Lehekülgi: 1 .. 28 29 30 31 32 .. 44 |
andrec
huviline
Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo
|
postitati 05.01.10 20:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Kas keegi oskab öelda, kaua tossama läinud siduri kärsakas sees püsib. Võib-olla üle nulli temperatuuri ja vihmaga peseks selle haisu mootoriruumist
ja kere alt välja, aga praegusel aastaajal on see rõve lebra viienda päevaga ainult natuke vähemaks jäänud. |
Kui sul viis päeva see hais autos on, siis ta on sul kas korralikult kärsanud või siis kärssab iga päev sul. See hais peaks ikka natukese ajaga ära
minema.
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 05.01.10 20:35
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Kas keegi oskab öelda, kaua tossama läinud siduri kärsakas sees püsib. Võib-olla üle nulli temperatuuri ja vihmaga peseks selle haisu mootoriruumist
ja kere alt välja, aga praegusel aastaajal on see rõve lebra viienda päevaga ainult natuke vähemaks jäänud. |
Kui sul viis päeva see hais autos on, siis ta on sul kas korralikult kärsanud või siis kärssab iga päev sul. See hais peaks ikka natukese ajaga ära
minema. |
Uus korv ja ketas, uus survelager, see on esmane, vbl ka hooratas. Ja tuld edasi.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
liito
huviline
Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: ceed xR
|
postitati 06.01.10 00:28
|
|
|
Aga täna oli küll super mõnus tiirutada. Võibolla oli eile tegemist pigem enda pahura tujuga, mis tänaseks oli üle läinud . Sain isegi korra ennast nii kõhu peale sõidetud, et pidin asuma kaevama.
(Usun, et oleksin seal esivedusega hommikuni maadelnud,kuid see selleks )
Quattroga oli lugu veidike helgem ja 20 minutiga olin tagasi teel . See tõdemus ,et kui ikka quattroga kinni jääd,siis korralikult peab 110% paika
|
|
|
Mikk_M
huviline
Registreerunud 09.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 R5 2.5TDI
|
postitati 06.01.10 12:58
|
|
|
Ma nüüd üritan ka lähipäevadel selle Riia-ringi ära testida. Nädala
lõpuni Tartus, loodame, et tuleb lund ka.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 06.01.10 13:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Veel on vähe lund v | Mis küsimus see on?
|
|
|
|
Mikk_M
huviline
Registreerunud 09.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 R5 2.5TDI
|
postitati 06.01.10 13:42
|
|
|
No linnas saab ju ainult saju ajal ja peale sadu vahetult normaalselt sõita. Platsid ei ole väga lõbusad peale esimest 5 minutit minu arust.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Memphisc
huviline
Registreerunud 21.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.10 17:49
|
|
|
Ma olen uue siduriga ligi 1400km. sõitnud, kohati viskab vana kärsakat ikka salongi. Rääkimata kapotialusest. Ajaliselt on möödas vast kuu. Vaikselt
läheb paremaks.
We're drifting slow through the snow on 5th Avenue..
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 06.01.10 18:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Memphisc
Ma olen uue siduriga ligi 1400km. sõitnud, kohati viskab vana kärsakat ikka salongi. Rääkimata kapotialusest. Ajaliselt on möödas vast kuu. Vaikselt
läheb paremaks.
|
Kindel, et sa teda uuesti ei libista. Kuu aega sidurikärsakas autos?
Saksast tulevaid masinaid ka teinekord treilajuhid piinavad siis ka kerge hais salongis kuid se kaob ikka suht ruttu ära. Või on sul ülitundlik nina.
|
|
|
Memphisc
huviline
Registreerunud 21.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.10 18:36
|
|
|
Ei libista. Hais pole pidev, vahepeal viskab. Mootoriruumis on kogu aeg. Aga las jääb see arutelu.
We're drifting slow through the snow on 5th Avenue..
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 06.01.10 19:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Osta vähemalt plastikust tolmukate alla, siis ei aja lund sinna ja suvel ka tolmu mootoril vähem. |
Seda teen ma kindlasti, mingi kate tuleb igaljuhul, kuid enne vaja teha teised hooldused masinale, mis tähtsamad kui pöhjakate.
Pöhjakate osalt uuritud rat´i poolt pakutut.
Aga fun on igaljuhul ja koomiline on seekord ise vaadata ühemähkijate pingutusi, kui enne sai ka seda ise tehtud, kui liigutiks oli ühemähkija.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
seep
huviline
Registreerunud 22.04.09
Kasutaja on eemal
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.10 20:31
|
|
|
Väga hea video! Eriti heaste sobis taustamuusika!
Esimene kurv on see, mida ma olen pidevalt samamoodi tahtnud läbida, aga viibin seal tipptunnil alati.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
KalevK
huviline
Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
postitati 06.01.10 20:50
|
|
|
Video oli igati 5+ (Y)
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 07.01.10 07:51
|
|
|
Politseibuss lasti ka eeskujulikult läbi
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 07.01.10 09:57
|
|
|
Tsitaat: | Kaaku postituse sisu sobib pigem teemasse natuke nalja, kuid piltidel olev situatsioon pole grammigi naljakas - selle nimi on
lumelaviin ning vaevalt keegi meist sellist õnnetust ka reaalselt loodab näha või kogeda. |
Natuke kahtlen kas laviin, kuna laviin pühib sageli enda eest ka metsa (metsa alguse). Need autod tunduvad aga kahtlaselt sirged olema, mis jätab
mulje, et see lumi on sinna peale tuisanud kihthaaval, või on siis tõesti väga nõrk laviin olnud.
Tsitaat: | See on lumi alles kus siuke nähtus siis? See
oleks olukord, kus quattromehed ja monomähkijate mehed oleksid võrdses seisus ja kaoks ära see pidev kõrinärimine teineteisel |
Ma juba ammu mõtlesin teha ettepaneku, et teema pealkirja võiks muuta ära, mitte Quattrorõõm vaid Kahjurõõm
Aga üherattaveduste autode omanikele lohutuseks, et Quattro väljakaevamine on alati suurem töö kui poolikuveoliste puhul. Sai üleeile jälle
testitud...
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 07.01.10 18:02
|
|
|
Linnamehed, võtke ja tulge sealt siledate platside pealt maale, põllule
Siis saate oma quattro tõsiselt proovile panna.
Täna keerasin auto teelt kõrvale põllule, õigemini heinamaale, mis niitmata juba mitu aastat ja suvelgi on seal päris huvitav sõita. Praegu, mil lume
sügavus on antud kohas 50 cm(mõõtsin), saab autot proovida nii, et on proovitud
Otsejoones pikalt ei lähe, vahel tuleb tagurdada ja hoogu võtta meetrikese. Kasutada tuli ka difrilukku... Kinni igatahes ei õnnestunud jääda.
Isiklikult olin valmis pikaks kaevamiseks Paar pilti ka.
|
|
|
indrekk
huviline
Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: 200 20v
|
postitati 07.01.10 20:01
|
|
|
Nii, mina kaevan nüüd oma peletise lume alt välja ja lähen linna äärealasid skännima. Ehk leiab mõne huvitava teelõigu või koha, kus segamatult jalga
sirutada saaks. Liiga palju on möödunud viimasest korrast
Keegi veel liituda tahab, siis tõmmake aga kõne peale.
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
postitati 08.01.10 07:11
|
|
|
Pole seal mingit laviini, erinevalt meist ei jää teatud kohtades maamunal elu seisma peale 20 cm lume sadu.
Tsitaat: | Algselt postitas: krss
Tsitaat: | Kaaku postituse sisu sobib pigem teemasse natuke nalja, kuid piltidel olev situatsioon pole grammigi naljakas - selle nimi on
lumelaviin ning vaevalt keegi meist sellist õnnetust ka reaalselt loodab näha või kogeda. |
Natuke kahtlen kas laviin, kuna laviin pühib sageli enda eest ka metsa (metsa alguse). Need autod tunduvad aga kahtlaselt sirged olema, mis jätab
mulje, et see lumi on sinna peale tuisanud kihthaaval, või on siis tõesti väga nõrk laviin olnud.
Tsitaat: | See on lumi alles kus siuke nähtus siis? See
oleks olukord, kus quattromehed ja monomähkijate mehed oleksid võrdses seisus ja kaoks ära see pidev kõrinärimine teineteisel |
Ma juba ammu mõtlesin teha ettepaneku, et teema pealkirja võiks muuta ära, mitte Quattrorõõm vaid Kahjurõõm
Aga üherattaveduste autode omanikele lohutuseks, et Quattro väljakaevamine on alati suurem töö kui poolikuveoliste puhul. Sai üleeile jälle
testitud... |
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 08.01.10 08:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real1
Linnamehed, võtke ja tulge sealt siledate platside pealt maale, põllule
Siis saate oma quattro tõsiselt proovile panna.
Täna keerasin auto teelt kõrvale põllule, õigemini heinamaale, mis niitmata juba mitu aastat ja suvelgi on seal päris huvitav sõita. Praegu, mil lume
sügavus on antud kohas 50 cm(mõõtsin), saab autot proovida nii, et on proovitud
Otsejoones pikalt ei lähe, vahel tuleb tagurdada ja hoogu võtta meetrikese. Kasutada tuli ka difrilukku... Kinni igatahes ei õnnestunud jääda.
Isiklikult olin valmis pikaks kaevamiseks Paar pilti ka.
http://mb4.live.hot.ee/rps/D/1596186.jpg
http://mb3.live.hot.ee/rps/D/1596185.jpg |
Autol nüüd suu ja kõht lund täis Tuisuhanged olid ka huvitavad minu
jaoks, seda lumekest ikka on kõvasti. Panime ka B4 V6 heinamaal proovile, no ei jää kinni Kui aus olla, siis eile linnas olid tänavaotsad umbes samasugused kui heinamaal. Kohalt ära minnes rattad ringi selle supi sees,
monomähkjaga sealt tulekut ei kujuta väga ette, sest siis see poleks nii lihtne. Seni kaabiks seal augus kuni auto juba jõuab nurga tagant tulla. Ja
no tee peal on ka stabiilne, lükkamata teel 100 minnes ei olnud probleem. Kiire oli
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 08.01.10 11:19
|
|
|
Rapla külje all Kaereperes on põllule rada sisse lükatud, ise peal ei ole käinud veel, sest kuulsin sellest alles peale suurt tuisku ja viimane kord
oli lahti lükkamata, aga täna lähen uurin lähemalt. Kuulsin, et üsna kiire samas tehniline rada. Ja kui see lahti lükata, siis on äärtes pehmed vallid
ka, et ei tohiks väga palju karta vist
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 28 29 30 31 32 .. 44 |