Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 13.12.14 13:59
|
|
|
Punaste või lillade pea-liskarvadega olevused, keda ükski kool pole suutnud ära rikkuda, kes tahavaatepeeglitest ei tea midagi, ning enne vasakule
pööramist alati jõnksu paremale tõmbavad
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
torx
huviline
Registreerunud 22.12.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.12.14 14:59
|
|
|
Hetkel ajab vihale see,et hammasrihma vahetades tuli välja,et rihmaseib on ka puruks, mis tähendab jälle +100 eurost lisainvesteeringut.
|
|
|
Ramm
huviline
Registreerunud 15.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Range Rover Sport 5.0L 372kW
|
postitati 14.12.14 10:36
|
|
|
Sai juba see asi kasutusele võetud, eks ta aitab aga samas pagana imelik kasutada
|
|
|
joffe
klubiliige
Registreerunud 04.04.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.12.14 12:59
|
|
|
Kasuta siis sellist tila, mis keeratakse kanistri korgikeerme külge, on ehk vähem imelik.
|
|
|
Ramm
huviline
Registreerunud 15.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Range Rover Sport 5.0L 372kW
|
postitati 18.03.15 09:23
|
|
|
Tallinna tolmupilved, mis on tekkinud hooldamata teedest - tunnen kaasa jalakäijatele, kes peavad teede kõrval kõndima ja siis tunnevad kuidas hambad
hakkavad krigisema...
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 18.03.15 09:30
|
|
|
See ei ole härmatis mis 12h jooksul esiklaasile tekkis.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 18.03.15 09:52
|
|
|
Küll vana postitus, aga auto24 kuulutuses on kirjas (vähemalt praegusel vaatamisel), et auto on avariiline. Kui selle all on aga mõeldud ainult
viimase pildi mõlki, siis ajab küll vihale, et muud pole mainitud.
Mind lisaks ajab vihale igapäevaselt kodutee viimased 3km (kruusatee, aga siiski), mida läbin 10-20km/h, sest muud moodi ei ole võimalik sõita
auk-augu otsas tee peal.
Veel ajab vihale loll ilm, mille tõttu ei saa suvekaid alla panna. Lamellid on loperkused ja ühel muna siseküljes üleval. Aeglasel hool kipub
"hüppama", aga igapäev vaja 120+km maha sõita. Kui sõidaks üksi vahetaks ära, aga naise turvalisuse huvides ei ole mõtet riskida.
2014 aasta postitustele lisaks ajab ka mind vihale soolamine. Igapäevaselt maanteed sõidaksin pigem sahatud teel kui sellel lögasel jamal, mis juba
hommikul tekitatakse. Pooled korrad õnneks stardin nii vara, et ei ole suudetud tee seisukorda veel ära rikkuda.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 18.03.15 17:26
|
|
|
Hetkel ajas vihale see, et väljaskäies pole sisuliselt õhku, mida hingata, vaid tuhapõlemise hais. Nimelt Jõhvi ja K-Järve vahel Kukrusel põleb
tuhamägi (pinnaalune põleng pidi olema), see aga eritab õhku tuhahaisu ja õhus on ka kerget tuhatolmu...ajab hinge täis küll. Tänavatolmust ei hakka rääkimagi, jumal tänatud, et hõbedane auto on.
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 18.03.15 21:28
|
|
|
Poolteljeots peale 13 000 km sõitmist klobiseb. Arvatavasti kiirendas
seda protsessi see, et mingil ajal on kaitsekummi peenem, võlli peal olev ots, klambri alt ära tulnud. Ise paigaldasin ja ei saanud kaasas olevat
klambrit kuidagi külge, seetõttu panin kaablisidemega. Iseenesest tundub, et see kumm istub seal võlli peal suhteliselt hästi siiski, aga võibolla on
mingi sodi saanud vahelt sisse minna ja kulumist suurendanud. Oli muidugi ka mingi 25 eur maksnud varuosa.
