Lehekülgi: 1 2 3 4 |
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 13.04.04 12:40
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Traks
Ise püüan aru saada nendest kes suuna tuld ei näita.
Põhjus lihtne: Neil puudus vajalik finats, et sellist lisavarustust nagu "suuna tule kang" tellida |
Mina nendest aru saada ei püüa. Vahest tekitavad ikka suhteliselt ohtlikke olukordi. Alles paar päeva tagasi otsustas mingi tont kahte pööret-
tammsaare teelt (praktiliselt ümberreastumata teisest reast) rahumäe teele ja siis kohe nurgapealsesse lukoili tanklasse ilma suunatuld kasutamata
teha. Kõige hullem, et kui sellisele tagant sisse sõita siis jääd veel ise süüdi ka. Nagu arvata, oli masinaks rullnokabemm, tõsi natuke uuem versioon
kui need tavalised rullid on. Minu meelest on sellisel juhul tegemist ikka piiratud aju mahutavusega. Suunatulekangi jaoks sihukestel tüüpidel
arvatavasti jätkuks raha küllaga, kuid mõistust ju raha eest ei saa.
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
|
pepe
huviline
Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL
|
postitati 13.04.04 16:41
|
|
|
täna hakkas silma kaks a8-t ja üks s8, kes hiilgasid sarnase tegevusega, millest ferdinand viimases postis kirjutas. tahaks loota, et see a8/s8
omanike trendiks ei hakka saama.
|
|
|
Traks
huviline
Registreerunud 29.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4, ABT
|
postitati 20.04.04 15:34
|
|
|
Krt jubedalt häirib see kui valgusfoorid ei ole korralikult reguleeritud, st seda et kui valgus fooride taga seisavad neljast suunast tulevad masinad.
Olen helistanud numbril 110 juba 2 korda rääkinud konkreetsest ristmikust, aga midagi pole muutunud.
Tegemist siis vabadusepst ja männikutee ristumis kohaga.
Nii kuidas sina autole nii ka auto sulle
|
|
|
|
rr10
huviline
Registreerunud 19.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI 100/2.3E (HETKEL JUBA OMANIKKU VAHETANUD)
|
|
JohnDoe2200T
huviline
Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 AVANT 2210 ccm3 Turbo Q
|
postitati 18.10.04 11:34
|
|
|
jah või pole standard varustuses suunakaid? 
Peaasi, et kere massile oleks vastav mootor... 4 vedu teeb asja ilusaks ning mugavaks... 200% AUDI
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
tom
huviline
Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw
|
postitati 18.10.04 11:38
|
|
|
tallinas on see igapäevane asi... aga mis närvi ajab on see, et inimesed ei oska ringteedel s6ita... keeratakse täiesti suvalistest kohtadest sisse ja
välja ... 1 oopeli junn oleks mulle üleeile sellepärast sisse keeranud öismäel aga 6nneks sain enne pidama....
minuarust on see peamine asi, millele autokoolides r6hku pööratakse.... aga nää...
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 18.10.04 13:06
|
|
|
Tule siis Pärnusse ja vaata, kuidas kohalikud meil ringi peal sõidavad  
Suvel ehitati ümber Karja/Aia/Pika ja jumal teab veel mis tänavate ristmik ringliiklusele. Isegi praegu leidub kohalikke, kes jäävad keset ringi
seisma, et teist masinat ringile lasta  
PS. Kui mitte nö Mudaravila ringi arvestada, siis on see esimene korraliku koormusega ringliiklusega ristmik Pärnus.
|
|
|
AzA
huviline
Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 85kw '94
|
postitati 18.10.04 14:08
|
|
|
pärnus riia mnt-l yleeile.
sõidame siis oma audiga armsalt u. 60 spidoka järgi kui äkki rohelise lehega opel, kes oli meist paremal otsustas vasaku suuna sisse peksta lapatsit
tallata ja vasakule meie ette kruttida. kena plond ka kõrval. naine pidurdas aabsi kribina saatel - eesistmel 6 kuune imik turvahällis. esimese
emotsiooniga näitas mu kallis kaasa onule keskmist, mille peale vant külmalt üle õla samaga vastas vahva kuju - tal tuli vist kohe paremini õhtul välja.
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
postitati 18.10.04 14:54
|
|
|
Endal ka rihmamaha viskab, kui mõni rullnokk linnavahel kihutab, tekib tunne, et püüa kinni ja vääna vasta pead. Hea küll, no kui muidu ei saa, et
nagu esinema peab, siis tehku seda seal kus rahvast ja autosid vähem, on variant suurem, et ainult end pilbasteks sõidab.
|
|
|
nord
huviline
Registreerunud 17.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: cabrio
|
postitati 18.10.04 15:18
|
|
|
Täna järvevanas:
Teises reas liigub 50nega Kadett, naesterahvas roolis, mustamäe poole.
Sada meetrit enne veerenni otsa lükatakse vasak suund sisse ja asutakse U pööret tegema. Siis nende masinate vahelt mis mustakalt tulnud ja ootavad
tagasipööret veerenni tänavasse.
me x3
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 18.10.04 15:53
|
|
|
tallinna liiklusest ma siin teemas üldse ei räägiks...pole kunagi sealt rahuliku närviga pääsend...
|
|
|
|
ets1
huviline
Registreerunud 11.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi V8 4.2 Quattro
|
|
rixa
huviline
Registreerunud 22.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: 330XD
|
postitati 19.10.04 11:08
|
|
|
Pole midagi. Nõrgad surevadki välja. 
|
|
|
ryblik
huviline
Registreerunud 21.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: hetkel autotu
|
postitati 19.10.04 11:24
|
|
|
Pealinna liiklus... noo minu arust täiesti normaalne. Tuleb ise rahu säilitada, ise viisakas juht olla ja TEGELIKULT on ka meil siin Tallinnas PÄRIS
palju viisakaid juhte... Näiteks mina lähen hoopis sisi närvi kui nädalavahetuseks vahel Pärnusse sõidan. Seal nagu asi wayyy hullem kui Tallinnas mu
arust hoopis. Seal sellist juhti kes SInd vahele laseks või midagi sellist, sellist ära loodagi leida seal. Ja kui keegi ongi, siis on Tallinna juht
Muidugi alati, erand kinnitab reeglit... Ma lihtsalt harjunud siin...
C.R.E.A.M.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
|
pets00
huviline
Registreerunud 24.04.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.04 18:45
|
|
|
tartus marsajuhid ülbikud kes jummala suvalt keeravad kõrvalteelt peateele teisele ette
|
|
|
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 (c5) 1.9
|
postitati 19.10.04 18:51
|
|
|
Liikluskultuur on täiesti käest ära eestis!Mind ajavad närvi oma suhtumisega need kes arvavad et kehtestatud kiirustest ja seadustest ei pea kinni
hoidma(et autokoolis sõdavad rahulikult ja kui load käes siis sõidavad nii kuidas saavad!)!olen ise veendunud kui märk näitab 70 siis ongi 70(mitte et
mingid londid 100-ga mööda kihutavad)!isegi mu enda sõpradega on mitmeid kordi sõnavahetuseks läinud kui nende sõidustiili kommenteerinud olen! isegi
olen väga värske juht ja alles load kätte saanud aga minu suhtumine ei ole see et sõidan sealt kust saab(soidan sealt kus tohib ainult!!)! see et
paljud liiklust rikuvad ei pea kaasa tooma seda ,et minagi hakkaks mõtlema et kui teised teevad miks mina ei võiks! Tuleb olla ise eeskujuks ja äkki
kunagi koidab päev mil kõigile mõistus pähe tuleb ja lõppeb see mõtetu kihutamine ja lolli mängimine ja hakatakse eeskirju täitma!
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
postitati 19.10.04 19:03
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja nord
Täna järvevanas:
Teises reas liigub 50nega Kadett, naesterahvas roolis, mustamäe poole.
Sada meetrit enne veerenni otsa lükatakse vasak suund sisse ja asutakse U pööret tegema. Siis nende masinate vahelt mis mustakalt tulnud ja ootavad
tagasipööret veerenni tänavasse.
me x3 |
endal oli enam vähem sama teema selle tagsi pöörde tegemisega et jäin nii lollisti valesse ritta ja proovisin siis mina juba varakult ringi reastuda
suund vilkus vist samuti oma 100m aga mitte s*ttagi vahele ei lastud kuigi... võiks ju, ja no ma siis vaatasin ka et pole miskit teha et mul vaja ära
keerata ja nii ma selle auto kes mul kõrval ca 100m sõitis, teeserva lükkasingi ja tegin oma pöörde see auto küll tuututas seal miskit aga näitasin
talle oma keskmist sõrme ja sooritasin oma tagasipöörde ära
(viisakad juhid? ja Tallinnas? pole küll ühtegi kohanud )
öelge selle peale mida tahes aga no mul suund vilkus (ca 100m) ja vahele ei lastud seega polnud mul ka muud võimalust
nagu öeldud nõrgad surevadki välja
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 19.10.04 19:41
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Kiroolen ise veendunud kui märk näitab 70 siis ongi 70(mitte et mingid londid 100-ga mööda
kihutavad)! Tuleb olla ise eeskujuks ja äkki kunagi koidab päev mil kõigile mõistus pähe tuleb ja lõppeb see mõtetu kihutamine ja lolli mängimine ja
hakatakse eeskirju täitma! |
Muhhahaa 
Sõidan ALATI + 10-20 km/h vähemalt ! Kotib see sind ? Segan ma sind sellega, kui möödun sinust ja sõidan OMA sõitu ? 
On ikka taaskord maailmaparandajad lagedale tulnud värskete lubadega ...
Btw lasen alati inimesed üle tee ja näitan ka suunda 98 % juhtudest, st kui hoovi manööverdan siis mitte 
eksole lihtne, liikle ise ja lase ka teistel seda teha 
|
|
|
|
elar
klubiliige
Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2dq + 4dq
|
postitati 19.10.04 20:18
|
|
|
Seoses liiklemisega pole mõtet hakata välja tooma olukordi, kus keegi misket valesti on teinud. Peab tunnistama, et olen isegi eksinud aga kes meist
poleks? 
Aga sellest maailmaparandamise värgist niipalju, et pindu teise silmas on lihtsam näha kui palki enda omas. Eeskuju on sõna, mille järgi peaks me
sõitma. Minul endast kiiremini sõitjatest kahju pole (maanteel näitan suunda jne ) .
Et rohkem tolerantsust (kõiki me ju parndada ei suuda) ja päikest ellu (seda negatiivset poolt ju niigi küllalt?).
|
|
|
janek
klubiliige
Registreerunud 20.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: kuubik + "kaubik" + A3
|
postitati 19.10.04 20:26
|
|
|
Oeh ... jälle üks teema, et mina teen nii ja sina teed naa. Samas, vähemalt pooled inimesed ei märkagi, kui nad ISE eksivad, aga teiste eksimusi on
hea märgata kohe 
Ma võiks siia iga ndl vahetus kirjutada, pika posti. Nädala sees olen külas, kus on ~ 100 autot ja nädalavahetustel olen Tartus, kus on ligikaudu ~xxx
autot. Nii, et kontrast on ikka päris suur ja teemasid teeks siia ikka oma 50 vähemalt. Aga POINT. Kas keegi loeb siin seda teemat ja mõtleb oma
liiklemise üle järgi??? Vaevalt. 
Ja mulle meeldib kasutada signaali, kui keegi ette jääb või laus lollusega minu ees hakkama saab, mitte ei tekita teemasid, millest kellegil kasu
pole.
peace 
[edit] Oleks pidanud elari posti läbi lugema, siis poleks täpselt samasugust enda posti tegemagi 
.............
|
|
|
|
Starter
huviline
Registreerunud 26.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5 TDI
|
postitati 20.10.04 10:29
|
|
|
Mind häirivad paljud asjad. Eriti tobe tundub see kui keegi sõidab sust mööda maanteel, siis kohe pidurdab, viimasel hetkel parem suund sisse ja
keerab kohe su nina eest paremale. Kus on manöövri mõttekus ? Üldiselt olen arvamusel, et kui just väga pikkamisi ei pidurda peaks suunatuli süttima
koos piduritulega.
Samuti häirib see nagu keegi siin kirjutas kui helistatakse oma mures ebapädevatele inimestele. Kui foor on tuksis, siis miks sõimata politseid ?
Nemad minuteada ei ole ühtegi foori veel paika reguleerinud. Ning siis imestada, et midagi ei muutu ? See ei ole nende asi. Parimal juhul öeldakse, et
jah me võtame selle arvesse. Ei midagi isiklikku.
Parem Audi'ga kui Audi'ta...
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |