Lehekülgi: 1 .. 28 29 30 31 32 .. 54 |
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 12.03.13 14:37
|
|
|
Ja soovitaks võtta kõrvale mitte 2t kaaluva c6 atm vaid 3.0 A4 manuaalkastiga ja siis võrrelda. Muidu on sama hea, et m5 on kiirem kui 1,4 Getz.
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 12.03.13 14:51
|
|
|
Teeks nii, et ei oleks nii nagu iga teemaga, et kui mingi siuke jutt tuleb siis on iga vend oma autoeest väljas ja siis on mingi 5 lehte kõvatamist
kelle oma parem on. Audi a6 2,5tdi 103kw plus kõigekangem soft, stage 3 pihustid ja pole lootustki selle autovastu. Aga eks kevadel näha mis aeg tuleb
siis on asi selge.
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
postitati 12.03.13 15:15
|
|
|
Jah kuno666 pani punkti jälle. C6 juht tükk aega surus taga, aga kui fooris punane oli sis tema igatahes järgi ei jõunud, kui pidurdasin ees sis läks
ka aega ennem kui ta suure kiirusega mööda lendas. Igatahes käin enne dynos ära ja minugi poolest tulgu iga 3,0 mees või oma 2,5 mees kõrvuti selle
autoga, mina pole vastu!
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 12.03.13 15:34
|
|
|
Kuno, kes siin oma masinat kiidab? Ma vaatasin natuke seda teemat, ning siis võrdlesin kiirelt netis leiduvaid andmeid ja selle tulemusena viskasin
kinda, et äkki siiski liiga optimistlikult omanik ütles. A6 7 sek sajani vs A4 11,2 sek sajani. A4 siis nende modifikatsioonidega mis teemas
kirjutatud omab ilmselgelt paremat dünaamikat kui tehaseandmed, kuid kas just niipalju, et see A6 eest ära sõidaks. Kuskil siin foorumis on kasutaja
Diffas 2,5 diisliga tehtud asju. Ma saan aru, et seal on juba kiire traktor, kuid kes jälginud on, see saab ka aru et seda autot on näpitud ka...
Muud ei miskit
EDIT: Kuid Kunoga nõus selles osas, et ilmselt annab üks võistlusel käik selguse, sest linnas foori tagant kiirendades, nii et teine auto sabas puksib
ei ole võrdluseks parim.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.13 15:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: madu
Kuno, kes siin oma masinat kiidab? Ma vaatasin natuke seda teemat, ning siis võrdlesin kiirelt netis leiduvaid andmeid ja selle tulemusena viskasin
kinda, et äkki siiski liiga optimistlikult omanik ütles. A6 7 sek sajani vs A4 11,2 sek sajani. A4 siis nende modifikatsioonidega mis teemas
kirjutatud omab ilmselgelt paremat dünaamikat kui tehaseandmed, kuid kas just niipalju, et see A6 eest ära sõidaks. Kuskil siin foorumis on kasutaja
Diffas 2,5 diisliga tehtud asju. Ma saan aru, et seal on juba kiire traktor, kuid kes jälginud on, see saab ka aru et seda autot on näpitud ka...
Muud ei miskit |
Millest sa välja loed, et ma oma autot olen kiitnud? Ma tõin näite autoga mis kaalub natuke rohkem ja millel samuti pihustid vahetatud ja kuna
kupatuur on a6 palju suurem siis ei tohiks ka nii alla jääda aga see anneli liigub. Toon näite 1,9 originaalis 0.205 pihustid ja peale läksid 0.216 ja
turbo rõhk keerati 1,5 bari peale ja 3,0 chipitud e39 ei saanud vastu ka siis kui quattro starti ei tehtud ja samuti suutis see diisel asfaldil 17
tolliste velgedega kohapeal tiirutada. Aga mis siin vaielda 400m peal näeb mis tulemus tuleb, samuti paljukiidetud 1,8t chipituna ei ole 400m peale
vastane olnud mis tundub ka paljudele müstika ja uskumatu.
|
|
|
AronL
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: M140i xDrive
|
postitati 12.03.13 15:54
|
|
|
Ma võin chipitud 1.8T'ga vastaseks tulla
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 12.03.13 15:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kuno666
ja samuti suutis see diisel asfaldil 17 tolliste velgedega kohapeal tiirutada. |
Seda teeb iga stock 2.2T välja keeratud rooliga.
