Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  29  30  31  32  33  ..  37
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2010 / 2011 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 902 | Vaatamisi: 133325)
Mikk_M
huviline

Registreerunud 09.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 R5 2.5TDI

postitati 07.01.11 13:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo

Lootsin minagi, et tööleminnes pole traktor käinud veel, ei vedanud. :(

Ära kurvasta, enamus tänavaid oli tund tagasi küll igati vinged Haapsalus :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.11 13:09 Tsiteeri

Ega ma enam ei kurvastagi, see oli hommikul. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 07.01.11 13:48 Tsiteeri

Mul pole hommikuti äratuskella vaja, kella poole kaheksast saati käib akende all selline tegevus ja rehvide vastu jääd undamine, et võimatu on silma enam kinni saada kui tahakski kauem magada. Sel talvel pole veel keegi uksele koputama tulnud, et kuule tule tõmba välja :D. Tänane hommik oli aga juba täitsa tore, sain jälle uue pakendis köie, sest naabrimehe masinat välja tõmmates läks eelmise kinni jäänud kodaniku soetatud köis jälle kenasti mitu korda katki enne kui masin välja tuli :P. Minu tuju teeb paremaks see, et seni kuni lumi oli kerge viitsiti veel labidaga vehkida, aga kui nüüd on kõva ja trambitud asi paksult maas, siis tavalise metalllabidaga keegi visata ei viitsi ja usutakse oma monomähkijate imevõimetesse selles lopas kasvõi millimeeter liikuda :D.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
indrekk
huviline

Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 200 20v

postitati 07.01.11 14:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Mul pole hommikuti äratuskella vaja, kella poole kaheksast saati käib akende all selline tegevus ja rehvide vastu jääd undamine, et võimatu on silma enam kinni saada kui tahakski kauem magada.

Täpselt sama asi. Akna all pisike küngas, mis on täiesti Everesti vallutamine mõne masina jaoks, vähesed saavad üles. Eriti need paanilised pereemad, kes oma Dacia Loganil viimast välja pigistavad.

Aga aastavahetus sai peetud Loksa kandis, kus oli paarisajameetrise teelõigu mõnusalt kinni tuisanud, pidime sinna rajama autolaiuse tee, et üldse majani pääseda. Kõige paksem koht oli ca 2.1m, keskmine kuskil 1.5m. Aega võttis see üle 12 tunni. Selline korralik kinnisurutud lumi, millest saaks vabalt iglu jaoks ehitusplokke lõigata. Poolepeal mõtlesime juba, et sitta kah, kaevame kõige paksema kohapeal lihtsalt mitmetoalise punkri ja hakkame seal viina võtma :D

Samuti sai ka kogetud 200'ga 3a peale esimene kõhupeal istumine, lihtsalt vajusin läbi tuisuvalli mingi mätta otsa.

http://img593.imageshack.us/img593/5997/31122010142.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi

postitati 07.01.11 15:37 Tsiteeri

Ma arvan ,et Audil läheb sellel talvel hästi :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
sven66
huviline

Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 4.2, 100 quattro avant sport, Coupe GT, Subaru Forester XT, Coupe Q, 2x gsxr

postitati 07.01.11 16:29 Tsiteeri

Krt, põhjakaitset on vaja. Täna läbi hangede tuisates andis genekas ajutiselt otsad:P. Ja peale mind tuli sama teed traktror, kes lõpedas oma sõidu kraavis:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 07.01.11 16:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga aastavahetus sai peetud Loksa kandis, kus oli paarisajameetrise teelõigu mõnusalt kinni tuisanud, pidime sinna rajama autolaiuse tee, et üldse majani pääseda. Kõige paksem koht oli ca 2.1m, keskmine kuskil 1.5m. Aega võttis see üle 12 tunni. Selline korralik kinnisurutud lumi, millest saaks vabalt iglu jaoks ehitusplokke lõigata. Poolepeal mõtlesime juba, et sitta kah, kaevame kõige paksema kohapeal lihtsalt mitmetoalise punkri ja hakkame seal viina võtma :D

Et siis nagu rohkem kui 700m3 lund käsitsi ära kühveldada, väikese lumepuhuriga saab ainult lõpu teha (kuna mainitud ka, et tihe, siis kogu kaal mingi 300tonni:o), kusjuures lumi tuli visata kuni 4m-sse valli. See võib küll tõsi olla, aga ma ikka ei usu:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.11 17:12 Tsiteeri

