Lehekülgi: 1 2 3 4 |
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
postitati 12.07.14 15:22
|
|
|
Kui lihtne paigaldada oli? Mul seisab samasugune komplekt kapipeal ja ootab installi
|
|
|
krabul
huviline
Registreerunud 03.03.14
Kasutaja on eemal
Auto: Audi s4 b5 2.7biturbo Avant
|
postitati 12.07.14 16:08
|
|
|
Panen kohe üles pildiseeria. Eks siis arutab edasi.
|
|
|
krabul
huviline
Registreerunud 03.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.07.14 16:26
|
|
|
Ehk siin siis vähekene pilte milline näeb a4 b5 1,8tq 98a. Käigukang välja alt poolt nahka .
Kõigepealt siis nahk koos nupuga maha ja vaade järgmine.
Siis see ülemine 13 ja alumine 10 mutter lahti ja saab kätte sellise tüki ja pilt järgmine.
Siis uuesti 13 ja 10 muttrid lahti...
Siis jääb veel see kuuskant polt ja ka viimane kinnitus.... See kuldne alumine...
Lõpuks selline...
Shortshifteril on erinevused ikka sees just tänu sellele tagakäigu allasurumise lukule. Mingeid vidinaid seal komplektis on ja kuidagi vast saaks ka
teha aga mina ei viitsinud originaali ära lõhkuda. Erinevus selles, et originaalil on see luku süsteem munaka küljes aga uuel on ainult muna...
Tagasi pistsin mina siis shifteri sellisena
Kõik poldid mutrid kinni, vabakäik ka õigele kohale. Enne seda veel proovisõit. Kõik töötab ilusti. Käigukang mingi 3 cm lühem. Vahetused lühemad ja
konkreetsemad. Kannatab vahetada küll.
|
|
|
krabul
huviline
Registreerunud 03.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.07.14 16:45
|
|
|
Viienda käigu pealt otse taga käikku sisse ei lase tõmmata nii et see lukusti ongi suht ülearune.
|
|
|
bluevec
huviline
Registreerunud 21.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: Toyota
|
postitati 14.07.14 21:13
|
|
|
Ma vahetasin äärest liugurid (või mis iganes moodi neid ka nimetada) ka ära. Need valged torujupid.
Need lähevad nende külgmiste torude alla, mis sul välja võtmata jäi.
kasutatud äriklassi sülearvutite müük
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 14.07.14 21:22
|
|
|
Tee munakas määrdega ka kokku, siis ei kuluta seda plastikust pesa. originaal on ka miskise kerge määrdega kokku tehtud.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
krabul
huviline
Registreerunud 03.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.14 18:23
|
|
|
Tere. Küsimus, kas kellegil on kogemust või kuulnud kuskilt umbes hinda auto üle kleepimise eest?
Mõtlen, et kui enda oma lasta teha.
|
|
|
k4lmer
huviline
Registreerunud 14.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: RS4 B8
|
postitati 06.08.14 19:51
|
|
|
1000 vähemalt
|
|
|
krabul
huviline
Registreerunud 03.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.14 06:35
|
|
|
Tere. Küsimus selline, et mis õli oleks parim ja SOBIVAM minu auto käigukastile. Asi selles, et jutte nii erinevaid. Mõnega pidi tulemus olema 0 ja
teisega umbes, et löö jalaga käiku sisse. Ja kus tartus saaks asja ära teha kiirelt. Või tahab keegi ise ette võtta asja?
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 22.08.14 06:47
|
|
|
Viisakama tootja 75w-90 ja rohkem kunsti polegi. MT- Autohooldusesse seaksin oma sammud mina.
S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 22.08.14 06:49
|
|
|
Vahetasin ka hiljuti kasti õli ja tegin eelnevalt kõvasti kodutööd, küsitlesin tuttavaid, kes sellega igapäevaselt kokku puutuvad. Õlide valik
tänapäeval on väga lai ja võta kinni, mis oleks kõige õigem. Panin võrdlusesse paari välja vaadatud õlide "data sheet-id" ja sain nii pisut
targemaks. Lisaks võtsin välja OEM markeeringu, mille alusel lõpuks valiku tegin: G 052 911 (Castrol Syntrans Transaxle 75W-90 GL-4+). Aga nagu olen
ise kuulnud, pidid erinevad õlid ka erinevalt mõjuma. Eelkõige on see tunda käiguvahetusel, mistõttu iga õli ei pruugi sünkrotele meeldida ja käigud
lähevad natuke jäigemalt sisse. Ei oska hetkel kommenteerida, kas ka Sinu käigukasti õli markeering on sama numbriga kuid see oleks üks argument,
teine juba õlide andmed ja bränd. Laialt levinud on veel SWAG ja Liqui-Moly õlid aga otsustasin Castroli kasuks, mis peaks olema originaali lähedane
alternatiiv. PS. Kasti peaks minema GL-4, diferentsiaali GL-5.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
krabul
huviline
Registreerunud 03.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.14 07:06
|
|
|
OK. Tänud teile.
|
|
|
krabul
huviline
Registreerunud 03.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.14 07:24
|
|
|
Probleem miks ma üldse mõtlen kasti õli vahetust on selles, et tekitab mingit undamist auto. Käigud töötavad ideaalselt. Kui sõidan viiendaga maanteel
rahulikult siis hakkab miski undama... Nii kui siduri lahutan jääb vait. Kui sõidan ja kergelt gaasi maha lasen jääb vait. Kui lasen käiguga pidurdama
hakata hakkab uuesti. Linnas neljandaga ka teeb kergelt. Tean et nii mõnigi pakuks kohe rattalaagreid jne jne aga ei tundu kuidagi olevat see. Selle
nagu välistaks kuna ei ole täheldanud et hääle toon muutuks mingisuguste manöövrite tegemisel jne. Heli hakkab kõige enam kummitama just maanteel.
Käisin just eile 800 km tripil ja ei oleks ka täheldanud migisugust heli suurenemist ega ka vähenemist. Üks eripära on veel kastil. Kui kolmandaga
sõidan ja samal ajal suruda kangi peale siis vibra käe all. teiste käikudega nagu pole. Käike välja ei loobi. Veider..... ei teagi mida teha. Osta
kohe uus kast või proovida korra õli vahetust? Ja no muidugi see käigukangi hüppamine .. eriti 5 daga. Samas lasin vahetada kõik padjad nii kastil kui
mootoril. Olen kuulnud, et mõned ehitavad kasti tagumisse otsa lisa toe selle vältimiseks.....
|
|
|
krabul
huviline
Registreerunud 03.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.14 11:45
|
|
|
Vana õli viga see ei ole igastahes. Uus sees.
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 22.08.14 12:08
|
|
|
Kastil on endal ka laagrid, mis undavad kui nende aeg hakkab otsa saama. Lisatugi kasti alla pidi hea tulemuse.andma, kuid maksab ta ka omajagu. Vana
kast, mis ka mootoripöörete vahemiku suuremaid numbreid tunda saab koos ka mõne kehvema käigulülitusega siin ja seal ongi lõtke täis ja uut ma ostma
ei tormaks.
S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
|
|
|
|
skorpion
klubiliige
Registreerunud 28.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2,4 Q ; S4 B5 2,7 BiT ; A4 B7 2,0 tdi S-line
|
postitati 23.08.14 06:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: krabul
Probleem miks ma üldse mõtlen kasti õli vahetust on selles, et tekitab mingit undamist auto. Käigud töötavad ideaalselt. Kui sõidan viiendaga maanteel
rahulikult siis hakkab miski undama... Nii kui siduri lahutan jääb vait. Kui sõidan ja kergelt gaasi maha lasen jääb vait. Kui lasen käiguga pidurdama
hakata hakkab uuesti. Linnas neljandaga ka teeb kergelt. Tean et nii mõnigi pakuks kohe rattalaagreid jne jne aga ei tundu kuidagi olevat see. Selle
nagu välistaks kuna ei ole täheldanud et hääle toon muutuks mingisuguste manöövrite tegemisel jne. Heli hakkab kõige enam kummitama just maanteel.
