Deprecated: Implicit conversion from float 509839.99999999994 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - Talverehvide arutelu
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  29  30  31  32  33  ..  41
Autor:
Pealkiri: Talverehvide arutelu (Vastuseid: 1018 | Vaatamisi: 192199)
miilits22
huviline

Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: g4,b5.5,e91xd,b7/4motion,e61, c6allroad, b8 bitdi 4mo, c6q, A8d3q 261kw

postitati 28.01.15 19:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: macdiversant
Jube keeruline teema ikka, valida seda "õiget".

Nimelt enda A5Q-l allolevad Audi orig. 18" tollised täiesti uute kvaliteetsete lamellidega rattad (lähevad müüki kohe kui teised alla saan) tahan vahetada 17" Audi orig. rataste vastu (no ei ole meie teed mõeldud 18" jaoks, eriti veel talvel).
Veljed leidsin. Siis veljemüüja hakkas sinna ma mingeid pooletoobiseid kvaliteet-lamellrehve enda juurest peale soovitama - thanks but no thanks.
Valisin variandi "helista sõbrale", kes on ühe suure rehvitöökoja omanik ja ka täiesti arvestatav rallisõitja. Tema jutt pani mind esialgu imestama ja pärast täitsa mõtlemata. Esimese asjana ütles ta vastuseks küsimusele "kas lamell v. naast" - Eesti tingimustes kindlasti naast. Ok, check, nõus.

Teiseks ütles vend, kes võiks endale midaiganes alla keerata, et ta sõidab juba teist talve Hiinas toodetud naastuga ja täiesti hästi "töötav" rehv on, eriti hea olevat pidamine lumelopa sees.

Aga kohe pärast seda kui ma ütlesin, et ma käin tavapäraselt talviti Lapimaal ja Põhja-Norras, muutis ta meelt ja soovitas Hankooki (mudelit ei mäleta) v. Dunlop Ice Touch-i - jää peal pidamine olevat just madalatel temperatuuridel oluliselt parem.
Loo moraal - pole nii et vastavalt eelistusele või mingitele iks-ajakirja-testidele, vaid rehv tuleb valida ikka vastavalt keskkonnale, kus liikled.

Peace!

PS! pärast kõik seda ma ei tea ikka veel, et mis rehvi ma siis võtma peaksin :D
Hankook i pike rs naast, omal 4vedusel all ja täitsa rahul. Asfaldil on rehvimüra minu jaoks olematu, kui võrrelda teise masina all 3-t aastat conti ice contacte. Hankook pidamine lumel lörtsil ja jääl on väga eeskujulik. Selle rehvi puhul hinna ja kvaliteedi suhe minu arvates ei ole paigas, sest rehvi on oluliselt rohkem .)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
siim1314
huviline

Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2006 171kw

postitati 28.01.15 21:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: miilits22
Tsitaat:

Nimelt enda A5Q-l allolevad Audi orig. 18" tollised täiesti uute kvaliteetsete lamellidega rattad (lähevad müüki kohe kui teised alla saan) tahan vahetada 17" Audi orig. rataste vastu (no ei ole meie teed mõeldud 18" jaoks, eriti veel talvel).
Veljed leidsin. Siis veljemüüja hakkas sinna ma mingeid pooletoobiseid kvaliteet-lamellrehve enda juurest peale soovitama - thanks but no thanks.
Valisin variandi "helista sõbrale", kes on ühe suure rehvitöökoja omanik ja ka täiesti arvestatav rallisõitja. Tema jutt pani mind esialgu imestama ja pärast täitsa mõtlemata. Esimese asjana ütles ta vastuseks küsimusele "kas lamell v. naast" - Eesti tingimustes kindlasti naast. Ok, check, nõus.

Teiseks ütles vend, kes võiks endale midaiganes alla keerata, et ta sõidab juba teist talve Hiinas toodetud naastuga ja täiesti hästi "töötav" rehv on, eriti hea olevat pidamine lumelopa sees.

Aga kohe pärast seda kui ma ütlesin, et ma käin tavapäraselt talviti Lapimaal ja Põhja-Norras, muutis ta meelt ja soovitas Hankooki (mudelit ei mäleta) v. Dunlop Ice Touch-i - jää peal pidamine olevat just madalatel temperatuuridel oluliselt parem.
Loo moraal - pole nii et vastavalt eelistusele või mingitele iks-ajakirja-testidele, vaid rehv tuleb valida ikka vastavalt keskkonnale, kus liikled.

Peace!

