Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Audi Cabrio 2,8 A/T - 1994 - KKra (Vastuseid: 92 | Vaatamisi: 15331)
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 21.07.13 21:46 Tsiteeri

Hüdraulika töötab kõik hästi , mingi elektrikala on sees.See selleks , nüüd juhtus paha lugu.Nimelt kast ei taha enam linnakiirusel 55 juures käiku sisse panna.Vahetab alles 70 peale ja siis ka jõuga.Samamoodi tuleb käik ka välja.Ühes teatud ettevõttes soovitati õli ja filter välja vahetada aga see oli maha visatud raha... :mad:
Nüüd olengi omadega sealmaal , et mõögutan mõtteid uuest kastist.Hetkel on kaks varianti.Kas panna 5 käiguline manuaal.See on suht lihtne ja otsene vahetus , kui välja jätta kere kinnitus.Siinkohal tahaksingi täpsustada, et kui ma tahan panna manuaali kerekinnitust , kas siis on vahet ka mis keretüübi ja mootoriga doonormasin on?Või sobivad kõikide kinnitused (välja arvata quattro)?
Teine variant oleks huvitavam ja mulle rohkem meeltmööda , aga ei tea kas on ka teostatav.Nimelt kuulu järgi pidi a8 v6 pealt (ja ka v8 pealt) 5 käiguline steptronic istuma üks-ühele mootori ja ka kere külge.Mootori külge peaks ta ilmselt minema küll , kuna plokid on 128 kw ja 142 kw mootoritel pm samad.Või ei?Seda kas too kast ka kere külge kinnitub , seda väga ei usu.Samas peaks minema ka a6 C5 kast samamood (tegu ilmselt peaksgi olema sama kastiga).Ühesõnaga mulle jäi mulje , et kõige suurem jamamine on elektroonika osaga.Ehk valgustate mind selle kohapealt?Milliseid arvamusi tuleb?
Üks meeleolu pilt ka koos värskelt värvitud velgedega.
http://i44.tinypic.com/rkd4cz.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 21.07.13 22:42 Tsiteeri

Super velg selle auto alla!

WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaažiseadmed)
kristjan@motoral.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Renee
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.07.13 08:42 Tsiteeri

Viska see mõttetu 4-käiguline saast sealt alt minema ja pane manuaal alla. Mul endal suri see kast samamoodi ära. Sina oled juba teine inimene kellel see kast ära lõppes. Manuaaliga saad kütusekulu ka inimlikumaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 25.07.13 10:08 Tsiteeri

Kastiga selline lugu , et ega see manuaali peal panek nii hirmus lihtne polegi.Aju näiteks ei taha teadagi midagi manuaal kastist-see tuleks ümber teha (mingid pinnid omavahel sillata) , kasti kinnitust on vaja (ja seda tavalise b4 kere pealt ei saa) jms.Sinul sulasid paketid kokku , või vähemalt nii sain ma eelmise omaniku jutust (see kes kasti välja vahetas) aru.Lisaks on nüüd tehtud ka õli ja filtri vahetus ja tuleb lõpuks välja , et kastil endal pole ilmsesti häda midagi , hoopis elektroonika viga pidavat olema.Igatahes on see auto hetkel Tuuliku tänaval kastiguru juures , kes lubas asja korda ajada.Loodan parimat.Kütusekuluga on nii , et eks ta pisut toores ole , samas tuleb välja ,et olen koguaeg kohalt võtnud teise käiguga. :o
Lisaks on maanteel automaat vähe ökom ja pöörded on madalamal.Kütusekulu proovin alla tuua teistsuguste vahenditega.Gaasiseadme jätan viimaseks variandiks , kuna nt 4 generatsiooni seadme eest koos kõige paigalduse ja muu vajalikuga-hinnaks 1370€.Ja ma isegi ei tea kui palju ja kas üldse see gaas väga säästab.

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 25.07.13 10:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KKra
Ja ma isegi ei tea kui palju ja kas üldse see gaas väga säästab.

~20%

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 25.07.13 11:17 Tsiteeri

Sul see number oma kogemusest?Kui jah , siis mis generatsiooni seade on?

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.07.13 11:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KKra
Sul see number oma kogemusest?Kui jah , siis mis generatsiooni seade on?

