Lehekülgi: 1 .. 28 29 30 31 32 .. 37 |
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Q | A6 C8 Q
|
postitati 03.01.11 11:21
|
|
|
Väljas oli niivõrd mõnus ilm, et tegin lõuna kontorist väljas. Lisaks sai vahepeal linnas Audi tagumist otsa kinni püütud, nüüd kohe positiivsem tunne
taaskord tööd teha
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 03.01.11 11:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: corbe
Väljas oli niivõrd mõnus ilm, et tegin lõuna kontorist väljas. Lisaks sai vahepeal linnas Audi tagumist otsa kinni püütud, nüüd kohe positiivsem tunne
taaskord tööd teha |
Ma pean naisele auto ära viima kohe, küll on "kahju" 
|
|
|
|
rkrimm
huviline
Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.
|
postitati 04.01.11 19:49
|
|
|
Minu pühapäevane rõõm oli ema mersu väljasikutamine . Suutis ta siis maja
ette kinni jääda ning aku ka kuidagi tühjaks ajada. Ise siis läbi hange rammisin tuima näoga välja, täkkudega särtsu, köis takka ning sikutasin välja
ja sama tuimalt läbi hange tagasi parkimiskohta . Ema vaatas pealt ja
kratsis kukalt 
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.11 11:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rst
Lihtsam on esiveolisega sõita, kui Q siit alt otsida. 
|
Ma sulle ütlesin korra juba - klaasid puhtaks ja tuld 
|
|
|
|
Katus
huviline
Registreerunud 01.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 2,8 quattro
|
postitati 05.01.11 13:00
|
|
|
Talv on tore aeg, Laitses on rada ka praegu heas korras, pole veel rööpaid ja saab hästi sõita. Eile sai esimesed ringil rajal quattroga tehtud, 2wd
pealt üle tulles, nägu on siiamaani peab täna tagasi minema ikka
|
|
|
styler
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi s4/c4 4,2 1994, audi a4 quattro 1.9 tdi 1996
|
postitati 06.01.11 17:57
|
|
|
Minu jäoks said täna Q talverõõmud läbi. Sidur ei pidanud vastu. Käisin MB maasturit välja tõmbamas sinna ma ka jäin . Huvitav see et kui mootor külm siis saab sõita ja ka ainult esimese käiguga, kui
teine käik sisse panna siis pöörded tõusevad aga auto ei liigu nu ja loomulikult salong täitub eriti vastiku lõhnaga.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 06.01.11 18:12
|
|
|
Önnestus masin käes laperdama ajada ja tulemuseks vasaku küljega nina ees teeäärsesse valli.
Seisin vallis ja mötlesin, et kas siit enam alla saab, sest nina oli valli tipus.
Pisike toibumine ja klaasi puhastus, tagumine käik ja olingi teel.
Koduni 200m minna, küll aega vaadata, et kuhu lumi ennast surunud on.
Tulemus, et vasak stangevöre kadunud - taskulamp kätte ja otsima.
Esimene kord tulemuseta, peaaegu terve valli sai laiali kraabitud.
Önneks teiskordsele katsele otsima minnes leidsin, oli keset teed, kuid asfaldi töttu jäi märkamatuks esimesel korral.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
lohe
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw
|
postitati 06.01.11 19:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: styler
Minu jäoks said täna Q talverõõmud läbi. Sidur ei pidanud vastu. Käisin MB maasturit välja tõmbamas sinna ma ka jäin . Huvitav see et kui mootor külm siis saab sõita ja ka ainult esimese käiguga, kui
teine käik sisse panna siis pöörded tõusevad aga auto ei liigu nu ja loomulikult salong täitub eriti vastiku lõhnaga. |
Mina sain oma õppetunni üle-eelmise ja eelmise talvega kui sikutamisega sidurile kurja tegin (salong jubedat lõpnud roti haisu täis). Õnneks päris
ära veel ei tapnud. Siis ostsin köie, mis teeb siduri tööd - ehk julgelt saan niipalju hoogu võtta, et siduri jõuan lahti lasta (õigemini küll kokku)
ja mingit rapsimist seepeale pole. Kas võtab sujuvalt rattad ringi, või tuleb tõmmatav järele. Ega ülemäära kasulik see vabatahtliku amet autole
sellegipoolest pole, aga seda teed pole ka veel läinud, et välja tõmbamise eest ise annetust uue siduri fondi küsiks. 
|
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.11 20:26
|
|
|
Eks see hommikul näha ole, kui rõõmsaks meel kisub Praegu sai küla
vahelt jalutamast tuldud naisega ning aitasime ka ühe Audi A4 b5 lumehangest välja lükata Ühtlasi tegin mõned pildid teest, mille peaks hommikul läbima et suurema tee peale välja jõuda.
