Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 9 |
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 16.12.12 11:00
|
|
|
Ma korra nagu mainisin eespool, et viga starteris. Muidugi võib ka rahumeeli pihusteid vahetada !!!
|
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 3.0 TDI S-line
|
postitati 16.12.12 11:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vedru
Ma korra nagu mainisin eespool, et viga starteris. Muidugi võib ka rahumeeli pihusteid vahetada !!! |
Eespool mainisid, et starteri massis (imelik, et see külmkäivitusel märku ei anna), OK. Jaanuari algul aeg Forsis, numbrituled lõpetasid lepingu, eks
siis laseb starterit ka kontrollida. Aga nagu juba hr. Urmo mainis, on pihustid tal korras, aga viga endiselt olemas.
|
|
|
Urmo14
huviline
Registreerunud 05.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 c6 S-line 3.0 tdi Q
|
postitati 16.12.12 13:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ahti
Ma korra nagu mainisin eespool, et viga starteris. Muidugi võib ka rahumeeli pihusteid vahetada !!! |
Eespool mainisid, et starteri massis (imelik, et see külmkäivitusel märku ei anna), OK. Jaanuari algul aeg Forsis, numbrituled lõpetasid lepingu, eks
siis laseb starterit ka kontrollida. Aga nagu juba hr. Urmo mainis, on pihustid tal korras, aga viga endiselt olemas. |
Eks ma siis järgmine nv üritan ka starteri juhtmed ära puhastada ja vaatame mis saab.
Mõni mees on kirjutanud, et starter vahetatud, siis ma olen eeldanud, et sellega kontrollitakse juhtmed ka üle. Aga vaatame ja eks siis teeb
järeldusi.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 16.12.12 14:29
|
|
|
Kuna starter on ainuke detail auto küljes, mis vajab korraga väga palju voolu, siis tuleks üle käia kõik massi ja pluss ühendused. K.a. akumooduli
juures olevad. Pärast vaja loomulikult kaabliga üle käia ja aku uuesti sõbraks teha.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 14:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Urmo14
siis laseb starterit ka kontrollida. Aga nagu juba hr. Urmo mainis, on pihustid tal korras, aga viga endiselt olemas. |
Eks ma siis järgmine nv üritan ka starteri juhtmed ära puhastada ja vaatame mis saab.
Mõni mees on kirjutanud, et starter vahetatud, siis ma olen eeldanud, et sellega kontrollitakse juhtmed ka üle. Aga vaatame ja eks siis teeb
järeldusi. |
Probleem ei ole juhtmetes, vaid starteri oma korpuses, tahad veast lahti saada, osta uus peale, saad aasta nautida, probleem tagasi. Lihtsalt
inseneridel läks vähe nihu materjalide valikuga. Kuid täna oli kuulda, et ka 3,0TDI C7 ei käivitunud hommikul -11 kraadiga, samad sümtomid, mis ka
C6l, auto läheb liiga kaua "magama" ja akus hommikuks voolu vähe. Saaga jätkub . . .
|
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 15:49
|
|
|
Nii just tuli mulle kõne ühelt C6 3.0 TDI omanikult kellel oli sama probleem. Ta ei ole siin foorumis kasutaja, aga luges teemat ja kuna ta kunagi on
minu käest ühe jubina ostnud siis hellas mulle meie suures mures.
Nimelt asi siis on selles, et pihustid on kõik korras ainult arvutiga vaadates, tagasivoolud jne asjad kõik väga OK. Tegelt pihustid maha võttes ja
reaalselt stendi pannes tilkusid need kõik !! Seega ei poo külma mootoriga sellepärast, et kütus ei aurustu kolvipeal ära ja kävitub ilusti. Sooja
mootoriga aga küte aurustub ja hakkab pooma. Aitab ainult kõigi 6-e pihusti vahetus ja asi siiani tal korras(suvel vahetas), vuristab käima nii
soojalt kui külmalt. Starteris asi pole, see käis tal lahti 2-3 korda igast asendist. Ühesõnaga palju õnne meile ! Ühe pihusti hind on ca 500 €. Ja
kahjuks ei ole pihusti otsad vahetatavad.
