Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 10 |
curse22
huviline
Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: RED B4
|
postitati 06.06.06 12:27
|
|
|
omal pole tartus halbu kogemusi olnud,
aga jah et õhtuste tundidel tuleks tartu bussijaama
statoili juures ettevaatlik olla, sest seal ikka näidatakse
milline ja milleks kellegi buumer võimeline on!
aga mitte aint buumerid.....
|
|
|
mack
huviline
Registreerunud 17.12.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0
|
postitati 17.09.06 22:25
|
|
|
13. september ravila, ilmatsalu rist.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.06 22:46
|
|
|
katus ees posti lennanud ?
üritas kässari abiga ilmatsalusse keerata ?
|
|
|
|
ML
huviline
Registreerunud 28.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100CD ,MB Vito 111CDI
|
postitati 18.09.06 08:00
|
|
|
ei üritanud kässarit,hoopis rekal sõitis pool nina maha,ise jäi süüdi!
tark ei torma
|
|
|
|
mack
huviline
Registreerunud 17.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.06 08:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ML
ei üritanud kässarit,hoopis rekal sõitis pool nina maha,ise jäi süüdi! |
ei sõitnud rekkal midagi maha, rekkal katki 1 esituli ja stange nurk kõver, muidu tundus üsna sirge olevat
|
|
|
|
Reimers
huviline
Registreerunud 17.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.06 21:06
|
|
|
valus laks ikka ei tea kas sellest A4 enam asja üldse saab nina ju päris
viltu vist
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 21.10.06 18:38
|
|
|
Tartu liikluskultuuri allakäiku mõjutab kindlasti see mega kaevamine, mis seal toimub. Lihtsalt ennasti ajab närvi, laveeri aukude vahel , oota
ummikutes. nii hakataksegi nõeluma nagu Tallinnas. Veel 2 aastat tagasi oli Tartu linnas väga hea ja rahulik sõita. Ja üldse peaks iga Tartu
sissesõidu juurde panema suurelt 3x3 meetrit mõõdus märgi nr. 158 "Teetööd". See ütleks kõik Neid kulub muidu nii palju ju...
|
|
|
tann83
huviline
Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: coupe 90a
|
postitati 01.11.06 19:19
|
|
|
Teen ise päevast päeva tööd autoroolis. Ja mul ei lähe päevagi enam mööda kui keegi ei taha mulle küljepealt sisse sõita!! Aga paljuski on süüdi ikka
teetööd! See on hea, et maksumaksja raha eest midagi ikka tehakse, aga on Tartus ikka kohti kus järsku on tee kinni, aga ennem seda ei ühtegi märki.
Ma ei usu muidugi, et see kultuur paremaks läheb kui teetööd lõppevad, sest autondus linnas läheb järjest suuremaks tuleb lihtsalt säilitada külma
närvi!!!!!
|
|
|
impa
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2,8 98a.
|
postitati 02.11.06 06:17
|
|
|
Jutt õige tann83. Aga seda rohkem teeb südame soojaks, kui sind lastakse kuskilt kõrvalteelt vahele keerata ja sooritada vasapööre peateele kuskilt
hoovist Püüan ise ALATI, kui vähegi võimalik on, seda teha. Samas olen
viimasel ajal häirivalt palju Audisid näinud tegemas debiilsusi linnas .
Kohe tuleb mõte, et EHK pole see onu audiklubi liige.
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.06 09:15
|
|
|
On olemas linna heakorra telefon, kuhu saab oma muresid ja asju teatada ning suht tihti ka nii saavad paljud probleemid lahendatud.
Telefon 1789
Ennast häirib jällegi debiilsus, mis tehti Kaubamaja ja mäki vahelisel lõigul - mõlemad ristmikud said korraliku katte, kuid 50m nende kahe vahelt jäi
vanaks ja nõmedaks. Vot see on asi, millest ma mitte aru ei saa!!!!