OT: matemaatik siuke...
Ma sain ca 600 m3, kui lähtuda, et 200m, auto laius kerge varuga 2m, lumepaksus keskmiselt 1,5m - 200x2x1,5=600, 12 tunni peale, teeb 50m3 tunnis, edeneb sellega 200/12=16,(6) meetrit, pildil 2 inimest, kolmas tegi pilti (rohkem andmeid pole), teeb see alla 6m edenemist tunnis per nägu. Sedasi ei tundugi väga ulme, autosuuruse lumekuhja 20 minutiga ikka viskad ära.

rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.

postitati 07.01.11 17:28 Tsiteeri

Minu quattrorõõmud on teadmata ajaks lõppenud, kuna täna otsustas genekas kuskil vasalemma kandis lahkuda. Päris lõbus oli Tallinnast Pärnusse sõita ilma laadimiseta :D Naljakas on ka see, et kütusekulu läks kuidagi suureks, õigemini nii suureks, et oleks peaaegu teele jäänud :S Eks selgub mis genekal juhtus, nädala alguses võtan käsile.:)

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.11 21:49 Tsiteeri

Minul kodu juures oli täna 9 inimest abis, 6 neist olid võõrad, et mu neliveoline liikuma saada. :D Kulus selleks üle tunni. Lumi, kuhu mu auto mind lõpuks seal vedas, oli selline, mis sõiduautol ulatub küljeklaasini. Rooli keerata ei jõudnud, lasin nagu trammiga oma rööpaid pidi. :D

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
maxic
huviline

Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: auditu

postitati 07.01.11 21:53 Tsiteeri

Õhtul oli kohe hea vaadata inimese reaktsiooni, kui suhteliselt hõreda liiklusega teel, minutit kaks peale tema kraavisõitu olin kohal mina ja üks kaubikujuht ja mõlemad kohe äksi täis, et auto teele tagasi tõmmata. Neliku abi küll väljatõmbamisel vaja ei läinud aga ära minnes sai ikka läbi kõikge paksemate lumevallide mindud :D.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cobra113
huviline

Registreerunud 20.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 2,6 avant quattro

postitati 08.01.11 14:53 Tsiteeri

Suht lootusetu olukord :P
http://www.upload.ee/image/1037630/P1080124.JPG

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant c4 2,2tq 20v; Audi A6 Allroad c6 3,0 TDI

postitati 08.01.11 17:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cobra113
Suht lootusetu olukord :P

Labidas võib päästa päeva :)

Nelikvedu - must have!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 08.01.11 18:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: indrekk

Ma katsetasin öösel hakata ca 1.00 ajal ennast välja manööverdama oma hoovist. Ebaõnnestunud mõte, quatrroinimeste häbi - labidas - tuli abiks võtta ja ebatsensuurse sõimu saatel siis keset ööd kaevama hakata. Korra juba lubas, sain auto liikuma, aga roolist kasu pole. Keera või ära, see läheb ikka oma tahmist pidi ja mõistagi jälle kinni. Siis ilmus vähemasti abivalmis naabrimees keset ööd tühja koha pealt võsavahelt, labidas käes. No kaevasime kahekesi, kuni sai selgeks, et ega sest asja saa. Sain vähemasti nii palju, et maja ette auto õigeks tagasi ja tuppa.
Hommikul siis valges katsetasin uuesti, korra oli labidat ka vaja, aga muidu tund aega edasi tagasi rehvipõletamist ja sain minema. V**tu, kui kõrini mul hetkel sellest talvest on!
Vähemasti on nüüd naabritel ka, mida rääkida - appitõtanud väikest kasvu kasakas pakkus ka algul, et lükkame ühe nõksu, küll siis läheb?! Hiljem situatsiooni takseerides küsis, et kas kõik neli ratast veavad? No kui kaks tonni alumiiniumi on kõhupeal lumes kinni, siis ei tule 50 kilosel härral tõukamisega see "nõks" sugugi mängleva kergusega :D
Ja veel leidis kinnitust, et summutiga tehtud töö sai hea - raevunud messerschmitt-i häält tootis saksa inseneritöö lipulaev siin vägevalt! Kui ka teise maalmasõja ajal oleks saksa raud suutnud siberi lume sedasi lõpuks vallutada, oleks kaasaeg nähtavasti hoopis teistsugune...

