Lehekülgi: 1 2 3 4 |
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 17.02.04 13:51
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja bob
Mootor on soe...jätan seisma 15 minutiks, hakkan käivitama -> korraks lubab ja siis tuleb ca pool minutit käiata starteriga->siis läheb alles
käima ja töötab normaalselt. Kui jätta aga näiteks 5-ks minutiks seisma siis läheb ilusti tööle. Ilma probleemideta käivitub ka külma mootoriga.
|
Täpselt samamoodi kui minul oli. Kui hr. Aava ei oleks väitnud, et jääkrõhk on normis siis ma ütleks, et 99% sama viga.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B2CQ
|
postitati 17.02.04 18:16
|
|
|
tundub et ongi seal klapijuures ikka see kala...ta hoiab valet survet kuidagimoodi. nädalalõpus ehk saab ära vahetatud.
|
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B2CQ
|
postitati 09.03.04 08:00
|
|
|
Mul tuli nüüd välja, et on mingi moment aretatud teistsugune pump peale kui originaalis ettenähtud ja seda klappi üldse polegi Nüüd on vaja kuskilt leida see klapp ja need voolikud ja jullad mis pumba ja
filtrivahel käivad.
|
|
|
|
QUADRADRIVE
huviline
Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi V8 '91; ALLROAD '05
|
postitati 10.10.04 22:08
|
|
|
200 TQ 121KW soojastpeast ei käivitu!
Nonii! jõudsin oma teemaga siia! sama mure et kylmalt läeb kohe ja soojalt läheb kohe kui on seisnud kuni 5 min.kui kauem siis käia või aku tyhjax EI
LÄHE! Kui õhupuhastisse käsi ajada ja seal mingi taldrikumoodi asi yleslükata ja seal hoida siis läheb käima.
Diagnostikas öeldi et selle klapi probleem mis on pumbast väljuvas kraes, kuhu kinnitub bensu voolik. Vahetasin selle ära, kuigi oli kasutatud ja
kergelt suruõhuga proovides tundus et töötab. Mind huvitab see taldrik mida seal käega yles lükkan ja siis käima läheb. Ja kuidas saab kontrollida
seda pumba klappi?
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 11.10.04 06:42
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja QUADRADRIVE
Nonii! jõudsin oma teemaga siia! sama mure et kylmalt läeb kohe ja soojalt läheb kohe kui on seisnud kuni 5 min.kui kauem siis käia või aku tyhjax EI
LÄHE! Kui õhupuhastisse käsi ajada ja seal mingi taldrikumoodi asi yleslükata ja seal hoida siis läheb käima.
Diagnostikas öeldi et selle klapi probleem mis on pumbast väljuvas kraes, kuhu kinnitub bensu voolik. Vahetasin selle ära, kuigi oli kasutatud ja
kergelt suruõhuga proovides tundus et töötab. Mind huvitab see taldrik mida seal käega yles lükkan ja siis käima läheb. Ja kuidas saab kontrollida
seda pumba klappi? |
See klapp on tavaline metallpuks milles on kummist klapp sees. Proovid imemise-puhumise meetodil. Mina paigaldasin ka pruugitud asja ning siiamaani
töötab probleemideta.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
QUADRADRIVE
huviline
Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.04 11:25
|
|
|
200 TQ 121KW soojastpeast ei käivitu!
ma tean jah milline see klapp on, aga kas on võimalik et see klapp lihtsalt yhel hetkel jälle kinni jäi? sest yhekorra vahetasin selle ära ja 1ks
päevaks nagu probleem kadus. nüüd jälle jukerdab.
|
|
|
JohnDoe2200T
huviline
Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 AVANT 2210 ccm3 Turbo Q
|
postitati 12.10.04 06:25
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja QUADRADRIVE
ma tean jah milline see klapp on, aga kas on võimalik et see klapp lihtsalt yhel hetkel jälle kinni jäi? sest yhekorra vahetasin selle ära ja 1ks
päevaks nagu probleem kadus. nüüd jälle jukerdab. |
termostaadi küljest ühenda õige juhe lahti küll käivitub kuid külmalt ei pruugi nii hästi minna kohe...
Peaasi, et kere massile oleks vastav mootor... 4 vedu teeb asja ilusaks ning mugavaks... 200% AUDI
|
|
|
|
QUADRADRIVE
huviline
Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.04 23:52
|
|
|
Soe mootor ei käivitu peale seismist.
termostaadi kyljes 2 andurit 1 on peal ja teine kyljel. kui viimase lahti yhendasin ei juhtunud midagi ja nr 1 arvan et on kella andur?
Kas võib asi ehk olla selles rõhuregulaatoris ploki küljes, see ju temperatuuriga regullib ennast?
|
|
|
Limberg
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100
|
postitati 13.10.04 17:02
|
|
|
Külm mootor suitseb
Kas võib viga olla selles ,et tühikäigumootor ei tööta? Veel teine viga kui kiirendad, siis kaob jõud ja ainult löriseb, ka soojast peast. Mis võib
viga olla?
|
|
|
throt
huviline
Registreerunud 25.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 b3
|
postitati 14.07.05 15:30
|
|
|
oli ka minul jama, et soojast ei tahtnud käima minna... lugesin siit palju tarka juttu ja ohkasin sügavalt... aga sai siis vahetatud õli ja õlifilter
ning nüüd mured murtud ( õlirõhk oli kah enne kahtlaselt kõrge )
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |