Lehekülgi: 1 .. 31 32 33 34 35 .. 37 |
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 18.01.11 23:58
|
|
|
Kuidagi naeratus tuli suule, kui seda teksti masina küljelt lugesin . LINK.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 19.01.11 06:43
|
|
|
Ma avastasin eile õhtul et ka sulaga on q-st mõnuga kasu.. Lasteaia juures on suvise kahelpoolteed parkimise asemel teisel pool teed aia ääres
autolaiune lumehang.. Eile õhtul polnud eriti värava lähedal ühtegi parkimiskohta, vaid hunnik manööverdavaid autosid nö noores ummikus -- aga õnneks
üks koht teisel pool tänavat lumes oli tiba madalamaks sulanud juba, mõtlesin millisekundi ja tagurdasin kenasti aia äärde ennast sinna lumme.. WIN
|
|
|
|
lohe
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw
|
postitati 19.01.11 09:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
.. ja tagurdasin kenasti aia äärde ennast sinna lumme.. WIN
|
Kõlab umbes nii, et sinna ma jäin ka..
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.11 09:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lohe
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
.. ja tagurdasin kenasti aia äärde ennast sinna lumme.. WIN
|
Kõlab umbes nii, et sinna ma jäin ka.. |
Ei, pärast sõitsin sama kenasti minema ikka ka, oh neid
pilke nagu ikka
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
lohe
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw
|
postitati 19.01.11 19:21
|
|
|
kps manitseks Sind ettevaatusele. 2010a alguses jäin kindlustuses sama teo pärast lolliks, kui Politseiorkestri pasunamängija Corolla tagumise nurga
oma auto tagumise nurgaga ära rihtisin. Iva selles, et kui auto nina ronib uut jälge tehes suhteliselt stabiilselt hange otsas, siis tagumine ots võib
esimese jälje serval ootamatult jõnksu tee poole teha.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.11 21:54
|
|
|
Ütleme nii, et teed on isegi Tallinnas kuradi libedad. Ma ei ole terve talve jooksul vist nii palju loha lasknud ristmikele sõites, kui täna. Tegi
ettevaatlikumaks.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.11 22:07
|
|
|
Sul on need välismaa m+s all?
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 21.01.11 22:21
|
|
|
Esiveo teema kohasem poleks lohaelamuste kirjeldamiseks Harry?
(lihtsalt küsin - quattrorõõmude teema kisub kuidagi kiiva minu silmis)
Vahemärkusena olgu öeldud, et teed Tallinnas olid täna väga hea pidamisega... küll aga on väga sügavaid löökauke teede sisse tulnud viimase sulaga
mitmeid.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.11 22:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: erki.t
Esiveo teema kohasem poleks lohaelamuste kirjeldamiseks Harry?
(lihtsalt küsin - quattrorõõmude teema kisub kuidagi kiiva minu silmis)
Vahemärkusena olgu öeldud, et teed Tallinnas olid täna väga hea pidamisega... küll aga on väga sügavaid löökauke teede sisse tulnud viimase sulaga
mitmeid. |
Ma siis küsin, kas nelivedu pidurdab kuidagi paremini, kui esivedu? Sa ikka tead, mis loha laskmine on? Krt, sa oled loll või mängid? Või on midagi
isiklikku juba?
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.11 22:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Ma siis küsin, kas nelivedu pidurdab kuidagi paremini, kui nelivedu? Krt, sa oled loll või mängid? |
Ah?
Kui sa nüüd mõtlesid meeltesegaduses siiski 3wd vs 1wd, siis jah, käiguga pidurdades kindlasti.
Ja täna hommikul edgarigorskis mingit ebaloomulikku libedust küll ei olnud, täiesti tavaline talveilm - kõrvaltänavad lumised/jääs, magistraalid
soomalägased. Kui sul sellistes tingimustes pidevalt loha tuleb, siis tasuks üle vaadata kas auto pidurid või oma sõiduvõtteid korrigeerida.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.11 22:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Ma siis küsin, kas nelivedu pidurdab kuidagi paremini, kui nelivedu? Krt, sa oled loll või mängid? |
Ah?
Kui sa nüüd mõtlesid meeltesegaduses siiski 3wd vs 1wd, siis jah, käiguga pidurdades kindlasti.