Mina ei pane oma autodele gaasiseadet - lähitutvuses inimesed kasutavad ja kuskil seal kandis see number üldjuhul on. Flameko Raul oskab Sulle seda täpsemini välja arvutada, mis see number konkreetse masinaga olla võiks ja palju kogu see krempel maksma läheb.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 26.07.13 07:45 Tsiteeri

Alla 4nda põlvkonna ära kindlasti peale mõtlegi panna. Toda saad seadistada igale silindrile erinevalt, mitte nagu 2. põlvkond mis lihtsalt suratakse õhutoru vahele, nii et minek läheb ka kehvemaks kohe. 2.3 peal sai 2a nauditud seda gaasivärki. Lõpus hakkas gaas plahvatama kapoti all õhutorudes, lüües pritsepea all oleva potentsiomeetri kaane kõveraks. Ei remondikohad kui gaasiseadme paigaldajad ei leidnud viga üles. Teisel korral kui see juhtus, vihastasin ning müüsin masina pooleteistkordse gaasiseadme hinnaga maha. Kui läbisõit on 20k+ aastas, siis mõtle selle paigaldamisele alles.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 26.07.13 15:44 Tsiteeri

Kas keegi oskab öelda kuskohast ma võiksin sellel autol leida automaatkasti aju.Ilmselt see on vigane.Võibolla ka mitte....peab proovima.Aga selleks on vaja see aju üles ennem leida. ;)

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 26.07.13 16:14 Tsiteeri

Sedaani puhul oli näiteks roolialuse panipaiga taga, täpsemalt seal pistikute rivi kõrval. Ehk on cabriol samas kohas?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 26.07.13 16:28 Tsiteeri

Mulle jäi ka sama mulje , tänud , et kinnitasid mu kahtlusi.;)

KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.13 12:38 Tsiteeri

ja ta liigub taas.Elektrooniline viga oli.Arvuti pandi sappa ja kustutati kaks veakoodi ära(päris täpselt ei saanudgi pihta , mis tehti seal) , ning asi toimib.Selleks , et asi tööle panna läks 5 minutit.Siinkohal suured "tänud" Tuuliku tänava käparditele , kes mul niisama raha sisse kasseerisid ja lisaks kasti nii osavalt "korda" tegid , et nüüd lekib ja üks andur on ak ära murtud.Teised "tänusõnad" lähevad Leo Garaaži seltskonnale.Täiesti maha visatud raha ja ma ei kujuta ette kuidas , aga summuti jäi ka lekkima.Ehk kokkuvõtteks niipaljut siis , et mina enam ei tea kas Eestis pole pädevaid tehnikuid , või ei taheta asju korralikult teha.Mina igatahes oma jalga eelpool mainitud assutustesse enam kunagi ei tõsta. :mad:

Kassu321
huviline

Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: A8 97 2,8 quattro

postitati 09.08.13 14:14 Tsiteeri

Eile läks jah hästi sul. Teise programmi kätte saan, siis vaatab seda kütusekulu ja lambdade asja kah. Ennem muidugi tuleks Leogaraazi tuunig korda teha, et summuti pidama saaks korralikult uuesti.

Kaspar

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.13 15:36 Tsiteeri

Täna läks jälle halvasti.Keegi homo oli mu autole portselanist lillepoti kapotile kukutanud.Aitähh!

Lisaks vahetasin ära šarniirid ja stabika puksid.Ikka krigiseb kusagilt.Õõtsapuksid tunduvad tihedad olevat.Ja šarniire vahetades märkasin , et kasti küljes on üks andur samuti ära lõhutud.Tegu siis selle anduriga , mis asub veovõlli kohal.Ainukesed , kes seda näppisid , olid Tuuliku tänava tegelased. :mad:

KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.13 07:20 Tsiteeri

Minupoolt on see autoteema nüüd lõppenud.Edu uuele omanikule.

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.13 07:37 Tsiteeri

Saab sellele Cabriole varsti tiitli välja anda, et kõige rohkem omanikku vahetanud Cabrio Eestis.

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 10.10.13 14:19 Tsiteeri

Kas tuli Pärnusse? Nagu oli samasugune musta velje ja sarnase numbriga :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.13 20:21 Tsiteeri

Ei ,minu arusaama järgi jäi ikkagi Tallinnasse.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 24.2% - SQL: 75.8%]