Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 7 |
Tõnts
klubiliige
Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.3 , Coupe 2.1 typ 81, 3x 90 2.3, A4 1.8 TQ, 2x 90Q 2.3
|
postitati 17.06.11 18:07
|
|
|
Usun, et lõpupüti võid 10V oma ka panna, vastusurve on ja välja jookseb ka piisavalt, et kinni ei pooks. Neid peaks leiduma nagu jõge...
Life is too short to drive slow...
|
|
|
|
ain25
klubiliige
Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2*Audi coupe. Skoda
|
postitati 17.06.11 21:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
Vastusurve jaoks on viimane ja keskmine pütt. Näiteks mul pole tehasest reso vahel ja edasi käib nagu 20v peab käima.
Aga itaalia 2.0l 20v (NM) mille varuosadeks võtsin, polnud ei katti ega lambdat vaid ainult sportreso(audi originaal).
Vabalthingavale on pigem otseläbi väljalase täielik surm, reso on siiski kati asendaja, et lärmi tagasi hoida.
Kes reso laiali lõiganud teab, et suurt seal sees midagi pole.
Kui sul on korralik katt ning pütid all, kahtlen sügavalt, et minek peaks halvemaks minema.
Usa raua kohalt jällegi audi 90 enamajolt oligi mõeldud usa turule. Eriti 20v'd, seal on ju neid nagu muda. |
Ka mu Coupel on originaalis katt,resokas,vahepütt ja viimane pütt.
Siinkohal väidan natuke ka vastu
Viimane pütt on mürasummutamiseks.
Need isendid,millele pole resokas tehasest välja veeretes pandud,teeb seda tagasi surve tööd vahe pütt.
Siis selle jutujärgi õpetati mind seda autoremondi eriala valesti we!!!!
Igal pütil,resokal ja katil on oma töö põhimõte,egas neid ilupärast sinna ei panda.
Kui seda teemat täpsemal arutada siis läheb pääääääääääääääääris pikaks ja tekib igasuguseid vastuväiteid
Aga noh nii see kord juba on!!!
Kui leidub mõni targem,kindlasti leidub! ja rohkem teadja,kes on tegelenud sellega,siis võiks siin sellest pikemalt rääkida
|
|
|
LuckyOne
huviline
Registreerunud 05.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90
|
postitati 18.06.11 07:10
|
|
|
Ma pole kindel, aga kas katalüsaatoril pole mitte teine eesmärk kui müra summutada?
some people tell me that i need help,
same people can f**k off and go to hell...
|
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 18.06.11 07:20
|
|
|
Katalüsaator siiski vähendab hetigaaside hulka. Te ei taha teada kui hirmsalt häält teeb vabalthingav mootor tühja katalüsaatoriga.
Defu - Matu
|
|
|
|
ain25
klubiliige
Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2*Audi coupe. Skoda
|
postitati 18.06.11 08:12
|
|
|
Täpselt nii see on katt vähendab heitgaase
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
postitati 18.06.11 10:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Defenderyke
Katalüsaator siiski vähendab hetigaaside hulka. Te ei taha teada kui hirmsalt häält teeb vabalthingav mootor tühja katalüsaatoriga. |
Katalüsaator mõeldi välja eelkõige heitgaaside koostise loodussõbralikumaks muutmiseks. Katalüsaatoris toimub rida keemilisi reakstioone, tulemusena
eritub vähem nn kasvuhoone gaase, need muudetakse loodusele vähem kahjulikeks või kahjututeks ühenditeks. See keemiliselt aktiivne element teeb ka
katalüsaatori kalliks. Gaaside hulka liitrites/kuupmeetrites ta ei mõjuta, see sõltub otseselt ära põletatud bensiiniliitrite hulgast. Kuna ta on
resonaatorist suurema takitusega, sii omab loomulikult ka mürasummutavat effekti.
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 18.06.11 12:00
|
|
|
Tegelt viitasin ka enda arust, et peale heitgaaside võtab ka müra väiksemaks.
Defu - Matu
|
|
|
|
RandoV
huviline
Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B8
|
postitati 18.06.11 12:52
|
|
|
No tühja katiga on hääl ikka päris õudne.Ei tea kuidas r5-el ,aga mu vanal b3-l millel 2.0 83kW oli hääl ikka päris õudne kui ntx kõrgemad äärekivid
põhja-alust müra salongi peegeldasid,rääkimata ,et CO emissioon oli midagi 8-ga
|
|
|
fufanu
huviline
Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,3 91.a
|
postitati 18.06.11 13:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RandoV
No tühja katiga on hääl ikka päris õudne.Ei tea kuidas r5-el ,aga mu vanal b3-l millel 2.0 83kW oli hääl ikka päris õudne kui ntx kõrgemad äärekivid
põhja-alust müra salongi peegeldasid,rääkimata ,et CO emissioon oli midagi 8-ga |
Oman tühja katiga 2,3 liitrist r5'te, CO on ainult tiba üle normi ning ei mürise ta midagi nii hullult !
Katt on tühjaks löödud kuna sees olevad sõelad tulid lahti ja ummistasid toru ära ja see on olnud nii aastaid !
Ainuke mure asja juures on see, et ülevaatuse onud ei vaata hea pilguga, aga see on juba teine jutt.
Masin sul äge ! Jõudu ja jaksu.
|
|
|
RandoV
huviline
Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.06.11 08:02
|
|
|
Plaanis siis õlivahetus, ja mootoririhma vahetus.Oskab keegi öelda kas tasub castrol magnatec 5W-40t panna ? või oleks parem 10W-40,sest mootor pole
ju kõige uuem.Valiks siis vist liqui moly mos2 lisandiga,hetkel on sees siiski täissünt õli.
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 21.06.11 08:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RandoV
põhja-alust müra salongi peegeldasid,rääkimata ,et CO emissioon oli midagi 8-ga |
Kui nii kõrge, siis on süsteemis midagi üsna p-s, ilma katita ei tohiks ühelgi autol olla CO 8. Isegi 30 a vanadel mossedel pole.
|
|
|
RandoV
huviline
Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.06.11 08:22
|
|
|
Ma ei imesta kui seal midagi väga Pees oligi, kütust rüüpas kaa rohkem kui mu praegune 2.3 20V .Auto aga sõitis ja tiksus ja kui asi nii hull oleks olnud siis poleks enam B3-e ostnud.
|
|
|
Cabrio20V
huviline
Registreerunud 05.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: w251L 272
|
postitati 21.06.11 11:17
|
|
|
Talvel tahtsin selle auto doonoriks osta
Kes ees see meeS!
|
|
|
|
RandoV
huviline
Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.06.11 18:46
|
|
|
ei saa mingit doonorit siit
hea ,et ma ette jõudsin siis
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 21.06.11 19:42
|
|
|
Kahjuks on jah viimasel ajal korralikke autode varuosadeks müümine moes, kahju kuulda. Hea et see auto õigetesse kätesse sai.
|
|
|
|
Cabrio20V
huviline
Registreerunud 05.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: w251L 272
|
|
Tõnts
klubiliige
Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.3 , Coupe 2.1 typ 81, 3x 90 2.3, A4 1.8 TQ, 2x 90Q 2.3
|
postitati 23.06.11 04:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Kahjuks on jah viimasel ajal korralikke autode varuosadeks müümine moes, kahju kuulda. Hea et see auto õigetesse kätesse sai. |
Jh eks ta on, isegi audiklubis on selliseid kuulutusi - ntx väga korralik 90 müüakse juppideks - ma ei saa aru miks peab tipp-topp autot tükitama
hakkama. Juhul kui ntx kohtutäitur on oma karvase käe peale pannud, siis saan aru, aga muidu on nõme!
Life is too short to drive slow...
|
|
|
|
RandoV
huviline
Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.07.11 19:02
|
|
|
Vahepeal on siis väheke midagi toimunud ka.Sai ära tehtud vajalikud keretööd,roostet enam ei esine kuskil (ptüi ptüi ptüi ) .Puudu on veel poleerimine, lakk peaks juba tegelikult kannatama aga pole veel
jõudnud.
Täna vahetasin salongisoojendus mootori, vana hakkas põrisema.Kolmapäevaks on aeg pandud hammasrihma vahetuseks,veepump jms.Samuti panen sisse uue
õli, õliks valisin Castrol Magnatec 10w-40.
Vahetatud said ka osad pirnid ees, udukad ja pargid.Kollane hallogeen tüütas ära ja valisin väheke teistsuguse lahenduse.Teen lähipäevil paar pilti
kaa kui jõuan kui muidugi kajakad jälle oma kõhulahtisusega ei ründa. viimasel ajal on suhteliselt tavaline avastada hommikul 20 cm diameetriline
lärakas autolt.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 11.07.11 19:59
|
|
|
Panin ka alles selle õli sisse, no eks kui ~300km saab sõidetud siis paista.
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 13.07.11 20:05
|
|
|
Väga kena 90 on see.. linnas olen seda 2 korda näinud (Võrus). Ajasin eelmise aasta sügisel seda isegi taga, aga müüja ei andnud näole, kui masinaga
tutvuda tahtsin. Helistasin mitu korda lõpuks võeti vastu, aga siis öeldi et masinaga ta juba Tartus, kuigi sai kokkulepitud, sel päeval kohtub ja ma
vaatan auto üle.. Kuna tundus et müüjal puudub huvi auto müümise vastu (kuigi kuulutus oli ilusti auto24s üleval) loobusin sellest ja vaatasin teisi
pakkumisi... siis leidsin oma praeguse A4.
Aga masin on kena, hoia teda ja mõnusaid muretuid kilomeetreid sulle
Vabandan ka mõningase OT pärast..
|
|
|
RandoV
huviline
Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.11 14:13
|
|
|
Tänud tänud, kätte sain ma selle auto võrust ikkagi.Seisis seal autoaias kuskil,müüjat ma isiklikult ei näinudki.Tal vahendas sõber seda värki , tõi
auto platsilt enda garaazi kus siis tehing toimus .Sõber kes sellega
tegeles oli ka kunagine omanik sel autol ja nüüd siis mina 3-s omanik Eestis.
Rihma-ja õlivahetus,tosool jms nüüd siis tehtud.Vana rihm oli tegelt isegi nagu uus,ühtegi mõra ega midagi ei leidnud,aga parem karta kui kahetseda
|
|
|
RandoV
huviline
Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal
|
|
Maik
huviline
Registreerunud 26.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 20.07.11 17:39
|
|
|
Kas tagarattad koopasse ei käi?
|
|
|
RandoV
huviline
Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.11 18:00
|
|
|
kui ikka kaks 100kg-st venda taga on siis tegelt käivad jah
Plaanis ongi osta mingi jäigem vedru, kõrgemaks väga ei taha ja velgedest ei loobu ka.
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 21.07.11 11:47
|
|
|
Silm puhkab kohe vaadates.
See velg selle kere valgega ikka väga viis!
Hea mootor ja autos ise täs maasikas, muretuid kilomeetreid.
Ma ei tea kuidas teistele, aga see must liist ees kui taga stanges hakkab kuidagi liiga silma kui keskel valget tooni on.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 7 |