Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  31  32  33  34  35  ..  38
Autor:
Pealkiri: Audi A4 2.6 "RS4" - 1997 - NOS (Vastuseid: 931 | Vaatamisi: 183721)
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 08.01.13 07:26 Tsiteeri

Tüüpilise keskmise eestlase hirmus soov teada saada palju naabril raha taskus on?
Tsitaat:
Algselt postitas: Lauri_O
Kenad tulekesed muidugi ;) Palju sellised maksavad kah( üleüldse mõtlen, et millega see hr, NOS tegeleb et niipalju vaba raha kulutada on?) Kujutan, et kogu selle krempli maksumus on ligi 10 kiloni juba, kui saladus pole siis võikski hr, NOS avaldada selle summakese mis on magama pandud, arvan et nii mõnigi tahaks kibedalt teada kaasaarvatud mina ega see ju mingi riigisaladus pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 08.01.13 09:17 Tsiteeri

Kui ta selle auto sisse 10k on pannud, siis ma söön oma sokid ära. Ses mõttes, et peaks ikka puru lo** olema ju peast, mõni tuhat juurde panneks oleks juba RS4 raha koos, S4 oleks peaaegu kaks tükki osta saanud juba. Kuna ta on õelnud ka, et leidis selle jupi sealt ja teise sealt, siis eeldan, et tegu on ikkagi suhtkoht säästuprojektiga. Osadest detailidest on seda muidugi näha ka olnud, näiteks katkine küljekarp. Niiet ärge nüüd üle ka mõelge :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 08.01.13 12:04 Tsiteeri

Äkki ütleks keegi mulle ka salaja kust RS-i jubinaid leiab kah, ja muidugi säästuhindadega, siis hakkan kohe ise ka RS6-te ehitama või RS4-ja.;) Kui neid Eesti kuulutusi juba sirvid kus pakutakse mingeid S-i või RS-i juppe siis noo kuulge asi on ikka säästust väga kaugel. Otsisin siin isegi S4-ja stanget ja pakkumised olid ikka 600 euri ja 1100 euri ja niimoodi ammugi veel mingitest RS-i juppidest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.13 12:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Äkki ütleks keegi mulle ka salaja kust RS-i jubinaid leiab kah, ja muidugi säästuhindadega, siis hakkan kohe ise ka RS6-te ehitama või RS4-ja.;) Kui neid Eesti kuulutusi juba sirvid kus pakutakse mingeid S-i või RS-i juppe siis noo kuulge asi on ikka säästust väga kaugel. Otsisin siin isegi S4-ja stanget ja pakkumised olid ikka 600 euri ja 1100 euri ja niimoodi ammugi veel mingitest RS-i juppidest.

Kitsas silmaring on juba sinu enda probleem ma arvan :D Tegelt on olemas ju ebay, kust aegajalt lihtsalt joppab ja saad mingi asja poole hinnaga. Ma eeldan, et ta on enda asjad ka enamasti nii saanud. Tagumised koopad näiteks sai kindlalt odavalt, sest ma tunnen müüat jne. jne. Aga loomulikult on need tükid enamasti kallid, samammoodi S4 stanged jne., lihtsalt tuleb õigel ajal õigesse kohta sattuda. Samamoodi teen mina, et ostan oma S4-le mingeid asju kui pool kogemata näen välismaal midagi müüa (peamiselt UKs).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.13 12:19 Tsiteeri

Ise nagu ei oska sealt Ebays tellida ja ka ei julge kuna puudub kogemus, kas muidu keegi tegeleb siin foorumis Ebay tellimistega? Ise olen ka seal näinud tõesti nn. säästuhindadega jubinaid kuid tavaliselt löön käega, et tellimisega läheb nagunii kõik kallimaks ja ka lõpuks ei saa kaupa kätte.:P Võibolla olen tõesti loll Seto.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Martinez
huviline

Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000

postitati 08.01.13 12:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Ise nagu ei oska sealt Ebays tellida ja ka ei julge kuna puudub kogemus, kas muidu keegi tegeleb siin foorumis Ebay tellimistega? Ise olen ka seal näinud tõesti nn. säästuhindadega jubinaid kuid tavaliselt löön käega, et tellimisega läheb nagunii kõik kallimaks ja ka lõpuks ei saa kaupa kätte.:P Võibolla olen tõesti loll Seto.:)

Pea igas foorumis on kasutajaid kes sellega lisaraha teenivad või omaks otstarbeks tellivad.
Enne tellimist on reeglina näha palju saatmiskulud on. Kasutajate reitingule tähelepanu pööramine ja paypal tagavad tavaliselt ka asjade kohale jõudmise/raha tagasi saamise.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 08.01.13 12:54 Tsiteeri

Tsitaat:
üleüldse mõtlen, et millega see hr, NOS tegeleb et niipalju vaba raha kulutada on?

Mis see sinu asi on ?