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 15:52
|
|
|
Nii just tuli mulle kõne ühelt C6 3.0 TDI omanikult kellel oli sama probleem. Ta ei ole siin foorumis kasutaja, aga luges teemat ja kuna ta kunagi on
Nimelt asi siis on selles, et pihustid on kõik korras ainult arvutiga vaadates, tagasivoolud jne asjad kõik väga OK. Tegelt pihustid maha võttes ja
reaalselt stendi pannes tilkusid need kõik !! Seega ei poo külma mootoriga sellepärast, et kütus ei aurustu kolvipeal ära ja kävitub ilusti. Sooja
mootoriga aga küte aurustub ja hakkab pooma. Aitab ainult kõigi 6-e pihusti vahetus ja asi siiani tal korras(suvel vahetas), vuristab käima nii
soojalt kui külmalt. Starteris asi pole, see käis tal lahti 2-3 korda igast asendist. Ühesõnaga palju õnne meile ! Ühe pihusti hind on ca 500 €. Ja
kahjuks ei ole pihusti otsad vahetatavad. |
Ole hea mees, seleta mulle ka siis see ära, 2005 aasta A6, Revalis vahetatud kõik 6 pihustit ja poob, kas olen mina loll või? Enda omal pole kahjuks
ühtegi vahetanud ja enam ei poo...!!
Revalis oli pihusti 620 raha ja vana vastu.
|
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 16:39
|
|
|
Ole hea mees, seleta mulle ka siis see ära, 2005 aasta A6, Revalis vahetatud kõik 6 pihustit ja poob, kas olen mina loll või? Enda omal pole kahjuks
Revalis oli pihusti 620 raha ja vana vastu. |
Mul ka mõistus otsas siis... Igatahes tal kadus ära. Las siis poob edasi
pole mul tagantaskust 3000 € võtta. Ma ei saa sellest aru kui Reval
väidab, et pihustid vaja vahetada aga viga jääb alles siis pangu vanad pihustid tagasi...
|
|
|
fred2103
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 16:41
|
|
|
Revalis oli pihusti 620 raha ja vana vastu. |
Ma arvan küll et sina oled loll.
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B2CQ 20vT, BMW G31
|
postitati 16.12.12 17:51
|
|
|
Probleem ei ole juhtmetes, vaid starteri oma korpuses, tahad veast lahti saada, osta uus peale, saad aasta nautida, probleem tagasi. Lihtsalt
inseneridel läks vähe nihu materjalide valikuga. . . |
Kuidas sa omal selle probleemi lahendasid siis, tegid eraldi dubleeriva massi starterile?
|
|
|
DiaLAB
huviline
Registreerunud 04.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant
|
postitati 16.12.12 18:08
|
|
|
Aga kas polnud kuskil varasemas postituses keegi, kes teadis peale starteri vahetust sama sümptomi jätkumist?
Loogiline ju on, et viga on starteris või selle juhtmetes. Keegi starteri asendis akul volti on mõõtnud?
|
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 18:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Urmo14
Tsitaat: | Algselt postitas: GertR
Minu oma sama moodi. Aeg-ajalt poob nagu kinni aga käima läheb alati. "poomise" hetkel kustuvad hetkeks kõik tuled salongis. Ei ole nüüd 100% kindel
aga ilma poomiseta tuled ei vilksata. Tegi ta niimoodi nii vana akuga kui ka uuega. |
Sama asi jah. Mul tõmba voolu mingi 7 voldi peale poomise hetkel. |
Urmo mõõtis.
|
|
|
DiaLAB
huviline
Registreerunud 04.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 18:16
|
|
|
Ossiga või testriga?
|
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 18:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: uudoA6
Tere
Autoks audi A8 2004 3,0 171 kw - probleem soojalt käivitamisel poob hetkeks kinni.
Vahetatud kolm pihustit (mis lekkisid), pandud uus starter ja uus aku.
Nende vahetustega pole probleemist lahti saanud.
Kas on kellelgi veel uusi teooriaid ??? |
Sellest postitusest selgub, et pole starteri viga ju. Jääb ainult arusaamatuks, kas pihustid käisid kõik 6 tk. reaalselt stendis. Isegi, kui üks jääb
kusema, siis soojalt hakkab pooma.
|
|
|
DiaLAB
huviline
Registreerunud 04.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 18:36
|
|
|
Isegi kui palju kütet tuleks hetke jooksul pihustist e. pihusti(d) jookseks nagu õllekraan, ei saa tekkida 5V pingelangu terve starteriga.
Ühes varasemas postituses sai ju selgeks, et peale hetkelist uuesti käivitamist, on sama sümptom.
|
|
|
|
Urmo14
huviline
Registreerunud 05.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 18:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: DiaLAB
Ossiga või testriga? |
See mis sigarisüütajasse käib. (Elektooniline auto voltmeeter)
|
|
|
Urmo14
huviline
Registreerunud 05.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 18:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: DiaLAB
Isegi kui palju kütet tuleks hetke jooksul pihustist e. pihusti(d) jookseks nagu õllekraan, ei saa tekkida 5V pingelangu terve starteriga.
Ühes varasemas postituses sai ju selgeks, et peale hetkelist uuesti käivitamist, on sama sümptom. |
On ka olnud olukordi kus kuuma mootoriga ei poo kinni. Näiteks kui ma käisin arvutit taha panemas klubiliikme juures, siis olin pikemalt sõitnud ja
mootor kuum. Kui pandi juhe taha, siis ca. 5 korda järjest käivitades ei tõmmanud üldse kinni.( Auto töötas kohapeal ca 10 minutit, enne proovimist.)
Lõpuks kui arvuti oli tagant ja viimast korda käivitasin siis tõmbas aga see oli ka olematu poomine. Tänu sellele ei saanud vaadata andmeid. Ma ei
kujuta ette kuidas nii saab olla.
|
|
|
DiaLAB
huviline
Registreerunud 04.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 18:48
|
|
|
Kui reaalne on, et pihusti laseb 5-10sek jooksul silindrisse ulmelise koguse kütust, käivitub raskelt, tagant musta ei tule ja kütusekulu on
normis?
Ja starteri kerimisel on 7v akul?
Ikka on teemaks pihustid?
Kas siis hommikul on silinder silmini diislit täis?
|
|
|
|
andrec
huviline
Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo
|
postitati 16.12.12 18:51
|
|
|
Keegi teab mis võiks need näidud olla tühikäigul sooja mootoriga?
024 Pre-injection 1
1) Engine speed
[rpm]
2) Pre-injection 1 start of activation
[°CA]
3) Pre-injection 1 duration of activation
[ms]
4) Rail pressure actual
Check values with measured value block 022
025 Pre-injection 2
1) Engine speed
[rpm]
2) Pre-injection 2 start of activation
[°CA]
3) Pre-injection 2 duration of activation
[ms]
4) Rail pressure actual
Check values with measured value block 022
|
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 18:52
|
|
|
Tsitaat: | Kas siis hommikul on silinder silmini diislit täis? |
Egas kõrgsurve pump seisu ajal ei tööta Jookseb läbi pihusti nõelte,
kuni surve maas niipalju, et jääb pidama.
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 18:52
|
|
|
Kui mina teeniks poole tunniga 3000,- eurot, siis ma kiidaks veel takka, et seda tuleb teha iga nädal. (vahetada pihusteid)
Kord saime testriga mõõtmisel veel näiduks 5 koma millegagi, selline 7 on poomis hetkel selline keskmine.
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 18:57
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: Ahti
Kas siis hommikul on silinder silmini diislit täis? |
kuni surve maas niipalju, et jääb pidama. |
Pooltest diislitel Eestis pihustid "kusevad", aga ainult Audil poob hinge kinni ???
|
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 19:00
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: vedru
Kas siis hommikul on silinder silmini diislit täis? |
kuni surve maas niipalju, et jääb pidama. |
Pooltest diislitel Eestis pihustid "kusevad", aga ainult Audil poob hinge kinni ??? |
Võibolla "kusevadki" pole üle lugend. Ehk on see Audi C6 3.0 TDI V6 mootorile iseärane nähtus.
|
|
|
Urmo14
huviline
Registreerunud 05.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 19:05
|
|
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 19:08
|
|
|
Nüüd tulebki see koht, kus iga autoomanik teeb ise endale selgeks, mida ta vahetab, kus ta vahetab ja kas ta vahetab ja palju vahetab. Kel 3 tonni
tagant võtta, vahetab pihustid, kel pole, käib oma elektrisüsteemi üle.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 9 |