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
postitati 02.11.06 15:13
|
|
|
Tartu liiklusele lisavad vürtsi ka lugematud talumemmed, kes tulevad turule äri tegema. Sõiduoskus piirdub paljudel kolhoosis tehtud lubadega. Poleks
see turg ainult kesklinnas....
|
|
|
wuzz
huviline
Registreerunud 21.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.5 TDI 2000
|
postitati 14.11.06 19:43
|
|
|
oh seda avariide rõõmu võtke fotokas pihku ja minge raatuse-pika nurgale
passima. paar tükki päevas ikka tuleb ja kusjuures 99% tegelastest ei saagi aru et midagi valesti teeb. iga jumala päev sõidan sealt vähemalt paar
korda läbi ja üle päeva on seal kas avarii või jääb napilt puudu avariist. Olgugi et suured kollased raamid on anna teed märgil küljes aga ikka ei
nähta pikalt tänavalt raatusesse keerajad ei taipa ka teed anda
vastutulejatele pidevalt.
teetöölistest rääkides tuleb ainult nutt peale. märgid valepidi, märgid liiga vara ja märgid liiga hilja. betoonalusega märgid seal kus need on
ohtlikud, märgistamata freesimisaugud. Turu tänav peale kuusakoski ülesõitu on kõige ehedam näide sellest et debiilikute paraad on see mitte
teedevalitsus Mingil suvekuul suudeti 4-5 korda täpselt samast kohast
asfalt üles võtta ja uuesti maha panna 2-3 nädala jooksul, siiamaani on paras kuumaastik seal.
Aga liikluskultuur hakkab tasapisi kusjuures paranema. Rohkem lastakse vahele ja suunda näidatakse järjest rohkem. Samas on mingid debiilikud harjunud
ilma mingi suunata üle 2 rea teelt välja keerama läbi autodemassi ja mõned lihtsalt ei saa aru et sõita tuleb maksimaalse lubatud kiirusega, mitte
20-30'ga (Uus sild, kalda tee, turu tn.), rääkimata elementaarsetest teadmistest ringristmikul liiklemisest.
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Q
|
postitati 14.11.06 19:53
|
|
|
Täna lõunapaiku Riia tn. raudtee sillaalla jõudma hakates (lõunakapoolt tulles) üks Zigull kahe rea vahel mööd valget joont tuigerdas 25km/h kummaltki poolt ei mahtunud mööda.... - viaduktialt läbisaades andsin siis
törtsu sigmaali lõpuks kuna hoog veel rohkem rauges ja paras parv massinaid taha juba kogunes... sa jeerum kus siis alles läks sõidux !!!!! suitsupahvakas piiras nägemist ja kui se tuulega hajus zigull
lausa lendas üle kahe poole sõidurea vasakpöördesse ja kadus.....
|
|
|
Lauri756
huviline
Registreerunud 03.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.11.06 16:41
|
|
|
Tartu tänavatele on tekkinud palju PlekiColin Macrae- sid.
autod lähevad kiiremateks ja võimsamateks ja liiklus tihedamaks.
ainult mõistus ei jõua mõndadel järgi.
samas kui kui näed mõnda vennikest avariikohalt põgenemas andke ikka menti teada, vahet pole kas tüüp saadakse kätte või ei. Nende tegelaste tabamise
edukuses on suur osa ka inimeste suhtumises. Nii võidakse kätte saada ka mõni sinu auto ära rihtinu.
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Q
|
postitati 15.11.06 16:54
|
|
|
Loota ju võib... ...aga.... mõne kuu eest eedeni parklas autojuurde naastes ledsin et vasak tagumine nurk valget värvi oli... keegi oli valge massinaga vastu minu massinat ennast nühkinud õnneks tuli enamus välget värvi lapiga nühkides maha... ja ülejäänud valge
värv eemaldati pesulas... - hea et vähemalt tuli terveks jäi... eemal mingid "tibid" fordis (pasakarva) huviga vahtisid mu reageeringut ja kuidas
valge värvi lpiga mahalükkasin ning minemasõitsin... olin tige küll kuid väliselt rahu ise
|
|
|
allud
huviline
Registreerunud 19.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7
|
postitati 16.11.06 11:17
|
|
|
minu arvates on sealne liikluskultuur oluliselt viisakam kui pärnus
Pehme mööbli tootmine ja müük
Diivani voodid
www.empak.ee
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 16.11.06 17:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: allud
minu arvates on sealne liikluskultuur oluliselt viisakam kui pärnus
|
Selles sinuga nõus, olles ise Pärnus rooli keeranud '95 aastast ning nüüd kevadest Tartlane. Pärnusse aga satun ikka korra kuus ka kaheks päevaks
korraga - appi tahaks Pärnu liikluses karjuda . Tartu igal juhul
viisakam ja sujuvam, tundub, et Pärnu liiklus, nagu linn isegi, on mingisse aega seisma jäänud... ja seisab siiani.
|
|
|
lorenzo
huviline
Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: B7 avant quattro, 2x 82' Ford Capri
|
postitati 19.11.06 11:22
|
|
|
Jahm...kurdaks ka natuke.
Olen 19 aastat tartu lähedal elanud ja 1,5 aastat on nüüd ka load olnud ja tõesti vihale ajab vahest.
Näiteks kui hiljuti pandi Võru- Ringtee ristist natuke kesklinna poole üks sõidusuund u.50m ulatuses kinni, siis ega see kedagi ei peata ikka ja jälle
leidub mõni idioot kes vastas suunast end läbi üritab murda, mis siis et kümmekond autot vastu tuleb.
See on tõestus sellest et mõni liikleja ei jälgi märke, sest Võru-Ringtee tn. ristmikul on väga selgelt mitu märki ees ootavast olukorrast teavitamas
ja on neile kes muidu ei oska kesklinna sõita siis ka selleks on märgistus olemas. Endal oli selline juhus et sõitsin siis seda sama lõiku, mõtlesin
just et ma ei tea kui nüüd peaks mõni vastu tulema, ja tuligi mingi tüüp oma maasturiga.
Hoidis ikka asfaldi peale nii et mina olin sunnitud oma audiga auklikku teeperve kasutama.
Selle peale ütleks et targem annab järele.
Positiivne on aga see et Võru-Ringtee tn. rist sai valgusfoori ja uue teekatte märgistusega.
Kui varem võttis tipptunni ajal Võru poolt tulles üle raudtee tulemine ja selle ristmiku ületamine u. 5 minutit (vahemaa on u. 500m) siis nüüd saab 2
minutiga hakkama. Probleemne oli ka Turu tänava kaudu linnast välja saamine.
Riia tänavat väldin ma iga kell, sest see meenutab tallinna liiklust natuke ja Tallinnas ma lihtsalt keeldun auto rooli istumast. Isegi Helsingis on
kergem sõita kui Tallinnas.
Räägiks veel tartu liiklusest aga jutt läheb juba väga pikaks.
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
|
Firehead
huviline
Registreerunud 08.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: S2 coupe
|
|
mack
huviline
Registreerunud 17.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.06 12:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Firehead
Väga häirib mind Tartus Sõpruse sillal teetööliste suhtes üles näidatav lugupidamatus. Annelinna poolt kesklinna poole sõites on sisemine sõidurida
poolik kuna toimub põrkepiirete parandamine. Seal on isegi 30ne märgid väljas. Ega ma isegi 30nega seal sõida. Aga täiesti arusaamatud on tegelased
kes sellel lõigul üldse jalga gaasipedaalilt ei tõsta ja siis üritavad mingist olematust vahest autodest vasakult poolt mööda sõita.
|
Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis juhul kui sina sõidad paremas reas ja sinust vasakule jääb olematu vahe ei sõida sa ajutiste liiklusmärkidega
tähistatud korra järgi ( kui sul just mingi eriti lai auto pole). Nimelt seal mõeldud ka selle remondi ajal sõita ikkagi kahes reas, kuna parem rada
on nihutatud võimalikult paremale jalgrattatee asemele ja ajutiselt on jalgratastel seal sõitmine keelatud, ehk siis püüa hoida ennast võimalikult
paremale ja mahuvad kõik sõitma, ka tagaveolised autod
|
|
|
|
jyrx123
huviline
Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi100 2.6aut.
|
postitati 17.12.06 13:25
|
|
|
Seoses selle suure songimisega ajavad eriti vihale igasugused edasisõitu keelavad ja tupikut tähistavad märgid, mis on lihtsalt ära võtta unustatud,
kuigi läbisõit on antud alas juba täiesti võimalik. Teinekord sõidad suure ringi maha ja avastad, et mingit takistust antud alas tegelikult polnudki.
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
postitati 17.12.06 15:57
|
|
|
Kurdaks kah midagi. Nimelt sai eile sõidetud ühest lombist läbi ning oh üllatust seal all oli muidugi suur auk, ning nüüd on sild paigast ära. Tuleb jälle sammud seada sillastendi suunas.
Tartu - Heade mõtete ja kehvade tänavatega linn
ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
|
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 17.12.06 16:08
|
|
|
Mind jätab küll külmaks, kui august läbi sõidad. Teede hooldaja plekib kõik täiega kinni. Saabki uusi veermikudetaile.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 10 |