Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Mobiiltelefoni kasutamine autoroolis (Vastuseid: 81 | Vaatamisi: 8634)
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 15.04.12 14:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Parandage mind, kui ma eksin, kuid kas pole mitte nii, et kaubanduskeskuste parklates kehtib paremakäe reegel? Korduvalt tähele pannud, et näiteks Jõhvi Selveri parklas ei tee sellest mitte keegi välja. Siit ka tervitused ühele tattlapakale helepunase 3-seeria bemari roolis, kes jõhkralt täna parklas ette keeras, 20cm jäi matsust puudu... aga eks kevad ja tatikal vaja oma blondile t*ssile näidata, kuivõrd "kõva" mees ta oma bemaririsu roolis on. Järgmine kord ma ilmselt ei pidurda enam...

Igasugustes kaubamaja parklates kehtib vaid see reegel, kas tahad oma autost lahti saada või mitte . Kui mõni tiib või stange vajab vahetust aga ise ei taha maksta siis piisab ca pool tundi parklas tiirutada ja keegi ikka ära rihib :D

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 15.04.12 16:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Parandage mind, kui ma eksin, kuid kas pole mitte nii, et kaubanduskeskuste parklates kehtib paremakäe reegel? Korduvalt tähele pannud, et näiteks Jõhvi Selveri parklas ei tee sellest mitte keegi välja. Siit ka tervitused ühele tattlapakale helepunase 3-seeria bemari roolis, kes jõhkralt täna parklas ette keeras, 20cm jäi matsust puudu... aga eks kevad ja tatikal vaja oma blondile t*ssile näidata, kuivõrd "kõva" mees ta oma bemaririsu roolis on. Järgmine kord ma ilmselt ei pidurda enam...

Mustika ja Rocca parklates sama teema. Tavaliselt kehtib kirjutamata reegel, et kui auto on sile ja sul liiga palju ülearust aega pole, ole parem kiiremate sirgete peale keeramisel ettevaatlik, isegi kui sul parem käsi vaba on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 15.04.12 16:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:

Mustika ja Rocca parklates sama teema. Tavaliselt kehtib kirjutamata reegel, et kui auto on sile ja sul liiga palju ülearust aega pole, ole parem kiiremate sirgete peale keeramisel ettevaatlik, isegi kui sul parem käsi vaba on.

Mul oli selline teema, et sõitsin parkimisridade vahel, hakkasin parklast väljuma, kui parkivate autode vahelt üks bemmirisu täiesti ootamatult ette lendas. Mina lähenesin temale siis paremalt (tema kohalt vaadates). Pidurdasin rattad pmst blokki (ABS tegi hullu raginat ja rehvid kriunusid vaikselt, lamellid), mis sest, et kiirust eriti polnud (mingi 20km/h vast, spidokanool vedeles alguses). Bemmijuht vahtis otsa ja irvitas vaid vaikselt. Aga parklast väljudes talle vist jõudis kohale, et oli just põhjustanud liiklusohtliku olukorra. Igatahes, tõmbas kohe teeserva ja pidurdas järsult, jäädes seisma ja miski vahtima. Ei hakanud temaga sõimlema ka minema, kuna pean end piisavalt tsiviliseeritud inimeseks ja oli üksjagu kiire edasisõiduga samuti. Aga tõsi ta on, et tuleb ettevaatlik olla, kuigi üha enam tekib kiusatus sellistel puhkudel piduripedaali mitte puutuda. Parklakiirustel peaks pauk olema piisavalt pehme, et mitte viga saada. Samas on garanteeritud uued tuled, pamper ja kapott. Viimast oleks mul hädasti vaja näiteks. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eko89
huviline

Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 d3 171kw

postitati 17.04.12 13:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:

Mul oli selline teema, et sõitsin parkimisridade vahel, hakkasin parklast väljuma, kui parkivate autode vahelt üks bemmirisu täiesti ootamatult ette lendas. Mina lähenesin temale siis paremalt (tema kohalt vaadates). Pidurdasin rattad pmst blokki (ABS tegi hullu raginat ja rehvid kriunusid vaikselt, lamellid), mis sest, et kiirust eriti polnud (mingi 20km/h vast, spidokanool vedeles alguses). Bemmijuht vahtis otsa ja irvitas vaid vaikselt. Aga parklast väljudes talle vist jõudis kohale, et oli just põhjustanud liiklusohtliku olukorra. Igatahes, tõmbas kohe teeserva ja pidurdas järsult, jäädes seisma ja miski vahtima. Ei hakanud temaga sõimlema ka minema, kuna pean end piisavalt tsiviliseeritud inimeseks ja oli üksjagu kiire edasisõiduga samuti. Aga tõsi ta on, et tuleb ettevaatlik olla, kuigi üha enam tekib kiusatus sellistel puhkudel piduripedaali mitte puutuda. Parklakiirustel peaks pauk olema piisavalt pehme, et mitte viga saada. Samas on garanteeritud uued tuled, pamper ja kapott. Viimast oleks mul hädasti vaja näiteks. :D

Jah, olen ka vist üks vähestest, kes mõtleb selle selveri parkla paremakäe reeglist. Kuid hetkel käitun kastavalt olukorrale, lihtsalt enamusel on on aju päevalilleseemne suurune ja nagunii ei mõista, kui ma neile teed annan või üritan ise välja sõita.
Sama jabur olukord on terves "kompotis" erarajoon, kus kehtib paremakäe reegel.
Lisaks üks hea koht on jõhvis, Rakvere mnt ümberpööramis koht "POSTI" restoraani juures, kus ka hr politseinikud ei tea, et nad peaad teed andma, kuna kes tuleb silla poolt ja teeb tagasipöörde silla poole, siis see kõik toimub peateel, nemad aga ronivad kõrvalteelt ette. Enamus sealt tulijaid ronib ette.
Väga hull on olukord ida-virumaal bussijuhtidega, kes on väga ülbed, ei kasuta suunatuld ja eiravad pidevalt reegleid, lisaks sellel on bussid suht halvas tehnilises seisukorras(seisukord on suhteline ja sellekohapealt vaidelma ei hakkaks).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 17.04.12 15:39 Tsiteeri

Noogutan eko89 jutule kaasa, eriti ülbed meil siin on need krdi marsajuhid.

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 17.04.12 17:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Sain jupikese videot ka kokku lastud. Eks otsustage ise, kas selline tegevus võrdub mobiili kasutamisega. Anyway saadan selle linki katseks ka Reporteri toimetusele ja ootan huviga vastukaja (kui seda üldse tuleb)

Videojupp siin - http://www.youtube.com/watch?v=uFBXGwhOm08&feature=youtube

Ma ei tea kas keegi mäletab, aga Reporteris oli saade, kus iga päev külastati politseiga Eesti liiklusohtlikeimaid paiku. Igas osas oli Reporter roolis, politseiametnik kõrval ja reporter küsitles teda autoga sõites ja ise mikrofoni käes hoides - ma vaatasin ja mõtlesin, et nagu mismõttes - et kas nii võibki või ...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 17.04.12 17:29 Tsiteeri

Ega see näpuga näitamine ei muuda midagi. Isegi kui reporter või Võsa saavad noomituse, ei lubata ikkagi roolis telefoniga rääkida.
Pigem on nii, et räägi kui vajad/tahad, peaasi, et vahele ei jää.
Endal on ka ette tulnud telefoniga rääkimist, teinud lühidalt ja jätkand sõitu.

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.7% - SQL: 72.3%]