Vaatasin siin härrade saavutusi lumekakluse vallas - kas selline masin kõlbab ka praeguse vastiku sulalume ja vaalude/kinnisõidetud rööbaste jaoks?
Kui siin teemas väga asjakohane seda arutada pole, võib ka U2U. Tahaks midagi teha siin hoovis, et vajadusel kasvõi kiirabigi saaks siia või midagi...

rakkim
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4e

postitati 08.01.11 18:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene

Ma katsetasin öösel hakata ca 1.00 ajal ennast välja manööverdama oma hoovist. Ebaõnnestunud mõte, quatrroinimeste häbi - labidas - tuli abiks võtta ja ebatsensuurse sõimu saatel siis keset ööd kaevama hakata. Korra juba lubas, sain auto liikuma, aga roolist kasu pole. Keera või ära, see läheb ikka oma tahmist pidi ja mõistagi jälle kinni. Siis ilmus vähemasti abivalmis naabrimees keset ööd tühja koha pealt võsavahelt, labidas käes. No kaevasime kahekesi, kuni sai selgeks, et ega sest asja saa. Sain vähemasti nii palju, et maja ette auto õigeks tagasi ja tuppa.
Hommikul siis valges katsetasin uuesti, korra oli labidat ka vaja, aga muidu tund aega edasi tagasi rehvipõletamist ja sain minema. V**tu, kui kõrini mul hetkel sellest talvest on!
Vähemasti on nüüd naabritel ka, mida rääkida - appitõtanud väikest kasvu kasakas pakkus ka algul, et lükkame ühe nõksu, küll siis läheb?! Hiljem situatsiooni takseerides küsis, et kas kõik neli ratast veavad? No kui kaks tonni alumiiniumi on kõhupeal lumes kinni, siis ei tule 50 kilosel härral tõukamisega see "nõks" sugugi mängleva kergusega :D
Ja veel leidis kinnitust, et summutiga tehtud töö sai hea - raevunud messerschmitt-i häält tootis saksa inseneritöö lipulaev siin vägevalt! Kui ka teise maalmasõja ajal oleks saksa raud suutnud siberi lume sedasi lõpuks vallutada, oleks kaasaeg nähtavasti hoopis teistsugune...

Vaatasin siin härrade saavutusi lumekakluse vallas - kas selline masin kõlbab ka praeguse vastiku sulalume ja vaalude/kinnisõidetud rööbaste jaoks?
Kui siin teemas väga asjakohane seda arutada pole, võib ka U2U. Tahaks midagi teha siin hoovis, et vajadusel kasvõi kiirabigi saaks siia või midagi...

Seitsmene, kuna ma ise pole veel kinni suutnud jääda siis küsin, et kui paks see lumi Sul oli ka( parkimisanduriteni ?) Kas see ei või aidata, kui auto madalaks lasta, et lume kokku suruks ja siis uuesti ülesse liftida ?

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 08.01.11 20:03 Tsiteeri

Uuemate A8-te omanikud, kas jutt vastab töele, et kui masin kipub liialt kinni jääma vms, siis tekib mingi avarii reziim.
Kinni istudes kasutanud samuti körguse sätteid ....aga avarii reziim?
Tööjuures sai kuuldud, et ühel pidavat analoogne asi olema (2004 A8 4.0 TDI) ja sellega seoses soetas juurde Patroli:D
Minu jaoks oli see kuuldus üllatav.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 08.01.11 22:40 Tsiteeri

OT, aga ise olen näinud näit uue põlvkonna RAV4, millel on esipidur, koos kõige sinna juurde kuuluvaga ära põlenud kuna auto on kinni jäänud ja siis vastavat ratast pidurdatud auto enda poolt :)

Samuti võib saada esiveolistel ABSi veokoodi sisse, kui esiratastega korralikult kaapida, tagarattaste kiirus 0 ja auto vaatabki, et midagi mäda :)

rakkim
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4e

postitati 09.01.11 07:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Uuemate A8-te omanikud, kas jutt vastab töele, et kui masin kipub liialt kinni jääma vms, siis tekib mingi avarii reziim.
Tööjuures sai kuuldud, et ühel pidavat analoogne asi olema (2004 A8 4.0 TDI) ja sellega seoses soetas juurde Patroli:D