Hankook i pike rs naast, omal 4vedusel all ja täitsa rahul. Asfaldil on rehvimüra minu jaoks olematu, kui võrrelda teise masina all 3-t aastat conti ice contacte. Hankook pidamine lumel lörtsil ja jääl on väga eeskujulik. Selle rehvi puhul hinna ja kvaliteedi suhe minu arvates ei ole paigas, sest rehvi on oluliselt rohkem .)

Mina nende hankoookide koht uurisin, siis nii mõnigi püüdis mulle väita, et esimesel aastal on need väga hea pidamisega rehvid aga teisel talvel on juba päris libedad. Kes nendega mitu talve on sõitnud ehk ütleb oma arvamuse, mis on tegelikkus?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 29.01.15 17:10 Tsiteeri

Enda autol see talv uued Continental IceContact naastud ja no mina olen väga rahul. Pidamine on nii lumel kui kiilakaga väga hea. Mul uuem HD naast vana oli BD mis oli veel parema pidamisega ja rallimeeste seas kõrgelt hinnatud. Kuid BD naastu pole enam saada. Olles varem kasutatud või odava uue naelga sõitnud siis nüüd minu arvamus muutus ja ma saan aru miks ostetakse rehve mis on testide tipus. Seal lihtsalt pole midagi võrrelda. C4 all on nad vaiksed ka müra suht sama mis suverehviga. Madala kiirusega on ainult naelakrabinat kuulda kui raadio ei mängi. Eks näeb mis nad järgmine talv teevad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
quattrokull
huviline

Registreerunud 18.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.9TDI Quattro+VW Passat Syncro 1.9TDI

postitati 30.01.15 19:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: siim1314
Tsitaat:
Algselt postitas: miilits22
Tsitaat:

Peace!

Mina nende hankoookide koht uurisin, siis nii mõnigi püüdis mulle väita, et esimesel aastal on need väga hea pidamisega rehvid aga teisel talvel on juba päris libedad. Kes nendega mitu talve on sõitnud ehk ütleb oma arvamuse, mis on tegelikkus?

Eest veab ja tagant lükkab=fun.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 30.01.15 20:30 Tsiteeri

Tavapäraselt otsisin talve hakul kõige odavamaid kasutuskõlbulikke (235/65/17) talverehve, kuid nähes, et 50.- tk saab parimal juhul 10 naelaga 5 mm mustriga saastad, hakkasin otsima ka uute kuulutusi. 70.- tk ostsin "hästi lendavad" (Hifly) hiinakad ja pean ütlema, et üle ootuste hea ost. Igati eeskujulikud nii müra, tunnetuse-käitumise kui pidamise poolest, kindlasti oluliselt paremad mistahes sama raha eest pakutavatest kasutatud rehvidest. Vastupidavusest paraku praegu ei tea rääkida, pole teab mis palju sõitnud, märkasin, et 2 naela on jooksu peale puudu, muidugi on mul selline on-off sõidustiil ka.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
SilverL
huviline

Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C7 FL BiTDI

postitati 30.01.15 21:38 Tsiteeri

Ka mina kasutan ContiIceContact HD naastuga, seni sõit nendega 7-8tkm ja olen teinud igasugu äkkpidurdusi, küll külg ees lumi-asfalt-lumi stiilis katseid ja mitte üht naela pole veel rehvist kätte saanud.

Ei riskiks elu sees anda oma naisele autot, mingite linglongide või kes teab mis hiina naastuga. Nii, et minu jaoks peab test paika ja ostan ainult parimaid asju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
AnderoS
huviline

Registreerunud 22.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: C6 3.0TDI 176kW quattro manuaal

postitati 31.03.15 10:58 Tsiteeri

Kuigi talv on läbi siis järgmiseks hooajaks, ette mõeldes jagaks oma kogemust. Muidugi ei ole mu see ehk pädevaim kuna võrdlusmoment on Vallailt Dunlopile. Kui varasemalt väga ei mõelnud sellele mis all oli siis selleks hooajaks sai vastu võetud põhimõtteline otsus, kuna autosse lisandus väike reisija, peab rehv all olema ka keskmisest parem. Nii saigi oma A4B5q-le soetatud uued Dunlop IceTouch 195/65R15 naastud. Valisin Conti, GoodYeari ja Dunlopi vahel, miks lõpuks Dunlop ei oskagi öelda, siseveendumus.

Suurimaks miinuseks oleks päris arvestatav müratase ja seda ka Vallaiga võrreldes. Samas harjub sellega kiiresti ja kui tahaks päris vaikselt sõita, võtaks lamelli.

Muus osas saan rehvile öelda üksnes kiidusõnu, seal kus Vallai-ga oleks olnud kui lehm libedal jääl hoidis Dunlop kindlalt teel. Üldiselt, selleks et auto libisema läheks pidi ikka üsna korralikult veava nägema ja ise selle nimel konkreetselt tööd tegema. Ka lumelopas, niipalju kui seda oli, käitus ilusti, rahulikult ja kuskile loopima/libisema ei hakanud. Naeltest kadus talve jooksul ära 1, sedagi esimese 100km jooksul, kuna üks geenius otsustas, et maantee peab olema kolme realine, kuigi selleks ruumi ei olnud. Kokkuvõttes, ärevaid hetki nende rehvidega ei esinenud ja Vallaile tegid minu silmis pika puuga ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 21.07.15 09:23 Tsiteeri

Talv tulekul, uuriks, mis arvatakse ja mida eelistada.
Valikusse on jäänud 2 rehvi:

1) https://www.rehvid24.ee/products/show/1014436
ja
2) https://www.rehvid24.ee/products/show/709127

Kummagi rehviga isiklik kokkupuude puudub, seega ootaks vastukaja neilt, kes emba-kumba rehvi on kasutanud. Mis plussid, mis miinused.

Tnx!

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 21.07.15 09:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Talv tulekul, uuriks, mis arvatakse ja mida eelistada.
Valikusse on jäänud 2 rehvi:

1) https://www.rehvid24.ee/products/show/1014436
ja
2) https://www.rehvid24.ee/products/show/709127

Kummagi rehviga isiklik kokkupuude puudub, seega ootaks vastukaja neilt, kes emba-kumba rehvi on kasutanud. Mis plussid, mis miinused.

Tnx!

HANKOOKi pidamine jääb seekord veidi napiks. Mudel on juba vananenud ja võib-olla on probleem naastudes, aga igatahes on parimad kaugele ette läinud. Rehv on jääl rahulik, kuid lumel üsna närviline, pidamine kaob kergesti, kui hooletult gaasile või pidurile vajutada. Kuival asfaldil käitub Hankook tasakaalukamalt ja möödumiskatse õnnestub kenasti. Märjal asfaldil on pidamine aga viletsapoolne, juhitavusega tekib probleeme ja pidurdusmaad venivad pikaks. Samas on Hankook suhteliselt vaikne.

GOODYEAR on ühtlaselt heade omadustega kvaliteetrehv. Talveomadused jäävad võrdluses tänavuste testivõitjatega siiski pisut maha. Nii jääl kui lumel reageerib Goodyear rahulikult, kuid kui pidamise piir ületada, võtab kontrolli tagasisaamine aega ja veidi närve. Asfaldil käitub Goodyear loogiliselt ja teeb möödumiskatse kindlalt ära, kuid reaktsioon roolile peaks kiirem olema. Goodyeari müratase ja veeretakistus on naastrehvide seas keskmisel tasemel.
Arutelu TM 2011.

Hankook kasutusel ja loetletu vastab töele.
Goodyear pidavat olema veidi lärmakam ja kuluma kiiremini, isiklikult kinnitada seda ei saa.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 21.07.15 10:32 Tsiteeri

Hankook üllatas jääl pidurdamisega . Ma ütleks , et üle keskmise hea . Külgpidamisega pole nii hästi . Aga ka mitte pahasti. Sõidetud Subaru Legacy all.
Kudiäri ma ei võtaks . Eelmine UG ei pidanud ja sellest ka skeptiline suhtumine .

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 21.07.15 10:49 Tsiteeri

Võta pigem need: https://www.rehvid24.ee/products/show/530406 - lärmavad küll palju kuid talveomadused on väga head. Sinu lingis näidatud GY naastud ei hiilga just pidamise poolest talvetingimustes, eriti külglibisemine.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 21.07.15 13:17 Tsiteeri

Ma täpsustaks üle ka igaks juhuks, et jooksu hind ei tohiks ületada 360€, ehk siis kuni 90€ rehvist. Kuna ma mingi rallisõitja pole, siis uuringi pigem sellise keskmise hinnaga rehve. Kui on kellelgi veel mingeid häid soovitusi, kindlasti olen avatud veel soovitustele, kuna talveni aega natuke on. Kindlasti peaks olema naastrehv.

AronL
huviline

Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: M140i xDrive

postitati 21.07.15 18:26 Tsiteeri

Suvigi ei ole veel alanud ja juba muretsetakse talverehvide pärast:D

Siim
huviline

Registreerunud 26.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.07.15 08:32 Tsiteeri

S..t suvi

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 04.09.15 09:13 Tsiteeri

Goodyear Ice Navi Zea, uuena ostes, kas on mõtet? Samuti oleks uued michelin x-ice lamellid saada. Või peaks midagi muud vaatama? Naine sõida enamasti. Siiani autol naastrehvid talvel all olnud.

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 04.09.15 10:45 Tsiteeri

Lase aga naeltega edasi , kindla peale minek .

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.15 11:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arsi
Lase aga naeltega edasi , kindla peale minek .

Ma ise olen hiina naastudega sõitnud. Kolmandat talve ei tahaks Nankang-i alla panna, eriti, kui naine sõidab. Pole mul enam hiinlastesse seda usku. :D
Edit: Tuli just sama hinnaga müüki Goodyear Ultra Grip Ice Arctic naastrehvid. Võtan siis ikkagi need ära. :)

Life is tough.
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.15 08:51 Tsiteeri

Valin tulevaks talveks naastrehve aga ei oska valida.
Mida arvata BRIDGESTONE Blizzak Spike-01 107T rehvist? On kellelgi kogemusi?

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.15 09:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
Valin tulevaks talveks naastrehve aga ei oska valida.
Mida arvata BRIDGESTONE Blizzak Spike-01 107T rehvist? On kellelgi kogemusi?

Eelmise aasta TM testis sai 7.7 punkti ja 8 koht. See aasta 9 koht ja 7.8 punkti.
Siin veel arvamusi. Kahjuks Küll soome keeles.

Life is tough.
AronL
huviline

Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: M140i xDrive

postitati 23.09.15 10:06 Tsiteeri

Ise ostsin üleeelmiseks talveks need rehvid, alguses olid ikka asfalti peal väga mürarikkad ja maanteel sõites oli tunne nagu oleks kõik rattalaagrid läbi. Mõne aja pärast läks paremaks aga ikkagi on suhteliselt mürarikkad. Samas ei ole selle auto all ühtegi teist uut naela proovinud ja võimalik, et asi autos (autoga kaasa tulnud 5mm mustri ja 50% alles olnud naeltega oli vaikne).

Vaadates meie talvesid, siis põhiliselt pööraks tähelepanu asfalti sõiduomadustele:) Tippfirmade kõik naastrehvid on lumel enam-vähem rahuldavad, kui seda lund tõesti vahel tulema peaks.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.15 10:13 Tsiteeri

Kuna mul mõõt 235/60 R18 siis ega valikut eriti pole. Odavama otsa rehvid välistan ja BRIDGESTONE Blizzak Spike on selline keskmise hinnaga.

Aimarrr
huviline

Registreerunud 07.09.15
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.15 07:00 Tsiteeri

Mina sõidan juba viimased 3 a. lamelliga. Esiteks pole teil pointi lõigata välja TM testi võitjat kui ta on kiilasjääl parim aga sõidad sa enamus aega Tallinnas lumepudru sees. Samas märjal asfaldil see rehv ei ole isegi mitte top3. Kasutatud premium klassi lamell on igaljuhul parem kui ta ei ole üle 5 a. vana versus uus hiinakas. Nangkang ei ole rehv vaid rehvilaadne toode.

Lamelli vaiksusest ja mugavusest ei ole vist mõtet rääkida. Samas pidurdades on nagu kännu taga kinnisõidetud lumel. Ise olin 10ne küünega lamelli vastu kuni ükskord panin alla.

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.15 08:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Aimarrr
Mina sõidan juba viimased 3 a. lamelliga. Esiteks pole teil pointi lõigata välja TM testi võitjat kui ta on kiilasjääl parim aga sõidad sa enamus aega Tallinnas lumepudru sees. Samas märjal asfaldil see rehv ei ole isegi mitte top3. Kasutatud premium klassi lamell on igaljuhul parem kui ta ei ole üle 5 a. vana versus uus hiinakas. Nangkang ei ole rehv vaid rehvilaadne toode.

Lamelli vaiksusest ja mugavusest ei ole vist mõtet rääkida. Samas pidurdades on nagu kännu taga kinnisõidetud lumel. Ise olin 10ne küünega lamelli vastu kuni ükskord panin alla.

Sa vist linki lahti teha ei oska? Seal olemas, kuiv tee, märg tee, lumine tee jne. Hinnangud erinevate testitegijate ja inimeste enda poolt. Kui lamell üldse nii hea on, siis miks ükski lamell ei sa anii palju punkte kui naast? Nankangiga olen sõitnud ka talvel väga kiiresti ja ei kurda pidamine alati olnud. Ka tahtlikult pole olnud väga kerge külge ette saada. Ise olen väga äkilise sõiduga ja pole ühtegi ohtlikku olukorda kaks aastat olnud. Pidamine alati hea olnud. Olen proovinud ka erinevaid lamelle. Noo Põhja Soome kliimas, kus kurvilised teed, ei ole just kõige mugavam sõita. Ühe Volvo tagumik läks kurvis libisema. Sain küll tagasi a kõige lõbusam polnud. Oli Nokian-i lamell. Samas maakohas Eestis sõbral kainekas olnud. Oli audil lamell all ka Nokiani toodang ja kiilasjääl ei tundund eriti mugav. Eriti, kui autoga naine ka sõidab, siis ise eelistan ikkagi naastrehvi. Tänu naisele sai kindlaks kriteeriumiks ka autot ostes nelivedu. Ise oleks vast tagaveoga jätkanud. :)

Life is tough.
Aimarrr
huviline

Registreerunud 07.09.15
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.15 08:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real-illusion
Tsitaat:
Algselt postitas: Aimarrr

Sa vist linki lahti teha ei oska? Seal olemas, kuiv tee, märg tee, lumine tee jne. Hinnangud erinevate testitegijate ja inimeste enda poolt. Kui lamell üldse nii hea on, siis miks ükski lamell ei sa anii palju punkte kui naast? Nankangiga olen sõitnud ka talvel väga kiiresti ja ei kurda pidamine alati olnud. Ka tahtlikult pole olnud väga kerge külge ette saada. Ise olen väga äkilise sõiduga ja pole ühtegi ohtlikku olukorda kaks aastat olnud. Pidamine alati hea olnud. Olen proovinud ka erinevaid lamelle. Noo Põhja Soome kliimas, kus kurvilised teed, ei ole just kõige mugavam sõita. Ühe Volvo tagumik läks kurvis libisema. Sain küll tagasi a kõige lõbusam polnud. Oli Nokian-i lamell. Samas maakohas Eestis sõbral kainekas olnud. Oli audil lamell all ka Nokiani toodang ja kiilasjääl ei tundund eriti mugav. Eriti, kui autoga naine ka sõidab, siis ise eelistan ikkagi naastrehvi. Tänu naisele sai kindlaks kriteeriumiks ka autot ostes nelivedu. Ise oleks vast tagaveoga jätkanud. :)

Lõppkokkuvõttes loeb sõidukiirus kurvi sisenemisel. Füüsika vastu ei saa. Olgu sul nii hea rehv kui tahes. Loomulikult naela mehaanilise pidamise vastu ei saa aga kui ma liigun enamusaega magistraalteedel siis mul ei ole pointi panna naela alla, kõrvalteedel kus on kinnisõidetud lumi või jää seal tuleb teised sõiduvõtted kasutusele võtta.
Aga talvel on quattroga ikka kuratlikult hea, kõik need ära tõmbamisread on tühjad :D ainult mine ja sõida aga peab arvestama ,et pidama on ka vaja saada :D

PS! Nangkangi kohta pean tooma sõbra näite. Mees sõitis 4 a. oma Nangkangiga ja pärast oli see endiselt nagu uus, raibe lihtsalt ei kulu :D Kutt sõitis 20k aastas. Pärast viskas aint sellepärast minema, et oli kopp ees juba sellest rehvist. Järgmine oli Goodyear ja see kadus 2,5 hooajaga alt ära.

RomanP
huviline

Registreerunud 27.07.15
Kasutaja on eemal

Auto: S6 C5

postitati 29.09.15 08:48 Tsiteeri

Kang on jube mürarikas rehv. Mul olid eelmisel autol 17 tollised nii naastud kui suverehvid tutikana all. Suvekad alla keerasin, siis oli küll selline tunne, et mõni rattalaager andis kohe saba, müra oli kõva aga kulumine minimaalne jah. Talvekatega sõitsin hooaja ära, mõlemast tagumisest ainult 1 nael välja tulnud. Mainiks ära, et tegu oli 3.0 bensuka ja tagaveolisega, niiet imestasin küll, kuidas nii vähene naelte kadu oli. Pidamine ikkagi suht saast, ei kannata hakkapeliita naastuga võrreldagi

Enda quattrol hetkel mingi michelini lamell all, sain ostes kaasa. Sõidan esimest talve nüüd lamelli ja quattro komboga. Eks ole näha mis saab

Lehekülgi:  1  ..  29  30  31  32  33  ..  41
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 13.5% - SQL: 86.5%]