Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  37  38  39  40  41  ..  46
Autor:
Pealkiri: Kes keda kus nägi? (autonumbrite ja parkimiskohtade info kajastamine teemas KEELATUD!) (Vastuseid: 1129 | Vaatamisi: 173579)
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 15.11.09 15:38

Täna kuskil kella 17 paiku sai Tartus Turu tänaval suunaga Zeppelini poole sabas sõidetud ühel klubi numbrialustega beežil A6 C5 sedaanil. Olin sabas tal kuni Zeppelinini, siis enne Zeppelini võtsin kõrvalritta ning pöörasin Maxima parklasse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.

postitati 15.11.09 16:11

Täna sai ühte klubikaaslast nähtud mustamäehaigla juures ja Rainer sõitis ka mulle vastu akadeemiateel.

QUATTRO.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jetLine
huviline

Registreerunud 19.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 4,2 V8 q

postitati 15.11.09 19:54

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Täna kuskil kella 17 paiku sai Tartus Turu tänaval suunaga Zeppelini poole sabas sõidetud ühel klubi numbrialustega beežil A6 C5 sedaanil. Olin sabas tal kuni Zeppelinini, siis enne Zeppelini võtsin kõrvalritta ning pöörasin Maxima parklasse.

Kindel, et beež?

Igatahes, üks C4 tegi just neid asju sellel kellaajal minu taga, mis sa kirjeldasid.

Mul on auto väga must, ma ei tea ise ka, mis värvi see praegu on :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Xpander
huviline

Registreerunud 14.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 Avant 20vt

postitati 15.11.09 20:21

Tsitaat:
Algselt postitas: laurz
Tartus mitu korda silma jäänd üks hõbedane avant c4 s4.Nende uuemate s4-ja logodega(samad mis Oleevil) Kes krt saoled :D:D:D

arva ära!:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.09 20:25

Tsitaat:
Algselt postitas: jetLine
Tsitaat:

Kindel, et beež?

Igatahes, üks C4 tegi just neid asju sellel kellaajal minu taga, mis sa kirjeldasid.

Mul on auto väga must, ma ei tea ise ka, mis värvi see praegu on :D

Võis olla ka hallikas vms :D pime oli ju :D suht...ja ega minu auto ka puhtusega ei hiilanud...kui ma õigesti mäletan, siis reg. nr algas numbriga 3 (rohkem ei tohi ju öelda, ma loodan, et see nr 3 on lubatud :D ). Aga vaatasin jh, et suurem mootor on vist, et 2 sumpsitoru vaatasid pamperi alt vastu :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 16.11.09 14:36

Klubi numbrialustega tumesinist D2 kerega A8-t (kas ehk Crazy oma?) nähtud täna Tartus Riia mäel, seisis kino ees (see ei ole parkimiskoht, vaid ajutine peatuskoht ma eeldan). Krdi ilusad need Bolerod seal A8 all ikka, auto ise säras ka nagu prillikivi.

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 16.11.09 17:18

Tsitaat:
Algselt postitas: Xpander
Tsitaat:
Algselt postitas: laurz
Tartus mitu korda silma jäänd üks hõbedane avant c4 s4.Nende uuemate s4-ja logodega(samad mis Oleevil) Kes krt saoled :D:D:D

arva ära!:D
Jälitad mind ve?:D:D:D

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 16.11.09 21:16

18-19 paiku sai silmatud RST masinat Riia mnt-l Tartus. Ilus värv see sinine, kahju et valges silma ei hakanud :P.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
crazy
huviline

Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 , A6 C5 1,9tdi

postitati 17.11.09 08:14

Tsitaat:
Klubi numbrialustega tumesinist D2 kerega A8-t (kas ehk Crazy oma?) nähtud täna Tartus Riia mäel, seisis kino ees (see ei ole parkimiskoht, vaid ajutine peatuskoht ma eeldan). Krdi ilusad need Bolerod seal A8 all ikka, auto ise säras ka nagu prillikivi.

Olin jah mina.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.09 21:19

Sai nähtud klubilist Põder täna 15.00 ajal Endla, Mustamäe ja Paldiski mnt ristis. Siin ka vabandused ette keeramisel sest üks taga istmel muutis liiga kiiresti meelt (et kuhu ta tahab) ja endal oli teisi asju vaja mõelda.:D

Plinger
huviline

Registreerunud 07.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Škoda Superb

postitati 26.11.09 12:18

Sai täna maestro Kivitarele käega viibatud Ravila tänaval, elementaarsest viisakusest viibati muidugi vastu, meeldiv :)

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 26.11.09 16:35

Tsitaat:
Algselt postitas: Plinger
Sai täna maestro Kivitarele käega viibatud Ravila tänaval, elementaarsest viisakusest viibati muidugi vastu, meeldiv :)

Maestro Kivitare :D:D:D Ma mõtlesin jah, et ju keegi klubist oli. Muidu arvata on, et kui ma teist korda sind peaks linnas nägema siis vaevalt, et ära tunnen. Mälu noh:P

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ullivilli
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100

postitati 27.11.09 09:39

Nägin sinist C3, mille numbrimärki ei ütle, parkimas kohas, mida ei tohi mainida. :D

Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 28.11.09 14:43

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
Sai nähtud klubilist Põder täna 15.00 ajal Endla, Mustamäe ja Paldiski mnt ristis. Siin ka vabandused ette keeramisel sest üks taga istmel muutis liiga kiiresti meelt (et kuhu ta tahab) ja endal oli teisi asju vaja mõelda.:D

Ei mäletagi, et keegi oleks ettekeeranud :P Mis autoga sa olid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
markku
huviline

Registreerunud 06.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.09 05:39

Mina näen igapäevaselt Evil9't. Kaheksast viieni, esmaspäevast reedeni. :D

Reedel jäi kõigepealt kõrva ja siis ka silma salukas8.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.09 09:20

Sai eile Tartus paar sõna juttu aetud ja väike diil tehtud klubilise Audi499-ga.

juunior01
huviline

Registreerunud 17.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.12.09 12:57

Ei tea, kas mulle täna Pärnus Uus-Sauga ja Jaani tänava kandis vastu kihutanud eesmise numbrimärgita must A8 oli keegi klubilastest? :D

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.09 11:20

Rainer tegi täna väga kiire pit stopi :D "Kellu kooli" statoilis.

lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 04.12.09 11:44

Tigeaudi masinat sai hommikul keilas nähtud:D

lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.09 11:46

Kes see sinise TT mees keilas on:Digapäev sõidan mööda mõtlen kas klubiline:D

martinmae
huviline

Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100cc

postitati 04.12.09 13:02

tannu666 koos oma liikuriga ära nähtud nädala alguses :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 06.12.09 19:47

Tervitused hõbedasele a4 omanikule kellega päeval sai sõpakal jõudu katsutud.
Klubiline?

serxx
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.09 19:59

Täna u. 18.50 ajal sai Järve keskuse eest võetud sappa ühele nobedale hõbedasele avandile, mis kindlasti oli quattro ja tõenäoliselt ka S(2/4/6?).
Koos sai sõidetud alla tammasaarele ja kuni vist mustamäe tee ristini, kus ta ära keeras kesklinna poole.
Numbrist jäid meelde tähed AYN.
Bolero velgi märkasin ka ära keeramise hetkel.

Kas keegi klubist?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.09 20:05

Viimase kahe nädala jooksul olen käinud 3 korda Põltsamaal ja iga kord on vastu tulnud must või tumesinine C4 suurte valuvelgedega, täna niisis jälle:P. Sedakorda oli all plekid ilma kilpideta ja ees sõitis tume B5, juhtus see Hullava Naise Pubi ees kella 14-15 ajal.

lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.09 20:19

Linnamäel sai nähtud klubilist punase jakiga oma 80 peal peesitamas ja kellegiga juttu puhumas:D

Lehekülgi:  1  ..  37  38  39  40  41  ..  46
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 12.2% - SQL: 87.8%]