Pole kuulnud- täheldanud sellist asja ei enda ega tuttavate autodel.

woody
huviline

Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: Vw B6 Passu, C6Q

postitati 09.01.11 07:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raunz
OT, aga ise olen näinud näit uue põlvkonna RAV4, millel on esipidur, koos kõige sinna juurde kuuluvaga ära põlenud kuna auto on kinni jäänud ja siis vastavat ratast pidurdatud auto enda poolt :)

Samuti võib saada esiveolistel ABSi veokoodi sisse, kui esiratastega korralikult kaapida, tagarattaste kiirus 0 ja auto vaatabki, et midagi mäda :)

Vot ei kujuta ette, et kuidas uuema tüübi Rav 4´l see kaapimine välja näeks.
Tuginedes enda kogemusele eelmisest aastast, kui sai sõita 8 kuud 2006+ aasta 130 kw isendiga ringi. Siis see ei lasknud mingis asendis rattaid ringi, isegi sellisel juhul mitte, kui vajutasid keset armatuuri ilutsevat nuppu, diff lock, veojõu kontroll maha ei tulnud, sama ka stabiilsuse kohta, eraldi neid ka välja ei saanud lülitada. ABS´i kaitse välja võtmine aitas ainult nii palju, et masin ei läinud enam pöördessegi. Ja lume paksust oli põhja all vast minigi 30 cm.

OT lõpp, tänaks seda lahket Quattro omaniku, kes mind eile minu invaliidiga liikvele aitas hange otsast.

Nelivedu on parim :D
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.11 12:33 Tsiteeri

Tsitaat:

Jutt 100% tõsi. Selline olukord tekib kõikidel autodel millel on õhkvedrustus. Enda A8'l sai ikka selliseid olukordi kogetud...

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.11 13:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Tsitaat:

Jutt 100% tõsi. Selline olukord tekib kõikidel autodel millel on õhkvedrustus. Enda A8'l sai ikka selliseid olukordi kogetud...

Millest see tingitud ja mis avariisse läheb?
Sellisel juhul leian, et säherdune olukord küll mingisuguseid quattro rööme ei tekita.

Teemasse:lumepudrustes parklates on mönus seigelda, samas monod puistavad ollust tühjalt igale poole laiali.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 09.01.11 14:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Teemasse:lumepudrustes parklates on mönus seigelda, samas monod puistavad ollust tühjalt igale poole laiali.

Selles lumepudrus on üllatavalt hea automaatkast ja Q. Masin ronib vaikselt lopa peale kiirenduspedaaliga meelitades ja siis sõidad nagu muiste ilma igasuguse vaevata lopa pinnal. Manualkastiga on kole raske siduriga lopa peale saada, alatasa kraabib sisse ja siis lennutad kõikjale seda jama laiali ainult, et nelja ratta alt korraga :D.

Hea auto on palju autosid...
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 09.01.11 14:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Manualkastiga on kole raske siduriga lopa peale saada, alatasa kraabib sisse ja siis lennutad kõikjale seda jama laiali ainult, et nelja ratta alt korraga :D.

Samas kole kurb juhtum iseenesest ka eksole :D (Mul tuli muie näole ja labida najale toetujate kadedad pilgud silme ette millegipärast) :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.11 15:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Manualkastiga on kole raske siduriga lopa peale saada, alatasa kraabib sisse ja siis lennutad kõikjale seda jama laiali ainult, et nelja ratta alt korraga :D.

Nii on jah, kuid ikkagi parem nelja rattaga seda loopida, kui 2-ga ja tühja loopides ölgu kehitada ning vanduda :D
Mina muidugi lasen esimesega/teisega tühikäigul vähe kindlamale pinnasele ja tuld.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 09.01.11 16:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rakkim
Kas see ei või aidata, kui auto madalaks lasta, et lume kokku suruks ja siis uuesti ülesse liftida ?

Allroad näiteks ei lase kõrgust muuta, kui rattad õhus on. Ilmselt on teiste õhkvedrustusega Audidega sama lugu.

Lehekülgi:  1  ..  29  30  31  32  33  ..  37
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.8% - SQL: 82.2%]