Tänaval mees ilusa naisega vastu tuleb, ütled talle ka, et kle, päris äge eit sul, palju sa ka teenid, et sellise endale nillisid? :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.13 13:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Martinez
Tsitaat:

Pea igas foorumis on kasutajaid kes sellega lisaraha teenivad või omaks otstarbeks tellivad.
Enne tellimist on reeglina näha palju saatmiskulud on. Kasutajate reitingule tähelepanu pööramine ja paypal tagavad tavaliselt ka asjade kohale jõudmise/raha tagasi saamise.

What he said. Eeldusel, et sul on krediitkaart või deebetkaart mida saad kasutada krediitkaardina, teed omale Paypali ja kui natuke loed, siis peaksid vabalt hakkama saama. Tasub proovimist igal juhul, kui sul juppide järele vajadus.

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 08.01.13 13:05 Tsiteeri

Lauri_O, räägi parem kuidas sa nii rikkaks oled saanud, et omad nelja audit aga ebayst osta ei oska? Jube kahtlane, kas pole?

Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.13 13:53 Tsiteeri

Pole probleemi tõestamaks et oman 4-ja ilusat massinat, kuid mis puudutab seda Ebayd siis mitte ei usalda ja enamus asju ja masinaid ikka ostetud käest kätte ja näost näkku. Ega polegi minu asi kui palju ja kuidas keegi teenib raha vaid lihtsalt pakub huvi palju selline projekt maksab kah, kindlasti mõtleb igaüks mingi hetk sama kuid ei julge küsida kuna kardetakse" mis see sinu asi on?". Arvan, et lihtsam on jah kellelegi maksta raha kes tegeleb tellimisega ja anda tellimus kui hakata ise jamama mingite Paipallidega ja muu juraga kus küsitakse sadat numbrit ja muud jama, ei viitsi.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 08.01.13 14:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Ega polegi minu asi kui palju ja kuidas keegi teenib raha vaid lihtsalt pakub huvi palju selline projekt maksab kah, kindlasti mõtleb igaüks mingi hetk sama kuid ei julge küsida kuna kardetakse" mis see sinu asi on?".

Alati on olemas u2u, saad nö. näost näkku küsida ju! ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 08.01.13 15:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Tsitaat:
Ega polegi minu asi kui palju ja kuidas keegi teenib raha vaid lihtsalt pakub huvi palju selline projekt maksab kah, kindlasti mõtleb igaüks mingi hetk sama kuid ei julge küsida kuna kardetakse" mis see sinu asi on?".

Alati on olemas u2u, saad nö. näost näkku küsida ju! ;)

No aga see selline kahtlane asi, peab mingi kasutajanimega jurama ja mine tea, mis veel juhtuda saab:D

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.13 15:10 Tsiteeri

Ehk siis sinu arvates on lihtsam maksta mingisugusele TUNDMATULE kodanikule raha, et ta telliks sulle asja imelikust kohast ja loota, et saad asja kätte ja kõik on aus, selle asemel, et vormistada omale pangaga krediitkaardi leping, sõlmida leping paypal'iga (mis ei ole üldse mingi suvaline eraisik), tagada sellega omale mingisugunegi turvalisus ja ajada äri nii, nagu tsiviliseeritud maailmas ikka tehakse? Esimesel juhul lastakse sind lihtsalt üle ja mitte mingit vastutust keegi ei kanna - ise loll kui kannad eraisikule raha ja teisel juhul on ikkagi osapoolte juriidiline vastutus ja alati on võimalik oma raha tagasi saada - paypal vastutab selle eest.

Tsitaat:
Pole probleemi tõestamaks et oman 4-ja ilusat massinat, kuid mis puudutab seda Ebayd siis mitte ei usalda ja enamus asju ja masinaid ikka ostetud käest kätte ja näost näkku. Ega polegi minu asi kui palju ja kuidas keegi teenib raha vaid lihtsalt pakub huvi palju selline projekt maksab kah, kindlasti mõtleb igaüks mingi hetk sama kuid ei julge küsida kuna kardetakse" mis see sinu asi on?". Arvan, et lihtsam on jah kellelegi maksta raha kes tegeleb tellimisega ja anda tellimus kui hakata ise jamama mingite Paipallidega ja muu juraga kus küsitakse sadat numbrit ja muud jama, ei viitsi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.13 15:15 Tsiteeri

Ok, see jutt pole enam selle teemaga seotud niiet whatever, ärme risusta minu lolli arusaama pärast teise autopäevikut.;)

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.13 14:38 Tsiteeri

Paljudeuudishimu rahustamiseks: tegin kiire kalkulatsiooni, masina peale juppidena on läinud üle 5000€ (kui võtta juppide õigeid hindu, siis peaks vist tõesti korrutama 2-ga), pluss väärtustamata aeg ja erinevad tööd. Eks see n.ö. "vabaraha" tulebki ainult millegist loobumiste arvelt, hetkeks jääb projekt pisut toppama, kuna alles esimene nädal seljataga uues töökohas. Mõistliku hinna eest olen nõus projekti endiselt maha müüma (odavamalt kui superhindadega saadud jupid kokku!).

Lisan ka loetelu juppidest, mis kiirelt meelde tulid:
*FL Esituled
*Xenon Kit 6500K
*Alumiinium katuseraamid
*FL Besupaagikork
*FL keskkonsool
*Audi Concert I
*Nahatatud käetugi
*Sport sumpapütt
*Kompuutriga kellaplokk, kompunuppudega kang (FL)
*Audi Allraod esipaneel, osutid kellaplokile
*Sportvedru
*RS4 Tagastange
*RS4 Esistange
*RS4 Küljekarbid
*RS4 Tagakoopad (keevitatud)
*RS4 Bensupaagiluuk
*Kapott Carbonkleepsuga
*S4 Must katusepolster, lambid, piilarid
*RS4 Esistange tala
*RS4 parem tagauks saksast
*RS4 Esimesed udutuled
*RS4 esistange udukate grillid
*Recaro istmed must/sinine
*Recaro uksepolstrid must/sinine
*Bose kõlarid (6tk)
*Carbonliistud salongis
*RS4 Esitiivad
*RS5 Rool
*RS K.kanginupp
*RS4 logarid x4 (hetkel külge panemata)
*RS4 lävepakuliistud (hetkel külge panemata)
*MP3 CD-BOX moodul
*19" MB Veljed+lamellrehvid
*LED tagatuled
*UK küljepeeglid
*Küljepeeglitte kroomkatted (hetkel külge panemata)
*FK reguleeritavad esiamordid (hetkel külge panemata)

Ricky
huviline

Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.13 14:54 Tsiteeri

Ei olegi kõige hullem kui kogu aja peale ära jagada summa. Kes otsib see leiab sootsamalt detaile.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.13 17:05 Tsiteeri

Selle raha eest oleks yanekk'i auto omanikuks saanud. Antud projekt on mõistlikuse piiri ammu ületanud aga samas tagasiteed enam ka pole.
Tsitaat:
Algselt postitas: Ricky
Ei olegi kõige hullem kui kogu aja peale ära jagada summa. Kes otsib see leiab sootsamalt detaile.

mkb
meeskond

Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Avant Q

postitati 19.01.13 17:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: NOS

*Bose kõlarid (6tk)

Kas need hakkavad ilma juhtmepuud ehitamata toimetama ka?

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.13 18:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mkb
Tsitaat:

*Bose kõlarid (6tk)

Kas need hakkavad ilma juhtmepuud ehitamata toimetama ka?

Muidugi, makil tuleb aktiveerida bose seadistus lihtsalt.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 19.01.13 18:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Selle raha eest oleks yanekk'i auto omanikuks saanud.

Mul laksas koheselt sama möte vastu kukalt :) .
Hetkel on lausa valus vaadata, kuidas S seda "öiget" otsib.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Darkdog
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 19.01.13 18:16 Tsiteeri

Sageli on nii, et korraga pole seda 5000 - 6000 € võtta, juppe ostad aga vaikselt vastavalt hetke võimalustele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 19.01.13 18:30 Tsiteeri

Ma keeraks niipalju vanu juppe tagasi kui saab ja paneksin ülejäänu bling-blingi eraldi müüki.Sellised erilised asjad lähevad õige hinnaga kiirelt kaubaks.Kõik koos müüa on häving kindlasti suurem.Ei ole just eriline kooslus mille peale tormi joosta.

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.13 19:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kiin21
Ma keeraks niipalju vanu juppe tagasi kui saab ja paneksin ülejäänu bling-blingi eraldi müüki.Sellised erilised asjad lähevad õige hinnaga kiirelt kaubaks.Kõik koos müüa on häving kindlasti suurem.Ei ole just eriline kooslus mille peale tormi joosta.

+1

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.13 19:28 Tsiteeri

Sellest juba juttu olnud küll.
4500€-ga saadaval.

mkangur
huviline

Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.13 19:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Sellest juba juttu olnud küll.
4500€-ga saadaval.

Kui tast nii väga lahti tahad saada, siis tõmba juppideks laiali.
Kuna nii suur töö juba tehtud, siis mina enam nii ei teeks, kere üleni sama tooni värvida/kiletada, nagu sa rääkisid 1.9tdi 110kw mootor vahele ja nelikuks ümber teha. Kui selline projekt juba, siis liig liiale liiga ei tee. Eriti mõtet sellel muidugi ei ole, kui just tahtmist nokitseda ja aretada ei ole meeletult ja täiesti ainulaadseks see teha.

Lehekülgi:  1  ..  31  32  33  34  35  ..  38
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 19.8% - SQL: 80.2%]