Lehekülgi: 1 .. 28 29 30 |
KMA4
huviline
Registreerunud 28.03.09
Kasutaja on eemal
|
|
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: 100 Avant 2.6 q
|
|
KMA4
huviline
Registreerunud 28.03.09
Kasutaja on eemal
|
|
Päris originaalne lähenemine.
|
|
|
westa
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8
|
|
Väga kõva.
See siis nn ``talvejooks´´ vene moodi
|
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
|
Niih, et üritame siis ühe hingetõmbega ära öelda:
Nägin veoautot, mis pukseeris oma saba peal veoautot, mille kastis oli veoauto, mille kastis oli sõiduauto.
Et siis selline pilt avanes täna talvekatelt koju sõites.
...
|
|
|
|
-kupu-
huviline
Registreerunud 05.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2.5tdi quattro
|
|
Juhtusin ka seda nägema aga siis veel puksiiri polnud
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
|
Minumeelest on alumine veok Scania, agajahh, sellist pilti igapäev ei näe.
Teemasse kaa:
"See jutt, et eesti mehed ei ole härrasmehed, ei kõlba mitte kuhugi! Alles eile lõuna ajal, kui vihma kallas nagu oavarrest, nägin ma, kuidas üks
mees hoidis vihmavarju naise kohal, kes parajasti autol ratast vahetas!"
Robert peatab oma vana autologu paigas, kus peatumine on keelatud. Vaevalt on ta autost välja roninud, kui ka liikluspolitsei on krapsti kohal:
"On see teie auto?"
"On küll," vastab Robert.
Politseinik silmitseb sõiduriista kriitiliselt ja sõnab siis: "Vales kohas peatumise eest - kakssada krooni!"
"Jah?" ütleb Robert. "Kuulge - pange veel sada krroni juurde ja see logu on kõige täiega teie!"
Hommikul märkab mees, et tema autole on naelaga kraabitud: Värvi oma auto ära! Mees mõtleb, et tõesti vaja värvida ja värvibki. Läheb siis peale
värvimist hommikul auto juurde ja kapotile on naelaga kraabitud: Hoopis teine asi!
|
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000
|
|
Naine istus mu kõrvale diivanile ja ma klõpsisin parasjagu telekas kanaleid.
Ta küsis et mida täna digiboksi pealt näeb.
Tolmu.
Ja tüli algas...
Ma vaatasin naisega voodis pikutades saadet "Kes tahab saada miljonäriks"
Ma küsisin, et kas ta tahaks seksida Ta ütles ei.
Ma küsisin, et kas see on ta lõplik vastus.
Ta isegi ei vaadanud minu poole ja ütles et jah.
Ma ütlesin, et ma tahaks siis sõbrale helistada.
Ja tüli algas...
Laupäeva hommikul tõusin ma varavalges, panin tasakesi riidesse, pakkisin omale lõunasöögi kaasa ja hiilisin garaazhi. Kinnitasin paadikäru minibussi
taha ja üritasin mussoonitaolisse vihmahoogu tagurdada. Tuul oli 50 miili tunnis nii et ma sõitsin tagasi garaazhi ja kuulasin raadiost ilmateadet.
Tuli välja, et terve päeva jooksul pole ilma paranemist oodata. Ma läksin tagasi tuppa, võtsin vaikselt riidest lahti, pugesin voodisse teki alla ja
liibusin oma naise selja vastu teda kaisutades ning veidi erilisema ootusega sositasin talle kõrva,väljas on kohutav ilm!
Mu armastav abikaasa vastas, kujutad sa ette, mu napakas mees on selle ilmaga väljas kalal!
Ja tüli algas...
Ma kõksasin täna hommikul oma autoga teisele tagant sisse. Seal me siis olime, teepeenrale peatunud ning vaikselt avanes teise auto uks ja juht astus
välja. Tead küll, kuidas vahel on närv nii püsti ja stressis, et pisiasjad ajavad lihtsalt kohutavalt naerma? Noh, ma ei suutnud oma silmi uskuda , ta
oli kääbus! Ta tormas minu juurde ja mulle pingsalt otsa vaadates käratas : "Mul pole praegu eriti hea tuju!"
Ma vaatasin allapoole ja küsisin, et milline neist 7-st sa siis oled kah?
Ja tüli algas...
Mu naine hakkas vihjeid tegema, et ta tahab meie peatseks aastapäevaks midagi kingituseks. Ta ütles, et ta tahab midagi läikivat, mille näidik lendaks
0st 150ni kolme sekundiga.
Ma ostsin talle vannitoakaalu.
Ja tüli algas...
Kui ma eile õhtul koju jõudsin nõudis mu naine, et ma viiks ta kusagile kallisse kohta. Ma viisin ta bensiinijaama.
Ja tüli algas...
Peale töölt lahkumist läksin end kohalikku pensioniametisse pensionäriks registreerima. Proua, kes minuga tegeles küsis mu vanuse tõestamiseks
juhiluba või passi. Ma pistsin käe põuetaskusse ja ehmatasin, et olin rahakoti koju jätnud. Vabandasin teenindaja ees, et olin asjata aega kulutanud .
pean koju minema ja hiljem tagasi tulema. Proua aga käskis mul särgi eest lahti nööpida. No nii ma siis tegingi, särgi alt tulid nähtavale
hallisegused rinnakarvad ja proua teatas, et sellest talle tõestuseks piisab ja täitis mu avalduse ära. Kui ma koju jõudsin rääkisin ma lõbustatult
naisele kuidas mul
pensioniametis läks.
Mu naine vastas: "sa oleks pidanud hoopis püksid alla laskma. Oleks invaliidsuspensionile saanud."
Ja tüli algas...
Ma istusin naisega kooli kokkutulekul peolauas ja ma vahtisin üht purjakil daami, kes üksinda laua taga napsutas.
Mu naine küsis, et kas ma tunnen teda.
Jah, ohkasin ma, ;ta on mu vana pruut. Ma kuulsin, et ta hakkas hirmsasti jooma kui me tookord aastaid tagasi lahku läksime ja et ta polegi sealtmaalt
kaine olnud!
Oh issand, kes oleks arvanud, et keegi nii kaua seda rõõmu tähistab!
Ja tüli algas...
Ma viisin naise restorani õhtusöögile. Kelner millegipärast võttis minu tellimuse esimesena. Mulle palun steik, keskmiselt küpsetatuna.
Ta küsis, et kas ma hullu lehma pärast ei karda.
Ma vastasin, et ei, ta oskab ise enda eest tellida.
Ja tüli algas...
Naine seisis alasti magamistoa peegli ees. Talle ei meeldinud see, mida ta nägi ja ta ütles oma abikaasale: "Ma tunnen ennast kohutavalt, ma näen
välja vana, paks ja kole. Sa võiksid mulle komplimendi teha, et ma ennast paremini tunneks!"
Kallis, sul on kohutavalt hea silmanägemine!
Ja tüli algas...
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lorrap
Niih, et üritame siis ühe hingetõmbega ära öelda:
Nägin veoautot, mis pukseeris oma saba peal veoautot, mille kastis oli veoauto, mille kastis oli sõiduauto.
Et siis selline pilt avanes täna talvekatelt koju sõites. |
Ühest teisest kohast kommentaar:
Yo dawg! I heard u like picking up some cars so we picked up ur car with another car and another so u can pick up some more cars while u picking up
some cars.
|
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
|
Juba ära tehtud
...
|
|
|
|
kella4
huviline
Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
Mosse pagassi saaks veel mingi sääreväristaja kah panna ju .
|
|
|
Imres
huviline
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition quattro 20vt
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lorrap
|
Meenutab muinasjuttu Breemeni linna moosekandid (paremat pilti ei leidnud)
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Kolm hipodroomi võidusõiduhobust istuvad pubis ja võtavad õlle! Järsku läheb jutt võitudele. Esimene hobune kiitleb: "Mul on 18-st sõidust 10 võitu"
ja teeb sabaga zahh. Teine ratsu: "Mul on 24-st sõidust 18-st võitu!" ja lööb kabjaga vastu rinda. Kolmas seepeale: "Mul on 32-st sõidust 28
võitu!"
Suksud on sedavõrd ametis üksteisele kiitlemisega ja ei pane tähelegi, et üks punase kiivriga puudel neil kõrval istub ja kõike pealt kuulab.
Puudel vaikselt: "Vabandust, ma ei taha küll nüüd ennast kõvaks meheks teha, aga mul on 44-st sõidust 40 võitu."
Hobused on hämmingus. Ei saa sõnagi suust. Ühel kukub õllekann vastu põrandat puruks! Järsku ütleb üks hobune, silmad imestusest suured: "Täitsa
lõpp, rääkiv koer!"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kolm kutti sattusid laevaõnnetuse järel saarele. Nad võeti inimsööjate poolt kinni. Kõik kolm palusid elu eest inimsööjate pealikut ja viimane ütleski
lõpuks: "Ok.. ma annan teile kõigile kaks ülesannet ja kui te need ära lahendate, siis pääsete vabalt minema. Esimene ülesanne, te peate otsima kümme
ühesugust puuvilja ja need mulle tooma." Kutid lähevad otsima. Esimene tuleb tagasi, kümme õuna kaasas. "Nüüd pista need õunad endale tagumikku, aga
vaata, et sa ei pilguta silmagi selle peale", ütleb pealik. Kutt hakkab toppima ja teise õuna ajal karjatab... Momentaalselt tapetakse kutt ära ja
topitakse patta. Tuleb teine mees, kümme ploomi kaasas. Pista tuleb ikka samasse kohta. Pistab ploome... ja üheksanda ploomi ajal hakkab kõva häälega
naerma. Otsekohe lüüakse kutt maha ja lisatakse patta.
Saavad siis esimene ja teine kutt paradiisi väravate taga kokku ja esimene küsib teiselt, et miks ta naerma hakkas, ta oleks ju muidu pääsenud. Teine
kutt vastab: "Ma kohe ei suutnud naeru pidada, kui nägin, kuidas kolmas mees metsast sületäie ananassidega välja tuleb..."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Klassi tüdrukud lepivad kokku, et kui Juku veel midagi roppu klassis ütleb siis nad pakivad oma asjad kokku ja lähevad klassist minema.
Juku kimab klassi ja teavitab valjult: "Teate, meil koolimaja kõrvale hakati l*tsimaja ehitama". Tüdrukud võtavad asjad ja hakkavad minema. Juku
hüüab" Kuhu te lähete, alles vundamenti valavad ju"
|
|
|
|
PRAKTIK
huviline
Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 1,9TDI 96kw 2004
|
|
Jubedad sinised püksid Selveri poe sissekäigul!
Käisin sisseostudel poes ja panin tähele, et ühel vanemal mehel olid
eriti inetud sinised püksid...
Kindlasti mingi pensionär, kellele on kogunenud tööpükse peale seda,
kui oli tehasest pensionile jäänud.
Kuna püksid olid eriti inetud, siis tegin foto, et seda sullegi näidata...
Ei saa aru, kuidas kellegi võib olla nii halb maitse...
Jube!
VAATA
|
|
|
Zandr
klubiliige
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex steroididel Sigar
|
|
Noku raske elu
Moderaator: Link parandatud, aga nokule võid Sa ise maili saata kui soovid (mailto linki kasutades).
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
|
kadapiku
huviline
Registreerunud 28.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80
|
|
twistY
huviline
Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal
|
|
ttoom
huviline
Registreerunud 08.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
rando87
huviline
Registreerunud 07.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
Kraabits
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: 80 Avant 2.6
|
|
Kuidas saab teha nõudepesumasinast lumesahk?
- Anna naisele labidas.
|
|
|
Krooniline
huviline
Registreerunud 19.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Jeep GC; Volvo V70
|
|
Kui näen tänaval paksu tibi möödumas, siis mõtlen endamisi ikka, et nii paksu rasvakihi vastu ei aita isegi FAIRY !
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 28 29 30 |