Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  30  31  32  33  34  ..  54
Autor:
Pealkiri: Audi A4 "S4" 1,9TDi quattro - 1998 - freeser (Vastuseid: 1330 | Vaatamisi: 323735)
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 01.04.13 19:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: M.H
Uksepolstrite käepidemed võiksid ka mustade vastu vahetada, jääks kontrastsem see pilt.;)
Ei vaheta, see mulle just meeldib, et need mustad said, ma juba olen vist sellise kiiksuga :D Aga täna käisin dynos ära, 120kw motost, mis piirab on see mõttetu soft mis sellel autol peal, igatahes panime kohapeal jyrisoo tehtud nn "kange" softi peale ja tulemus ei muutunud. Igatahes nüüd järgmised plaanid on uued pihustid, pumba pea ja prj soft.

Tõsi on see, et seda tulemust mis mina tahtsin ei saanud. 2500-3500rpm on turbo sis langeb asi maha. Igatahes sellest autost tahan 200hp välja pigistada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
risto995
huviline

Registreerunud 24.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.13 19:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: freeser
Tsitaat:
Uksepolstrite käepidemed võiksid ka mustade vastu vahetada, jääks kontrastsem see pilt.;)
Ei vaheta, see mulle just meeldib, et need mustad said, ma juba olen vist sellise kiiksuga :D Aga täna käisin dynos ära, 120kw motost, mis piirab on see mõttetu soft mis sellel autol peal, igatahes panime kohapeal jyrisoo tehtud nn "kange" softi peale ja tulemus ei muutunud. Igatahes nüüd järgmised plaanid on uued pihustid, pumba pea ja prj soft.

Tõsi on see, et seda tulemust mis mina tahtsin ei saanud. 2500-3500rpm on turbo sis langeb asi maha. Igatahes sellest autost tahan 200hp välja pigistada.

Selljuhul on vaja kuskilt 40hp veel välja võluda :D
Imestama panev et sul aint 120kw sealt tuli , reaalselt kui numbreid taga ajada kui palju jõudu iga chipi ja asjaga juurde tuleb peaks sa oma venna a6 ju pähe saama ? :o
Kui ma ei eksi ss su vennal on originaalis 103kw mootor ja seal peaks veel chip vahel olema mis lubab + 20kw jõudu juurde .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.13 19:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: risto995
Tsitaat:
Tsitaat:

Selljuhul on vaja kuskilt 40hp veel välja võluda :D
Imestama panev et sul aint 120kw sealt tuli , reaalselt kui numbreid taga ajada kui palju jõudu iga chipi ja asjaga juurde tuleb peaks sa oma venna a6 ju pähe saama ? :o
Kui ma ei eksi ss su vennal on originaalis 103kw mootor ja seal peaks veel chip vahel olema mis lubab + 20kw jõudu juurde .
No ainult chipituna sai ta lõdvalt ära. Asi ongi praegu softi taga kinni, mul oli päeval ikka päris räige masendus peale neid tõmbeid. Reaalselt oleks võinud ca 200hp-ga tagasi tulla, aga võta näpust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
nimi
huviline

Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: B5 1.8tq STW, B5 S4

postitati 01.04.13 19:26 Tsiteeri

Nägin täna su autot Tallinna ringteel Saku poole sõitmas peale 17.00
Alguses vaatasin kohe, et oh mis ilus madal ja puhas S tuleb vastu. Vaade peeglisse, kleeps tagumisel aknal reetis sind :D
Muidu täitsa huvitav on jälgida kui keegi ka dislat tuunib.

Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 01.04.13 19:27 Tsiteeri

Jaga graafikut ka, siis hiljem hea vaadata muutust.

Best ET 13,414@A4
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.13 19:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: nimi
Alguses vaatasin kohe, et oh mis ilus madal ja puhas S tuleb vastu. Vaade peeglisse, kleeps tagumisel aknal reetis sind :D
Mimõttes madal? Jummala jeep ju :D Ma sõitsin jah terve päeva Tallinnas ringi :D No varsti tuleb veel uuendusi ja asju, aga noh enam kiiret pole. Kleeps reedab kenasti ära jep ;)

https://lh3.googleusercontent.com/-BNAqPc_t6bw/UVnhiYDs6-I/AAAAAAAACPQ/SInqIELNXTo/s720/IMG_6799.JPG

Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 01.04.13 20:07 Tsiteeri

Kleeps on jama! :D
Selline diiselpüss, kui kõrged pöörded 100km/h kiiruse juures vuhisedes on nüüd?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 01.04.13 20:58 Tsiteeri

Mul 2.2T spoolib täpselt samamoodi aga hoiab vähe pikemalt :)

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 02.04.13 18:29 Tsiteeri

Ja sellise jõuga ja väändega autolt sai kolmene diisel pähe? Nunuh :) See võis tõesti juhtuda aga ainult tänu A4 kaalule, manuaalkastile ja C6 juhile.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 03.04.13 05:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Ja sellise jõuga ja väändega autolt sai kolmene diisel pähe? Nunuh :) See võis tõesti juhtuda aga ainult tänu A4 kaalule, manuaalkastile ja C6 juhile.

Kas mitte c6-e peale ei panda selliseid aut kaste, mille kiirendus ei erine manuaalist või mis sa mõtled selle kasti all?:cool:

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.13 06:58 Tsiteeri

S re˛iimis käiguvahetus ja kiirendus ikka väga hea C6-l + kui vaja ise vahetada, siis selle jaoks labad, mis vahetavad ilmselt kiiremini kui manuaalkast.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Erksolen
huviline

Registreerunud 19.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B5 1.8TQ

postitati 03.04.13 07:43 Tsiteeri

Ma arvan, et jutt käis freeseri kastist( freeseril manuaal ja c6 automaat).
Vähemalt nii tundub loogiline

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.13 14:58 Tsiteeri

Speedlined on müüa kui kellelgi huvi, hetkel jääb audi 16" avustega sõitma. Vaja raha, et cabrio käima saada.

madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 03.04.13 15:02 Tsiteeri

Speedline või BBS?
Edit: BBS on kaheosaline velg. Replica on üheosaline... poldid vaid ilupärast velje ääres.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.13 15:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: madu
Speedline või BBS?
Edit: BBS on kaheosaline velg. Replica on üheosaline... poldid vaid ilupärast velje ääres.
Kaheosalised ikka. BBS Speedlined. Eelmine aasta värvitud, sirgestatud ja uued rehvid ka pandud.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 03.04.13 15:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Erksolen
Ma arvan, et jutt käis freeseri kastist( freeseril manuaal ja c6 automaat).
Vähemalt nii tundub loogiline

Just nii see mõeldud oligi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S3 1,8T 8L

postitati 06.04.13 08:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: nimi
Mimõttes madal? Jummala jeep ju :D Ma sõitsin jah terve päeva Tallinnas ringi :D No varsti tuleb veel uuendusi ja asju, aga noh enam kiiret pole. Kleeps reedab kenasti ära jep ;)

https://lh3.googleusercontent.com/-BNAqPc_t6bw/UVnhiYDs6-I/AAAAAAAACPQ/SInqIELNXTo/s720/IMG_6799.JPG

Kui seda vaadata siis tulid kohe need sõnad meelde mis ütlesite portaka taga- Me tahame S-i meestel koha kätte näidata, isegi ST ei julgenud kõrvale tulla!! Hello Kitti:D Praegusel hetkel ei kuku välja, aga jätka samas vaimus ja juu vaatame kas saad tõestada seda mis unistad;)

Adolf Hitler!
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.13 15:15 Tsiteeri

Piltidega on eriti äge tsiteerida!!!!!! Igatahes sain täna madalduse kätte ja mingi aeg saan need alla ka ehk. Peab veel silla ära regullima ja sõidan see aasta mingi aja nende 16" avustega. Speedlined ootavad endiselt uut omanikku. Stange sain ka nüüd sirgemaks ette, aga ühe küljepeal on pikk pragu sees ja tuleb ta veel korra eest ära võtta ja kinni sulatada ja kunagi suvel värvib uuesti üle. Pika peegli sain ka :)

EDIT: 14.04

Tuleb kasti remont ette võtta, 5-s käik kadunud. Sisse lükata ei saa kohe kõrin taga.

EDIT: 17.04

Eile sain õhtul uue kasti alla. Hea kui on häid sõpru kes mõtlevad kiirelt midagi välja ja kast Pärnu toimetati. Hetkel sai siis ühe teise kiire diisli alt kast võetud ja enda oma sis mingiaeg lahti kakkuma ja vaatama mis tal saba andis. Nüüd, aga hea sõita jälle ja käigud toimivad paremini kui vanal kastil.

Suured, Suured Tänud lähevad jrgen99 kes kasti alla pani ja twister-ile kes kasti loovutas ja ise nüüd aretamisega tegeleb. :D SR Avamisel näeme raisk!!! :) Seekord ei oleks naljakas kui aeg tuleks, 17,2 :D Esimest korda oli 17,8(stock) chipitud aeg oli 17,6(väga läbi siduriga) ja ootame, siis nüüd seda aega.

Speedlined on ka nüüdseks maha müüdud ja kulgen 16" avustega suve lõpuni kindlasti, kui mite isegi tervet hooaega. Hetkel ei näe mõtet uusi velgi osta, aga samas kui keegi 18" a8 12spoke-si pakub hea hinnaga, siis need ostaks ära küll, või siis rs6 5 kodaraga velgi.

AronL
huviline

Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: M140i xDrive

postitati 17.04.13 15:30 Tsiteeri

Arvestades seda, et see A6 3.0tdi millest vahepeal juttu oli, peaks sõitma a'la 15 sekundi aega erinevate lehekülgede andmetel, siis võiks ju sellest paremat aega oodata.

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.13 15:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AronL
Arvestades seda, et see A6 3.0tdi millest vahepeal juttu oli, peaks sõitma a'la 15 sekundi aega erinevate lehekülgede andmetel, siis võiks ju sellest paremat aega oodata.
Eks see näha ole, kohapeal saab veidi rõhku ka juurde keerata vajadusel :) Poleks see seadistus selline emane oleks palju parem lasta.

rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.

postitati 18.04.13 09:28 Tsiteeri

Alla läks sul muidu kuuene või viiene kast ? Ning kumb eelnevalt oli all ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.13 09:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rkrimm
Alla läks sul muidu kuuene või viiene kast ? Ning kumb eelnevalt oli all ?
Sama 5-ne kast läks, 6-st raske saada ja aretamist ka palju.

rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.13 09:48 Tsiteeri

Jaah bensukamehed rebivad kõik kuuesed dislakastid ära ju :D

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.13 11:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rkrimm
Jaah bensukamehed rebivad kõik kuuesed dislakastid ära ju :D
Õigust räägid :D

rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.13 11:37 Tsiteeri

Sain isegi sellepärast piki pead juba :D

Lehekülgi:  1  ..  30  31  32  33  34  ..  54
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 17.5% - SQL: 82.5%]