Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Teeme selgeks liikluskindlustuse summa arvutamise põhimõtte koefitsendi osas uue (ka kasutatud) auto ostmisel. (Vastuseid: 53 | Vaatamisi: 17669)
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 09.05.12 20:46 Tsiteeri

Minu teada peaks see nn. "koefitsent" langema siis, kui sõiduk on kindlustatud aastas vähemalt 186 päeva järjest. Küsin homme üle. Võid mulle meili saata auto omaniku või vastutava kasutaja isikukoodiga ja lisada ka auto nr. loomulikult-homme õhtul võin vaadata, mis kuupäeval sul "koefitsent" langema peaks.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
huljes
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q

postitati 10.05.12 03:25 Tsiteeri

See koefitsendi langemine vastab minu teada tõele, endal seda jälginud ning nii on ta langenud ka.
Kivitare ehk oskab öelda, et mis teema selle kindlustusmakse arvutamisel vanusega on? Naised saunas rääkisid, et kuni 25 aastastele väänatakse juurde mõnuga?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 10.05.12 05:12 Tsiteeri

Umbes nii oli jah. Kuni 26.a vist, kui täpne olla.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 10.05.12 05:25 Tsiteeri

Minul oli eelmine suvi selline juhtum:
Olin oma vana autoga juba algusest peale IF-is olnud ja oli ka JAH leping. Paar aastat peale ostu, tegi elukaaslane väikse kõksu ja koefitsent korrutati 1,5-ga. Aga kui mina eelmine suvi (5 aastat If-is) härra Tarmo Rüütlile 60km/h tagant sisse kütsin, langes järgmine kindlustusmakse 35€/kvartali pealt 31€/kvartal peale. Sellest järgmine makse oli veelgi madalam.
Kas kindlustusfirmadel ka mingeid lojaalsusprogramme pole minu teada? Kartsin, et korrutatakse jälle 1,5-ga läbi, aga ei mõhkugi :)

Muuseas - auto taastasin ära ja praegugi sõidab ta kuskil edasi - uus omanik võibolla ei teagi, mis paugu on üle elanud - väga korralikult sai taastatud - kõik mis puruks, sai uus pandud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 22.2% - SQL: 77.8%]