Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  34  35  36  37  38  ..  44
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2009 / 2010 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 1089 | Vaatamisi: 146175)
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 28.01.10 20:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Ma ei oska midagi muud öelda, kui et vingute nagu eestlased(eided). :)

Noh..aga tere tulemast siis ka meite sekka. :)

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.10 20:34 Tsiteeri

Oh ei, mina olen ilmaga väga rahul. :)
Selline peabki talv olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 28.01.10 20:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Lund kasvöi jaanipäevani, saab ölled külmas hoida:P
Kas masina plärisemisest lahti saanud vöi ikka kannatad?

Külmad õlled on head :D
Sukad on mõõdetud, hinnad uuritud, äraostmise ja vahetamise vaev, aga pole jõudnud veel.. Üsna kole on.. Amordi üleval see mingi asi on ka ära külmunud surnuks, kägiseb ja ägiseb kogu aeg nüüd :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 28.01.10 20:45 Tsiteeri

Täna sain kah paaris kohas natuke sujuvat drifti teha. Lund võiks ikka vaikselt tiksuda, kuna teed hakkasidki suht suviseks kiskuma. Külma on kah parasjagu(-15C päeval on norm, siis ei suudeta suve teha teedele). Ja ei taha mina seda vastikut kuuma suve, muudkui higista ja oota lund ja jääd.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.10 20:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Lund kasvöi jaanipäevani, saab ölled külmas hoida:P
Kas masina plärisemisest lahti saanud vöi ikka kannatad?

Külmad õlled on head :D
Sukad on mõõdetud, hinnad uuritud, äraostmise ja vahetamise vaev, aga pole jõudnud veel.. Üsna kole on.. Amordi üleval see mingi asi on ka ära külmunud surnuks, kägiseb ja ägiseb kogu aeg nüüd :)

Vot ja mina enne autot remontima ei hakka, kui soe on, sest hetkel ma ei tea, mis on tegelikult läbi või mis on külma nöök. :D

Ja Tarmo, kas sul tuleb kunagi lumest kopp ette või võiks olla ka juulikuu lumi maas? :D

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Anz27
huviline

Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 (B3) + VW

postitati 28.01.10 20:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Ja ei taha mina seda vastikut kuuma suve, muudkui higista ja oota lund ja jääd.

Täpselt minu mõte! Arvasin, et olen ainus, kes soovib krõbedat külma ja muidugi ka palju lund. Viimase soovijaid on muidugi rohkem. Talv peabki talv olema. Kehv suusailm pole ju parem.

Mõnusa külmaga nii harjunud, et suvel peaks ka kuhugi põhja sõitma, või mägedesse, kus külmem oleks ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.10 20:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R

Vot ja mina enne autot remontima ei hakka, kui soe on, sest hetkel ma ei tea, mis on tegelikult läbi või mis on külma nöök. :D

Selles öigus, et soojas parem köpitseda.

Eile hommikul andis mönusa Q ilma puhul saba ka luugi amort - tegi vuss ja luuk enam üleval ei seisa.
Ilmal pole muidu viga, kuid too näpistav külm muutub juba vastikuks - vöiks olla temp. sinnani, kus sahameeste keemia enam ei toimi ja lund, lund.
Aga kogu sellele külmale ka muidugi tänud, sest enamvähem teada, mida masinal vahetama hakata.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.10 21:00 Tsiteeri

Tsitaat:

Ja Tarmo, kas sul tuleb kunagi lumest kopp ette või võiks olla ka juulikuu lumi maas? :D

Kui külmaga nöögib miskit, siis järelikult ei ole see vidin enam töökorras.
Ja minupärast võiks aastaringi lund olla, mul ei ole mitte midagi selle vastu.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.10 21:12 Tsiteeri

Tsitaat:

Ja minupärast võiks aastaringi lund olla, mul ei ole mitte midagi selle vastu.

Täpselt nii!
Sellisel juhul peaks sind ehk pöhjapoole asumisele saatma :P
Seal ju lund ja möllu aastaringi!

Aga pole see vast siiski selle teema arutelu, vöi mis?

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.10 21:13 Tsiteeri

Ole mureta, küll mina hakkama saan, puhkuseplaanidki suveks tehtud.

MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant 2.6 q

postitati 28.01.10 21:18 Tsiteeri

Kes soovib Tartu kandis autot testida, siis litsuge linki ja sõitke kohale.

:cool: Regio kaartilink :cool:

Ise viibisin seal just ca 45 min labida taga. Alt on lähenemine parem, ülevalt on juba enne seda paar keerulist kohta.
Probleemiks madal auto, tõstis lihtsalt lõpuks rattad maast lahti ja kogu lugu :P

Kui keegi täna-homme minemas, siis võib kaasa kutsuda - 58130134.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.10 21:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Ma nüüd küll nii ei arva.
Klaasile pesuvedeliku ei pritisi = mitte töökorras?, ukselink liigub, aga uks ei avane (lisaks veel, et seest avanes, seega polnud asi tihendites) = mitte töökorras? aken alla ei liigu = mitte töökorras?
Võib ju olla külma nöök, samas ka mitte töökorras. Ja proovi sa aru saada enne, kui auto sooja pole saanud.
Endal läbitud need jamad see talv.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 28.01.10 21:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Klaasile pesuvedeliku ei pritisi = mitte töökorras?, ukselink liigub, aga uks ei avane = mitte töökorras? aken alla ei liigu = mitte töökorras?
Võib ju olla külma nöök, samas ka mitte töökorras. Ja proovi sa aru saada enne, kui auto sooja pole saanud.

Offtopic aga ukselingi teema on raudselt märk sellest et nõuab puhastamist-määrimist. Aken ja klaasipesu on lihtsalt jääs, see on normaalne. Või kui üldse piuksugi ei tee siis ikka järelikult ju ei ole töökorras...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.10 21:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
Tsitaat:
Klaasile pesuvedeliku ei pritisi = mitte töökorras?, ukselink liigub, aga uks ei avane = mitte töökorras? aken alla ei liigu = mitte töökorras?

Offtopic aga ukselingi teema on raudselt märk sellest et nõuab puhastamist-määrimist. Aken ja klaasipesu on lihtsalt jääs, see on normaalne. Või kui üldse piuksugi ei tee siis ikka järelikult ju ei ole töökorras...

Ukselink oli seetõttu, et sai pesus käidud ja mehhanism oli külmunud. Ja ülejäänu ongi normaalne külma nöök, mitte et süsteem ei ole enam töökorras. Soojus teeb asjad selgeks.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.10 21:30 Tsiteeri

Huvitav, et mul küll veel miskit ära külmanud ei ole...
Oh, pagan, ma ju ei pese ka autot -20-ga. :)

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.10 21:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Huvitav, et mul küll veel miskit ära külmanud ei ole...
Oh, pagan, ma ju ei pese ka autot -20-ga. :)

No anna andeks, aga terve talv soolakihilise autoga ka sõita ei taha. Või sa pühid kuiva lapiga selle maha?

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 28.01.10 21:46 Tsiteeri

Kui juba offtopicuks läks, siis ütlen sõna sekka.
Ma ei saa ka aru sellistest inimestest, kes arvavad, et miinuskraadidega on auto pesemine ajuvaba. Seda enam, et selle külmaga püsivad nad peale pesu tükk aega puhtad. Samas, mis sel teemal ikka vaielda, osad leiavad, et alles kevadel on mõtet auto pesu peale mõelda.

Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette :)
Kaius
huviline

Registreerunud 14.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2.3 quattro

postitati 28.01.10 21:59 Tsiteeri

Aga miks üldse pesta?

Mina pesin viimati autot novembris, sest siis sai auto ostetud :D
Sügisel ja kevadel pesen tüüpiliselt korra-kaks autot ja seda siis, kui porikiht nõndasuur, et vihm enam maha ei pese. Vastasel juhul ei vaevu. Talvel ei pese üldse. Kevadeti saab ka vahatatud, et tulevane suvetolm kehvemini külge jääks. Suvel pesen ka paar korda, siis kui auto värvi enam ei tuvasta. Eelmisel autol ei juhtunud kerega nii käitudes 3 aasta jooksul midagi. Roostet ei täheldanud ja peale pesu läikis nagu prillikivi. Praegune 80 võiks veel kindlam olla.
Võta rahulikult :P

püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 28.01.10 22:06 Tsiteeri

Mina ajastasin pesu õigeks ajaks. Täpselt nii, et järgmine päev läks külmaks. Ilm on nii külm kah olnud, et ega seda soola niipalju kah külge hakanud ole. Puhas on kah seisnud. Külmaga võib pesta küll, aga noh päris halb, kui soojast pesulast lähed miinus 20 kraadi kätte. Igast pragude vahele see vesi ära külmub.