Sellised vaalud on tuisanud umbes 2 tunniga ja praegu on väljas veel korralik maru. Linna vahel ei saa arugi, et kuskil midagi tuiskaks.

Kui veab, siis käib varahommikul traktor 
|
|
|
Pooder
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8tq
|
postitati 06.01.11 20:29
|
|
|
Eks see hommikul näha ole, kui rõõmsaks meel kisub Praegu sai küla
vahelt jalutamast tuldud naisega ning aitasime ka ühe Audi A4 b5 lumehangest välja lükata Ühtlasi tegin mõned pildid teest, mille peaks hommikul läbima et suurema tee peale välja jõuda.
Sellised vaalud on tuisanud umbes 2 tunniga ja praegu on väljas veel korralik maru. Linna vahel ei saa arugi, et kuskil midagi tuiskaks.
Kui veab, siis käib varahommikul traktor |
Quattromehed peaksid ikka ütlema, kui ei vea, siis käib varahommikul traktor.
Madis
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.11 20:38
|
|
|
Oma kogemusele tuginedes üritaks mina sealt läbi sõita, see tuisuvaal peaks olema suht pehme ja ei tohiks suurem asi takistus olla (peaks ja tohiks
sest ma ärkasin just, pole nüüd õhtul õues käinud ja ei tea temperatuure
)
|
|
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.11 20:39
|
|
|
Kui see pehme lumi oleks, siis sõidaks rõõmuga nad laiaks. Kahjuks on need vaalud üpriski tugevad ja võtab Audi põhja peale kinni. Tean seda kuna olen
korra proovinud 
PS: Pooder muuda ehk postitust, piltidega tsiteerimine ajab asja kirjuks
Tänud
Edit: Aga muidu on kõik lahe ja mõnus kuna talv mulle meeldib ja see aasta on meil taaskord korralik lumine talv!
|
|
|
elmo81
huviline
Registreerunud 06.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,6 Avant Quattro/ ascona GT
|
postitati 06.01.11 20:42
|
|
|
Need vallid kisuvad jõle tugevaks ja tõstavad rattad maast lahti, kui nii edasi tuiskab jääb vist quattrost väheks kahjuks.
parem ikka täie kui pooleveoline 
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.11 20:48
|
|
|
Tuisuvaal ei ole kunagi pehme. Corbe muret mõistan, jälgin pidevalt
ilmateateid ja kui tuuled tulemas jätan auto 60m kaugusele suure teeäärde auto. Jah see auto on esivedu aga täna ootan huviga mis saab kuna kasutan
hetkel olude sunnil Patroli 4,2 td. Köis on valmis, et hommikul sigar üle vaalude teele tõmmata ja naine tööle saaks.
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
Oma kogemusele tuginedes üritaks mina sealt läbi sõita, see tuisuvaal peaks olema suht pehme ja ei tohiks suurem asi takistus olla (peaks ja tohiks
sest ma ärkasin just, pole nüüd õhtul õues käinud ja ei tea temperatuure
) |
Edit: Corbe, kui hätta jääd helista hommikul Me lähestiku.
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.11 20:58
|
|
|
Eks iga vaal ja asi on erinev, minu seisukoht oli hinnanguline Hetkel
pole võimalik millegagi proovima-testima minna kahjuks 
|
|
|
|
Pooder
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.11 22:18
|
|
|
Kui see pehme lumi oleks, siis sõidaks rõõmuga nad laiaks. Kahjuks on need vaalud üpriski tugevad ja võtab Audi põhja peale kinni. Tean seda kuna olen
korra proovinud 
PS: Pooder muuda ehk postitust, piltidega tsiteerimine ajab asja kirjuks
Tänud
Edit: Aga muidu on kõik lahe ja mõnus kuna talv mulle meeldib ja see aasta on meil taaskord korralik lumine talv! |
Vabandust jah, unustasin.
