Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Mis häirib kõige rohkem liikluses ? (Vastuseid: 89 | Vaatamisi: 6209)
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 13.04.04 12:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Traks
Ise püüan aru saada nendest kes suuna tuld ei näita.
Põhjus lihtne: Neil puudus vajalik finats, et sellist lisavarustust nagu "suuna tule kang" tellida;)

Mina nendest aru saada ei püüa. Vahest tekitavad ikka suhteliselt ohtlikke olukordi. Alles paar päeva tagasi otsustas mingi tont kahte pööret- tammsaare teelt (praktiliselt ümberreastumata teisest reast) rahumäe teele ja siis kohe nurgapealsesse lukoili tanklasse ilma suunatuld kasutamata teha. Kõige hullem, et kui sellisele tagant sisse sõita siis jääd veel ise süüdi ka. Nagu arvata, oli masinaks rullnokabemm, tõsi natuke uuem versioon kui need tavalised rullid on. Minu meelest on sellisel juhul tegemist ikka piiratud aju mahutavusega. Suunatulekangi jaoks sihukestel tüüpidel arvatavasti jätkuks raha küllaga, kuid mõistust ju raha eest ei saa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 13.04.04 13:27 Tsiteeri

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=7613929

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
pepe
huviline

Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL

postitati 13.04.04 16:41 Tsiteeri

täna hakkas silma kaks a8-t ja üks s8, kes hiilgasid sarnase tegevusega, millest ferdinand viimases postis kirjutas. tahaks loota, et see a8/s8 omanike trendiks ei hakka saama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Traks
huviline

Registreerunud 29.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4, ABT

postitati 20.04.04 15:34 Tsiteeri

Krt jubedalt häirib see kui valgusfoorid ei ole korralikult reguleeritud, st seda et kui valgus fooride taga seisavad neljast suunast tulevad masinad. Olen helistanud numbril 110 juba 2 korda rääkinud konkreetsest ristmikust, aga midagi pole muutunud.

Tegemist siis vabadusepst ja männikutee ristumis kohaga.

Nii kuidas sina autole nii ka auto sulle
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rr10
huviline

Registreerunud 19.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI 100/2.3E (HETKEL JUBA OMANIKKU VAHETANUD)

postitati 18.10.04 11:28 Tsiteeri
Liiklus hämmastab!!!

Juba mitmed aastad on liikluses (vähemalt Pärnus) kujunenud lausa traditsiooniks, et pööretel või muudel manöövritel ei viitsita sisse lülitada suunakaid.Ma lihtsalt ei saa aru, milles on asi!!??Kas tõesti on liiklusesse tulnud juurde nn ostetud lubadega sõitjaid või on suunaka lülitid väga paljudel kinni roostetanud:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JohnDoe2200T
huviline

Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 AVANT 2210 ccm3 Turbo Q

postitati 18.10.04 11:34 Tsiteeri

jah või pole standard varustuses suunakaid? :D

Peaasi, et kere massile oleks vastav mootor... 4 vedu teeb asja ilusaks ning mugavaks... 200% AUDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 18.10.04 11:38 Tsiteeri

Mitmeid kordi arutatud teema, näri ntx see siin läbi:

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=5272

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 18.10.04 11:38 Tsiteeri

tallinas on see igapäevane asi... aga mis närvi ajab on see, et inimesed ei oska ringteedel s6ita... keeratakse täiesti suvalistest kohtadest sisse ja välja ... 1 oopeli junn oleks mulle üleeile sellepärast sisse keeranud öismäel aga 6nneks sain enne pidama....
minuarust on see peamine asi, millele autokoolides r6hku pööratakse.... aga nää...

andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 18.10.04 13:06 Tsiteeri

Tule siis Pärnusse ja vaata, kuidas kohalikud meil ringi peal sõidavad:D:D:D
Suvel ehitati ümber Karja/Aia/Pika ja jumal teab veel mis tänavate ristmik ringliiklusele. Isegi praegu leidub kohalikke, kes jäävad keset ringi seisma, et teist masinat ringile lasta:D:D:D
PS. Kui mitte nö Mudaravila ringi arvestada, siis on see esimene korraliku koormusega ringliiklusega ristmik Pärnus.

AzA
huviline

Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 85kw '94

postitati 18.10.04 14:08 Tsiteeri

pärnus riia mnt-l yleeile.
sõidame siis oma audiga armsalt u. 60 spidoka järgi kui äkki rohelise lehega opel, kes oli meist paremal otsustas vasaku suuna sisse peksta lapatsit tallata ja vasakule meie ette kruttida. kena plond ka kõrval. naine pidurdas aabsi kribina saatel - eesistmel 6 kuune imik turvahällis. esimese emotsiooniga näitas mu kallis kaasa onule keskmist, mille peale vant külmalt üle õla samaga vastas :) vahva kuju - tal tuli vist kohe paremini õhtul välja.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 18.10.04 14:54 Tsiteeri

Endal ka rihmamaha viskab, kui mõni rullnokk linnavahel kihutab, tekib tunne, et püüa kinni ja vääna vasta pead. Hea küll, no kui muidu ei saa, et nagu esinema peab, siis tehku seda seal kus rahvast ja autosid vähem, on variant suurem, et ainult end pilbasteks sõidab.

nord
huviline

Registreerunud 17.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: cabrio

postitati 18.10.04 15:18 Tsiteeri

Täna järvevanas:
Teises reas liigub 50nega Kadett, naesterahvas roolis, mustamäe poole.
Sada meetrit enne veerenni otsa lükatakse vasak suund sisse ja asutakse U pööret tegema. Siis nende masinate vahelt mis mustakalt tulnud ja ootavad tagasipööret veerenni tänavasse.

me :ox3

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 18.10.04 15:53 Tsiteeri

tallinna liiklusest ma siin teemas üldse ei räägiks...pole kunagi sealt rahuliku närviga pääsend...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ets1
huviline

Registreerunud 11.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi V8 4.2 Quattro

postitati 19.10.04 10:40 Tsiteeri

eks see tipptunnil linnas liikelmine paras loterii on jah:Djääd terveks või ei jää:o!!aga autojuhte tuleb kogu aeg ju juurde ja asi muutub aina segasemaks kui inimesed oma suhtumist ei paranda!ohutut liiklemist siis!:)

www.aprilia.ee
rixa
huviline

Registreerunud 22.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: 330XD

postitati 19.10.04 11:08 Tsiteeri

Pole midagi. Nõrgad surevadki välja. :P

ryblik
huviline

Registreerunud 21.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel autotu

postitati 19.10.04 11:24 Tsiteeri

Pealinna liiklus... noo minu arust täiesti normaalne. Tuleb ise rahu säilitada, ise viisakas juht olla ja TEGELIKULT on ka meil siin Tallinnas PÄRIS palju viisakaid juhte... Näiteks mina lähen hoopis sisi närvi kui nädalavahetuseks vahel Pärnusse sõidan. Seal nagu asi wayyy hullem kui Tallinnas mu arust hoopis. Seal sellist juhti kes SInd vahele laseks või midagi sellist, sellist ära loodagi leida seal. Ja kui keegi ongi, siis on Tallinna juht :) Muidugi alati, erand kinnitab reeglit... Ma lihtsalt harjunud siin...

C.R.E.A.M.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 19.10.04 17:44 Tsiteeri

Noh pärle leidub ka Tartust. Täna hommikul sõitsin tööle. Vaatan, mis värk on. Ühesuunalisel teel vuras mulle vastu hõbehall Opel Calibra, naisterahvas roolis. Tuled ei põlenud, rihma peal polnud, mobiil oli käes ja vibutas mulle rusikat, polnud isegi blondiin vaid täitsa tumeda peaga :D Ma ei osanud muud teha kui kõva häälega naerda. Tuju tegi lausa heaks. Igaks juhuks tegin ringi peale ja kontrollisin oma mälu ja silmanägemist - öösel polnudki seda teelõiku keegi kahesuunaliseks teinud :P

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 19.10.04 18:20 Tsiteeri

krt tallinnas käib kõigerohkem pinda taksojuhid.. nad nagu suunatule oma autolt ära keeranud.. mida uhkem takso auto on seda vähem ta suunda näitab.. ilgelt viha teeb selline asi.. :mad::mad::mad:

pets00
huviline

Registreerunud 24.04.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.10.04 18:45 Tsiteeri

tartus marsajuhid ülbikud kes jummala suvalt keeravad kõrvalteelt peateele teisele ette

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 (c5) 1.9

postitati 19.10.04 18:51 Tsiteeri

Liikluskultuur on täiesti käest ära eestis!Mind ajavad närvi oma suhtumisega need kes arvavad et kehtestatud kiirustest ja seadustest ei pea kinni hoidma(et autokoolis sõdavad rahulikult ja kui load käes siis sõidavad nii kuidas saavad!)!olen ise veendunud kui märk näitab 70 siis ongi 70(mitte et mingid londid 100-ga mööda kihutavad)!isegi mu enda sõpradega on mitmeid kordi sõnavahetuseks läinud kui nende sõidustiili kommenteerinud olen! isegi olen väga värske juht ja alles load kätte saanud aga minu suhtumine ei ole see et sõidan sealt kust saab(soidan sealt kus tohib ainult!!)! see et paljud liiklust rikuvad ei pea kaasa tooma seda ,et minagi hakkaks mõtlema et kui teised teevad miks mina ei võiks! Tuleb olla ise eeskujuks ja äkki kunagi koidab päev mil kõigile mõistus pähe tuleb ja lõppeb see mõtetu kihutamine ja lolli mängimine ja hakatakse eeskirju täitma!:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 19.10.04 19:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja nord
Täna järvevanas:
Teises reas liigub 50nega Kadett, naesterahvas roolis, mustamäe poole.
Sada meetrit enne veerenni otsa lükatakse vasak suund sisse ja asutakse U pööret tegema. Siis nende masinate vahelt mis mustakalt tulnud ja ootavad tagasipööret veerenni tänavasse.

me :ox3

endal oli enam vähem sama teema selle tagsi pöörde tegemisega et jäin nii lollisti valesse ritta ja proovisin siis mina juba varakult ringi reastuda suund vilkus vist samuti oma 100m aga mitte s*ttagi vahele ei lastud kuigi... võiks ju, ja no ma siis vaatasin ka et pole miskit teha et mul vaja ära keerata ja nii ma selle auto kes mul kõrval ca 100m sõitis, teeserva lükkasingi ja tegin oma pöörde see auto küll tuututas seal miskit aga näitasin talle oma keskmist sõrme ja sooritasin oma tagasipöörde ära

(viisakad juhid? ja Tallinnas? pole küll ühtegi kohanud:mad: )

öelge selle peale mida tahes aga no mul suund vilkus (ca 100m) ja vahele ei lastud seega polnud mul ka muud võimalust

nagu öeldud nõrgad surevadki välja

MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 19.10.04 19:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Kiroolen ise veendunud kui märk näitab 70 siis ongi 70(mitte et mingid londid 100-ga mööda kihutavad)! Tuleb olla ise eeskujuks ja äkki kunagi koidab päev mil kõigile mõistus pähe tuleb ja lõppeb see mõtetu kihutamine ja lolli mängimine ja hakatakse eeskirju täitma!:)

Muhhahaa :D
Sõidan ALATI + 10-20 km/h vähemalt ! Kotib see sind ? Segan ma sind sellega, kui möödun sinust ja sõidan OMA sõitu ? :D
On ikka taaskord maailmaparandajad lagedale tulnud värskete lubadega ...

Btw lasen alati inimesed üle tee ja näitan ka suunda 98 % juhtudest, st kui hoovi manööverdan siis mitte :D

eksole lihtne, liikle ise ja lase ka teistel seda teha ;)

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
elar
klubiliige

Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2dq + 4dq

postitati 19.10.04 20:18 Tsiteeri

Seoses liiklemisega pole mõtet hakata välja tooma olukordi, kus keegi misket valesti on teinud. Peab tunnistama, et olen isegi eksinud aga kes meist poleks? ;)

Aga sellest maailmaparandamise värgist niipalju, et pindu teise silmas on lihtsam näha kui palki enda omas. Eeskuju on sõna, mille järgi peaks me sõitma. Minul endast kiiremini sõitjatest kahju pole (maanteel näitan suunda jne ) .
Et rohkem tolerantsust (kõiki me ju parndada ei suuda) ja päikest ellu (seda negatiivset poolt ju niigi küllalt?).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janek
klubiliige

Registreerunud 20.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: kuubik + "kaubik" + A3

postitati 19.10.04 20:26 Tsiteeri

Oeh ... jälle üks teema, et mina teen nii ja sina teed naa. Samas, vähemalt pooled inimesed ei märkagi, kui nad ISE eksivad, aga teiste eksimusi on hea märgata kohe :)

Ma võiks siia iga ndl vahetus kirjutada, pika posti. Nädala sees olen külas, kus on ~ 100 autot ja nädalavahetustel olen Tartus, kus on ligikaudu ~xxx autot. Nii, et kontrast on ikka päris suur ja teemasid teeks siia ikka oma 50 vähemalt. Aga POINT. Kas keegi loeb siin seda teemat ja mõtleb oma liiklemise üle järgi??? Vaevalt. :)

Ja mulle meeldib kasutada signaali, kui keegi ette jääb või laus lollusega minu ees hakkama saab, mitte ei tekita teemasid, millest kellegil kasu pole.

peace :P

[edit] Oleks pidanud elari posti läbi lugema, siis poleks täpselt samasugust enda posti tegemagi :D

.............
Starter
huviline

Registreerunud 26.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5 TDI

postitati 20.10.04 10:29 Tsiteeri

Mind häirivad paljud asjad. Eriti tobe tundub see kui keegi sõidab sust mööda maanteel, siis kohe pidurdab, viimasel hetkel parem suund sisse ja keerab kohe su nina eest paremale. Kus on manöövri mõttekus ? Üldiselt olen arvamusel, et kui just väga pikkamisi ei pidurda peaks suunatuli süttima koos piduritulega.

Samuti häirib see nagu keegi siin kirjutas kui helistatakse oma mures ebapädevatele inimestele. Kui foor on tuksis, siis miks sõimata politseid ? Nemad minuteada ei ole ühtegi foori veel paika reguleerinud. Ning siis imestada, et midagi ei muutu ? See ei ole nende asi. Parimal juhul öeldakse, et jah me võtame selle arvesse. Ei midagi isiklikku.

Parem Audi'ga kui Audi'ta...
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.4% - SQL: 74.6%]