Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  29  30  31  32  33  ..  44
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2009 / 2010 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 1089 | Vaatamisi: 146185)
Vanemlendur
huviline

Registreerunud 15.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4Q

postitati 08.01.10 15:03 Tsiteeri

Sai eile õhtul Tartu vahel tiirutamas ja häid parklaid otsimas käidud. Kõige mõnusam oli Maaülikooli metsamaja parkla, suuri kiiruseid arendada ei saanud aga Quattrost sai rõõmu küll tunda. Laululava parkla on liiga ebatasane aja alt jääs, Lõunaka juures oli autosid liiga palju. Kahju, et uuel nädalal tuleb Quattrost loobuda aga see-eest saab teise nelikveolisega hullata:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 08.01.10 20:53 Tsiteeri

Sai ka eile Tartus talvemõnusid nauditud oma pooleveolisega .... Vanemlendurit Quattroga sõitmas nähes oli ikka meel mõru küll:(.... Kuid peab tunnistama, et ega oma esiveolisega ka igav ei hakanud.... lõbu oli ikka küllaga:cool:

Vorsprung durch Technik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 08.01.10 20:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A4Audi    
Kuid peab tunnistama, et ega oma esiveolisega ka igav ei hakanud.... lõbu oli ikka küllaga:cool:

Käsipidur ja rallikäik? :D
A no mis seal ikka, kui nätsu ei ole, eks siis närime kustukummi. :)
(purjus t kasutas purjus r tankistina) :D:D:D

-e- Aga teemasse ka - homme kaamera kaasa ja tuld linnalähedale maale... :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 08.01.10 21:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
Tsitaat:
Kuid peab tunnistama, et ega oma esiveolisega ka igav ei hakanud.... lõbu oli ikka küllaga:cool:

Käsipidur ja rallikäik? :D
A no mis seal ikka, kui nätsu ei ole, eks siis närime kustukummi. :)
(purjus t kasutas purjus r tankistina) :D:D:D

-e- Aga teemasse ka - homme kaamera kaasa ja tuld linnalähedale maale... :cool:

No videosid vaadates ei saa sinagi oma Quattroga ilma kässaritta hakkama:D ehk siis närid nätsu koos kustukummiga.... :) Järgmiseks autoks ka TQ.;)

Vorsprung durch Technik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 08.01.10 21:25 Tsiteeri

Kuna lund veel juurde tulnud siis homseks plaanin sama kamikaze läbi teha nagu real1.
Ümber maja ruumi (siledat pöldu) jagub ja pole ka ehk vaja väga kaugele jalutada, kui hätta peaks jääma, olgu selleks siis kasvöi isu sooja teed/kohvi juua :D
Enne üritust muidugi täna soetatud paisupaagi vahetus.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
liito
huviline

Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: ceed xR

postitati 09.01.10 00:57 Tsiteeri

Funfunfunfun. Suksu ronib igasugusest obstaaklist läbi ja mööda :P Vahepeal küll koos rallikäiguga ,kuid siiski. Täna oli tegu jälle lume murdmise mitte platsiga:cool:Ei jõua ära kiita
Korra siiski käisin ka platsi uurimas ja mis ma nägin, rwd beemvee suutis ennast vastu posti keerutada nii ilusti ,et lõhkus ära tagant tulede ümbruse vägagi korralikult ja mõlemad uksed mõlki. No on ikka mõistus:( Ma olen siiamaani õppimise rollis masina juures,kuid kurat kuidas niiviisi saab üle pingutada;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 09.01.10 07:59 Tsiteeri

Tsitaat:
No videosid vaadates ei saa sinagi oma Quattroga ilma kässaritta hakkama:D ehk siis närid nätsu koos kustukummiga.... :) Järgmiseks autoks ka TQ.;)

Kitsastes oludes on mõnikord assisteerivana vaja, üldiselt siiski mitte..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 09.01.10 08:28 Tsiteeri

Ah eks see esiveolise kiitmine ole sama nagu onaneerides teeselda orgasmi.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 09.01.10 08:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri
Ah eks see esiveolise kiitmine ole sama nagu onaneerides teeselda orgasmi.

