Lehekülgi: 1 2 3 4 |
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 10.11.09 11:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arsi
Kui täiesti normaalse nähtavusega ajal vastusõitva auto udutuli pimestab siis lükan kaugtuled peale . |
Mina teen ka täpselt samamoodi. Kui on võimalik siis viisakusest muidugi vilgutan ka enne korra. Enamasti on vastutulevate autode lisatuled (olgu nad
siis udu võimisiganes tuled) ikkagi häirivad, eriti kui neid märja tee ja vihmaga (kui klaasid on udused ja niigi kehvasti ümbrust näha) kasutatakse.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.09 11:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: a6audi
Näidake mulle ka sellist tuld(välja arvatud kaugtuli ja valesti regullitud tuli!) Huvitav,et mina selliseid udukaid,mis päise päeva ajal nii
pimestavad, ei ole näinud oma 14a ztaasi juures. Ka 1 kroonine küünal pimestab,kui sinna otse sisse vaadata Nu ma tõesti ei mõista seda probleemi... |
Mina seevastu tean vähemasti ühte autot, kus halogeentule pessa on xenon paigaldatud ja tuled ka peale reguleerimist häirivad vastutulevat autot. Seda
siis nii valges kui pimedas.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 10.11.09 15:40
|
|
|
Täna sai sõidetud võõra autoga pimedas ja vihmase ilmaga ja tõesti,enamus tuled olid häirivad/pimestavad aga selle põhjuseks oli lihtsalt kehvad
kojamehed ja nii seest kui ka väljast must esiklaas. Nii et tehke need asjad korda ja näete,et asi pole nii hull. Ka minul on halogeenide asemel
xenonid aga mul reg. nii et grammike normist madalam.Näitab sellegi poolest väga hästi ja selle kahe aasta jooksul ei meenu mulle,et keegi oleks selle
pärast tulesi vilgutand. Ja kuna xenonid on mul kõige valgema tooniga siis arvan,et ka see häirib vähem kui näiteks sinaka tooniga xenonid. Ja mix
üldse sõita pimedas maanteel udutuledega,eks igal omad põhjused aga eks ikka turvalisuse pärast.Nu siin väidetakse,et kui lähitulele lisada veel udu
tuli siis näeb hoopis ligemale ja pigem segav faktor? OK,võib olla tõesti aga vaieldav, mõni meeter vähem näha ei ole hullu,sest eriti sellisel
aastaajal on pimedas kõige suurem risk maanteel kokku põrgata loomaga.Loom reeglina ei istu otse keset teed vaid jookseb ette ikka kuskilt kõrvat
kraavist jne.Seega on udutuledega ääred parajalt kaugele valgustatud,et märgata näiteks teele jooksvat looma või inimest.Ja ärge hakake vastupidist
väitma,vastasel juhul on teil udukates seasilmad Võib olla hakkab udukas
nähtavust vähendama siis kui udu-ja lähituli on enam vähem sama valgustugevusega,xenonidega seda probleemi ei ole.
Nüüd need kellel seda teksti lugedes veri pähe lõi ja närvi krussi koos saiatustega siis enne siia mind sõima tulles joo klaast suhkru vett,rahune ja
mõtle
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 10.11.09 16:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: a6audi
Tsitaat: | Algselt postitas: arsi
Kui täiesti normaalse nähtavusega ajal vastusõitva auto udutuli pimestab siis lükan kaugtuled peale . |
Midagi uut, tuli pimestab ja täiesti valgel ajal? Näidake mulle ka
sellist tuld(välja arvatud kaugtuli ja valesti regullitud tuli!) Huvitav,et mina selliseid udukaid,mis päise päeva ajal nii pimestavad, ei ole näinud
oma 14a ztaasi juures. Ka 1 kroonine küünal pimestab,kui sinna otse sisse vaadata Nu ma tõesti ei mõista seda probleemi... |
Vabandust , täpsustan : Kui pimedal ajal , normaalse nähtavusega ajal vastusõitva auto udutuli pimestab siis lükan kaugtuled peale .
|
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 10.11.09 16:18
|
|
|
Tsitaat: | Teisi segavad tuled ei saa kuidagi turvalisuse pärast olla. Kasutagem siis pigem kohe kaugtulesid veel turvalisem ju.
|
Ok,ma ei viitsi siin teemas enam sell teemal jahuda .Lihtsalt kes oskab
see seletagu mulle,et kuidas on võimalik et näiteks mind(ja kindlasti mõningaid veel) ei HÄIRI ega PIMESTA ja pole kunagi häirinudki vastutulevate
autode tuled (va. kaugtuli ja valesti reg. tuli) Ja osasi inimesi pimestab?Mix see nii on? Kelles siis viga on? Kas see et mind tuled ei
häiri,tähendab äkki et hoopis minus on viga ? Ise arvan ikkagi,et kõige
suurem põhjus on esiklaasi korrasolekus.Või ma eksin?
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 10.11.09 16:42
|
|
|
To a6audi .
Kui kaugele näitavad sinu auto udutuled ?
Kui pikk on reaktsioniajal läbitud maa ja pidurdusmaa kiirusel 90km/h ?
Kui sa nüüd väheke arvutad siis saad tulemuseks selle , et udutulevihku ilmunud loom , hüpates teele , jääb ennem su auto alla kui sa jõuad öelda
" oh t..ss".
Pakun , et sind teiste udutuled ei häiri sellepärast, et sõidad enamus aega linnas . Kui peaksid läbima päevas 1200 km maanteid siis saaksid ehk aru
miks mind väga udutuled häirivad .
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 10.11.09 16:45
|
|
|
Aitab ka vast? See kõik on sama teema eelnevatel lehtedel juba ära räägitud. Ja mitmes teises sarnases teemas. On mõtet veel 10 lehte lisada?
Niikuinii jääb igaühele tema enda arvamus. Paneks siia jälle selle vana hea pildi.
Jätkata võiks, kui on lisada midagi informatiivset, subjektiivsed emotsioonid ei vii eriti kuskile.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |
|