Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  29  30  31  32  33  ..  46
Autor:
Pealkiri: Kes keda kus nägi? (autonumbrite ja parkimiskohtade info kajastamine teemas KEELATUD!) (Vastuseid: 1129 | Vaatamisi: 173596)
Xippy
huviline

Registreerunud 29.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100

postitati 06.09.09 18:49

Nähtud (05.09.09) punast competition'it nr.-ga KUSTUTATUD, sõitis pool teed minu taga Haapsallu, AC dragile. Tervitused siis talle, oleksid võinud need kaks näkki tee ääres peale võtta ;)
Pidevalt näha seda ka mujal mustakal.
Keegi klubiline?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 06.09.09 20:36

Sai siis täna viljandis nähtud üht ilusat c4 sedaani.
Tegu oli sellise "virtsa"rohelise isendiga(ei oska paremini kirjeldada), seisis ta siis Tallinna mnt ja Põltsamaa mnt risti läheal.

Kellegi klubilise oma?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 06.09.09 21:00

Tsitaat:
Algselt postitas: cilaper
Tegu oli sellise "virtsa"rohelise isendiga(ei oska paremini kirjeldada), seisis ta siis Tallinna mnt ja Põltsamaa mnt risti läheal.

Kellegi klubilise oma?

Auto võis olla Kiireaudi endine S6 Plus, see oli selline pisut harjumatut rohekat tooni.

Kui oli selline isend nagu pildil ...(pilt on laenatud).

http://www.s6plus.de/Galerie/Andre.jpg

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 06.09.09 22:21

Tsitaat:
Algselt postitas: priitpoiss
Auto võis olla Kiireaudi endine S6 Plus, see oli selline pisut harjumatut rohekat tooni.

Just see tema oligi :)
Igatahes IRL on auto palju ilusam kui sellel pildil.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 07.09.09 13:25

Täna umbes kella 14.00 paiku tuli Põltsamaa-Jõgeva maanteel vastu hõbedane C4 Avant, numbritähed THL. Jube tuttav auto paistis olema, juht vaatas ka imelikult otsa. Ei tea kas keegi klubist? Auto liikus Põltsu poole, ise sõitsin Jõgeva poole. Esipamperi alt vahtis vastu igatahes üsna priske cooleriradikas :P niiet eeldan, et tegu võis olla mõne S4-ga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 07.09.09 13:53

Kaks korda juba näind Tartus AC alustega halli 200't 20vt.
Täna juht vaatas veel forssi juures otsagi. Kes tunnistab omaks?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
meha
huviline

Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100q ja VW Passat

postitati 07.09.09 16:09

-ivar-, ega sinu masin juhuslikult täna Kurista söögitare juures ei seisnud? Numbritähed olid küll PPP.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 07.09.09 17:53

Soomes, Klaukkalas täna 19.25 valge Coupe KUSTUTATUD. Klubist?

Rauno005
huviline

Registreerunud 07.05.09
Kasutaja on eemal

Auto: Opel Astra GT,MB E320CDI 07a 150kw

postitati 07.09.09 18:57

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Keegi klubikaaslane oli täna tammsaare teel nii viisakas, et lasi jalakäia üle tee :) auto nr, võiks olla KUSTUTATUD C4 avant (S4 kui ma ei eksi).

Tegu mu endise töökaaslasega.Ta ongi alati viisakas naisterahvas olnud ja alati inimesi üle tee lasknud:D
Klubis ta minu andmetel ei ole.

www.rollar.eu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.09 19:05

Tsitaat:
Algselt postitas: meha
-ivar-, ega sinu masin juhuslikult täna Kurista söögitare juures ei seisnud? Numbritähed olid küll PPP.

Mina see olin:)
Väike hommikune kohvipaus:)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
westa
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8

postitati 08.09.09 08:04

Kiisa vahele on ilmunud tumeroheline 100 avant nr. KUSTUTATUD
Tagaklaasil suur audiclub.ee kiri
Kas keegi võtab omaks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Xpander
huviline

Registreerunud 14.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 Avant 20vt

postitati 08.09.09 08:23

Tsitaat:
Algselt postitas: cilaper

Kellegi klubilise oma?

seda isendit võis näha väga tihti tõrvas. s6 plus jah ja minu arvatses väga kena aparaadiga tegu:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.09 10:29

Tsitaat:
Algselt postitas: -ivar-

Ega see juhuslikult vahtralehte pamperil ei kanna? Toonklaasid jne...sõidab ka Annelinnas ringi selline aparaat...eile õhtul tegi jõudemonstratsiooni Kaunase pst 28 ees. Pidin just uurima, kas keegi klubist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.09 10:44

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat:

Ega see juhuslikult vahtralehte pamperil ei kanna? Toonklaasid jne...sõidab ka Annelinnas ringi selline aparaat...eile õhtul tegi jõudemonstratsiooni Kaunase pst 28 ees. Pidin just uurima, kas keegi klubist.

Vahtralehe asukoht ei jäänud meelde, toonklaas oli, aga taga oli mingi lärmakam "pütt" ja jõudemostratsioone olen ma ka paar korda näind.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 08.09.09 11:00

Nägin ka eile seda halli 200. nubmer oli vist KUSTUTATUD. Kas see pole mitte Jaksi endine, mis kiirelt müügist kadus?

Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
indrekk
huviline

Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 200 20v

postitati 08.09.09 11:47

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Nägin ka eile seda halli 200. nubmer oli vist KUSTUTATUD. Kas see pole mitte Jaksi endine, mis kiirelt müügist kadus?

Kivitare

Jaksi endine peaks hetkel veel laiali olema ja seda Tallinna kandis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.09 12:10

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Vahtralehe asukoht ei jäänud meelde, toonklaas oli, aga taga oli mingi lärmakam "pütt" ja jõudemostratsioone olen ma ka paar korda näind.

Siis me räägime samast autost :D

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 08.09.09 12:59

Tsitaat:
Algselt postitas: indrekk

Jaksi endine peaks hetkel veel laiali olema ja seda Tallinna kandis.

My bad;)

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.09 14:18

No kes iganes see ka ei ole, ma loodan, et ta klubisse ei kuulu- oma liikluskommetega teeb klubi mainet maha...õnneks pole tal klubisümboolikat peal. Tüüpiline rullnokk, kes võimsa auto kätte saanud on :mad:

-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.09 14:25

Tsitaat:
No kes iganes see ka ei ole, ma loodan, et ta klubisse ei kuulu- oma liikluskommetega teeb klubi mainet maha...õnneks pole tal klubisümboolikat peal. Tüüpiline rullnokk, kes võimsa auto kätte saanud on :mad:

Sellel 200'l mida mina nägin, oli AC alused.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.09 14:38

Tsitaat:
Tsitaat:

Sellel 200'l mida mina nägin, oli AC alused.

Suure tõenäosusega räägime me siiski samast autost...aga parandan ennast- esmapilgul ei näinud tal klubisümboolikat olevat.
Aga, -ivar-, sul on täiesti õigus. Nägin seda sama aparaati ca pool tundi tagasi Ihaste teel, lendas must mööda, nagu s*ttuvast kassist :D minu kiirus oli ca 60km/h, sellel mingi 80-90 kindlasti. Ja AC numbrialused olid täitsa olemas :( Kahju, et selliseid lambaid klubis on, aga mis ikka teha...loodame korrakaitseorganitele :P Ahjaa....suunatuled võiks ta ka korda teha, keeras üsna rämedalt ette ühele tumedale Volvole, suunda muidugi ei näidanud. Neiu, kes Volvo roolis oli, paistis üsna ehmunud olema :mad:

-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.09 15:08

Veidi OT, aga tundub, et MASU tõttu(suunatule pirnid ju ka maksavad) on suuna näitajaid vähemaks jäänud... Sellist suundadetta pöördeid on kõvasti rohkem, kui eelmine aasta samal ajal.

Seega... Kasutage suunatulesid ENNE pöörde alustamist, et vältida liiklusohtlikke olukordi.
Aitäh.

reio
huviline

Registreerunud 05.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: c5tq

postitati 08.09.09 17:16

Mario81 sõitis õhtul pääskülas ?

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.09 20:11

Tsitaat:
Algselt postitas: reio
Mario81 sõitis õhtul pääskülas ?

Mis asja. Ma pole audiga juba 2 nädalat sõitnud.
Aga pääskülas olin küll korra.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 08.09.09 20:14

Ma eriti ei jälgi aga paar päeva tagasi oleks oma bemmiga Arctic klubi lähedal reavahetusega ühele klubi numbrialustega audile küljelt sisse lajatanud :D Ma isegi ei mäleta, mis audi see oli- vist C4 kerega midagi :P Ehk siis kui keegi vaatas, et bemm tuleb ja tuleb, siis sorry. :cool:

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  29  30  31  32  33  ..  46
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 11.2% - SQL: 88.8%]