Aga minu seniste kogemuste põhjal on see tuisuga teele tulnud lumi nohu, kui just plus kraade ei ole või seal 0 juures ei kõigu. Vähemalt mina pole
näinud, et kui lahti lükatud teele õhtul/terve ööga täis tuiskab, siis sealt hommikul midagi hullu oleks läbi põrutada.
Madis
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.11 22:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Pooder
Aga minu seniste kogemuste põhjal on see tuisuga teele tulnud lumi nohu, kui just plus kraade ei ole või seal 0 juures ei kõigu. Vähemalt mina pole
näinud, et kui lahti lükatud teele õhtul/terve ööga täis tuiskab, siis sealt hommikul midagi hullu oleks läbi põrutada.
Madis |
Ma arvan, et ei suuda sind ümber veenda foorumis aga proovi kuskil Rakvere linnast väljas, peale tormi, väikse hooga (nagu hoovist välja sõit, et pole
hoogu võtta).
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.11 23:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Ma arvan, et ei suuda sind ümber veenda foorumis aga proovi kuskil Rakvere linnast väljas, peale tormi, väikse hooga (nagu hoovist välja sõit, et pole
hoogu võtta). |
Piltidel toodud kohas on ruumi nii et tapab hoovõtuks ju 
|
|
|
|
woody
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: Vw B6 Passu, C6Q
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 07.01.11 05:10
|
|
|
Sõidan ka igapäevaselt teel, mis alati tuiskab kinni. Ütleks, et tuisuvaal võib küll vägagi erinev olla. Mõnikord ei saa arugi. Teinekord jälle on nii
kõva lumi, et auto jääb lihtsalt põhja peale, mine siis hooga või mitte. Jalaga kannatab peal käia. Selliselt tuisanud teele ei maksa väga ronida.
Välja kaevamine on väga raske - eelmisel aastal kaevasin umbes 45 min, tulemust ei miskit, lõpuks helistasin 112 kolleegid tulid ja sikutasid natuke tagasi, siis panin suurema hooga, aga neid
tagasi sikutamisi oli paarisaja meetri peal veel mitu korda
|
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.11 06:47
|
|
|
Hommikut härrased kaasQ-tajad
Antud pildid olid ainukesed eile tehtud, kuid küla vahel jalutades oli ka tunduvalt hullemaid kohti. Ma lihtsalt keeldusin kindaid käest võtmast
hiljem
Kogu selle tuisu kohta ütleks nii, et elamusi ei saa edasi anda, selle jaoks on vaja oma silmaga näga ja oma käe/jalaga katsuda. Asja teeb hullemaks
ka asjaolu, et tegemist on mere ääres kalda peal oleva elamurajooniga ning igasugused tuult tõkestavad puud kui sellised puuduvad. Juba teist talve
saab sellist trenni tasuta et jube 
Leidsin ka ühe pildi eelmisest aastast, viskan lingina:
LUMI1
Kahjuks muutuvad sellised hanged läbimatuks.
Samal ajal valitses Tallinna vahel igapäevane talvine ilm väikese lumega 
Aga ma ei kurda, pigem on kahju et sulailma lubab kuna nädalavahetus on vaba ja võiks ju ometi kuskil kurve nautida mitte ujumisvõistluseid
korraldada
|
|
|
Pooder
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.11 06:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Tsitaat: | Algselt postitas: Pooder
Madis |
hoogu võtta). |
Elangi ma Rakverest 15 km väljas. Ja ütleks, et võrreldes selle lumega mis siin on, siis ma ei saa aru, mida linnas vingutakse, et lund palju. Hoovis
on hanged kahe maja vahel katuste servadeni(hoovis igalpool üle pea) ja liigume sissekaevatud tunnelites. Seda on raske sõnadega seletada, aga päris jõhker lumi ikka.
Madis
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
cobra113
huviline
Registreerunud 20.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 2,6 avant quattro
|
postitati 07.01.11 11:42
|
|
|
Valgamaal ka taas mõnus quattroilm. Aga quattro seisab hoovi peal kaanetihendite rikkega
Tegin paar sõitu tagaveolisega, kehvemad rehvid ka nats ja mitte ei liigu.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 28 29 30 31 32 .. 37 |