Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  35  36  37  38  39  ..  46
Autor:
Pealkiri: Kes keda kus nägi? (autonumbrite ja parkimiskohtade info kajastamine teemas KEELATUD!) (Vastuseid: 1129 | Vaatamisi: 173583)
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.10.09 19:30

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: vx_105
Mingi uuem, LED-tuled põlesid ees, üldmulje oli sportlik, madal ja lai (kõrgusega võrreldes). :P

Midagi sellist?

Tundub küll üsna sarnane elukas olema jah. Millegipärast alateadvusesse jäi, et ei olnud Eesti numbri moodi, aga pole kindel, jõudsin autole vaid umbes 1-2 sekundiks pilgu peale visata. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 20.10.09 18:59

Defenderyke vuras Coupega vastu, Ristiku tänava raudtee viadukti all suunaga Erika tn. poole.;)

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Nico
klubiliige

Registreerunud 12.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: 59kw

postitati 21.10.09 05:21

Eile kella 16.05 aega välja tehnopoli valdustes märkasin üht klubilist! Võin eksida kuid kas keegi tunnistab omaks rohelise audi 80 kupee quattro AC numbrialusega!

Et tunneks huvi kas mõne klubikaga töötame lähestikku :cool:

Cute but psyhho
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
karlson
huviline

Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2,8 Quattro.

postitati 21.10.09 18:54

Täna sai nähtud ja kokku saadud kasutaja kps-iga ja uhiuued Audiclubi numbrialused ära toodud!:D

Kogun Eesti esitajate CD plaate!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 21.10.09 19:44

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Defenderyke vuras Coupega vastu, Ristiku tänava raudtee viadukti all suunaga Erika tn. poole.;)

Täitsa võimalik, tulin kindlustusest. 19.10 tagurdati paremale küljele sisse. Igapäev silman su autot tööl, aga tänaval ei pand tähele :D

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 21.10.09 20:59

Täna kuskil kella 21 paiku sõitis Tartus Turu tänaval suunaga Riia ristmiku poole Statoilist mööda ilus hõbedane B2 sedaan. Kas keegi klubist ehk?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 22.10.09 16:21

Täna 10 min enne 18:00 keilas jaama poe ees seisis S6 C4 avant tumedat värvi,omanik ootas autos kedagi või midagi.Keegi klubiline?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
huljes
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q

postitati 22.10.09 16:56

Pidevalt, ka täna olen näinud ühte sigailusat Audi Couped - värviks siis kuldne, katus must.
Asukohaks Tartus, Sõpruse pst - eelduste kohaselt külastab artic club, vaevalt et maksuamet oma uksin nii hilja lahti hoiab. Klubistaatuse kohta ei oska midagi öelda, olen vaid aknast piilunud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.09 17:56

Tsitaat:
Algselt postitas: huljes
Pidevalt, ka täna olen näinud ühte sigailusat Audi Couped - värviks siis kuldne, katus must.
Asukohaks Tartus, Sõpruse pst - eelduste kohaselt külastab artic club, vaevalt et maksuamet oma uksin nii hilja lahti hoiab. Klubistaatuse kohta ei oska midagi öelda, olen vaid aknast piilunud.

Nägin seda isendit ka eile Sõpruse ringil, mõtlesin ka veel, et ei tea, kas keegi klubist...sigailus on ta küll jah...

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.09 16:51

Nägin täna sitaks Audisid.
Sümboolikat ei olnud, aga äkki keegi klubist. :D

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 23.10.09 16:57

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Nägin täna sitaks Audisid.
Sümboolikat ei olnud, aga äkki keegi klubist. :D

OT:
Kus nägid?
Minu masinal sümboolika puudu, äkki jäin ka silma :P

Teemasse:
Klubiline Lauri parkis täna 19.15 paikku oma S-i Konsumi ees minu A4 körval :)

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 23.10.09 17:05

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Nägin seda isendit ka eile Sõpruse ringil, mõtlesin ka veel, et ei tea, kas keegi klubist...sigailus on ta küll jah...

Sinu auto peale peaks panema märgi tähendusega: 'Vaatan koguaeg ringi, äkki keegi audiclubist kuskil sõidab'. Loodetavasti ei tekita sa selle tegevusega liiklusohtlikke olukordi. Ja siis veel lisaks, kas sa kunagi mõnel AC üritusel oled käinud? Järgmise lause jätan oma teada, eks igaüks kujutab ette, mida teeb kasutaja jokerAudi, kui ta väga paljusi Audisi korraga näeb.

Vabandust, aga see postitamine sinu poolt pani mind sellist mõtteta/seoseta juttu kirjutama. Ei midagi isiklikku, loodan su paranemisele Audide märkamise haigusest :)

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.09 18:31

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa

Sinu auto peale peaks panema märgi tähendusega: 'Vaatan koguaeg ringi, äkki keegi audiclubist kuskil sõidab'. Loodetavasti ei tekita sa selle tegevusega liiklusohtlikke olukordi. Ja siis veel lisaks, kas sa kunagi mõnel AC üritusel oled käinud? Järgmise lause jätan oma teada, eks igaüks kujutab ette, mida teeb kasutaja jokerAudi, kui ta väga paljusi Audisi korraga näeb.

