Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  29  30  31  32  33  ..  54
Autor:
Pealkiri: Audi A4 "S4" 1,9TDi quattro - 1998 - freeser (Vastuseid: 1330 | Vaatamisi: 323734)
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 13.03.13 17:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Tsitaat:
Algselt postitas: mokits
Naljakas seda nokkimist vaadata, aga see lause" seda teeb iga stock 2.2T" see oli ikka selles arutelus kõige pirnim lause :D Üks on stockis 169kw ja 200+ hp ( ei viitsi praegu täpselt meenutada ega otsida) teine tüüp on 1.9 Tdi 81kw- st seda jõudu otsinud, matnud tunde ja palju eurosid, et auto omale meelepäraseks teha, tootes juurde jõudu ja püüdes säilitada ökonoomsust...

Sellel ülivõimsal 2.5 tdil peaks ju rohkem väänet olema, kui stock 2.2-l, millel on seda 350nm.

Minu point on selles, et kuidagi ära hakkab tüütama see kõvatamine. Mul on savi, mis pihusteid softe ja turbosid te kasutate, seni pole ma peale tühja jutu näinud mitte ühtegi tulemust ei dragil ega ka miilil. Ainult väga palju juttu foorumis.
Alati on tore, kui inimesed asju ehitavad, aga võiks siiski latti veidi kõrgemal hoida, kui SR ...

See pole ju 2.5 Tdi, See on 1.9tdi. Ma ei vingu ka siin paha pärast, aga teemades kommenteeritakse palju- nii et pole isegi teemasse süvenetud. Pisteliselt võetakse mingeid lauseid kuskilt ja selle kohta tehakse omapoolne arvamus. Samamoodi enda a4 teema kohta võin öelda, et sinna kirjutan ma üksi... Autost pool aastat teema olnud, et 66kw, ja kõik ajavad et puhasta geomeetria ära, kuigi esimeses postis kirjas kogu andmed. Ja polegi siiani veale jällile saanud. Kui ess või erress pole, siis saab siin klubis ainult streetrace foorumi laadseid postitusi.

Sorry OT pärast freeser, aga mu silmis see nii on nagu ma rääkisin...

Peace! :cool:

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
joe80
huviline

Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro

postitati 13.03.13 20:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj

Sellel ülivõimsal 2.5 tdil peaks ju rohkem väänet olema, kui stock 2.2-l, millel on seda 350nm.

Minu point on selles, et kuidagi ära hakkab tüütama see kõvatamine. Mul on savi, mis pihusteid softe ja turbosid te kasutate, seni pole ma peale tühja jutu näinud mitte ühtegi tulemust ei dragil ega ka miilil. Ainult väga palju juttu foorumis.
Alati on tore, kui inimesed asju ehitavad, aga võiks siiski latti veidi kõrgemal hoida, kui SR ...

Esiteks võiksid olla tähelepanelikum, tegemist siiski 1,9 tdi-ga.
Teiseks sai freeser-i auto sellisesse seisu nagu ta hetkel on 1,5 kuud tagasi ja pidi veel lähiajal Sinu juurde seadistama tulema. Ole hea mees ja ütle mitu drag-i või miili on selle aja jooksul toimunud, et tulemusi ootad:o. Muidu tark mees, aga vahel ajad väga haput juttu.

q
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.03.13 21:08 Tsiteeri

+1 ;) See oli lühidalt ja konkreetselt öeldud! ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 13.03.13 22:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mokits
See pole ju 2.5 Tdi, See on 1.9tdi. Ma ei vingu ka siin paha pärast, aga teemades kommenteeritakse palju- nii et pole isegi teemasse süvenetud. Pisteliselt võetakse mingeid lauseid kuskilt ja selle kohta tehakse omapoolne arvamus. Samamoodi enda a4 teema kohta võin öelda, et sinna kirjutan ma üksi... Autost pool aastat teema olnud, et 66kw, ja kõik ajavad et puhasta geomeetria ära, kuigi esimeses postis kirjas kogu andmed. Ja polegi siiani veale jällile saanud. Kui ess või erress pole, siis saab siin klubis ainult streetrace foorumi laadseid postitusi.

Sorry OT pärast freeser, aga mu silmis see nii on nagu ma rääkisin...

