Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Audi B-kere - 2. kogunemine (2013) - 4. mai (Vastuseid: 98 | Vaatamisi: 154093)
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 08.04.13 18:29 Tsiteeri

RMK lõkkekohtadest/telkimisaladest pakuks välja selle.
* ruumi ~20 autole (omavahel saame ju parkimist paremini majandada ja parkimiskohti juurde vajadusel seega)
* 3 lõkkekohta ja mitu lauda ja hulganisti istumiskohti
* lõkkepuud on kohapeal olemas
* linnapiirist küll kahjuks ~50km

Aga linnale lähemal on enamikes parklates vaid ~10 parkimis kohta (muidugi iseasi palju meid üldse kokku saab olema). :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
chrissem
huviline

Registreerunud 11.01.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b5 1.8T Quattro

postitati 08.04.13 20:41 Tsiteeri

Ma kardan, et kui tuleb juba veits suurem üritus siis võib ka 20 kohast puudu jääda, aga iseasi on see, kui paljud vitsivad linnast välja minna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ahto555
huviline

Registreerunud 06.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.13 10:23 Tsiteeri

Mina oma A4 B5 oleks 4 mail kindel tulija. Mul sel ajal kevadine kollektiivpuhkus.:D
50 km Tallinnast ei ole probleemiks.

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 17.04.13 13:31 Tsiteeri

Algus aeg ja paik paika pandud nüüdseks. Kokku võiks saada siis 4. mail, kell 15:00 Järve keskuse taga parklas, kus eelmine A4 kokkutulek lõppes. Kui autosid tuleb rohkem võime ka kuskile ümber kolida.
Jagage ka ideid milliseid kohti külastada võiks Tallinna ümbruses. Õhtu lõpuks liigume siis Vääna-Jõesuu lõkkeplatsile, kus on võimalus grillida ja niisama muljetada :).

Kui on mingeid ideid, siis võiks lahkesti neid jagada :).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-k2bi-
huviline

Registreerunud 16.11.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Quattro B6

postitati 20.04.13 17:43 Tsiteeri

Tahaks loota, et olen ka käsi :) Kohale ilmuks B3 Coupega :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Twister
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3,0 BiTdi

postitati 22.04.13 03:06 Tsiteeri

Ma üritan ka end kohale veeretada kui a4 ennem laiali ei lase :D

Fb: Pärnu TDI Power & Sillucar oü
1/4mile drag 13.5 1.9tdi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sadguy
huviline

Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe, 9-5 T, Octavia

postitati 28.04.13 09:45 Tsiteeri

S2 on ka B4 muidu, kas võtate kampa? :D Sissesõidu mõttes, võiks ju ühe Tallinna tripi teha.

Kui pöörata vasakus kurvis paremale, siis näeb rohkem loodust.

Sõidukite poleerimine, vahatamine ja muud iluteenused Pärnus. Meguiar´s toodete müük.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Twister
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3,0 BiTdi

postitati 28.04.13 10:28 Tsiteeri

ikka, B seeria ju :P

Fb: Pärnu TDI Power & Sillucar oü
1/4mile drag 13.5 1.9tdi
djcannabiz
huviline

Registreerunud 20.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro , Audi 80 coupe 2dr , Audi V8

postitati 28.04.13 10:34 Tsiteeri

Kus siis toimub ei lugenud välja?
Võiks esimeses postis olla kirjas.

R.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 28.04.13 10:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: djcannabiz
Kus siis toimub ei lugenud välja?
Võiks esimeses postis olla kirjas.

R.
Esimesse postitusse vaatasid?
Tsitaat:
Algselt postitas: RTamm
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kogunemise plaanid:

Kokku võiks saada Järve Keskuse taga parklas, kus eelmine A4 kogunemine lõppes. Kogunemine algab 15:00.
Edasi võiks Tallinna lähedal käia läbi mõningad vaatamisväärsused ja õhtu lõpetada Vääna-Jõesuu lõkkeplatsil, kus võiks grillida, mujetada ja miks mitte ka mõne mängu teha.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
djcannabiz
huviline

Registreerunud 20.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro , Audi 80 coupe 2dr , Audi V8

postitati 28.04.13 10:41 Tsiteeri

Jäi kahesilmavahele. Vabandust :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 03.05.13 10:36 Tsiteeri

No paljud siis homme tulemas on?
Panin tähele, et homme on ka "Teeme ära" talgupäev, seega see võib osavõttu mõjutada.

Ise olen kohal oma Anneliga, kui just mõnda ootamatut takistust ei peaks tekkima. :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo92
huviline

Registreerunud 14.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.9 TDI Quattro

postitati 03.05.13 10:48 Tsiteeri

Selgus, et ka mina jõuan seekord ikkagi. Võtan enda fotoaparaadi ka kaasa.

aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.13 12:33 Tsiteeri

Järve keskuse taha tulen, kuid plika tahtis monsterautode shõud vaadata, ehk õhtuse osa jätan vahele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Helina
huviline

Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008

postitati 03.05.13 12:51 Tsiteeri

Meie sinikuued ikka seekord ei saa tulla, sest samuti maale talgutele minek. Teinekord kunagi siis :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
m0cc
huviline

Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: W213, 5008

postitati 03.05.13 13:06 Tsiteeri

Eks ma vaatan kuidas ajaga on.

Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero

postitati 03.05.13 14:35 Tsiteeri

Pean ka kahjuks ütlema seda, et ei saa tulla:(. Suvilasse tegutsema vaja minna. Loodan, et suvekuudel miskit veel toimub. Läks nii siis seekord.

TQ
majanduskriizz
huviline

Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: 4000S; A80Qx2

postitati 03.05.13 19:21 Tsiteeri

Ma katsun ühe b2 küll kohale veeretada, iseasi kas see enam sealt ise ära veereb :D

80-ndatel lõppes autode tootmine.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 03.05.13 19:57 Tsiteeri

Pärnust peale minu ha twisteri veel tulijaid? Kell 12:30 hakkaks liikuma, koht ei ole paika pandud, aga kui huvi 5176554

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 03.05.13 20:25 Tsiteeri

Kui kõik toimib, siis ka minu B6 platsis, kuid cruiisima ei viitsi vast tulla - kütuse hind on liiga vastik, et seda lihtsalt maha sõita - Järve Selveri taha võiks küll kohale tulla ja klubiliste ning huvilistega muljetada natukene.

Leian, et mingeid vaatamisväärsusi poleks küll mõtet vaatama minna - parem juba kohe Vääna grillima, kuni soe on ja tuju üleval.

Igaljuhul tänuväärt ettevõtmine ja loodame, et siis B-keredega Audisid saab kohal palju olema.

P.S. Arvestama peaks ka sellega, et kuna ei ole territooriumi omaniku kooskõlastust ürituse toimumise kohta, siis igasuguse kobina peale, peaks sealt vehkat tegema ja mitte käsi rinnale taguma, et tegemist on Audiklubiga, kuna klubi üldsine joon on ikkagi see, et territooriumil, kus kogunetakse, on ka kooskõlastus olemas. Muidu toome endale lihtsalt halba mainet juurde, mida igale autoklubile niigi külge kleebitakse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 03.05.13 20:33 Tsiteeri

Ise ka juba seda meelt et vaatamisväärsuste vaatamine jääb ära, küll aga on üks idee, millest räägin kohapeal (Järve keskuse juures) mõne fotograafiga .. Peale seda siis Väänas-jõesuhu grillima minek.
Kui kellelgi mingeid mänge või asju on, olge head võtke kaasa .. ise näiteks võtan ühe petangikohvri :).

Lühidalt , kohtume homme ja loodan et saame palju B-kerega Audisid ning ehk õnnestub meil ka luua väike pilt, kus peal siis iga põlvkonna esindaja .. Nagu eelnevalt lugenud olen siis B2, B3, B4 (võib-olla), B5 (neid siis ilmselt enamus), B6 oleks olemas :). Loodame et B7 ja B8 ka kuskilt leiutame .. B1 ma kardan et pole kuskilt võtta.

audimees80
huviline

Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.9-81kw diisel avant 4WD

postitati 04.05.13 05:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RTamm
Ise ka juba seda meelt et vaatamisväärsuste vaatamine jääb ära, küll aga on üks idee, millest räägin kohapeal (Järve keskuse juures) mõne fotograafiga .. Peale seda siis Väänas-jõesuhu grillima minek.
Kui kellelgi mingeid mänge või asju on, olge head võtke kaasa .. ise näiteks võtan ühe petangikohvri :).

Lühidalt , kohtume homme ja loodan et saame palju B-kerega Audisid ning ehk õnnestub meil ka luua väike pilt, kus peal siis iga põlvkonna esindaja .. Nagu eelnevalt lugenud olen siis B2, B3, B4 (võib-olla), B5 (neid siis ilmselt enamus), B6 oleks olemas :). Loodame et B7 ja B8 ka kuskilt leiutame .. B1 ma kardan et pole kuskilt võtta.

Minu poolt jaanuaris lubatud B2, B3 4wd ei tule kindlasti ja suure küsimärgi all on ka B5. Aga jõudu ja jaksu korraldajale.

tarmo92
huviline

Registreerunud 14.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.9 TDI Quattro

postitati 05.05.13 07:32 Tsiteeri

Sellest kesisest kogunemisest mõned hädised pildid, asuvad samas kohas, kus eelmine kordki, kuid vastavas kataloogis siis:
https://www.dropbox.com/sh/kv9dkt91482vd6f/0caT9Ipf7g

majanduskriizz
huviline

Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: 4000S; A80Qx2

postitati 05.05.13 07:39 Tsiteeri

Kahju, et mul masin välja ei vedanud ja see värk muutus lihtsalt b5 kogunemiseks :D Üllatavalt kesine värk oli arvestades ilusat ilma ja b kerega audide rohkust. Ma olen üsna kindel, et järgmisele kogunemisel ilmun ketaspiduritega iga nurga all :P

80-ndatel lõppes autode tootmine.
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.6% - SQL: 76.4%]