|
|
|
cJr
huviline
Registreerunud 22.01.15
Kasutaja on eemal
Auto: B4 2.0 85kw
|
postitati 18.03.15 22:00
|
|
|
Kindlustuse alla läks suht suur summa raha
|
|
|
rkrimm
huviline
Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.
|
postitati 11.08.15 16:08
|
|
|
Näen linnapeal essi (C4 S4/6) välimusega autot, kõik ilus ja tore ning tagantpoolt paistab allapoole suunatud summuti ning tahmapilv. Ning mina sõidan
katkise tagatulepaneeliga ringi. Vihale ajab see, et kaunistatakse oma diisleid esside juppidega
|
|
|
Mr.E
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Avant 1.8Tq, 83a. B2 Quattro
|
postitati 11.08.15 16:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rkrimm
Näen linnapeal essi (C4 S4/6) välimusega autot, kõik ilus ja tore ning tagantpoolt paistab allapoole suunatud summuti ning tahmapilv. Ning mina sõidan
katkise tagatulepaneeliga ringi. Vihale ajab see, et kaunistatakse oma diisleid esside juppidega |
Ei tea kas see tõele vastab ja pole ka uurinud, aga kuulnud kuskilt, et juba tehasest mõni selline välja veerend. ( ??? )
Hea ruudus = parim |
B5 Avant 1.8Tq - OMC2017 - 282km/h | 11.0@217km/h
|
|
|
|
stonestick
huviline
Registreerunud 08.07.15
Kasutaja on eemal
Auto: S3 8P
|
postitati 11.08.15 19:00
|
|
|
Sõidan pühapäeva õhtul suunaga Tartu-Tallinn - mingi 10-15 kilti on jäänud neljarealiseni, korralik kolonn, kuhugi trügida ei ole erilist mõtet, aga
mingi ajugeenius Audiga (äkki isegi siit foorumist, numbrit ei hakka kirjutama) lihtsalt ei suuda pikivahet hoida, istub konstantselt tagumikus kinni
ja nillib igat võimalikku hetke, et mööda sõita - NO KUHU SA PRESSID? Võidad 3 kuradi minutit maksimaalselt. Mitte, et ma ise teab mis etalonjuht
oleks, aga sellise debiilsusega siiski ei tegele.. Üldse, liikluskultuur ajab pasa nii keema vahest, ei julgegi sõita varsti.
|
|
|
quattrodiisel
huviline
Registreerunud 04.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B7 TDI Quattro
|
postitati 11.08.15 19:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mr.E
katkise tagatulepaneeliga ringi. Vihale ajab see, et kaunistatakse oma diisleid esside juppidega |
Ei tea kas see tõele vastab ja pole ka uurinud, aga kuulnud kuskilt, et juba tehasest mõni selline välja veerend. ( ??? ) |
Vastab tõele, neid meil eestis ka mis on tehase S6 välimusega diislid.
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 11.08.15 20:12
|
|
|
Nii palju neid "tehase esse" nüüd ka siin ringi ei sõida.
|
|
|
kodanik88
huviline
Registreerunud 22.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90q 2.5tdi 10v, ford mustang gt cobra look, vw pasteet 1.9, Audi a8 4.0 tdi
|
postitati 12.08.15 06:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stonestick
Sõidan pühapäeva õhtul suunaga Tartu-Tallinn - mingi 10-15 kilti on jäänud neljarealiseni, korralik kolonn, kuhugi trügida ei ole erilist mõtet, aga
mingi ajugeenius Audiga (äkki isegi siit foorumist, numbrit ei hakka kirjutama) lihtsalt ei suuda pikivahet hoida, istub konstantselt tagumikus kinni
ja nillib igat võimalikku hetke, et mööda sõita - NO KUHU SA PRESSID? Võidad 3 kuradi minutit maksimaalselt. Mitte, et ma ise teab mis etalonjuht
oleks, aga sellise debiilsusega siiski ei tegele.. Üldse, liikluskultuur ajab pasa nii keema vahest, ei julgegi sõita varsti. |
See Tallinn-Tartu mnt ajab vist enamusi vihale. Tõmblejaid on seal väga palju.
|
|
|
rkrimm
huviline
Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.
|
postitati 12.08.15 11:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: quattrodiisel
Ei tea kas see tõele vastab ja pole ka uurinud, aga kuulnud kuskilt, et juba tehasest mõni selline välja veerend. ( ??? ) |
Vastab tõele, neid meil eestis ka mis on tehase S6 välimusega diislid. |
On tõesti ka selliseid jaa, kuid siiski enamus on ise tehtud. Klubis ma tean ka peast kohe kaks sellist nimetada, mis on ise essi välimuse ehitanud
endale.
|
|
|
Siim
huviline
Registreerunud 26.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.08.15 15:01
|
|
|
Leidsin oma C4 esikoobastest otse amordikannu kõrvalt läbi roostetanud augud igati loll asukoht. Ikka peab keevituseks esimesed käändmikud maha koukima. On kellelgi ette näidata C4 mis on roostest puhas? Hetkel tundub nagu
omaks kahte japsi.
|
|
|
MirkoK
huviline
Registreerunud 03.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: S6 C5 Man.
|
postitati 12.08.15 22:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: quattrodiisel
Vastab tõele, neid meil eestis ka mis on tehase S6 välimusega diislid. |
On tõesti ka selliseid jaa, kuid siiski enamus on ise tehtud. Klubis ma tean ka peast kohe kaks sellist nimetada, mis on ise essi välimuse ehitanud
endale. |
Kui mul diisel,siis ei tohigi auto edev välja näha?
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 12.08.15 23:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MirkoK
| Diisel peab olema kole kui öö või vähemalt suutma öölaadset toodet tagant katteks tekitada. Kindlasti peavad olema mitmed
lahinguarmid või lausa haavad mis näitavad, et tegu pole niisama pühapäevasuvitajaga vaid ikkagi on tegu tõsise ja ausa tööloomaga.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
stonestick
huviline
Registreerunud 08.07.15
Kasutaja on eemal
Auto: S3 8P
|
postitati 13.08.15 06:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Tsitaat: | Algselt postitas: MirkoK
| Diisel peab olema kole kui öö või vähemalt suutma öölaadset toodet tagant katteks tekitada. Kindlasti peavad olema mitmed
lahinguarmid või lausa haavad mis näitavad, et tegu pole niisama pühapäevasuvitajaga vaid ikkagi on tegu tõsise ja ausa tööloomaga.
|
Ahh.. mul oli au omada 2.5 R5 TDI mootoriga masinat (Volvo V70) - tekitas ka tagant öölaadset toodet kiire põgenemise korral ja täitis teised
nimetatud diisli kriteeriumid. Krt, oli ikka auto.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 13.08.15 07:26
|
|
|
Eks rkrimmile ei meeldi see, et diisli vennad ostavad kõik essi jupid eest ära ja sellepärast peab ta sõitma katkise paneeliga ringi Ise olen enda mõlemad diislid essi juppidega varustanud ja teeks ka edaspidi
seda
|
|
|
kodanik88
huviline
Registreerunud 22.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90q 2.5tdi 10v, ford mustang gt cobra look, vw pasteet 1.9, Audi a8 4.0 tdi
|
postitati 13.08.15 07:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kuno666
Eks rkrimmile ei meeldi see, et diisli vennad ostavad kõik essi jupid eest ära ja sellepärast peab ta sõitma katkise paneeliga ringi Ise olen enda mõlemad diislid essi juppidega varustanud ja teeks ka edaspidi
seda |
Teil eelis ka. Hoiate küttepealt juba niipalju kokku, et saate lubada endale essi juppe. Essi mees peab aga palgapäeva ootama
|
|
|
Janno2525
huviline
Registreerunud 13.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 V8
|
postitati 13.08.15 07:44
|
|
|
Endal oli au omada sellist diislit, mis oli tehasest S6 vidinatega varustatud (ei hakka ju ometi nö downgrade'ma sellepärast, et pole S). Ja minu
arvates ongi S asjade külgepookimine ainus, millega seda autot edevamaks muuta.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |