Lehekülgi: 1 .. 29 30 31 32 33 .. 54 |
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
postitati 13.03.13 17:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Tsitaat: | Algselt postitas: mokits
Naljakas seda nokkimist vaadata, aga see lause" seda teeb iga stock 2.2T" see oli ikka selles arutelus kõige pirnim lause Üks on stockis 169kw ja 200+ hp ( ei viitsi praegu täpselt meenutada ega
otsida) teine tüüp on 1.9 Tdi 81kw- st seda jõudu otsinud, matnud tunde ja palju eurosid, et auto omale meelepäraseks teha, tootes juurde jõudu ja
püüdes säilitada ökonoomsust... |
Sellel ülivõimsal 2.5 tdil peaks ju rohkem väänet olema, kui stock 2.2-l, millel on seda 350nm.
Minu point on selles, et kuidagi ära hakkab tüütama see kõvatamine. Mul on savi, mis pihusteid softe ja turbosid te kasutate, seni pole ma peale tühja
jutu näinud mitte ühtegi tulemust ei dragil ega ka miilil. Ainult väga palju juttu foorumis.
Alati on tore, kui inimesed asju ehitavad, aga võiks siiski latti veidi kõrgemal hoida, kui SR ... |
See pole ju 2.5 Tdi, See on 1.9tdi. Ma ei vingu ka siin paha pärast, aga teemades kommenteeritakse palju- nii et pole isegi teemasse süvenetud.
Pisteliselt võetakse mingeid lauseid kuskilt ja selle kohta tehakse omapoolne arvamus. Samamoodi enda a4 teema kohta võin öelda, et sinna kirjutan ma
üksi... Autost pool aastat teema olnud, et 66kw, ja kõik ajavad et puhasta geomeetria ära, kuigi esimeses postis kirjas kogu andmed. Ja polegi siiani
veale jällile saanud. Kui ess või erress pole, siis saab siin klubis ainult streetrace foorumi laadseid postitusi.
Sorry OT pärast freeser, aga mu silmis see nii on nagu ma rääkisin...
Peace!
Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
|
|
|
|
joe80
huviline
Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro
|
postitati 13.03.13 20:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Sellel ülivõimsal 2.5 tdil peaks ju rohkem väänet olema, kui stock 2.2-l, millel on seda 350nm.
Minu point on selles, et kuidagi ära hakkab tüütama see kõvatamine. Mul on savi, mis pihusteid softe ja turbosid te kasutate, seni pole ma peale tühja
jutu näinud mitte ühtegi tulemust ei dragil ega ka miilil. Ainult väga palju juttu foorumis.
Alati on tore, kui inimesed asju ehitavad, aga võiks siiski latti veidi kõrgemal hoida, kui SR ... |
Esiteks võiksid olla tähelepanelikum, tegemist siiski 1,9 tdi-ga.
Teiseks sai freeser-i auto sellisesse seisu nagu ta hetkel on 1,5 kuud tagasi ja pidi veel lähiajal Sinu juurde seadistama tulema. Ole hea mees ja
ütle mitu drag-i või miili on selle aja jooksul toimunud, et tulemusi ootad. Muidu tark mees, aga vahel ajad väga haput juttu.
q
|
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 13.03.13 22:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mokits
See pole ju 2.5 Tdi, See on 1.9tdi. Ma ei vingu ka siin paha pärast, aga teemades kommenteeritakse palju- nii et pole isegi teemasse süvenetud.
Pisteliselt võetakse mingeid lauseid kuskilt ja selle kohta tehakse omapoolne arvamus. Samamoodi enda a4 teema kohta võin öelda, et sinna kirjutan ma
üksi... Autost pool aastat teema olnud, et 66kw, ja kõik ajavad et puhasta geomeetria ära, kuigi esimeses postis kirjas kogu andmed. Ja polegi siiani
veale jällile saanud. Kui ess või erress pole, siis saab siin klubis ainult streetrace foorumi laadseid postitusi.
Sorry OT pärast freeser, aga mu silmis see nii on nagu ma rääkisin...
Peace! |
Võiks tähelepanelikumalt lugeda, kuna mu postitus ei olnud suunatud freeseri auto kohta, vaid teatud teise 2.5 tdi kohta, kes siin esines.
A mis ma ikka autodest tean, lähen nokin seda
vaikselt edasi.
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 13.03.13 23:46
|
|
|
Kui pead silmas mind see esiteks pole ma esinend ja teiseks pole ka ma niipalju autot näppind, et esinema hakat millegiga . Küll on teise esiveolise
103kw a6 2,5tdi sõidetud mul välja aega 16,005 korduvalt ja tehtud oli niipalju kui, et katid eemaldatud ja chip. Samuti võin näiteks tuua seat leon
1,9tdi 110kw plus powerbox 15,3. Peale sri avamist on näha mis ajad kust tulevad. Samuti ei saa aru mis ülivõimsast 2,5tdi siin jutt käib? Kohapeal
tiirutamise jutt oli 1,9tdi annelist ja seda nüüd 2,2tq millel on 162/169kw võrrelda on ka näotu. Rohek ei viitsi seda teemat siin sellega reostada ja
minupuult ot lõpp.
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
|
|
AronL
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: M140i xDrive
|
postitati 14.03.13 16:02
|
|
|
Eks umbes kuu aja pärast saab teada mis aega see auto sõidab, kui see number algab 14'ga, on tegemist väga hea tulemusega, siiski R4 diisel. Kui
mootorist oleks reaalselt 150kw, siis võiks see number 14'ga algada küll loogiliselt.
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 19.03.13 16:48
|
|
|
Aga vot seepill astub ikka väääääga jõhkralt edasi
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
postitati 19.03.13 17:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kmerevits
Aga vot seepill astub ikka väääääga jõhkralt edasi |
No mis seal nüüd nii vääääääga jõhkrat on?
Got ARB and nitrous?
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
Janno2525
huviline
Registreerunud 13.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 V8
|
postitati 19.03.13 17:44
|
|
|
Äkki jätaks nüüd selle mineku üle spekuleerimise selles teemas? Kes tahab seda oma silmaga näha, siis tõenäoliselt on Haapsalus avaüritusel selleks
võimalus. Suht haige on lugeda mingi mitu lk mõttetut vaidlust.
Vabandan OT pärast.
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
postitati 21.03.13 16:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Janno2525
Äkki jätaks nüüd selle mineku üle spekuleerimise selles teemas? Kes tahab seda oma silmaga näha, siis tõenäoliselt on Haapsalus avaüritusel selleks
võimalus. Suht haige on lugeda mingi mitu lk mõttetut vaidlust.
Vabandan OT pärast. | Minuarust ka. Aitab küll sellest mõttetust tekstist siin teemas. Igatahes kellel soovi enda auto kiiremaks
saada, siis 4x 0.250 pihustiotsad saada hinnaga 200€ Ise ostsin 350€ jyrisoo käest. Endal plaan veidi suuremad osta
EDIT: 21.03
Eile sai Tallinnas käidud ja enne seda auto ka pesulast läbi. Teepeal sai 230000 ka täis, see tähendab seda, et 40 000 sõitnud autoga kokku selle
väikse ajaga Sai ka küttekulu kompu järgi vaadatud veidi, sinna minnes
autos 4 inimest ja suurem tuul vastu sai keskmise 4,2 ja pärast tuult polnud ja 3,7. Ehk võib siis mingi liitri julgelt otsa arvestada ja 282km peale
kulus kütet mingi 15-17l. Linnas sees sai veits kopse ka puhastatud ikka
|
|
|
Imres
huviline
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition quattro 20vt
|
postitati 21.03.13 19:06
|
|
|
Mis mõõdus uued pihusti otsad plaanis? Olemasolevad jäid lahjaks?
Best ET 13,414@A4
|
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.13 20:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Imres
Mis mõõdus uued pihusti otsad plaanis? Olemasolevad jäid lahjaks? | 0.260 tulevad, veidi lahjad jh 11mm pumbapea tuleb ka.
|
|
|
dripnoticn
huviline
Registreerunud 25.11.12
Kasutaja on eemal
Auto: Golf IV
|
postitati 21.03.13 22:33
|
|
|
Libe pill. Kuidas sul Kunoga nii sarnased nr märgid juhtunud on?
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.13 17:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: dripnoticn
Libe pill. Kuidas sul Kunoga nii sarnased nr märgid juhtunud on?
| Ta tõi kuu hiljem Ei saanud ju vendadest kehvem olla
EDIT: 31.03
Väike pesu ja vaha.
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 Disel.
|
postitati 31.03.13 17:44
|
|
|
Üks rullnoklik ja streetrace.orgialik küsimus ka; kas kuival asfalti peal sõõrikuid ka kannatab teha ?
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 31.03.13 17:49
|
|
|
Sellises keskkonnas selline puhas auto, kauaks see ei püsi;(
Kas tundub ainult nii, et see esimene S4 stange kuidagi lombakalt ees ja alla vajunud.
|
|
|
Ricky
huviline
Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.13 17:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Sellises keskkonnas selline puhas auto, kauaks see ei püsi;(
Kas tundub ainult nii, et see esimene S4 stange kuidagi lombakalt ees ja alla vajunud. |
Pidavat vajunud olema jah, valed kinnitused ees. Kui leitsid lahenduse Freeser siis anna mulle ka teada, kohe kohe tuleb värvimisest.
|
|
|
|
androt
huviline
Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.13 19:12
|
|
|
Ilus auto, aga äärmiselt rõve ja mõttetu kleeps tagaklaasil.
|
|
|
|
dripnoticn
huviline
Registreerunud 25.11.12
Kasutaja on eemal
Auto: Golf IV
|
postitati 31.03.13 20:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: androt
Ilus auto, aga äärmiselt rõve ja mõttetu kleeps tagaklaasil. |
Tõsi. Mingi pisike oleks, siis nii väga ei häiriks.
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.13 20:53
|
|
|
Hardi. Ei ole proovinud, aga no kui rehvid ringi pistan ehk midagi ikka saavutada saab
Stange on jah veits vajunud kuna see keeratav osa liigub ise allapoole koguaeg. Paar mõtet stange kinnitusega on, aga eks paistab ja uurin seda asja
veel, suvel ta ei ripu enam.
See kleeps on seal ainult SR avamise jaoks, et näidata Pärnu diisleid Tuleb
väiksem piduritule alla
Kuigi hetkel see suur meeldib sellepärast, et ei ole see tagant ots nii tühi, vaja ju reelinguid ja tagatiiba, et asi vähe paremaks saada.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.13 21:01
|
|
|
Avandil luud väga vajalik, nii et see puudu kindlasti.
|
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.13 21:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Avandil luud väga vajalik, nii et see puudu kindlasti. | Mida sa mõtled? Tagaklaasi puhastit? Kui seda, siis see on üks väga räige asi
mis rikub tagumise klaasi ju täielikult ära ja sellepärast ka mul see ära visatud sealt on, oli ta veel täitsa terve kui ära võtsin
|
|
|
Margus_H
huviline
Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: X5
|
postitati 01.04.13 16:48
|
|
|
Uksepolstrite käepidemed võiksid ka mustade vastu vahetada, jääks kontrastsem see pilt.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 29 30 31 32 33 .. 54 |