Käisin just eile 800 km tripil ja ei oleks ka täheldanud migisugust heli suurenemist ega ka vähenemist. Üks eripära on veel kastil. Kui kolmandaga
sõidan ja samal ajal suruda kangi peale siis vibra käe all. teiste käikudega nagu pole. Käike välja ei loobi. Veider..... ei teagi mida teha. Osta
kohe uus kast või proovida korra õli vahetust? Ja no muidugi see käigukangi hüppamine .. eriti 5 daga. Samas lasin vahetada kõik padjad nii kastil kui
mootoril. Olen kuulnud, et mõned ehitavad kasti tagumisse otsa lisa toe selle vältimiseks..... |
Mina maadlesin pikalt sama probleemiga ja viga oli kardaani tagumine liigend.
Oli teine suht kuiv juba ja korralikult viga saanud.
|
|
|
krabul
huviline
Registreerunud 03.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.14 10:54
|
|
|
Ok. Tänud teile. Igasugused kogemusest tulnud ideed on teretulnud. Eks pean vaikselt kõik läbi käima.
|
|
|
krabul
huviline
Registreerunud 03.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.08.14 10:12
|
|
|
Väikeste noka uuendustega nüüd
Udukad ja võre.
|
|
|
krabul
huviline
Registreerunud 03.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.03.15 20:13
|
|
|
b5 tagaveoliseks
Terekest üle pika aja. Otsustasin siiski, et auto on selle raha eest liiga hea, et müüa.
Kuna talv on läbi siis on hakkand huvi tekitama tagavedu. Tean, et tagaveoliseks tegemine ei nõua erilisi kulusid peale 25 eurise jublaka + õlid uued
ja vahetus aga kuna see üheratta vedu pole ka suurem asi siis tekkiski küsimus, et kus, kes , mis summast räägiks me siis kui tahaks sinna saada
piiratud libisemisega diffrit?
Kas kellegil on aimu sellest? Tegu siis b5 quattroga 1,8t
|
|
|
krabul
huviline
Registreerunud 03.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.03.15 20:47
|
|
|
|
|
|
krabul
huviline
Registreerunud 03.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.15 18:14
|
|
|
Sai enda autot ka nüüd üle pika aja vähe lasta kasida ja mootori juures lekkivast radikast kuni rihmade ja vana õlini välja vahetada. Autole said kõik
uued rattalaagrid sammuti ja räägitud ulgumise probleem lahenes lõpuks siiski mõned päevad tagasi vahetatud kasutatud teise käigukasti järel.
|
|
|
krabul
huviline
Registreerunud 03.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.15 18:17
|
|
|
audi a4 b5 98.a. avandile facelift tagastange
Kas keegi teab kuidas selle tagumise stange sobivusega on. Kui tahan paigaldada facelifti stanget siis enda autole. Tean et esimesega ei ole probleeme
peale selle, et vaja neid fl tiivapealseid kinnitusi ka. Aga tagumisega?
|
|
|
Evil
huviline
Registreerunud 23.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 Quattro
|
postitati 05.04.16 20:20
|
|
|
Ilus pill. Nüüd juba minu oma. Paari nädala pärast tuleb õlivahetus, karterituulutuse remont, klapikambrikaane- ja ketipingutitihendi vahetus.
Võibolla ka abs anduri vahetus. Kui kellegil on A4 B5 originaal esistange lisa pakkuda siis võib U2U saata. See oleks ajutine kuni uue Riegeri saan.
Ja kui keegi soovib omale audi S6 C5 osta siis võib ka ühendust võtta.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |