Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 01.11.12 12:00
|
|
|
Kui peaks see seekord ära jääma, siis võiks see siiski kindlasti toimuda nädala vahetusel (endale järgmine nv aga hästi ei sobiks kahjuks).
Pildistamise koha pealt niipalju, et äkki peaks ära ootama kuni tuleb korralikult külma või kui teed jälle kuivad on ükskord, mis neid poriseid
autosid ikka pildistada. Isegi kui pesulas käia enne, siis saab mõne km sõita ja on auto uuesti must.. 
|
|
|
Helina
huviline
Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008
|
postitati 01.11.12 12:09
|
|
|
Ma võin nüüd kindlalt öelda, et see ja järgmine ndla vahetus meie sinised tulla ei saa.
|
|
|
|
m0cc
huviline
Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: W213, 5008
|
postitati 01.11.12 12:30
|
|
|
Vaatab seda asja võimalik, et astun läbi.
|
|
|
mkangur
huviline
Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.12 13:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
Kui peaks see seekord ära jääma, siis võiks see siiski kindlasti toimuda nädala vahetusel (endale järgmine nv aga hästi ei sobiks kahjuks).
Pildistamise koha pealt niipalju, et äkki peaks ära ootama kuni tuleb korralikult külma või kui teed jälle kuivad on ükskord, mis neid poriseid
autosid ikka pildistada. Isegi kui pesulas käia enne, siis saab mõne km sõita ja on auto uuesti must.. |
+1 mõtlesin sama just. Praegu saaks nohh.. offroadi kohaseid pilte ilmselt kõige paremini teha. Samas oleks ka peene kui päris talvel kohe teha,
korraliku lumega jne. Thats just my opinion 
|
|
|
Helina
huviline
Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6
|
postitati 01.11.12 21:58
|
|
|
3. novembril minu poolt asi toimub, mina vähemalt ilmun kohale .
Kindlasti võiks ka teine kord midagi korraldada kas siis kevadel soojade ilmadega või siis kunagi Jaanuaris kui ilus ja kohev lumi maas . See ei peaks viimaseks korraks jääma ju - see kord võiks siis jääda tutvumise
päevaks ( ma ei tea kuidas teistega lood, aga isiklikult tean ainult mõnda üksikut siinset B5 omanikku ).
Järgmine nädal mina kindlalt tulla ei saa - plaanid tehtud ja liigun oma A4'ga Saaremaa poole .
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.12 22:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RTamm
3. novembril minu poolt asi toimub, mina vähemalt ilmun kohale .
Kindlasti võiks ka teine kord midagi korraldada kas siis kevadel soojade ilmadega või siis kunagi Jaanuaris kui ilus ja kohev lumi maas . See ei peaks viimaseks korraks jääma ju - see kord võiks siis jääda tutvumise
päevaks ( ma ei tea kuidas teistega lood, aga isiklikult tean ainult mõnda üksikut siinset B5 omanikku ).
Järgmine nädal mina kindlalt tulla ei saa - plaanid tehtud ja liigun oma A4'ga Saaremaa poole . |
Katsun ka siis ikka ennast kohale vedada homme kella 3ks sinna mustikasse. Pole seal enne käinud, et kuidas tean, et mingi suvalise B5 kõrvale ei
sõida, kes pole kokkusaamisest kuulnudki ega sellest klubist, vaid ikka seal selle eesmärgiga, äkki kokkuleppida, kuidas teineteist seal ära tuvastada
parklas?
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
postitati 01.11.12 22:26
|
|
|
Kuna endiselt ei ole minul infot hooratta kohta ja plokikaas ka alles tegemises siis minu diisel "S4" te ei näe kahjuks Jaanuaris võiks küll midagi korraldada 
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & Q7 3.0 TDI
|
postitati 02.11.12 05:08
|
|
|
Võtsin juba nädal enne kohale tuleku plaani, valmistasin nii end kui "Konna" ette aga nät, kahjuks pean sõnu sööma ning seekord ma siiski kohale ei
jõua, kuna pidin tööasjus Lõuna-Eestisse sõitma kolmeks päevaks. Sellest on ausalt öeldes ülimalt kahju, kuid loodan siiski häid pilte ja taasnägemist
talve poole.
Tervitustega, Simo.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.12 05:15
|
|
|
Toimub siis ikka? Ja kus?
|
|
|
audimees80
huviline
Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9-81kw diisel avant 4WD
|
postitati 02.11.12 06:11
|
|
|
Kus siis toimub täpsemalt B5 kokkutulek. Oleks tore kui ütlete aadressi, paneksin tom tommi siis homme seda otsima.
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b6, Cabrio
|
postitati 02.11.12 06:54
|
|
|
Nagu ikka ja alati on siin klubis (foorumis) iga üritusega olnud selline asi, et algul kõik kõvad minejad ja kui aeg kätte jõuab on kõigil kohe
vabandused olemas miks ei saa minna jne.
|
|
|
|
Tambet.
huviline
Registreerunud 03.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.12 07:36
|
|
|
Mina oleksin homme kohal, ammu kokkulepitud asi ju.