Huvitavad võrdlusmomendid :D
Aga jah, kui vähegi sõita oskad, siis saab pooleveolisega kah lõbutseda. Aga quattro...noh, see on midagi muud ikkahi :) Eile sai kasutatud tööjuures tühja parkla ja värske lume mõnusid ja ümber monomähkijate ringi lasta :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 09.01.10 08:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Kuna lund veel juurde tulnud siis homseks plaanin sama kamikaze läbi teha nagu real1.
Ümber maja ruumi (siledat pöldu) jagub ja pole ka ehk vaja väga kaugele jalutada, kui hätta peaks jääma, olgu selleks siis kasvöi isu sooja teed/kohvi juua :D
Enne üritust muidugi täna soetatud paisupaagi vahetus.

Tegelikult ma seal niisama oma lõbuks ei sõitnud. Ei oleks julgenud vist ka, aga vaja oli käruga läbi saada, siis sõitsin raja sisse, käruga läksin järgmisel päeval...;)

http://mb1.live.hot.ee/rps/D/1599392.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kylaline90
huviline

Registreerunud 11.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C4

postitati 09.01.10 11:07 Tsiteeri

http://images.orkut.com/orkut/photos/OgAAAArsgIQfe4Tooon5S42y0sJ20Z_uzFmK9g081uybeR1WLOnccOvoCGjBX2XILJz6we0n6DIfZo9I4Tj7hsmgLbwAm1T1UHVgLEQZY5K
umTyArCmUpjAS8oqh.jpg

Võrtsjärve äärsed külateed on üpris "põnevad". Algul oli plaan Scoudiga hullama minna, kuid 10m lahti sõitmata teed ja kinni ta oligi. Sai siis mu trakatsiga üritatud järele sõita ja Skoda hangest välja tõmmata, kuid suutsin läbida ainult poole selle teest, mis Scout läbis. Siis käisid rattad tühja. Ja seejärel aitaski ainult sõber labidas. Ehk siis kui otsite põnevust ja teadmatust, mis edasine toob, keerake aga põllule või mõnele külavaheteele ja paras seiklus on garanteeritud.
Kui nelikveolisele Audile odavamat alternatiivi otsida, siis on Octavia Scout mu meelest suurepärane valik.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.10 11:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kylaline90

Kui nelikveolisele Audile odavamat alternatiivi otsida, siis on Octavia Scout mu meelest suurepärane valik.

Kuhu jätad niivad ja villised ;)

Kuid kas Audi oli esivedune, et Skodani ei jöudnud vöi lihtsalt ehk madal ja sealt tekkisid tühjaloopimise mured?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KalevK
huviline

Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 09.01.10 11:15 Tsiteeri

Tsitaat:

Võrtsjärve äärsed külateed on üpris "põnevad". Algul oli plaan Scoudiga hullama minna, kuid 10m lahti sõitmata teed ja kinni ta oligi. Sai siis mu trakatsiga üritatud järele sõita ja Skoda hangest välja tõmmata, kuid suutsin läbida ainult poole selle teest, mis Scout läbis. Siis käisid rattad tühja. Ja seejärel aitaski ainult sõber labidas. Ehk siis kui otsite põnevust ja teadmatust, mis edasine toob, keerake aga põllule või mõnele külavaheteele ja paras seiklus on garanteeritud.

Või kui nii palju raha ei ole, siis kasutatud Allroad :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kylaline90
huviline

Registreerunud 11.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C4

postitati 09.01.10 11:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Tsitaat:

Kuhu jätad niivad ja villised ;)

Kuid kas Audi oli esivedune, et Skodani ei jöudnud vöi lihtsalt ehk madal ja sealt tekkisid tühjaloopimise mured?