Ja teemasse kah. Jäin oma õuepeal kinni. Läksin autot ringi keerama ja ajasin nina liiga kaugele lume peale. Vajus koorikust läbi ja põhjapeal oligi. Väike kallak kah ja tagurpidi enam ülesmäge maha ei vedanud pealt. Kui tungrauda ja lauda poleks abiks olnud, oleks pidanud keegi tõmbama tulema. Niipalju siis rõõmu kohe.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mikkc
huviline

Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 9-3 Aero, 80 2.3q

postitati 29.01.10 08:13 Tsiteeri

Tuleb ikkagi mõista inimesi, kes autot peavad nende miinustega väljas hoidma, siis ise ka väga tihti ei kipuks pesema. Ise pesen üle nädala, olenemata aastajast, ukse/pagassi vahed kuivaks , ja garaazi , kus stabiilselt paar pügalat üle nulli. M lihtsalt ei suuda vaadata autot mingis räpases olekus. Oma rolli mängib ka loomulikult auto toon, must värv läheb kõige kiiremini räpaseks.
Ärge keegi isiklikult võtke , aga kui autot ei viitsi pesta , ostke omale see sama hõbedane auto mis igal aastaajal koguaeg puhas tundub, täpselt sobib inimesele kes ei viitsi oma auto eest hoolitseda...

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 29.01.10 08:27 Tsiteeri

Kui lukud / mehhanismid, tihendid on määritud ja puhtad ei juhtu pesemisega midagi dramaatilist ka -20C pakasega.
TESTITUD!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lohe
huviline

Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw

postitati 29.01.10 09:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mikkc
Tuleb ikkagi mõista inimesi, kes autot peavad nende miinustega väljas hoidma, siis ise ka väga tihti ei kipuks pesema. Ise pesen üle nädala, olenemata aastajast, ukse/pagassi vahed kuivaks , ja garaazi , kus stabiilselt paar pügalat üle nulli. M lihtsalt ei suuda vaadata autot mingis räpases olekus. Oma rolli mängib ka loomulikult auto toon, must värv läheb kõige kiiremini räpaseks.
Ärge keegi isiklikult võtke , aga kui autot ei viitsi pesta , ostke omale see sama hõbedane auto mis igal aastaajal koguaeg puhas tundub, täpselt sobib inimesele kes ei viitsi oma auto eest hoolitseda...

Auto eest ikka hoolitsen, aga esimene hõbedane auto on laisaks küll teinud - viimati pesin autot üsna täpselt aasta tagasi :D Seest koristamine ja muu hooldus on teine teema, aga kuna mingil hetkel sai korralik vaha peale, siis suvega ei läinud eriti mustaks. Või kui läks siis pidevad padukad tegid jälle (piisavalt) puhtaks. Ei ole ta ka praegu kõige mustam auto linnapeal :)

Torsenirõõmudest aga niipalju, et selle hooaja seis on 5:0 - ehk 5 autot olen teele tagasi aidanud ja ise pole põhimõtteliselt kinni jäänud veel. No korra pidin 3 labidatäit põhja alt ära viskama. Võiks seda va lund nüüd ikka korralikult juurde sadada ainult...

MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.10 10:25 Tsiteeri

Püsiks teemas? :o

Igatahes Tartus tuleb hetkel kerget lund ja kena tuulekene on ka :)
Vist saab õhtul jälle murdma minna :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 29.01.10 10:36 Tsiteeri

Peaks hakkama Q-meestele pakkuma võimalust mul teeots lahti ajada, kui vallatraktor ei saa tulla.:D Oleks kõik rahul.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.10 10:43 Tsiteeri

Kus kaugel sa pesitsed üldse?

Lehekülgi:  1  ..  34  35  36  37  38  ..  44
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 17.3% - SQL: 82.7%]