Peace! :cool:

Võiks tähelepanelikumalt lugeda, kuna mu postitus ei olnud suunatud freeseri auto kohta, vaid teatud teise 2.5 tdi kohta, kes siin esines.
A mis ma ikka autodest tean, lähen nokin seda vaikselt edasi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 13.03.13 23:46 Tsiteeri

Kui pead silmas mind see esiteks pole ma esinend ja teiseks pole ka ma niipalju autot näppind, et esinema hakat millegiga . Küll on teise esiveolise 103kw a6 2,5tdi sõidetud mul välja aega 16,005 korduvalt ja tehtud oli niipalju kui, et katid eemaldatud ja chip. Samuti võin näiteks tuua seat leon 1,9tdi 110kw plus powerbox 15,3. Peale sri avamist on näha mis ajad kust tulevad. Samuti ei saa aru mis ülivõimsast 2,5tdi siin jutt käib? Kohapeal tiirutamise jutt oli 1,9tdi annelist ja seda nüüd 2,2tq millel on 162/169kw võrrelda on ka näotu. Rohek ei viitsi seda teemat siin sellega reostada ja minupuult ot lõpp.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.03.13 15:38 Tsiteeri

:D ma ei viitsi enam ka seda auto teemat siin solkida ja vaielda... Las jääb :D :D

AronL
huviline

Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: M140i xDrive

postitati 14.03.13 16:02 Tsiteeri

Eks umbes kuu aja pärast saab teada mis aega see auto sõidab, kui see number algab 14'ga, on tegemist väga hea tulemusega, siiski R4 diisel. Kui mootorist oleks reaalselt 150kw, siis võiks see number 14'ga algada küll loogiliselt.

Kmerevits
huviline

Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 19.03.13 16:48 Tsiteeri

Aga vot seepill astub ikka väääääga jõhkralt edasi :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 19.03.13 17:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kmerevits

No mis seal nüüd nii vääääääga jõhkrat on?

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 19.03.13 17:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Remo
Tsitaat:
Algselt postitas: Kmerevits

No mis seal nüüd nii vääääääga jõhkrat on?

No jutu järgi 171kw c6 järgi ei jõudnud, seega 0-100-ni suhtkoht alla 7sek, pole nagu viga:cool:

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Janno2525
huviline

Registreerunud 13.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 V8

postitati 19.03.13 17:44 Tsiteeri

Äkki jätaks nüüd selle mineku üle spekuleerimise selles teemas? Kes tahab seda oma silmaga näha, siis tõenäoliselt on Haapsalus avaüritusel selleks võimalus. Suht haige on lugeda mingi mitu lk mõttetut vaidlust.

Vabandan OT pärast.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 21.03.13 16:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Janno2525
Äkki jätaks nüüd selle mineku üle spekuleerimise selles teemas? Kes tahab seda oma silmaga näha, siis tõenäoliselt on Haapsalus avaüritusel selleks võimalus. Suht haige on lugeda mingi mitu lk mõttetut vaidlust.

Vabandan OT pärast.
Minuarust ka. Aitab küll sellest mõttetust tekstist siin teemas. Igatahes kellel soovi enda auto kiiremaks saada, siis 4x 0.250 pihustiotsad saada hinnaga 200€ Ise ostsin 350€ jyrisoo käest. Endal plaan veidi suuremad osta :)

EDIT: 21.03
Eile sai Tallinnas käidud ja enne seda auto ka pesulast läbi. Teepeal sai 230000 ka täis, see tähendab seda, et 40 000 sõitnud autoga kokku selle väikse ajaga :) Sai ka küttekulu kompu järgi vaadatud veidi, sinna minnes autos 4 inimest ja suurem tuul vastu sai keskmise 4,2 ja pärast tuult polnud ja 3,7. Ehk võib siis mingi liitri julgelt otsa arvestada ja 282km peale kulus kütet mingi 15-17l. Linnas sees sai veits kopse ka puhastatud ikka :)

https://lh6.googleusercontent.com/-zqNEOV3ZWvg/UUsAC-Pv_jI/AAAAAAAACI8/5wPusuLv5ko/s640/DSC_0435.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-InauvbOSIxE/UUsAA8uWlxI/AAAAAAAACI0/2MrFVtx8bAA/s640/DSC_0436.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-G0ivN9zWK5E/UUr__EhbZOI/AAAAAAAACIs/uhYf446RZlI/s640/DSC_0439.jpg

Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 21.03.13 19:06 Tsiteeri

Mis mõõdus uued pihusti otsad plaanis? Olemasolevad jäid lahjaks?