Vabandust, aga see postitamine sinu poolt pani mind sellist mõtteta/seoseta juttu kirjutama. Ei midagi isiklikku, loodan su paranemisele Audide märkamise haigusest :)

Ja see käib SIIA teemasse kuidas? Aga tänan muretsemast, mu tervis on täiesti korras. Kuna töö on liikuv, siis jäävad paljud kenad autod silma, muuhulgas ka Audid. Ma ei pea neid spetsiaalselt kuskilt otsima, nad liiguvad tänaval teiste seas ringi, junõu ;)

huljes
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q

postitati 24.10.09 06:11

Ei saaks öelda, et jokerAudi kusagil kohal poleks olnud, koos isegi teiste klubilistega piljardit mängitud. Samuti nõustun sellega, et paraku märkan ka mina erinevaid huvitavaid autosid, seepärast ka selline post selle eelmainitud Coupe kohta, küsmus oligi selles, et kas keegi veel peale minu seda märgnud on ja ehk teab ka selle masina kohta veidi rohkem, arvan, et seal ei ole piirdutud vaid välimuse parandamisega vaid ka salongile ehk pappi pandud ja tahaks tulemust näha/teada, viisakusest võõrast autot vahtima ei lähe ja peksa võib ka saada sellise asja eest.
Samamoodi liigub meil palju huviliste/klubiliste autosd millel ei ole sümboolikat ja ei teagi vb, et sama inimesega interneti teel ennem korduvalt suhelnud ehk oled.

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa

Ja see käib SIIA teemasse kuidas? Aga tänan muretsemast, mu tervis on täiesti korras. Kuna töö on liikuv, siis jäävad paljud kenad autod silma, muuhulgas ka Audid. Ma ei pea neid spetsiaalselt kuskilt otsima, nad liiguvad tänaval teiste seas ringi, junõu ;)

str
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Škoda Octavia Elegance 1.8TSI 2013

postitati 24.10.09 17:23

Nägin täna kasutaja "makaron"i, sõitis vastu mulle kodu kandis. Vist ära ei tundnud kuigi ta mu autot piltidelt näinud ja ma ei taibanud tulesid vilgutada ka ega midagi teha :). Ilus auto... pole midagi öelda :).
Muidugi ka mina näen vähemalt ühte autot päevas Audiklubi numbrialusega, aga kahjuks ei ole siin foorumis veel nii kaua tegutsenud, et teaks kasutajanimesid ning autosid kokku panna.

Škoda Octavia Elegance 1.8TSI 2013
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne. Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
makaron
huviline

Registreerunud 10.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: s6 4,2 manuaal

postitati 25.10.09 17:04

Tsitaat:
Algselt postitas: str
Nägin täna kasutaja "makaron"i, sõitis vastu mulle kodu kandis. Vist ära ei tundnud kuigi ta mu autot piltidelt näinud ja ma ei taibanud tulesid vilgutada ka ega midagi teha :). Ilus auto... pole midagi öelda :).
Muidugi ka mina näen vähemalt ühte autot päevas Audiklubi numbrialusega, aga kahjuks ei ole siin foorumis veel nii kaua tegutsenud, et teaks kasutajanimesid ning autosid kokku panna.

Nägin sind ka. Päris edevaks oled ta(auto) muutnud. Ksenoonid ja velg annavad ikka palju juurde kohe.

Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.

postitati 26.10.09 16:34

Täna omikul sõitis üks klubikaaslane oma A8 mulle ette valdeku tn. Tema keeras vabakale ja ma läksin edasi mustamäe poole. Ise olin berlingoga! Kes tunnistab vaikselt ettekeeramist? :D

Rene

QUATTRO.
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 29.10.09 22:10

Täna nägin kellegi RS2-te(või vähemalt selle taguosaga) universaali Pärnu mnt pealt Järvevanale suundumas. sõitsin suhteliselt lähedalt tal eest läbi, ning pärast silmanurgast nägin RS2-le omaseid jooni - Number stanges ja numbri tavalise koha peal punane paneel. Kahjuks ei õnnestunud näha auto värvi, ega muid detaile.
Kas keegi julgeb tunnistada et ta sel ajal seal liikus?

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.

postitati 31.10.09 12:49

Sai ühte klubilist nähtud nõmmeteel. Lõi oma autot läikima :) Ilus audi 80 oli :)

QUATTRO.
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.09 20:27

Tsitaat:
Algselt postitas: Renz0
Sai ühte klubilist nähtud nõmmeteel. Lõi oma autot läikima :) Ilus audi 80 oli :)

Vot, konkreetne, nägi klubilist.

Mitte ei näinud Audit ja ei uurinud, kas see on klubis.
Võtke õppust igapäevased Audi nägijad.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 01.11.09 10:40

Ma nägin hetk tagasi Rauli "Stopis" :D

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Renee
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.09 17:54

Eile Haabersti statoilis sai nähtud klubilist Jürisood , talveveljega tundus auto jube võõras olema :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 01.11.09 18:01

Eile nägin promaticut Salzburgi juures :)

12,72@178,14km/h @S4 // 241km/h @ S4 OMC
http://differ.ee https://www.youtube.com/andresleever
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.09 12:58

Täna hommikul sai Sistah i essi nähtud Nõmmel.

Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.09 16:25

Omikul sai ühe klubikaaslasega koos sõleristis valgusfooritaga seistud.

QUATTRO.
 Lehekülgi:  1  ..  35  36  37  38  39  ..  46
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 14.1% - SQL: 85.9%]