Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  36  37  38  39  40  ..  46
Autor:
Pealkiri: Kes keda kus nägi? (autonumbrite ja parkimiskohtade info kajastamine teemas KEELATUD!) (Vastuseid: 1129 | Vaatamisi: 173580)
kuuno
huviline

Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi200 2,2turbo/ 121 kw ja audi allroad 2.5,132kw.2003a

postitati 02.11.09 19:09

Täna jäi Tartus ringtee Siriuse ees üks 200 silma.kell oli siis 17.00. kes võtab omaks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 03.11.09 10:55

Kui ma nüüd ei eksi siis nägin kasutaja Choice A6-te Järvakandis nö tuuningüritusel paar nädalat tagasi. Üks ilusamaid seal oleva s4-ja kõrval. Need 2 olid ka ainukesed mis mulle silmarõõmu pakkusid :P
Edit: Choise on kasutajanimi.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 1,9TDI

postitati 03.11.09 15:44

Tsitaat:
Algselt postitas: promatic
Eile Haabersti statoilis sai nähtud klubilist Jürisood , talveveljega tundus auto jube võõras olema :D

Sinu auto oli endiselt ilus ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.09 20:17

Tsitaat:
Algselt postitas: Rst
Kuna ma ei ole siia teemasse ühtegi teema kohast postitust teinud, siis mõtlesin, et teen otsa lahti.

Nimelt täna nägin kasutajat äss. Kolm tundi oli ta minu autos kõrvalistmel ja jõi õlut. Ehk siis oli eriliselt sitt sõber, kuna mina pidin samal ajal kainerool olema. :( Loodame, et järgmine kord on asi vastupidi.

Kas sina keerasid eile õhtupoolikul Tartu Maja hoovist mulle sappa ? Seal Tuglase tänava hüpetes vilkusid tuled kohutavalt peeglisse:).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 07.11.09 13:44

Täna aitasin kedagi Oerexi tanklasse , Tartus, Võru tänaval :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 07.11.09 16:36

Sai täna Jõhvis mingi kella 18 paiku nähtud siis kasutaja vanakool Audi 100 C2. Seisis teine endise "Nõmme apteeki" ees. Sõitsin ise Selveri ette, bussijaama poolsesse nurka. Poest tagasi tulles seisis minu Audi A6 kõrval klubi numbrialustega musta värvi Audi 100 C4 sedaan, esiistmel paistis olema suur Maxima kilekott :P Kes end ära tunneb, anna teada :) tagantjärgi mõtlema hakates...kas võis olla see Audi volts27 oma?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
volts27
huviline

Registreerunud 31.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi b4 2,3 aut, audi 100 c4

postitati 07.11.09 19:43

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Sai täna Jõhvis mingi kella 18 paiku nähtud siis kasutaja vanakool Audi 100 C2. Seisis teine endise "Nõmme apteeki" ees. Sõitsin ise Selveri ette, bussijaama poolsesse nurka. Poest tagasi tulles seisis minu Audi A6 kõrval klubi numbrialustega musta värvi Audi 100 C4 sedaan, esiistmel paistis olema suur Maxima kilekott :P Kes end ära tunneb, anna teada :) tagantjärgi mõtlema hakates...kas võis olla see Audi volts27 oma?

Olin jah mina. Parkisin meelega sinu kõrvale ;). Hommikul sain alles numbrialused kätte.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 07.11.09 19:52

10:45 ajal sai nähtud klubi nr alustega musta A6 C4 Avanti Magistrali keskuse juures (pöörasid Vildest Sõpruse pst-le)

17:30 ajal sai nähtud klubi nr alustega hõbedast A4 B5 Avanti Kristiine keskuse parkimismajja sissesõidul

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 07.11.09 20:38

Tsitaat:
Algselt postitas: audiboy
17:30 ajal sai nähtud klubi nr alustega hõbedast A4 B5 Avanti Kristiine keskuse parkimismajja sissesõidul

Sai Kristiines käidud jah.

mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 07.11.09 20:53

Sai natuke aega tagasi garaasi ees õlut joodud ja sõpradega juttu puhutud, kui klubiline Starr läbisõidul oli ;) Ei tundnud kohe äragi, aga kui käppa viskasid, siis jugasin välja :D

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.09 17:50

Täna varahommikul nähtud kasutajat saloon26, sõitis oma A6-ga Tartu poolt Jõhvi poole mööda Jõhvi-Tartu maanteed.

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 08.11.09 18:22

Ma olen sind mitu korda näind:D Huvitav miks sina mind ei näe:P Ja üldiselt pole viisakas teiste autosse piiluda,mine tea kelle autoga tegu:D AI:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.09 20:57

Tsitaat:
Algselt postitas: laurz
Ma olen sind mitu korda näind:D Huvitav miks sina mind ei näe:P Ja üldiselt pole viisakas teiste autosse piiluda,mine tea kelle autoga tegu:D AI:D

Ju ma pole sind siis tähele pannud vms :D Aga voltsi auto seisis kõrval, nii kui enda auto juurde läksin, nii see kilekott ka silma kargas :D

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 09.11.09 07:41

Nägin 10 minutit tagasi kasutaja choise A6-te TTÜ ringteel.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.

postitati 09.11.09 12:54

Ma sõitsin ühe klubikaaslasega narva mnt kõrvuti päris pikalt. Tumedam A6 oli. Ise olin valge berlingoga!

QUATTRO.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mkb
meeskond

Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Avant Q

postitati 09.11.09 14:17

Eile päeval sõitis Tallinn- Narva mnt-l tume Audi 80 universaal Audiclub.ee kleepsuga Tallina poole. Ise olin Tumerohelise S6 Avandiga ja peale möödasõitu jäin korraks toppama.

lauri
huviline

Registreerunud 09.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.09 20:42

Kohilas on vahel näha seismas rohelist C4 S4'ja. Keegi siit? :P

vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.09 21:01

Pärnus keegi polegi kedagi näinud? :P

umi
huviline

Registreerunud 11.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7

postitati 10.11.09 21:17

Tsitaat:
Algselt postitas: vx_105

Täna seisin kella 14-ne paiku ühe tumeda sigariga Papiniidu ristis. Klubi numbialuseid vilksamisi märkasin, aga kahjuks pikemalt uudistada ei saanud;)
Ilus roheline leheke oli ka akna peal:D

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 11.11.09 02:41

Tsitaat:

Pärnus on enamasti see probleem, et paljudel pole klubi tunnuseid.:P Ise muidu sõidan suht palju ringi musta c4-ga ja olen näinud päris palju audisid aga suht mitte ühtegi klubi tunnustega. Mingi nädalavahetusel sai nähtud näiteks Kaaku A8 teatri ees ja mõniaeg hiljem Steffanis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
J_J
huviline

Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.09 15:45

Keegi oli täna Kõrvekülas tumesinise 80 b4-ga, audiklubi numbrialus oli

Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2,8 142kw -98

postitati 14.11.09 17:04

Tsitaat:
Algselt postitas: Renz0
Ma sõitsin ühe klubikaaslasega narva mnt kõrvuti päris pikalt. Tumedam A6 oli. Ise olin valge berlingoga!

Võisin olla mina, liigun suht tihti narva mnt. pidi.. :P

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.09 17:33

Tsitaat:
Algselt postitas: kuno666
Tsitaat:

Pärnus on enamasti see probleem, et paljudel pole klubi tunnuseid.:P Ise muidu sõidan suht palju ringi musta c4-ga ja olen näinud päris palju audisid aga suht mitte ühtegi klubi tunnustega. Mingi nädalavahetusel sai nähtud näiteks Kaaku A8 teatri ees ja mõniaeg hiljem Steffanis.

Seal teatri ees oli klubi Audisid päris mitu. ;) Käisime Tiramiisut vaatamas.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 14.11.09 17:59

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Tsitaat:
Algselt postitas: kuno666
Tsitaat:

Seal teatri ees oli klubi Audisid päris mitu. ;) Käisime Tiramiisut vaatamas.

Seda ma arvasin jh.:) Kaaku oma lihtsalt hakkas silma oma velgede poolest.:D Mingi eelmine kuu sai pärnus nähtud mingi audi 80 b4 või b3 ei oska öelda, auto oli tuunitud st spoilad ja värv oli miskine pärla oranz või punakas. Tagatuled olid crystal valge/punased.

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 14.11.09 18:21

Tartus mitu korda silma jäänd üks hõbedane avant c4 s4.Nende uuemate s4-ja logodega(samad mis Oleevil) Kes krt saoled :D:D:D

Lehekülgi:  1  ..  36  37  38  39  40  ..  46
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 14.2% - SQL: 85.8%]