ja ütlesin, et proovige ise kasvõi käevahel. Sisse läks nii nagu pidi, raskelt, kuid välja kolks (ilma mingi takistuseta).

kui uue (taastatud) amordi tagasi sain öeldi, et oli põhjas käinud :D:D:D:D Yeah, right :D:D:D Kollane koni koos madaldusega põhjas oleks vist auto kere ka kõveraks teinud :D olid jäikuselt poole peale keeratud (vahepeal ka täis jäigad). Jutt siis esimesest amordist.

Rule: Do your homework or suffer the consequences !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.06 14:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

viisin amordi sinna tagasi kust kohast sain ja ütlesin, et proovige ise kasvõi käevahel. Sisse läks nii nagu pidi, raskelt, kuid välja kolks (ilma mingi takistuseta).

kui uue (taastatud) amordi tagasi sain öeldi, et oli põhjas käinud :D:D:D:D Yeah, right :D:D:D Kollane koni koos madaldusega põhjas oleks vist auto kere ka kõveraks teinud :D olid jäikuselt poole peale keeratud (vahepeal ka täis jäigad). Jutt siis esimesest amordist.

Krt ma pean siis ikka uue ostma, miskiks ajaks autot seisma küll jätta ei plaaniks... eks näis.

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 04.08.06 19:23 Tsiteeri

Tsitaat:
..kui uue (taastatud) amordi tagasi sain öeldi, et oli põhjas käinud

Kuidas selle puhvriga lood oli, mis peaks põhjalöömist ära hoidma?

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.08.06 06:04 Tsiteeri

Kuna siin tekkis kahtlusi kaalu õigsuses (ülevaatuspunktis kaaluti sildasid eraldi) sai täna hommikul üle sõidetud kuusakoski kaalust. Siiski oli enamvähem õige ka too ülevaatuspunkti oma, kuusakoski kaalu peal tiba vähema kütusega kui eelmisel kaalumisel ja ilma juhita 1280kg.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.06 14:46 Tsiteeri

Tänu erinevatele kokkusattumistele on masina all nüüd sellised 17" veljed:

http://www.hot.ee/ranz/s2/17veljed.JPG

Ning hetkel on hoovis siis lausa kaks S2te :D

http://www.hot.ee/ranz/s2/kaksSi.JPG

oleeev
huviline

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x audi S4tq,VW passat2,8 syncro

postitati 18.09.06 16:42 Tsiteeri

Kas üks on tarmo oma või ostsid omale.:o:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ellar
huviline

Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 200 TQ 20V

postitati 18.09.06 18:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: oleeev
Kas üks on tarmo oma või ostsid omale.:o:o

See Tarmo oma ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 19.09.06 16:27 Tsiteeri

Kobe velg, btw kas vanad olid raskemad ?

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.06 16:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Kobe velg, btw kas vanad olid raskemad ?

Pole üle kaalunud... et ei teagi :(

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.10.06 08:18 Tsiteeri

Nüüd sai siis kunagi juba suvepäevadel muretsetud el. aknad külge tõstetud. Kuna klaasid minu masina küljes on toonitud sai need olemasoleva raami küljest maha keeratud ning pandud teiste raamide külge. Kõrvalistuja raam ei istunud millegi pärast 1:1-le :( üleval see lai raam mis kinnitub nelja poldiga, sellel jäi üks nurk lihtsalt ukse kinnitus kohast ca 3cm kaugemale:o eks näis mis sellega ette võtan, praegu selle kohapeal polti pole lihtsalt. Juhipoolne istus ilusti ideaalselt kuid sellega juhtus väike õnnetus... nimelt keerasin näpuga sisse ülemised neli polti (üks kusjuures ei olnud poldiga vaid imeõhukuse mutriga ning ukse poolt oli miski sisse pressitud polt:o) ja hakkasin kinnitama alumist polti kui kukkus klaas mulle lihtsalt pähe:o Õnneks oli ju asi toonkilega ja ta jäi suht ühte tükki, see alumine osa mis oli kiletamata kukkus ukse sisse kildudeks. Mis selle kõik põhjustas on selgusetu... kas nüüd klaas sai liialt kõvasti kinni keeratud? kas jäi miskit muudmoodi pinge alla? kas oli miski eelneva põrutuse pärast klaas juba nii ja naa? ei teagi. Õnneks oli teine klaas kohe olemas ning sai too ikkagi sama raami külge tagasi keeratud.
Nüüd edasi on vaja ära teha see kaabeldus, sest kaasas olnud on lihtsalt läbi lõigatud otstega... mõned otsad olen mõttes juba paika pannud... kuid siiski jäävad veel osad üle, eks näis kuidas need paika saan. Kuna puudu on mul ka kõrvalistuja poolne lüliti võtsin vastu otsuse, et polegi sel kõrvalistujal seda akent ülesse alla üldse sõidutada ning seda sinna ei tulegi :P teen ühendused ümber ja nii ongi :D

