Lehekülgi: 1 .. 29 30 31 32 33 .. 44 |
Vanemlendur
huviline
Registreerunud 15.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4Q
|
postitati 08.01.10 15:03
|
|
|
Sai eile õhtul Tartu vahel tiirutamas ja häid parklaid otsimas käidud. Kõige mõnusam oli Maaülikooli metsamaja parkla, suuri kiiruseid arendada ei
saanud aga Quattrost sai rõõmu küll tunda. Laululava parkla on liiga ebatasane aja alt jääs, Lõunaka juures oli autosid liiga palju. Kahju, et uuel
nädalal tuleb Quattrost loobuda aga see-eest saab teise nelikveolisega hullata
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 08.01.10 20:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A4Audi
Kuid peab tunnistama, et ega oma esiveolisega ka igav ei hakanud.... lõbu oli ikka küllaga |
Käsipidur ja rallikäik?
A no mis seal ikka, kui nätsu ei ole, eks siis närime kustukummi.
(purjus t kasutas purjus r tankistina)
-e- Aga teemasse ka - homme kaamera kaasa ja tuld linnalähedale maale...
|
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 08.01.10 21:25
|
|
|
Kuna lund veel juurde tulnud siis homseks plaanin sama kamikaze läbi teha nagu real1.
Ümber maja ruumi (siledat pöldu) jagub ja pole ka ehk vaja väga kaugele jalutada, kui hätta peaks jääma, olgu selleks siis kasvöi isu sooja teed/kohvi
juua
Enne üritust muidugi täna soetatud paisupaagi vahetus.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
liito
huviline
Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: ceed xR
|
postitati 09.01.10 00:57
|
|
|
Funfunfunfun. Suksu ronib igasugusest obstaaklist läbi ja mööda Vahepeal
küll koos rallikäiguga ,kuid siiski. Täna oli tegu jälle lume murdmise mitte platsigaEi jõua ära kiita
Korra siiski käisin ka platsi uurimas ja mis ma nägin, rwd beemvee suutis ennast vastu posti keerutada nii ilusti ,et lõhkus ära tagant tulede ümbruse
vägagi korralikult ja mõlemad uksed mõlki. No on ikka mõistus Ma olen
siiamaani õppimise rollis masina juures,kuid kurat kuidas niiviisi saab üle pingutada
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 09.01.10 07:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A4Audi
No videosid vaadates ei saa sinagi oma Quattroga ilma kässaritta hakkama
ehk siis närid nätsu koos kustukummiga.... Järgmiseks autoks ka TQ. |
Kitsastes oludes on mõnikord assisteerivana vaja, üldiselt siiski mitte..
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
postitati 09.01.10 08:28
|
|
|
Ah eks see esiveolise kiitmine ole sama nagu onaneerides teeselda orgasmi.
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 09.01.10 08:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Kuna lund veel juurde tulnud siis homseks plaanin sama kamikaze läbi teha nagu real1.
Ümber maja ruumi (siledat pöldu) jagub ja pole ka ehk vaja väga kaugele jalutada, kui hätta peaks jääma, olgu selleks siis kasvöi isu sooja teed/kohvi
juua
Enne üritust muidugi täna soetatud paisupaagi vahetus. |
Tegelikult ma seal niisama oma lõbuks ei sõitnud. Ei oleks julgenud vist ka, aga vaja oli käruga läbi saada, siis sõitsin raja sisse, käruga läksin
järgmisel päeval...
|
|
|
kylaline90
huviline
Registreerunud 11.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C4
|
postitati 09.01.10 11:07
|
|
|
Võrtsjärve äärsed külateed on üpris "põnevad". Algul oli plaan Scoudiga hullama minna, kuid 10m lahti sõitmata teed ja kinni ta oligi. Sai siis mu
trakatsiga üritatud järele sõita ja Skoda hangest välja tõmmata, kuid suutsin läbida ainult poole selle teest, mis Scout läbis. Siis käisid rattad
tühja. Ja seejärel aitaski ainult sõber labidas. Ehk siis kui otsite põnevust ja teadmatust, mis edasine toob, keerake aga põllule või mõnele
külavaheteele ja paras seiklus on garanteeritud.
Kui nelikveolisele Audile odavamat alternatiivi otsida, siis on Octavia Scout mu meelest suurepärane valik.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.01.10 11:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kylaline90
Kui nelikveolisele Audile odavamat alternatiivi otsida, siis on Octavia Scout mu meelest suurepärane valik. |
Kuhu jätad niivad ja villised
Kuid kas Audi oli esivedune, et Skodani ei jöudnud vöi lihtsalt ehk madal ja sealt tekkisid tühjaloopimise mured?
|
|
|
|
KalevK
huviline
Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
postitati 09.01.10 11:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kylaline90
Võrtsjärve äärsed külateed on üpris "põnevad". Algul oli plaan Scoudiga hullama minna, kuid 10m lahti sõitmata teed ja kinni ta oligi. Sai siis mu
trakatsiga üritatud järele sõita ja Skoda hangest välja tõmmata, kuid suutsin läbida ainult poole selle teest, mis Scout läbis. Siis käisid rattad
tühja. Ja seejärel aitaski ainult sõber labidas. Ehk siis kui otsite põnevust ja teadmatust, mis edasine toob, keerake aga põllule või mõnele
külavaheteele ja paras seiklus on garanteeritud.
Kui nelikveolisele Audile odavamat alternatiivi otsida, siis on Octavia Scout mu meelest suurepärane valik. |
Või kui nii palju raha ei ole, siis kasutatud Allroad
|
|
|
kylaline90
huviline
Registreerunud 11.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C4
|
|
lOOOOl
huviline
Registreerunud 18.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, SUV
|
postitati 09.01.10 12:08
|
|
|
Ma panin tähele, et edaspidi sõidab quattro palju paremini kui tagurpidi sügavas lumes (lükkab vist rohkem lund eest ära madaluse ja massi tõttu).
Parkimiskohta tehes sõidangi alguses edaspidi sisse ja kui vaja, siis keeran ümber.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 09.01.10 13:34
|
|
|
Ma olen tähele pannud, et aastaid juba quattro rooli keerates ei saa inimeseloom mitte grammigi targemaks ja vahet pole, mis huvitav situatsioon ette
tuleb, NO ON LIHTSALT vaja quattro võimeid jälle testima hakata . Sel
aastal olen suutnud ühel korral ennast kinni istutada, tavaliselt olen selleks ajaks juba mitu korda labidaga vehkida saanud, sel aastal on vist
lihtsalt vedanud. Mis alternatiividesse puutub, siis minu võrdlusmomendiks olid scout ja outback, ometi lammutan siiani vanat c4'ja, sest sellest
pole kahju, kui midagi küljest ära lendab teades minu Q fanatismi . Eile
sai raadi autoturul uusi radasid sisse lükatud - endal oli labidas ja soojad kirsad taga juba "löögivalmis" . Ühte asja ma tõsiselt vihkan - velgede puhastamist, kui järgneb maanteesõit
.
Edit: Ei tea, kas selles situatsioonis oleks quattrost kasu
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Evil9
|
postitati 09.01.10 15:02
|
|
|
Lisan ka ühe omalt poolt filmitud video Viljandi lumistelt tänavatelt. Tee keskel näha siis varasem katse, kus mäe peal seisma jäin ja üritasin uuesti
minema saada. Ega ikka ei saanud küll. Alla tagasi ja hooga üles.
Viljandi lumised tänavad
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
liito
huviline
Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: ceed xR
|
postitati 09.01.10 15:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Ma olen tähele pannud, et aastaid juba quattro rooli keerates ei saa inimeseloom mitte grammigi targemaks ja vahet pole, mis huvitav situatsioon ette
tuleb, NO ON LIHTSALT vaja quattro võimeid jälle testima hakata . Sel
aastal olen suutnud ühel korral ennast kinni istutada, tavaliselt olen selleks ajaks juba mitu korda labidaga vehkida saanud, sel aastal on vist
lihtsalt vedanud. Mis alternatiividesse puutub, siis minu võrdlusmomendiks olid scout ja outback, ometi lammutan siiani vanat c4'ja, sest sellest
pole kahju, kui midagi küljest ära lendab teades minu Q fanatismi . Eile
sai raadi autoturul uusi radasid sisse lükatud - endal oli labidas ja soojad kirsad taga juba "löögivalmis" . Ühte asja ma tõsiselt vihkan - velgede puhastamist, kui järgneb maanteesõit
.