Nu esiveolist audit ikka omale ju ei ostaks ;) veel vähem läheks põlveni lumme esiveolisega ukerdama, et teisi välja tõmmata. Audi on lihtsalt madalam. Jäi kõhu peale kinni ja oligi korras.
Villise kohta ei tea, kuid sugulase niivaga on tõepoolest suudetud läbi minna sealt, kuhu Navara mehed ei julgend minna. Aga alternatiivide all mõtlesin siiski mugavustega sõiduautosid...

lOOOOl
huviline

Registreerunud 18.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, SUV

postitati 09.01.10 12:08 Tsiteeri

Ma panin tähele, et edaspidi sõidab quattro palju paremini kui tagurpidi sügavas lumes (lükkab vist rohkem lund eest ära madaluse ja massi tõttu). Parkimiskohta tehes sõidangi alguses edaspidi sisse ja kui vaja, siis keeran ümber.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 09.01.10 13:34 Tsiteeri

Ma olen tähele pannud, et aastaid juba quattro rooli keerates ei saa inimeseloom mitte grammigi targemaks ja vahet pole, mis huvitav situatsioon ette tuleb, NO ON LIHTSALT vaja quattro võimeid jälle testima hakata :D. Sel aastal olen suutnud ühel korral ennast kinni istutada, tavaliselt olen selleks ajaks juba mitu korda labidaga vehkida saanud, sel aastal on vist lihtsalt vedanud. Mis alternatiividesse puutub, siis minu võrdlusmomendiks olid scout ja outback, ometi lammutan siiani vanat c4'ja, sest sellest pole kahju, kui midagi küljest ära lendab teades minu Q fanatismi :D. Eile sai raadi autoturul uusi radasid sisse lükatud - endal oli labidas ja soojad kirsad taga juba "löögivalmis" :D. Ühte asja ma tõsiselt vihkan - velgede puhastamist, kui järgneb maanteesõit :D.

Edit: Ei tea, kas selles situatsioonis oleks quattrost kasu :P

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant c4 2,2tq 20v; Audi A6 Allroad c6 3,0 TDI

postitati 09.01.10 15:02 Tsiteeri

Lisan ka ühe omalt poolt filmitud video Viljandi lumistelt tänavatelt. Tee keskel näha siis varasem katse, kus mäe peal seisma jäin ja üritasin uuesti minema saada. Ega ikka ei saanud küll. Alla tagasi ja hooga üles.

Viljandi lumised tänavad

Nelikvedu - must have!
liito
huviline

Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: ceed xR

postitati 09.01.10 15:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Ma olen tähele pannud, et aastaid juba quattro rooli keerates ei saa inimeseloom mitte grammigi targemaks ja vahet pole, mis huvitav situatsioon ette tuleb, NO ON LIHTSALT vaja quattro võimeid jälle testima hakata :D. Sel aastal olen suutnud ühel korral ennast kinni istutada, tavaliselt olen selleks ajaks juba mitu korda labidaga vehkida saanud, sel aastal on vist lihtsalt vedanud. Mis alternatiividesse puutub, siis minu võrdlusmomendiks olid scout ja outback, ometi lammutan siiani vanat c4'ja, sest sellest pole kahju, kui midagi küljest ära lendab teades minu Q fanatismi :D. Eile sai raadi autoturul uusi radasid sisse lükatud - endal oli labidas ja soojad kirsad taga juba "löögivalmis" :D. Ühte asja ma tõsiselt vihkan - velgede puhastamist, kui järgneb maanteesõit :D.

Väga karm jää :D Huvitav mis tähendab poola keeles või mis iganes keeles see oli ALEE URVAAA:D

Tsitaat:
Algselt postitas: Evil9
Lisan ka ühe omalt poolt filmitud video Viljandi lumistelt tänavatelt. Tee keskel näha siis varasem katse, kus mäe peal seisma jäin ja üritasin uuesti minema saada. Ega ikka ei saanud küll. Alla tagasi ja hooga üles.