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.06 06:39 Tsiteeri

Õnnestus siin vahepeal netist leida el. skeem akende kohta ning siis saigi vastavalt sellele neid otsi seal ühendatud. Siiski ei olnud skeem ning minu kaablid just täpselt 1:1le vastavad, et tuli natuke lisaks uurida ka klubist, jutukas sai asi teemaks võetud ja vastus oligi suht kohe olemas :) Jäme voolukaabel sai läbi lõigatud ning lisatud sinna vahele kaitsmepesa, originaalis peaks ta minema kaitsmeplokki miski kaitsme alla, aga mina leidsin kiiremini sobiva pistiku pideva vooluga ning saigi kaitse kaablile vahele pandud. Leitud sai ka kaabel mis peab minema ukselüliti alla, et akende relee peale autost väljumist end välja kohe lülitaks. Üle jäi veel kaks kaablit, üks mis peaks minema katuseluugi jaoks ning teine... krt teab mille jaoks see veel on :P oli ta koos selle kaabliga ühes pistikupesas mis ukselüliti alla läks, kuid ei leidnud mina talle mitte kui miskit kasutust.
Otsad oli ka andnud temp. andur või seier... kuna nelja pin-iga pistikust ei julgenud ma lambist ühegi otsa peale massi lasta, et kella tööd kontrollida sai võetud teise masina pealt teine andur ja see külge pandud... vahet siiski ei tulnud, seier ikka seisis null asendis. Jällegi jutuka abiga (nüüd küll juhuse peale ühe lingi pealt) sai leitud ots millele tuleb mass peale lasta, et seier end liigutaks... seier ei teinud sellepeale teist nägugi :P Mis seal ikka, sai kelladeplokk maha võetud ja laiali lammutatud. Veaks ostutus üks trükiplaadirada täpselt servas mis oli imelikult ära murdunud, tundus nagu oleks katkenud ka temast kohe ülevalpool olev väike rada, et sai paigatud igaks juhuks mõlemad ära ja temp andur uuesti tööle hakkaski.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.06 13:39 Tsiteeri

Sai siis ka nüüd natuke aega, et hakata paigaldama ukse sisse pigimatti :) tehtud on esimese hooga kõrvalistuja poolne uks:
http://www.hot.ee/ranz/s2/pigimatt1.JPG

http://www.hot.ee/ranz/s2/pigimatt2.JPG

http://www.hot.ee/ranz/s2/pigimatt3.JPG

Et kui enne sai kaalust alla võetud siis nüüd hakkab seda lisaks tekkima :D
Kusjuures kulus siia seda kokku terve pakk ning üks leht ja natuke vee lisaks, ehk terve ruutmeeter ja natuke pealegi on ühe ukse peale seda ära pandud :D B4jal sain minuarust natukese alla paki isegi hakkama... aga ega uks on tunduvalt pikem ka, kui B4jal sain panna ühes tükis ainult ühe tahvli ning järgmist tuli juba lõigata siis siia sai panna kaks tahvit tervenisti sisse ning jäi ikka veel suht palju maad katmata :P

Siin on siis näha see mittesobivus el. akende raami ja uksega, krt seda teab miks siis ABY masinal on ukseplekk natuke teisiti kõrvalistuja pool tehtud :o

http://www.hot.ee/ranz/s2/mittesobivus.JPG

Ning üks pilt autost endast kah juurde :D

http://www.hot.ee/ranz/s2/teisedveljed.JPG

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 21.10.06 17:39 Tsiteeri

Oo, mis Blingonaator :D Talvevelg?

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
djstallion
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: SAAB

postitati 21.10.06 18:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Pigem kahtlustan, et need sussid on pildil eputamiseks Lauri T 200 alt laenatud :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.06 19:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: djstallion
Tsitaat:
Pigem kahtlustan, et need sussid on pildil eputamiseks Lauri T 200 alt laenatud :P

Tegelt vastupidi... lauri laenas minu velgi :P

djstallion
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: SAAB

postitati 21.10.06 19:37 Tsiteeri

Või siis hoopiski sedapidi...
Maitse asi, aga 200 alla sobisid need minu arvates paremini ;)

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 21.10.06 20:00 Tsiteeri

200 all mulle just ei meeldinud need veljed, ranzi s2 all on need küll väga coolid, auto näeb väga oluliselt võimsam välja kohe.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 21.10.06 20:59 Tsiteeri

Ma annaks ka oma hääle 200 poolt. Need on sellised veljed, mis nõuavad suurt autot ja kuubik jääb natuke väikseks. Need veljed olid ka mul nimekirjas muidu kui valisin.

Aga see uksevärk, et see asi seal kokku ei istu, on imelik jah. Kas sa pead nüüd midagi muutma hakkama või see on savi, et sealt õhus on? Pole vist mingi "kandev" koht?

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  6  ..  24
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 32.8% - SQL: 67.2%]