Best ET 13,414@A4
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.13 20:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Imres
Mis mõõdus uued pihusti otsad plaanis? Olemasolevad jäid lahjaks?
0.260 tulevad, veidi lahjad jh :) 11mm pumbapea tuleb ka.

dripnoticn
huviline

Registreerunud 25.11.12
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV

postitati 21.03.13 22:33 Tsiteeri

Libe pill. Kuidas sul Kunoga nii sarnased nr märgid juhtunud on? :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.13 17:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: dripnoticn
Libe pill. Kuidas sul Kunoga nii sarnased nr märgid juhtunud on? :D
Ta tõi kuu hiljem ;) Ei saanud ju vendadest kehvem olla :D

EDIT: 31.03

Väike pesu ja vaha.

https://lh4.googleusercontent.com/-C2dvO2tl14c/UVhr_LL3-fI/AAAAAAAACKU/45jSHpK5lgw/s640/DSC_0483.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-Tw2RS3oMhwY/UVhsCuse7kI/AAAAAAAACKs/a0W45QrwaTA/s640/DSC_0480.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-8zZCmeUHoFw/UVhsGNeLlbI/AAAAAAAACK8/a4jhmmqy1Ko/s640/DSC_0477.jpg

https://lh3.googleusercontent.com/-qOLK6Aw7laU/UVhsIvEIbYI/AAAAAAAACLM/xgbjFFA9v3w/s640/DSC_0479.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-5clauKC8uzM/UVhsMdb0QYI/AAAAAAAACLc/qOUthtFtzwQ/s640/DSC_0474.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-VHkC-sOQUJs/UVhsQ-egFsI/AAAAAAAACL8/vybHMUOIXkE/s640/DSC_0469.jpg

https://lh3.googleusercontent.com/-SeagjTrad3w/UVhsTKBKC8I/AAAAAAAACME/MZbF6hryvLw/s640/DSC_0470.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-RVfPt6hla38/UVhsUTL_FDI/AAAAAAAACMM/wSva4XF1THM/s640/DSC_0471.jpg

HardiT
huviline

Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Disel.

postitati 31.03.13 17:44 Tsiteeri

Üks rullnoklik ja streetrace.orgialik küsimus ka; kas kuival asfalti peal sõõrikuid ka kannatab teha ? :P

A6 C4 2.5 TDI Q
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 31.03.13 17:49 Tsiteeri

Sellises keskkonnas selline puhas auto, kauaks see ei püsi;(
Kas tundub ainult nii, et see esimene S4 stange kuidagi lombakalt ees ja alla vajunud.

Ricky
huviline

Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.13 17:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Quattru
Sellises keskkonnas selline puhas auto, kauaks see ei püsi;(
Kas tundub ainult nii, et see esimene S4 stange kuidagi lombakalt ees ja alla vajunud.

Pidavat vajunud olema jah, valed kinnitused ees. Kui leitsid lahenduse Freeser siis anna mulle ka teada, kohe kohe tuleb värvimisest. :D

androt
huviline

Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.13 19:12 Tsiteeri

Ilus auto, aga äärmiselt rõve ja mõttetu kleeps tagaklaasil.

dripnoticn
huviline

Registreerunud 25.11.12
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV

postitati 31.03.13 20:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: androt
Ilus auto, aga äärmiselt rõve ja mõttetu kleeps tagaklaasil.

Tõsi. Mingi pisike oleks, siis nii väga ei häiriks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.13 20:53 Tsiteeri

Hardi. Ei ole proovinud, aga no kui rehvid ringi pistan ehk midagi ikka saavutada saab :D

Stange on jah veits vajunud kuna see keeratav osa liigub ise allapoole koguaeg. Paar mõtet stange kinnitusega on, aga eks paistab ja uurin seda asja veel, suvel ta ei ripu enam.

See kleeps on seal ainult SR avamise jaoks, et näidata Pärnu diisleid ;) Tuleb väiksem piduritule alla ;)
Kuigi hetkel see suur meeldib sellepärast, et ei ole see tagant ots nii tühi, vaja ju reelinguid ja tagatiiba, et asi vähe paremaks saada.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.13 21:01 Tsiteeri

Avandil luud väga vajalik, nii et see puudu kindlasti.

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.13 21:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
Avandil luud väga vajalik, nii et see puudu kindlasti.
Mida sa mõtled? Tagaklaasi puhastit? Kui seda, siis see on üks väga räige asi mis rikub tagumise klaasi ju täielikult ära ja sellepärast ka mul see ära visatud sealt on, oli ta veel täitsa terve kui ära võtsin :D

Margus_H
huviline

Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal

Auto: X5

postitati 01.04.13 16:48 Tsiteeri

Uksepolstrite käepidemed võiksid ka mustade vastu vahetada, jääks kontrastsem see pilt.;)

Lehekülgi:  1  ..  29  30  31  32  33  ..  54
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 19.6% - SQL: 80.4%]