Viljandi lumised tänavad

Kas mulle tundub või valgustavad su tuled "imelikult" ?

str
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Škoda Octavia Elegance 1.8TSI 2013

postitati 09.01.10 15:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Ühte asja ma tõsiselt vihkan - velgede puhastamist, kui järgneb maanteesõit :D.

Velgede puhastamise koha pealt nõustun 100%.

Video kohta ütleks nii palju, et ei usu, et seal Quattrost või mõnest muust neliveost kasu oleks. Piigiga võib olla oleks parem...

Škoda Octavia Elegance 1.8TSI 2013
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne. Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu.
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.10 15:21 Tsiteeri

Tsitaat:

Vöibolla isegi oleks, kuid senikaua kuni ei lööda törke korral pidurit pöhja ja ei laskuta libisemisse.
Nagu ka löigus näha siis loodetakse piduritele, kuid mis sest enam kasu.

Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant c4 2,2tq 20v; Audi A6 Allroad c6 3,0 TDI

postitati 09.01.10 15:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Evil9

Viljandi lumised tänavad

Kas mulle tundub või valgustavad su tuled "imelikult" ?

Tee peal sõites väga hea, samuti ei pimesta. Ülevaatsupunktis ei öeldud ka ühtegi halba sõna. Küsiti ainult, et mis pirnid sees on, et nii valged tuled? Endal veel teadmata millega tegu. Olid ostes sees, vahetanud pole ja eraldi uurima pole ka hakanud.

Nelikvedu - must have!
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.10 21:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: str
Tsitaat:
Ühte asja ma tõsiselt vihkan - velgede puhastamist, kui järgneb maanteesõit :D.

Velgede puhastamise koha pealt nõustun 100%.

Video kohta ütleks nii palju, et ei usu, et seal Quattrost või mõnest muust neliveost kasu oleks. Piigiga võib olla oleks parem...

No kui vaadata, kui kõrgele see mersu jõudis, siis usun, et poleks vast probleemi.
Ja Fiesta mees oleks ka võinud rooli teiselepoole õigel hetkel pöörata, oleks "kurbsilmal" rõõmsam nägu jäänud. :D

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 09.01.10 21:46 Tsiteeri

Quattro oleks ilusti üles läinud, usun et kaheveoline ka, kui piisava hooga oleks süstinud sinna.
Täna sai siis jäärajal ka käidud ära quattroga. Vana b1 kerega quattro on ikka ülekõige. Kahjuks polenud võistlusrehve all ja väga hästi ei pidanud auto. Rada vajab ka veitsa korrigeerimist, aga muidu oli väga mõnus ikka driftida.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Tiit
huviline

Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 avant tdi

postitati 09.01.10 22:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: liito

Väga karm jää :D Huvitav mis tähendab poola keeles või mis iganes keeles see oli ALEE URVAAA:D

Kurva on Poola, Tšehhi ja võibolla veel mõnes keeles sama mis venelastel bläd ehk siis lõdva püksikummiga naisterahvas(misajast "l-its" roppus on? Mõnes foorumis ei saa isegi jopedest rääkida- tsenseerib ära.), ale kurva peaks olema siis "nu bläd".:D

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 09.01.10 22:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Vana b1 kerega quattro on ikka ülekõige.
Kust sa B1 quattro leidsid, minuteada neid neliveolisena isegi ei toodetud(B1 tootmine lõppes ennem, kui Audi UrQuattro müügile tuli)

Ma tegin ka vahepeal head, tõmbasin naabri auto minu parkimiskohalt välja. Vaene plastikrehvidega optimist lootis, et see lumehang kuhu ma koguaeg parkinud olen on ka VW Golfile piisav:D

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  29  30  31  32  33  ..  44
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 18.8% - SQL: 81.2%]