Lehekülgi: 1 .. 35 36 37 38 39 .. 46 |
vx_105
Bännitud
Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tsitaat: | Algselt postitas: vx_105
Mingi uuem, LED-tuled põlesid ees, üldmulje oli sportlik, madal ja lai (kõrgusega võrreldes). |
Midagi sellist? |
Tundub küll üsna sarnane elukas olema jah. Millegipärast alateadvusesse jäi, et ei olnud Eesti numbri moodi, aga pole kindel, jõudsin autole vaid
umbes 1-2 sekundiks pilgu peale visata.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Defenderyke vuras Coupega vastu, Ristiku tänava raudtee viadukti all suunaga Erika tn. poole.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Nico
klubiliige
Registreerunud 12.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: 59kw
|
|
Eile kella 16.05 aega välja tehnopoli valdustes märkasin üht klubilist! Võin eksida kuid kas keegi tunnistab omaks rohelise audi 80 kupee quattro AC
numbrialusega!
Et tunneks huvi kas mõne klubikaga töötame lähestikku
Cute but psyhho
|
|
|
|
karlson
huviline
Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2,8 Quattro.
|
|
Täna sai nähtud ja kokku saadud kasutaja kps-iga ja uhiuued Audiclubi numbrialused ära toodud!
Kogun Eesti esitajate CD plaate!
|
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Defenderyke vuras Coupega vastu, Ristiku tänava raudtee viadukti all suunaga Erika tn. poole. |
Täitsa võimalik, tulin kindlustusest. 19.10 tagurdati paremale küljele sisse. Igapäev silman su autot tööl, aga tänaval ei pand tähele
Defu - Matu
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Täna kuskil kella 21 paiku sõitis Tartus Turu tänaval suunaga Riia ristmiku poole Statoilist mööda ilus hõbedane B2 sedaan. Kas keegi klubist ehk?
|
|
|
|
lehys
huviline
Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Cupra Leon Sportstourer
|
|
Täna 10 min enne 18:00 keilas jaama poe ees seisis S6 C4 avant tumedat värvi,omanik ootas autos kedagi või midagi.Keegi klubiline?
|
|
|
|
huljes
huviline
Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q
|
|
Pidevalt, ka täna olen näinud ühte sigailusat Audi Couped - värviks siis kuldne, katus must.
Asukohaks Tartus, Sõpruse pst - eelduste kohaselt külastab artic club, vaevalt et maksuamet oma uksin nii hilja lahti hoiab. Klubistaatuse kohta ei
oska midagi öelda, olen vaid aknast piilunud.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: huljes
Pidevalt, ka täna olen näinud ühte sigailusat Audi Couped - värviks siis kuldne, katus must.
Asukohaks Tartus, Sõpruse pst - eelduste kohaselt külastab artic club, vaevalt et maksuamet oma uksin nii hilja lahti hoiab. Klubistaatuse kohta ei
oska midagi öelda, olen vaid aknast piilunud. |
Nägin seda isendit ka eile Sõpruse ringil, mõtlesin ka veel, et ei tea, kas keegi klubist...sigailus on ta küll jah...
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
Nägin täna sitaks Audisid.
Sümboolikat ei olnud, aga äkki keegi klubist.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Nägin seda isendit ka eile Sõpruse ringil, mõtlesin ka veel, et ei tea, kas keegi klubist...sigailus on ta küll jah... |
Sinu auto peale peaks panema märgi tähendusega: 'Vaatan koguaeg ringi, äkki keegi audiclubist kuskil sõidab'. Loodetavasti ei tekita sa selle
tegevusega liiklusohtlikke olukordi. Ja siis veel lisaks, kas sa kunagi mõnel AC üritusel oled käinud? Järgmise lause jätan oma teada, eks igaüks
kujutab ette, mida teeb kasutaja jokerAudi, kui ta väga paljusi Audisi korraga näeb.
Vabandust, aga see postitamine sinu poolt pani mind sellist mõtteta/seoseta juttu kirjutama. Ei midagi isiklikku, loodan su paranemisele Audide
märkamise haigusest
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: veekaheksa
Sinu auto peale peaks panema märgi tähendusega: 'Vaatan koguaeg ringi, äkki keegi audiclubist kuskil sõidab'. Loodetavasti ei tekita sa selle
tegevusega liiklusohtlikke olukordi. Ja siis veel lisaks, kas sa kunagi mõnel AC üritusel oled käinud? Järgmise lause jätan oma teada, eks igaüks
kujutab ette, mida teeb kasutaja jokerAudi, kui ta väga paljusi Audisi korraga näeb.
Vabandust, aga see postitamine sinu poolt pani mind sellist mõtteta/seoseta juttu kirjutama. Ei midagi isiklikku, loodan su paranemisele Audide
märkamise haigusest |
Ja see käib SIIA teemasse kuidas? Aga tänan muretsemast, mu tervis on täiesti korras. Kuna töö on liikuv, siis jäävad paljud kenad autod silma,
muuhulgas ka Audid. Ma ei pea neid spetsiaalselt kuskilt otsima, nad liiguvad tänaval teiste seas ringi, junõu
|
|
|
|
huljes
huviline
Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q
|
|
Ei saaks öelda, et jokerAudi kusagil kohal poleks olnud, koos isegi teiste klubilistega piljardit mängitud. Samuti nõustun sellega, et paraku märkan
ka mina erinevaid huvitavaid autosid, seepärast ka selline post selle eelmainitud Coupe kohta, küsmus oligi selles, et kas keegi veel peale minu seda
märgnud on ja ehk teab ka selle masina kohta veidi rohkem, arvan, et seal ei ole piirdutud vaid välimuse parandamisega vaid ka salongile ehk pappi
pandud ja tahaks tulemust näha/teada, viisakusest võõrast autot vahtima ei lähe ja peksa võib ka saada sellise asja eest.
Samamoodi liigub meil palju huviliste/klubiliste autosd millel ei ole sümboolikat ja ei teagi vb, et sama inimesega interneti teel ennem korduvalt
suhelnud ehk oled.
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat: | Algselt postitas: veekaheksa
märkamise haigusest |
Ja see käib SIIA teemasse kuidas? Aga tänan muretsemast, mu tervis on täiesti korras. Kuna töö on liikuv, siis jäävad paljud kenad autod silma,
muuhulgas ka Audid. Ma ei pea neid spetsiaalselt kuskilt otsima, nad liiguvad tänaval teiste seas ringi, junõu |
|
|
|
str
huviline
Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: koda Octavia Elegance 1.8TSI 2013
|
|
Nägin täna kasutaja "makaron"i, sõitis vastu mulle kodu kandis. Vist ära ei tundnud kuigi ta mu autot piltidelt näinud ja ma ei taibanud tulesid
vilgutada ka ega midagi teha . Ilus auto... pole midagi öelda .
Muidugi ka mina näen vähemalt ühte autot päevas Audiklubi numbrialusega, aga kahjuks ei ole siin foorumis veel nii kaua tegutsenud, et teaks
kasutajanimesid ning autosid kokku panna.
koda Octavia Elegance 1.8TSI 2013
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne. Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu.
|
|
|
|
makaron
huviline
Registreerunud 10.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: s6 4,2 manuaal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: str
Nägin täna kasutaja "makaron"i, sõitis vastu mulle kodu kandis. Vist ära ei tundnud kuigi ta mu autot piltidelt näinud ja ma ei taibanud tulesid
vilgutada ka ega midagi teha . Ilus auto... pole midagi öelda .
Muidugi ka mina näen vähemalt ühte autot päevas Audiklubi numbrialusega, aga kahjuks ei ole siin foorumis veel nii kaua tegutsenud, et teaks
kasutajanimesid ning autosid kokku panna. |
Nägin sind ka. Päris edevaks oled ta(auto) muutnud. Ksenoonid ja velg annavad ikka palju juurde kohe.
|
|
|
Renz0
huviline
Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.
|
|
Täna omikul sõitis üks klubikaaslane oma A8 mulle ette valdeku tn. Tema keeras vabakale ja ma läksin edasi mustamäe poole. Ise olin berlingoga! Kes
tunnistab vaikselt ettekeeramist?
Rene
QUATTRO.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
Täna nägin kellegi RS2-te(või vähemalt selle taguosaga) universaali Pärnu mnt pealt Järvevanale suundumas. sõitsin suhteliselt lähedalt tal eest läbi,
ning pärast silmanurgast nägin RS2-le omaseid jooni - Number stanges ja numbri tavalise koha peal punane paneel. Kahjuks ei õnnestunud näha auto
värvi, ega muid detaile.
Kas keegi julgeb tunnistada et ta sel ajal seal liikus?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Renz0
huviline
Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.
|
|
Sai ühte klubilist nähtud nõmmeteel. Lõi oma autot läikima Ilus audi 80
oli
QUATTRO.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Renz0
Sai ühte klubilist nähtud nõmmeteel. Lõi oma autot läikima Ilus audi 80
oli |
Vot, konkreetne, nägi klubilist.
Mitte ei näinud Audit ja ei uurinud, kas see on klubis.
Võtke õppust igapäevased Audi nägijad.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
|
Ma nägin hetk tagasi Rauli "Stopis"
Loogika & Taktika.
|
|
|
|
Renee
huviline
Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal
|
|
Eile Haabersti statoilis sai nähtud klubilist Jürisood , talveveljega tundus auto jube võõras olema
|
|
|
|
andrec
huviline
Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo
|
|
Eile nägin promaticut Salzburgi juures
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Täna hommikul sai Sistah i essi nähtud Nõmmel.
|
|
|
Renz0
huviline
Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Omikul sai ühe klubikaaslasega koos sõleristis valgusfooritaga seistud.
QUATTRO.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 35 36 37 38 39 .. 46 |