Mingi hull kõvatamine käib, dragi või miili tulemusi saaks äkki näha?
Kas 13 sekunditki tuleb ära?
Aga ok, rohkem ei töga. Rajal näeme.
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 12.03.13 15:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kuno666
Teeks nii, et ei oleks nii nagu iga teemaga, et kui mingi siuke jutt tuleb siis on iga vend oma autoeest väljas ja siis on mingi 5 lehte kõvatamist
kelle oma parem on. |
Sellele lausele vastasin, et keegi ei olegi oma autot kiitnud. Kuskil ma pole aga maininud, et "sina" jällegi oma autot kiidaks. Millest me räägime
muidu?
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
postitati 12.03.13 16:34
|
|
|
Huvitav, et MTM ei suuda isegi üle 140kW ja 380Nm mootorist 2.5 v6 peal välja võtta antud turboga ning nüüd äkki 1.9 peal on selline püss, et ei jõua
kinni hoida. Isegi 3.0tdi 171kw oma 525Nm jääb kaugele maha. Ma ei saa vahepeal kuiva asfaldi peal hoopealt rattaid ringi isegi ~350kW rattast jõuga
aga eks diisel ongi vist teistmoodi.
Muide tore, et keegi 1.9 tdiga ka tegeleb.
ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
|
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.13 16:45
|
|
|
Pole mingeid aegu mul veel, jõuab kevadel sõita kuival mitte praegu libedaga kuskile kraavi suure hooga. Kas mtm ka pihusteid, map-i, nukka jne ka
vahetab? Ja kust loetakse juttu, et nii püss, et ei hoia kinnigi? Kust lugesid, et 3,0 jääb kaugele maha? Mina kirjutasin, et ta ei jõudnud järgi.
AronL jään sind SR avalaksul kõrvale ootama Kõik võivad tulla.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 12.03.13 17:37
|
|
|
Freeser, mis sinu pepudüno ütleb, et palju kusagilt jöudu on?
Vaatasin ükspäev Mäesepa poolt mersu modimist ja seal lihtsalt näitude sättimisega tuli piisav lisa, omaniku eesmärk oli suurelt osalt "power".
Sinul aga vahetatud teab mida, siis vöiks tögamisena öelda, et äkki RS4 ligilähedane vöimsus ?
Ärge solvuge, kuid halenaljakas on selline eputamine, vöin öelda samuti, et no kuidagi ei saanud ühte S4/s6 c4-ja ükskörd Viljandi mnt-l enne Urge
Statoili kätte, kuigi kiirendasin 5-nda käiguga , peale tanklat aga söitsin
temast rahulikult mööda ja tema üritas mind kätte saada aga ei saanud, sest keerasin enne peateelt körvale.
Freeser, kui aga töesti nii köva pill ja sellise astumisega, siis minu poolt kindlasti 5 pihku ja ka kummardus, hea töö!
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.13 17:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Freeser, mis sinu pepudüno ütleb, et palju kusagilt jöudu on?
Vaatasin ükspäev Mäesepa poolt mersu modimist ja seal lihtsalt näitude sättimisega tuli piisav lisa, omaniku eesmärk oli suurelt osalt "power".
Sinul aga vahetatud teab mida, siis vöiks tögamisena öelda, et äkki RS4 ligilähedane vöimsus ?
Ärge solvuge, kuid halenaljakas on selline eputamine, vöin öelda samuti, et no kuidagi ei saanud ühte S4/s6 c4-ja ükskörd Viljandi mnt-l enne Urge
Statoili kätte, kuigi kiirendasin 5-nda käiguga , peale tanklat aga söitsin
temast rahulikult mööda ja tema üritas mind kätte saada aga ei saanud, sest keerasin enne peateelt körvale.
Freeser, kui aga töesti nii köva pill ja sellise astumisega, siis minu poolt kindlasti 5 pihku ja ka kummardus, hea töö! | No kui
1,7bar rõhku, 0.216 pihustid teine nukk ja chip saadi juba u 120kw motost, minul suurem turbo, 1,5bar rõhku, teine nukk ja pihustid 0.250 no ca 150
kanti võiks ideaalis olla, aga ennem teada ei saa kui paberil pole asja kirjas näinud.