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8T Quattro
|
postitati 02.11.12 08:38
|
|
|
Ma oleksin ka kohal, kui teaks palju siis lõplikult inimesi tuleb. Kui kohal on mitu kuni 6 autot, siis sellest on ilmselt vähe ja tegeleks muude
asjadega. Lihtsalt on väike plaan ema külastama minna, keda kaua näinud pole, aga otseselt see ei takista. Pigem võtabki tuju ära see, et kohale tuleb
vähe inimesi ja ilm pole ka just kõige ilusam...
Anre
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.12 08:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audimees80
Kus siis toimub täpsemalt B5 kokkutulek. Oleks tore kui ütlete aadressi, paneksin tom tommi siis homme seda otsima. |
Aadressiks on: A.H.Tammsaare tee 116, Tallinn 12918
Tsitaat: | Algselt postitas: MrAnre
Ma oleksin ka kohal, kui teaks palju siis lõplikult inimesi tuleb. Kui kohal on mitu kuni 6 autot, siis sellest on ilmselt vähe ja tegeleks muude
asjadega. Lihtsalt on väike plaan ema külastama minna, keda kaua näinud pole, aga otseselt see ei takista. Pigem võtabki tuju ära see, et kohale tuleb
vähe inimesi ja ilm pole ka just kõige ilusam...
Anre |
Kui vähemalt 2-3 inimest kindlasti tulevad, siis 99% tõenäosusega olen ka ise kohal.
|
|
|
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8T Quattro
|
postitati 02.11.12 09:27
|
|
|
Selge. Püüan ikkagi ka tulla 
Keegi häid odavaid pesukohti ka muidu teab Tallinnas? 
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.12 09:30
|
|
|
Aga võibolla muudate kokkusaamise tingimusi veidi, et ehk mitte ainult a4 B5 vaid? Kui kardate vähest osavõttu.
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.12 09:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MrAnre
Selge. Püüan ikkagi ka tulla 
Keegi häid odavaid pesukohti ka muidu teab Tallinnas?
|
Endalgi oleks sama küsimus.. Olen kuulnud, et "Laki pesula" Laki tn. 6 pidi olema hea ja suhteliselt soodne, aga puudub neil isegi kodulehekülg. Ja
ega vaevalt sealtki puhtana mustikasse jõuaks praeguste ilma-/teeoludega. Mustika keskuse all või kõrval vist ka mingi pesula, aga selle kohta leidsid
vaid kriitikat.
|
|
|
m0cc
huviline
Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: W213, 5008
|
postitati 02.11.12 09:58
|
|
|
Vaadake www.pakkumised.ee, sealt saate mingeid pesulate voucherid ok hinnaga.
|
|
|
Dan
klubiliige
Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro
|
postitati 02.11.12 11:24
|
|
|
Proovin ka oma panuse anda siis liitumise näol.
Talverattad ootavad ka nukralt juba tekatte puudutust seega leian, et nädala võrra ürituse edasi lükkamisel pole mingit mõtet. Nagunii kõigile aeg ja
koht ei sobi. Lihtsalt siis järgmine kokkusaamine teha juba lähitulevikus ja lumel.
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Aga võibolla muudate kokkusaamise tingimusi veidi, et ehk mitte ainult a4 B5 vaid? Kui kardate vähest osavõttu. |
Seda vist mainiti ka eespool, et kindlasti keegi Audihuvilisi minema saatma ei hakka.
|
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6
|
postitati 02.11.12 12:52
|
|
|
Üritus TOIMUB ja seda igailmaga, kui just keegi ei plaani homme Mustika keskust maha lammutama hakata, milles ma sügavalt kahtlen.
Vabandan, kui koht ei meeldi, kuid sellise ilmaga nagu meil praegu väljas on kardan et keegi ei viitsi väljas lõdiseda. Vähemalt ise küll ei
tahaks.
Isiklikult ma ei karda seda et meid vähe kokku tuleb, kuna olen antud asjaga harjunud kuna Võru kokkutulekud on enamasti ikka piirdunud 4-6 autoga.
Tulevad need kes saavad ja viitsivad, kedagi sundima ei hakka ja viha ei pea, kui kohale ei tule. See on loomulik, et midagi võib vahele tulla ja tänu
sellele jääb tulemata.
Ei ole keelatud ka teistel meid vaatama tulla, teisi klubilisi me minema ei löö, kuid meie eesmärgiks jääb siiski alates esimesest postitusest välja
hüütud reklaam "ootame kohale võimalikult palju A4 B5'i".
Eks näis palju meid siis kohale tuleb .
Kui praegune üritus on ära toimunud, alles siis võiks uuele mõtlema hakata .
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.12 17:45
|
|
|
Mina olen olemas, loodetavasti ei saa auto sinnasõiduga väga mustaks.
|
|
|
audimees80
huviline
Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9-81kw diisel avant 4WD
|
postitati 02.11.12 17:56
|
|
|
Hee mina põristan ka kohale. Põrra põrra
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero
|
postitati 02.11.12 18:13
|
|
|
Tulen veeren ka kohale .
TQ
|
|
|
|
RandoV
huviline
Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B8
|
postitati 02.11.12 21:09
|
|
|
Tulen ka kohale, kui prisma " turvanaine" kallele ei tule. Eelnevalt on temaga ebameeldivaid kogemusi, ei luba isegi kõlareid ühendada , " vjabandage, auto rjemont on siin kjeelatud " spasibo palshoi. Üritan
igaljuhul kohale jõuda 
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |