Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  29  30  31  32  33  ..  38
Autor:
Pealkiri: Audi A4 2.6 "RS4" - 1997 - NOS (Vastuseid: 931 | Vaatamisi: 183727)
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.13 11:49 Tsiteeri

Head uut aastat kõigile!

Veljed on veel jah pisut koopas, flantsid on vahele panemata veel.
Eile ilmnes 1 probleem. Nimelt suunatuled lakkasid töötamast, avariituled töötasid, leidsin üles katkise kaitsme, parandasin traadijupiga ära, töötas 2 kurvi, siis jälle mitte. Kontrollides olid nüüd kõik kaitsmed terved, enam ei tööta ka avariituled :(
Mis võib viga olla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 01.01.13 12:28 Tsiteeri

Relee on vakka? B5-l on suunatule relee juba avariitulede (ohutulede lüliti sees). Proovi esialgu seda vahetada.

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 01.01.13 15:09 Tsiteeri

100% relee läbi, käidud tee. Kui sa hästi meenutad, siis kunagi küsisin sinu käest isegi, et äkki sul mõnda ei vedele. Keera aga kuskile romulasse sisse ja osta uus, tegin seda ise ka (10EUR maksis vist).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.13 15:37 Tsiteeri

Kõigele lisaks ei tööta ka laevalgustus :) Ma kardan et kuskilt eestpoolt (enne kaitsmeid) ei jookse vool peale.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 01.01.13 16:39 Tsiteeri

Maksta 10eur samasuguse kasutatud, kõrbenud klemmidega relee eest on lauslollus, arvestades, et uus on alla 20eur. Alati ei pruugi aga viga relees olla, vahest on kangi klemmidele kogunenud tolmu ja mustuse probleem.
Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiT
100% relee läbi, käidud tee. Kui sa hästi meenutad, siis kunagi küsisin sinu käest isegi, et äkki sul mõnda ei vedele. Keera aga kuskile romulasse sisse ja osta uus, tegin seda ise ka (10EUR maksis vist).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.13 17:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Maksta 10eur samasuguse kasutatud, kõrbenud klemmidega relee eest on lauslollus, arvestades, et uus on alla 20eur.

Kui see alla 20EUR maksab, siis ma olen kohe homme nõus ostma uue asja. Romula teed sai mindud selle tõttu, et Forsist küsides oli omahind isegi täielik nonsens sellise vidina eest. Kahjuks ei ole mu mälu nii hea aga see oli suhteliselt kindlalt üle 40EUR..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 01.01.13 17:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: NOS
...leidsin üles katkise kaitsme, parandasin traadijupiga ära, töötas 2 kurvi, siis jälle ...

Kaitsme mõte on kaitsta elektrisüsteemi või tarbijaid ülepinge korral... kui sa nüüd sinna traadijupi panid siis tõenäoliselt põles midagi sul kuskil maha, sest kaitsefunktsioon enam ei toiminud... vb relee, vb midagi muud, arvestades, et sul veel mõned asjad ei tööta enam.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.13 17:45 Tsiteeri

Kas tegemist on kolmurkse nuppuga keskkonsoolis või ikkagi tavalise kandilise nuppuga mis asub teiste nuppudega samas reas? Õnneks pole forss ainus pood kust asju osta saab :)

Tsitaat:
Kui see alla 20EUR maksab, siis ma olen kohe homme nõus ostma uue asja. Romula teed sai mindud selle tõttu, et Forsist küsides oli omahind isegi täielik nonsens sellise vidina eest. Kahjuks ei ole mu mälu nii hea aga see oli suhteliselt kindlalt üle 40EUR..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.13 18:24 Tsiteeri

Facelift, kolmnurke lüliti. Uus maksis ka minu mäletamistmööda üle 40.
Homme valges vast leian vea üles.

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.13 18:46 Tsiteeri

Kolmnurkse nuPuga jah, facelift autole, see maksab üle 40eur kindlalt.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 01.01.13 19:37 Tsiteeri

1997a auto peaks ju sünnipäraselt veel prefacelift sisuga olema. Kui keskkonsooli "faceliftimise" käigus on lihtsalt katte vahetamisega piirdutud, siis pääseb veel odavama lülitiga.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.13 09:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
1997a auto peaks ju sünnipäraselt veel prefacelift sisuga olema. Kui keskkonsooli "faceliftimise" käigus on lihtsalt katte vahetamisega piirdutud, siis pääseb veel odavama lülitiga.

Ei ole kattevahetusega, terve keskkonsool koos lülitite jms on ära FL-itud.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.13 09:19 Tsiteeri

Igatahes C5'le oli selle relee pakkumine forssis nats üle 300eek letihinnaga ja konkreetselt A4 varuosakoodiga leiab mujalt kui forssist ca 20eur'iga +-10eur.

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.13 10:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Igatahes C5'le oli selle relee pakkumine forssis nats üle 300eek letihinnaga ja konkreetselt A4 varuosakoodiga leiab mujalt kui forssist ca 20eur'iga +-10eur.

Kus sa varem olid :mad: :D Ei tegelikult on tore teada, et see siiski nii odav. See, mille ma omale külge ostsin, on A6 pealt pärit, natuke teise kujuga ka, kolmnurk ulatub hoopis rohkem keskkonsoolist välja kui peaks. Alguses jubedalt häiris aga nüüd on ära harjunud, muidu vahetaks välja..

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.13 19:16 Tsiteeri

Saabusid tagatuled, homme külge.
http://nos.planet.ee/Oliver/tuled.jpg

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.13 20:12 Tsiteeri

Pole ise täpselt uurinud, kuid kas see kolmnurk vahetatav ei ole? Järsku annab A6 releele A4 nupp ette modida? :)

Tsitaat:
Kus sa varem olid :mad: :D Ei tegelikult on tore teada, et see siiski nii odav. See, mille ma omale külge ostsin, on A6 pealt pärit, natuke teise kujuga ka, kolmnurk ulatub hoopis rohkem keskkonsoolist välja kui peaks. Alguses jubedalt häiris aga nüüd on ära harjunud, muidu vahetaks välja..

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 02.01.13 20:16 Tsiteeri

See nupu vahetus on täiesti võimalik. Kunagi sai ostetud A4 keskkonsool (oli sealt osasid juppe vaja) ja A6-e releega sobis see nupp ideaalselt.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.13 20:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
See nupu vahetus on täiesti võimalik. Kunagi sai ostetud A4 keskkonsool (oli sealt osasid juppe vaja) ja A6-e releega sobis see nupp ideaalselt.

Sel juhul ma lammutan mõlemad homme laiali kui viitsimist on :P

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.13 20:23 Tsiteeri

Tsitaat:
http://laura.planet.ee/Oliver/tuled.jpg

LED tuled ve?

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 02.01.13 20:40 Tsiteeri

Tsitaat:
http://laura.planet.ee/Oliver/tuled.jpg

Kenad! Tahaks juba auto küljes neid näha! Hõbedase kattega suunatule pirnide järgi on karjuv vajdus. :P

Tsitaat:
LED tuled ve?

Tsitaat:
Sellised tagatuled siis teel siiapoole.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 02.01.13 20:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Sel juhul ma lammutan mõlemad homme laiali kui viitsimist on :P

See link pole vist kellegile uudis, igastähes siit saab näha neid vana ja uuema tüübi lüliteid ja kuidas see katte vahetus on.
http://www.audizine.com/forum/showthread.php/383302-DIY-B5-A4-Center-Console-facelift-upgrade

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.13 14:20 Tsiteeri

Tuled küljes.
http://nos.planet.ee/Oliver/tuli1.jpg
http://nos.planet.ee/Oliver/tuli2.jpg

Suunatuledega mure ikka endine, ei ole lüliti viga, proovisin terve lülitiga, ei toimi. Usun et vool ei jõua peale. Kaitsmes vool olemas, kaitse terve. Kuidas edasi toimida?

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.13 16:12 Tsiteeri

Mis sa lüliti all mõtled? Seda sama releed mille hinna üle siin vaidlus oli? Kui jah, siis pead vast kangi juurde lammutama minema, et näha kas seal on kõik OK.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 03.01.13 17:28 Tsiteeri

Austan inimesi, kes viitsivad midagi ise ära teha ja julgevad ette võtta. Paraku viimaseid pilte vaadates meenutab see auto mulle "mustlase maja". Enne kui lede külge toppida, võiks veidigi plekke sirgemaks ajada, aknaääred ei jookse liinis, parem esimene uks, bensuluuk irvitab jne. See jätab sellise lip lapi peal mulje. Mitte paha pärast, aga sellised asjad on ennekõike olulised. Minu meelest vähemalt.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 03.01.13 18:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jann
Austan inimesi, kes viitsivad midagi ise ära teha ja julgevad ette võtta. Paraku viimaseid pilte vaadates meenutab see auto mulle "mustlase maja". Enne kui lede külge toppida, võiks veidigi plekke sirgemaks ajada, aknaääred ei jookse liinis, parem esimene uks, bensuluuk irvitab jne. See jätab sellise lip lapi peal mulje. Mitte paha pärast, aga sellised asjad on ennekõike olulised. Minu meelest vähemalt.

Masin läheb peagi värvimisse, küll peale seda toimingut on aeg ilusti viimistleda.

NOS, viitsid ehk tulesi pimedas ka esitleda, erinevate funktsioonide juures, tahaks näha ilu, mis tuleb välja pimedas.
Päevavalges on minule häiriv just valge keskosa, kuidagi julmalt karjuv punases keskkonnas, smokena oleks juba ilmet.
Lisaks, et kas asetus ilusti kohale, ei jäänud midagi kusagilt irvakile vöi pooma?
Edu enivei ja tegusat uut sulle!

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  29  30  31  32  33  ..  38
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 18.8% - SQL: 81.2%]