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
postitati 12.03.13 18:04
|
|
|
To freezer- kuidagi palju kekutad oma a4 1,9tdi-ga (mitte S4) mis teema alustuses kirjas. Ootan juba seda hetke kui mööda mune saad. Ja kui keegi
3,0tdi meestest ära sõidab su ,siis ten sellele mehele korralikud joogid.
Adolf Hitler!
|
|
|
|
AronL
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: M140i xDrive
|
postitati 12.03.13 18:15
|
|
|
Minu arust oleks just positiivne, kui see A4 1.9tdi reaalselt ka A6 3.0tdi'st kiirem oleks, seda muidugi mõõdukate ümberehitustega. Tuleks ju see
teadmine edaspidi igati kasuks inimesele, kes soovib kiiremat autot, kuid ökonoomsuses kaotada ei soovi.
Kuidas need muutused üldse kütusekulule mõjunud on? Diisli eesmärk on siiski ju ökonoomsus
Sellel projektil on vähemalt nägu, sest tegemist quattroga. Esiveolise kiiremaks ehitamisel poleks nagu erilist mõtet, olgu seal siis 100kw või 200kw,
igav oleks ikka.
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.13 18:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rix30
To freezer- kuidagi palju kekutad oma a4 1,9tdi-ga (mitte S4) mis teema alustuses kirjas. Ootan juba seda hetke kui mööda mune saad. Ja kui keegi
3,0tdi meestest ära sõidab su ,siis ten sellele mehele korralikud joogid. | Siiski freeser mitte freezer, ei kekuta üldse, lihtsalt
räägin nagu asi on, hetkel pole auto nagunii korralikult seadeski, selle vea parandab "prj" ma loodan. S4 on jutumärkides kuna välimus ja sisu on
s4-st pärit ja miks ei või seal S4 kirjas olla?
Tsitaat: | Algselt postitas: AronL
Minu arust oleks just positiivne, kui see A4 1.9tdi reaalselt ka A6 3.0tdi'st kiirem oleks, seda muidugi mõõdukate ümberehitustega. Tuleks ju see
teadmine edaspidi igati kasuks inimesele, kes soovib kiiremat autot, kuid ökonoomsuses kaotada ei soovi.
Kuidas need muutused üldse kütusekulule mõjunud on? Diisli eesmärk on siiski ju ökonoomsus | Ma ei ole küttekulu mõõtnud eriti, vahest
olen ära nullinud ja 25l=400km normaalset sõitu linnas ja mnt-l ja teinekord samas 25l=250-300km kui koguaeg pähe anda. Tallinnas sai siin ära käidud
mingi 15l-ga, Pärnu-Tallinn, Tallinnas sai ringi ka uhatud korralikult ja tagasi Pärnu tuldud.
|
|
|
meelo
huviline
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 3.0 BiTDI Q Avant S-Line
|
postitati 12.03.13 19:38
|
|
|
Tee lihtne test:
Pane vag juhe järgi ja mõõda kiirendust 0-100km/h.
Engine alt 5-6 kanal.
Saad väga reaalse tulemuse oma masina kiirendusvõime kohta.
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
|
epidemic
huviline
Registreerunud 21.12.11
Kasutaja on eemal
Auto: Mazdaspeed 3, Isuzu D-Max, Audi S6 C5, Lexus IS-F
|
postitati 12.03.13 20:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rix30
3,0tdi meestest ära sõidab su ,siis ten sellele mehele korralikud joogid. |
Nalja ei ole nende näpitud turbodiislitega, ma olen ise näinud, kuidas vanast Opel Vectrast (korralikult järele aidatud Izusu 1.7td) hakkas
linnakiirusel mööda minema mitte just kõige lahjem Impreza ja ausalt öeldes kujunes see möödasõit selle Subarumehe elu üheks pikemaks ja
häbiväärsemaks möödasõiduks. Kui ikka oodata ei oska, et luuavarrest pauk tuleb, siis võib teinekord päris häbisse jääda.
- Eksjö Maskin & Truck AB -
|
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro
|
postitati 12.03.13 20:33
|
|
|
Selle diislite tuunimisega mõtlesin, et küsin vahele, et kas isegi ainult chippides nt seda samust 1.9diislit või 2.5 103kw diislit peab vahetama
kindlasti 2massilise hooratta 1 massilise vastu kuna see 2massiline ei pea vastu?
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.13 20:38
|
|
|
Peab kuna aastaga saad hoorattast lahti, anneli puhul on see parem, et sellele on saada valeo uus komplekt ligikaudu 350euri eest aga a6 pead leidma
7a või 85kw diisli ühemassilise hooratta ja see on juba paras jama
Esiveolisena nii kiiresti seda ei juhtu.
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.13 21:01
|
|
|
Kevadel sai ühele 1.9 TDI 81kw poolevedusele passatile chip pandud ( jyrisoo) Kui joonele sai pandud 96kw pooleveduse passatiga, jäi see maha,
rehvide tegemisest ei räägigi, sest rehv põles kolmandaga ka, aga hooratas ( ma isiklikult arvan et see oli hooratas) andis järele mingi nädalaga,
sest värin tekkis sisse kiirendusel, mootori ja kasti padjad said vahetatud, ja muu oli ideaalses korras. Tean veel mõnda, kes on jõu lisamisega oma
hoorattast suht kergelt jagu saanud. 1.9 TDI- le läheb 1.8T hooratas otsa, ja kannatab kiirendada küll.
Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
|
|
|
|
äss
klubiliige ac aasta auto 2011 võitja
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x 1,8t ja masuudipress
|
postitati 13.03.13 06:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mokits[/]
1.9 TDI- le läheb 1.8T hooratas otsa, ja kannatab kiirendada küll. |
1,8t hooratas on veel pehmem kui tdi oma. See vahetus ei toida eriti.
best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
|
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.03.13 08:02
|
|
|
Hmm, ok, millegipärast kuskilt meelde jäänud, ju siis valesti...
Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 13.03.13 15:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mokits
Naljakas seda nokkimist vaadata, aga see lause" seda teeb iga stock 2.2T" see oli ikka selles arutelus kõige pirnim lause Üks on stockis 169kw ja 200+ hp ( ei viitsi praegu täpselt meenutada ega
otsida) teine tüüp on 1.9 Tdi 81kw- st seda jõudu otsinud, matnud tunde ja palju eurosid, et auto omale meelepäraseks teha, tootes juurde jõudu ja
püüdes säilitada ökonoomsust... |
Sellel ülivõimsal 2.5 tdil peaks ju rohkem väänet olema, kui stock 2.2-l, millel on seda 350nm.
Minu point on selles, et kuidagi ära hakkab tüütama see kõvatamine. Mul on savi, mis pihusteid softe ja turbosid te kasutate, seni pole ma peale tühja
jutu näinud mitte ühtegi tulemust ei dragil ega ka miilil. Ainult väga palju juttu foorumis.
Alati on tore, kui inimesed asju ehitavad, aga võiks siiski latti veidi kõrgemal hoida, kui SR ...
|
|
|
|
kuks456
huviline
Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Tdi
|
postitati 13.03.13 16:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Tsitaat: | Algselt postitas: mokits
Naljakas seda nokkimist vaadata, aga see lause" seda teeb iga stock 2.2T" see oli ikka selles arutelus kõige pirnim lause Üks on stockis 169kw ja 200+ hp ( ei viitsi praegu täpselt meenutada ega
otsida) teine tüüp on 1.9 Tdi 81kw- st seda jõudu otsinud, matnud tunde ja palju eurosid, et auto omale meelepäraseks teha, tootes juurde jõudu ja
püüdes säilitada ökonoomsust... |
Sellel ülivõimsal 2.5 tdil peaks ju rohkem väänet olema, kui stock 2.2-l, millel on seda 350nm.
Minu point on selles, et kuidagi ära hakkab tüütama see kõvatamine. Mul on savi, mis pihusteid softe ja turbosid te kasutate, seni pole ma peale tühja
jutu näinud mitte ühtegi tulemust ei dragil ega ka miilil. Ainult väga palju juttu foorumis.
Alati on tore, kui inimesed asju ehitavad, aga võiks siiski latti veidi kõrgemal hoida, kui SR ... |
Üks asjalikumaid lauseid selle leheküljepeal
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 28 29 30 31 32 .. 54 |
|