Edit: Ei tea, kas selles situatsioonis oleks quattrost kasu |
Väga karm jää Huvitav mis tähendab poola keeles või mis iganes keeles
see oli ALEE URVAAA
Tsitaat: | Algselt postitas: Evil9
Lisan ka ühe omalt poolt filmitud video Viljandi lumistelt tänavatelt. Tee keskel näha siis varasem katse, kus mäe peal seisma jäin ja üritasin uuesti
Viljandi lumised tänavad |
Kas mulle tundub või valgustavad su tuled "imelikult" ?
|
|
|
str
huviline
Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Škoda Octavia Elegance 1.8TSI 2013
|
postitati 09.01.10 15:09
|
|
|
Velgede puhastamise koha pealt nõustun 100%.
Video kohta ütleks nii palju, et ei usu, et seal Quattrost või mõnest muust neliveost kasu oleks. Piigiga võib olla oleks parem...
Škoda Octavia Elegance 1.8TSI 2013
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne. Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.01.10 15:21
|
|
|
Vöibolla isegi oleks, kuid senikaua kuni ei lööda törke korral pidurit pöhja ja ei laskuta libisemisse.
Nagu ka löigus näha siis loodetakse piduritele, kuid mis sest enam kasu.
|
|
|
|
Evil9
|
postitati 09.01.10 15:39
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: Evil9
Viljandi lumised tänavad |
Kas mulle tundub või valgustavad su tuled "imelikult" ? |
Tee peal sõites väga hea, samuti ei pimesta. Ülevaatsupunktis ei öeldud ka ühtegi halba sõna. Küsiti ainult, et mis pirnid sees on, et nii valged
tuled? Endal veel teadmata millega tegu. Olid ostes sees, vahetanud pole ja eraldi uurima pole ka hakanud.
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.01.10 21:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: str
Velgede puhastamise koha pealt nõustun 100%.
Video kohta ütleks nii palju, et ei usu, et seal Quattrost või mõnest muust neliveost kasu oleks. Piigiga võib olla oleks parem...
|
No kui vaadata, kui kõrgele see mersu jõudis, siis usun, et poleks vast probleemi.
Ja Fiesta mees oleks ka võinud rooli teiselepoole õigel hetkel pöörata, oleks "kurbsilmal" rõõmsam nägu jäänud.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 09.01.10 21:46
|
|
|
Quattro oleks ilusti üles läinud, usun et kaheveoline ka, kui piisava hooga oleks süstinud sinna.
Täna sai siis jäärajal ka käidud ära quattroga. Vana b1 kerega quattro on ikka ülekõige. Kahjuks polenud võistlusrehve all ja väga hästi ei pidanud
auto. Rada vajab ka veitsa korrigeerimist, aga muidu oli väga mõnus ikka driftida.
|
|
|
|
Tiit
huviline
Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 avant tdi
|
postitati 09.01.10 22:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: liito
Väga karm jää Huvitav mis tähendab poola keeles või mis iganes keeles
see oli ALEE URVAAA
|
Kurva on Poola, Tšehhi ja võibolla veel mõnes keeles sama mis venelastel bläd ehk siis lõdva püksikummiga naisterahvas(misajast "l-its" roppus on?
Mõnes foorumis ei saa isegi jopedest rääkida- tsenseerib ära.), ale kurva peaks olema siis "nu bläd".
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 09.01.10 22:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Vana b1 kerega quattro on ikka ülekõige. | Kust sa B1 quattro leidsid, minuteada neid neliveolisena isegi ei toodetud(B1 tootmine
lõppes ennem, kui Audi UrQuattro müügile tuli)
Ma tegin ka vahepeal head, tõmbasin naabri auto minu parkimiskohalt välja. Vaene plastikrehvidega optimist lootis, et see lumehang kuhu ma koguaeg
parkinud olen on ka VW Golfile piisav
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 29 30 31 32 33 .. 44 |