Ja täna hommikul edgarigorskis mingit ebaloomulikku libedust küll ei olnud, täiesti tavaline talveilm - kõrvaltänavad lumised/jääs, magistraalid
soomalägased. Kui sul sellistes tingimustes pidevalt loha tuleb, siis tasuks üle vaadata kas auto pidurid või oma sõiduvõtteid korrigeerida.
|
Huvitav on see, et miks ma enda sõiduvõtteid pidin päeva jooksul muutma? Rehv ei loe enam midagi? Mingil põhjusel nägin ma töölt koju sõites 3
avariid, mis olid tagant sisse sõidud. Eelnevalt pole sellist "saamatust" silma jäänud. Aga mis ma ikka ässadega vaidlen.
Ahsoo, ja ma siiski kasutan pidurdamiseks vastavat pedaali, mitte käike, ehk oled ka kuulnud sellest.
Niisama
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Tonx
huviline
Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: G31 540; Tucson AWD
|
postitati 21.01.11 23:33
|
|
|
Vurasin minagi täna üks 75km Tallinnas maha - ütleme nii, et olud olid väga muutlikud...imekohtades tagusid kõik neli ratast tühja käikudega, mis
tavaliselt ainult kiilasjääl seda teevad. Pidurdamine oli ka kohati üllatusterohke,
Köis kaasas. Helista
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.11 23:39
|
|
|
Loll saab kirikus ka peksa...
(lihtsalt vanasõna)
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Ah?
|
Huvitav on see, et miks ma enda sõiduvõtteid pidin päeva jooksul muutma? Rehv ei loe enam midagi? Mingil põhjusel nägin ma töölt koju sõites 3
avariid, mis olid tagant sisse sõidud. Eelnevalt pole sellist "saamatust" silma jäänud. Aga mis ma ikka ässadega vaidlen.
Ahsoo, ja ma siiski kasutan pidurdamiseks vastavat pedaali, mitte käike, ehk oled ka kuulnud sellest.
Niisama |
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 22.01.11 01:35
|
|
|
Quattro - the best
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.01.11 08:29
|
|
|
Oujee
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Q | A6 C8 Q
|
postitati 24.01.11 15:04
|
|
|
Hetkel juba üpriski lumine ning varsti linna vahele kolama, ilm on päris rahuldav
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 24.01.11 17:10
|
|
|
Niisama
|
Nii tuttav tunne, kuna ise liigun ka iga päevaselt samasugese kaubikuga. Kui naine vahest audi rooli laseb, siis läheb klemm kohe kõrvuni.
|
|
|
|
serxx
huviline
Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.11 17:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Oujee |
Selle ilusa driftivideoga seoses meenus kohe täna uudistest läbi käinud Ken Blocki ja Märtini teema video, kus samuti väga ilusti kurvi
joonistatakse... pole küll quattro, kuid visuaalselt väga efektne autovalitsemine siiski:
http://www.youtube.com/watch?v=5aXnMt0yUFI
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 26.01.11 15:29
|
|
|
Täna linnas tegi TT bussist külgees mööda sõitu ja siis edasi väge lauge kurvi võttis ka väga kenasti serv kergelt ees. Tõsi küll kiirused olid ikka
kõvemad kui 50km/h, aga tuleb tunnistada, et tüübil skillist puudu ei tulnud. Eks ta muidugi hea ei ole, et tänaval selliseid võtteid teha, aga peab
tunnistama, et väga kena oli vaadata.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
serxx
huviline
Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.01.11 15:32
|
|
|
Videost tundub, et auto oli suurema osa ajast kohutavalt alajuhitav ja ei tahtnud kohe mitte keerata. Aga selle vastu on rohtu õigete sõiduvõtetega
Tsitaat: | Algselt postitas: OttOlesk
Tõsi küll kiirused olid ikka kõvemad kui 50km/h... |
Ma ka vahel linnavahel "proovin", kuid ega seal suurt midagi teha ei saa, kiirus läheb liiga suureks. Alustad 50km/h ja lõpetad 100km/h+. Vahepeal
ise aru ei saagi, et kiirus nõnda suureks läinud. Siis kohe jälle kiirelt pidurid ja kiirus tagasi lubatud piiridesse. Ma täna ka korra proovisin...
pilk spidole... ja hoog kiirelt maha jälle. Kurv sai väga ilus joonistatud
Hea driftimise kiirus on suurem kui linnas lubatud. Vähemalt quattro puhul küll. Suurematel kiirustel on auto ka kuidagi palju paremini kontrollitav
ja sõit tuleb oluliselt paremini välja. Aga võibolla on see ka minu ja/või minu auto eripära.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 31 32 33 34 35 .. 37 |